5 bästa VPN för Kindle Fire för enkel streaming

Kindle Fire, även känd som Amazon Fire-surfplattan, har varit ett populärt val för människor som gillar att bli digitala med sin läsning.

Den är kompakt, kraftfull och gör mer än att bara läsa. Eftersom du är en surfplatta kan du utföra ett antal olika uppgifter, till exempel:

 • Surfa på internet 🌐
 • Spela spel 🎮
 • Spela och lagra media, som videor 📼
 • Strömma filmer från andra plattformar 🍿
 • Klicka på bilder och fånga videor 📷

Om man håller alla dessa möjligheter åt sidan, har varje enhet åtminstone några nackdelar eller nackdelar som kan bli lite frustrerande.

I det här fallet är Kindle Fire-enhetens nackdel dess geografiska begränsningar, vilket innebär att du har vissa gränser när du streamar vissa filmer eller laddar ner vissa appar.

I det här inlägget kommer vi att lära oss de bästa VPN:erna där ute som du kan använda direkt.

Varför behöver du ett VPN när du använder Kindle Fire?

Det kan finnas flera anledningar till att använda VPN, och det beror på vilket problem du står inför. Till exempel kan ett VPN också användas för säkerhetsändamål, som att dölja din IP-adress när du surfar för att skydda din information.

Dessutom, eftersom vi pratar om geografiska begränsningar för Kindle Fire-enheten, kommer en VPN att låta dig strömma sömlöst och ladda ner appar som var begränsade för dig.

Läs också: Bästa VPN för Netflix, Hulu, Amazon och Disney Plus [2022]

Även om den här enheten är superflexibel och har en bred räckvidd när det gäller länder, den finns i och apparna du kan ladda ner, det finns fortfarande vissa begränsningar för varje land.

Om du står inför det här problemet kan det vara superfrustrerande, speciellt om du inte kan streama din favoritshow.

Tack och lov kan en VPN ändra din IP-adress och låta dig surfa från ett annat lands nätverk på ett säkert sätt. Som ett resultat kommer du att kunna ta bort de geografiska begränsningarna.

Låt oss titta på listan över bästa VPN:er för dig att använda.

ExpressVPN

Det bästa valet för Kindle Fire VPN, ExpressVPN, har funnits i över ett decennium, och de vet vad de gör med sin tjänst.

Förutom att säkra din onlineaktivitet, kommer denna VPN att låsa upp en helt ny upplevelse för dig genom att:

 • Möjliggör blixtsnabb surfning och streaming
 • Avblockerar åtkomst till appar och videoinnehåll
 • Omgå ISP-strypning för att komma åt spännande shower på alla streamingplattformar

Den krypterar också din anslutning för att säkerställa att din identitet och aktivitet är säkra från tredjepartskällor.

Du kan prova ExpressVPN i 30 dagar innan du bestämmer dig för om du vill byta till deras betalversion. Helt riskfritt eftersom du får hela din återbetalning om du väljer att inte fortsätta med dem.

NordVPN

Skydda din Kindle Fire-surfplatta och njut av dess fulla potential med NordVPN. Det låter dig komma åt innehåll på ett säkert sätt med hjälp av nästa generations kryptering och till och med undvika bandbreddsbegränsning.

Det här är ett av de bästa VPN:erna där ute, så du kan vara säker på att din streamingupplevelse blir fantastisk utan buffring.

NordVPN är tillgängligt i 59 länder och har en mycket rimlig kostnad för att säkerställa att den inte slår sönder din plånbok. Du kan prova tjänsten i 30 dagar riskfritt med en pengarna-tillbaka-garanti.

Unlocator

Avblockera spännande media och appar på din Kindle Fire genom att använda Unlocator VPN. Det gör ett bra jobb med att dölja din IP-adress och låter dig använda vilken plats som helst för att komma åt landsspecifikt innehåll.

Dessutom kan du undvika spårare och hålla din server säker. Du kommer inte längre att bli offer för datamissbruk, eftersom Unlocator krypterar din internetanslutning.

Det är också superenkelt att börja använda den. Du klickar på en knapp och väljer din föredragna plats för att starta denna VPN för att fungera omedelbart.

Surfshark

Förhindra spår, säkra din identitet och skydda din integritet med Surfshark, en prisbelönt VPN du kan lita på.

Några av de viktigaste funktionerna i denna tjänst är:

 • Anslut automatiskt när internetanslutningen är aktiv
 • Kill switch för att se till att din internettrafik inte exponeras när du tappar anslutningen
 • Det lyfter georestriktioner och ger dig tillgång till allt som var begränsat
 • Annonsblockerare för att bli av med irriterande annonser

Surfshark har fått högsta betyg på sajter som TechRadar och CNET.

CyberGhost

Betygsatt 4,6/5 på TrustPilot, CyberGhost fungerar med ett antal enheter, inklusive Kindle Fire. Faktum är att du kan säkra upp till 7 olika enheter samtidigt med detta VPN.

Det låter dig ansluta till mer än 9 000 snabba servrar i över 90 länder. Det är bara en av många anledningar till att över 38 miljoner användare litar på CyberGhost för att maskera sina IP-adresser.

Din data förblir dessutom mycket skyddad med 256-bitars AES-teknik. Om du har några tvivel eller problem kan du kontakta deras supportpersonal, som är tillgänglig alla 7 dagar i veckan via e-post och livechatt.

Hur ställer du in och använder ett VPN på din Kindle Fire-enhet?

Processen att ställa in och använda en VPN på din Kindle Fire-enhet är mycket enkel. Med ExpressVPN som exempel, här är stegen för det:

Steg 1: Sök efter ExpressVPN och ladda ner appbutiken.

Steg 2: När den har laddats ner, tryck på ”Öppna”.

Steg 3: Logga in på ditt ExpressVPN-konto.

Steg 4: Du kommer att bli ombedd att dela anonym information, såsom kraschrapporter, hastighetstester, etc. Denna behörighet kommer att hjälpa ExpressVPN att bli bättre som en tjänst. Om du är okej med det, tryck på ”OK”.

Steg 5: För att slutföra konfigurationen, tryck på ”OK” igen.

Steg 6: Så snart konfigurationen är klar, skulle du kunna ansluta till en server. Klicka på ikonen ”slå på/av” och välj platsservern. Som standard kommer ExpressVPN att välja den bästa platsen för dig med deras Smart Location-funktion.

Om du vill ändra platsen kan du trycka på de tre prickarna bredvid platsen.

Och härifrån kommer du att kunna välja från en mängd olika platser.

Det är så du ansluter och använder ett VPN med din Kindle Fire-enhet. Nu skulle du kunna komma åt allt begränsat innehåll på grund av din plats.

Slutsats

Att köpa en ny teknisk enhet och ta reda på att det finns begränsningar för den kan vara en nedslående känsla. Tack och lov finns det alltid en lösning på de flesta problem, och geobegränsningarna på Kindle Fire-enheten är ett av de problem som verkligen har en lösning – en VPN.

Den här artikeln har listat VPN som kommer att lösa det här problemet åt dig på ett ögonblick.

Kolla sedan in de bästa Chromebook VPN:erna.