5 bästa Core Keeper-servervärden för alla

Spread the love

Om du älskar att utforska nya världar, gräva ut de underjordiska grottorna efter dyrbara malmer och sällsynta ädelstenar och hitta sätt att överleva från farliga varelser, är Core Keeper precis för dig.

Den ökande efterfrågan på videospel har resulterat i utvecklingen av en mängd olika spel över hela världen för att underhålla spelare med kraftfull grafik, högpresterande spel, unika strategier och kreativa funktioner.

Om du redan har spelat överlevnadsspel vet du hur spännande överlevnadsspel är.

Men Core Keeper skiljer sig något från andra överlevnadsspel. Här kommer du att få många alternativ som att samla ädelstenar eller dyrbara malmer, hitta hemligheter, hitta nya biomer och mer.

Och om du vill spela det utan stillestånd och störningar, kommer det att gynna dig på många sätt att få en Core Keeper-serverhosting.

Låt oss snabbt förstå några saker om det här spelet innan vi utforskar de bästa Core Keeper-servervärdplattformarna med hög prestanda och säkerhet.

Vad är Core Keeper?

Core Keeper är ett överlevnadssandlådespel som är utvecklat av Pugstorm och publicerat av Fireshine Games. Det här spelet är baserat på överlevnads- och hantverksfärdigheter, liknande Terraria- och Minecraft-spel. Du kan spela detta spel antingen individuellt eller multiplayer med upp till 8 spelare.

Core Keeper är designad med konceptet av mystiska reliker där du vaknar som en upptäcktsresande i en gammal grotta som har varelser, prydnadssaker och resurser. Eftersom du är instängd djupt under jorden måste du ha gedigna överlevnadsförmåga för att klara uppgiften.

I det här spelet kommer du att bryta reliker samt resurser för att bygga basen, skapa ny utrustning, förstärka kärnan, upptäcka dolda hemligheter, laga nya recept, besegra jättemonster, jordbruksgrödor och utforska underjorden.

Gameplay

Core Keeper är ett top-down överlevnadsspel. Till en början kommer du att visa en mellansekvens som förklarar karaktärens tidigare historia innan du placerar den i ett nätverk av grottor. Kärnkammarens placering för varje spelare är densamma. Det kommer också att ha samma fiender och resurser som var i början av spelet för alla spelare.

Den underjordiska grottan kommer att vara helt mörk, vilket kan lysas upp genom en lykta eller ficklampa. Du kan göra en fackla genom den samlade skogen inne i grottan, vilket är den första resursen du stöter på i spelet.

Den här världen är byggd med fyrkantiga plattor av olika material som du kan bryta eller gräva för att utforska mer och samla fler resurser. Använd sedan de insamlade resurserna för att skapa arbetsbänkar och verktyg för att låsa upp olika föremål för hantverk. Spelare måste också samla mat för att överleva. Senare kan du automatisera vattning av grödor för din mat genom sprinkler.

Inuti spelet hittar du en karta i spelet för att enkelt utforska världen. Du kan utforska olika delar av spelvärlden för att uppleva olika biomer som innehåller nya fiender och resurser. De tre huvudsakliga cheferna i spelet är:

 • Glurch the Abominous Mass: En jätte som kan hoppa och kasta apelsinslem
 • Ghorm the Devourer: En massiv insekt som kan tunnla genom hela kartan
 • The Hive Mother: En köttig varelse som kan dela syra och även kalla på andra fiender
  Så här fixar du Outlook Exception Code 0xc0000005 (fullständig guide)

När du besegrar dessa bossar, släpp föremål som kan användas för att aktivera kärnan. Dessutom kan den begränsade arean först ökas vid aktivering av kärnan. Du kan utforska mer och avslöja nya biomer. Spelet kan spelas på två sätt – antingen kan du fokusera på att besegra bossarna, eller så kan du ignorera dem och bygga ett starkt läger.

I spelet kommer du att belönas efter dina färdigheter. Om du till exempel springer mycket kommer du att belönas genom att förbättra karaktärens hastighet. På samma sätt resulterar gruvresurser i förbättrad effektivitet hos en karaktär, och slåss förbättrar deras styrka.

Varför behöver du Core Keeper-servervärd?

Även om Core Keeper är av hög kvalitet och innehåller många användbara funktioner, saknas det när du tänker på att starta ditt spel där du slutar. För att spela det här spelet behöver du ett kraftfullt system som innehåller kraftfull grafik, RAM och processorer.

Tyvärr fungerar detta inte alltid eftersom systemen ibland saktar ner på grund av oväntade saker, och du kan känna dig frustrerad. För att övervinna sådana incidenter hittar du servervärdplattformar som den bästa lösningen.

Genom att hyra en förstklassig spelserver-värdleverantör får du oändliga fördelar, såsom DDoS-skydd, omedelbar installation, senaste hårdvara, låg ping, större drifttid, hög prestanda, FTP-åtkomst och mycket mer.

Din värd tar hand om allt så att du helt kan fokusera på ditt spel utan att oroa dig för inställningar eller serverprestanda och resurser. Du kommer också att få alternativ för tillägg eller plugins som effektivt låter dig göra några ändringar på din spelserver för att uppleva bättre spel.

Lägsta systemkrav

För Windows:

 • 64-bitars processor
 • Windows 10 64-bitars
 • Intel core i5-2300/AMD Ryzen 3 1200
 • 8 GB RAM
 • GeForce GTX 460 eller Radeon HD 5850

För SteamOS + Linux:

 • 64-bitars processor
 • Linux (Ubuntu 20.04)
 • Intel core i5-2300 eller AMD Ryzen 3 1200
 • Radeon HD 5850 eller GeForce GTX 460

Nu när du har en uppfattning om spelet och varför du måste skaffa Core Keeper-serverhosting, låt oss kolla in de bästa spelvärdplattformarna.

GTXGaming

Skaffa premiumservern på din närmaste plats för ditt favoritspel med GTXGaming Server Värdplattform. Du får omedelbar installation, säkerhetskopiering utanför platsen, global täckning, säkerhet och mer. Det är ett kraftpaket med unika funktioner och täcker världen.

GTXGaming har sin infrastruktur på olika platser, såsom Los Angeles, New York, Oregon, Charlotte, Dallas, Miami, Quebec, London, Paris, Madrid, Frankfurt, Moskva, Stockholm, Singapore och Sydney. I varje datacenter hittar du DDoS-skydd på företagsnivå för dina servrar så att du aldrig kommer att drabbas av dataförlust och långsam systemfunktion.

Alla servrar de erbjuder är online 24/7 och kan omedelbart säkra dina sparade spel och konfigurationer så att en attack aldrig kan leda till dataförlust. Dessutom får du ett backupsystem på varje server där du kan lagra dina filer och återställa dem när det behövs. Du kan också schemalägga en uppgift till din server som automatiskt säkerhetskopierar dina filer enligt dina givna instruktioner.

  Vad hände med LimeTorrents?

GTXGaming erbjuder högkvalitativ maskinvara av företagsklass. Den använder Intel-processorer, allt från kraftfulla E3-processorer till de senaste i7 eller i9. Du kommer definitivt att få de robusta AMD Ryzen-processorerna för hög prestanda. Dessutom stöder den alla Core Keeper-kartor och lägger till den nya direkt när den släpps.

Oavsett om du är en ny spelare eller en erfaren spelare ger GTXGamings kontrollpanel dig lättanvänd och enkel åtkomst så att du kan göra ändringar i spelinställningarna när du behöver.

Om du av någon anledning inte är nöjd med servern kan du be om full återbetalning inom 24 timmar efter registrering. Beställ nu och upplev bättre spel.

GPORTAL

GPORTAL är en av de premiumspelservrarna som finns på marknaden. Du kan hyra den populära Core Keeper-spelservern för att uppleva fördröjningsfritt och högkvalitativt spel. Det är den officiella värden för Core Keeper-spelet.

Konfigurera din server enligt dina krav och köp spelet. Efter att ha genomfört den framgångsrika betalningen kommer din server att vara online inom 3 minuter. GPORTAL samarbetar med Corero och Bulwark, som ger ett försvar i flera lager till din server för din bästa upplevelse.

Du kan välja dina närmaste platser från tillgängliga datacenter, inklusive Los Angeles, New York, Washington, Dallas, São Paulo, Barcelona, ​​Frankfurt, London, Johannesburg, Singapore, Sydney, Tokyo och Taipei.

Du kommer att få ett förbetalt alternativ att hyra din egen spelserver. Du kommer aldrig behöva skriva på ett kontrakt när du byter mellan tillgängliga spel, allt tack vare GPORTALs Gamecloud. Du kan också njuta av full flexibilitet över spelet när du hyr från GPORTAL.

Skapa enkelt en säkerhetskopia för att spara dina spelframsteg och konfigurationer och enkelt återställa dina filer efter en katastrof. Lägg till plugins eller mods till din server för att skapa säkerhetskopior automatiskt. För proffsspelare ger GPORTAL full tillgång till FTP och en webbaserad filhanterare.

4 nätspelare

Hyr Core Keeper Server från 4 nätspelare och komma in i världen av dyrbara malmer och gnistrande ädelstenar. Det hjälper dig att avslöja dolda föremål och utforska fantasins värld på din Core Keeper-server. Låt bara 4Netplayers göra din server klar inom några minuter efter att din beställning är klar.

4Netplayers molnspelserver låter dig växla mellan 120+ mods och spel utan kostnad. Den tar hand om varje uppdatering, så du fokuserar bara på ditt spel. Om du är en ny spelare kan du enkelt skapa och hantera din egen spelserver.

När du hyr en spelserver är säkerhet en viktig fråga, men 4Netplayers kommer med DDoS-skydd. Dessutom kommer det inte att bli några avbrott under tiden för spelet. Den använder avancerad serverhårdvara, snabba SSD-enheter, processorer och RAM-minnen för bättre tillgänglighet och prestanda.

Din server kommer att utföra tillförlitliga och omfattande säkerhetskopieringar av dina sparade filer, så att du aldrig kommer att förlora dina spelframsteg efter en krasch. Dess användarvänliga och kraftfulla webbgränssnitt låter dig skapa, anpassa, hantera och starta din favoritspelserver.

  Hur man tar bort profiler på Hulu

Konfigurera din server och hyr den till ett startpris av $1,78/månad. I premiumplanen hittar du Teamspeak 3-servrar som ingår i ditt paket.

XGamingServer

Få dedikerad lagring, RAM och CPU tillsammans med garanterad prestanda för din spelupplevelse med XGamingServer. Den erbjuder virtuella dedikerade Hosting för Core Keeper-server och dedikerade Bare Metal-spelservrar.

XGamingServer ger dig en pterodactyl-baserad kontrollpanel som kommer med kraftfulla funktioner. Du kommer att ha full kontroll över servern och spelfilerna med dess dedikerade spelpanel. Dataförlust är ett minne blott; dess automatiska molnsäkerhetskopiering låter dig spara dina filer och förhindra att de raderas.

Med den anpassade panelen kan du hantera din server och MySQL-databas, bjuda in användare, schemalägga uppgifter, kontrollera Mod-hanterare och mer. XGamingServer har sina datacenter i fyra regioner, inklusive Australien, Europa och väst- och östkusten i Nordamerika.

De dedikerade datacentren säkerställer en effektiv och smidig spelupplevelse. Genom att välja din närmaste plats för din server får du den höga tillgängligheten för ditt spel. Den omedelbara aktiveringstekniken låter dig börja spela ditt spel inom några minuter efter registrering.

XGamingServers spelservrar är värd på Intel och Ryzen processorer med kraftfull NVMe-grafik och SSD-enheter. Den körs på en bandbredd på 1 Gbps, och du hittar lägre ping, inga slotgränser, hög bandbredd, hög tillgänglighet, anpassad panel och mer.

ZAP-Hosting

Hyr din egen Core Keeper-spelserver och utforska underjordiska grottor med ZAP-Hosting server värdplattform. Hantera din server bekvämt med ZAP-webbgränssnittet och få en verklig inblick i din servers prestanda.

Tillåt ZAP-Hosting att ställa in din server åt dig. Den använder kraftfull hårdvara och enheter av företagsklass för bättre serverprestanda och hög tillgänglighet. Du kan enkelt utbyta data mellan servern och datorn med gratis FTP-åtkomst.

Lägg till dina egna plugins och mods för att anpassa spelservern perfekt efter dina behov. Om du vill testa ett annat spel mellan din hyresperiod, byt till det spelet enkelt och snabbt, tack vare ZAP-Hostings spelmoln.

Alla servrar som finns tillgängliga på olika platser är säkrade från oönskade DDoS-attacker. Det säkerställer att ditt system aldrig kommer att sakta ner under någon attack. ZAP-Hosting använder Intel E5-2650v4 för hög prestanda och laggfri spelupplevelse. Du får 328 GB DDR4 RAM som ger tillräckligt med ström för dina plugins.

Du kan skicka kommandon med InGame-konsolen och använda online ConfigEditor för att förstå serverinställningarna och redigera dem snabbt. För blixtsnabb bearbetning använder Core Keeper-servern SSD-enheter.

Slutsats

Core Keeper är utan tvekan ett spännande spel. Om du vill göra det ännu mer spännande, skaffa en pålitlig spelserverhosting.

Välj det bästa Core Keeper-serverhotellet som kan erbjuda dig den senaste hårdvaran, förstklassig prestanda, bättre drifttid, säkerhet och avancerade funktioner för att uppleva förbättrat spelande utan fördröjningar eller avbrott.