4 praktiska appar för att hantera dina aviseringar på Android

Det kan vara knepigt att hantera floden av aviseringar på din smartphone. Tack och lov finns det appar för meddelandehanterare som är utformade för att hjälpa dig att hantera inkommande varningar. Dessa appar erbjuder en rad funktioner för att anpassa och prioritera dina varningar.

Från anpassningsbara aviseringsfilter till intelligenta kategoriserings- och schemaläggningsalternativ, appar för meddelandehanterare ger en sömlös användarupplevelse. Låt oss ta en närmare titt på några av apparna för Android.

1. NotifyBuddy

Med ett användarvänligt gränssnitt erbjuder NotifyBuddy en rad funktioner för att förbättra aviseringsupplevelsen. En anmärkningsvärd funktion är möjligheten att aktivera LED-aviseringar som dyker upp på din skärm och ställa in meddelandepreferenser för varje app, genväg eller enhetsinställning, som ljud, vibration eller LED-färger och -former.

Du kan göra detta genom att trycka på appen för att komma åt de olika anpassningsalternativ som finns. Detta går långt för att ge en personlig upplevelse och för att säkerställa att meddelanden är lättillgängliga.

NotifyBuddy erbjuder också många inställningar för att justera LED-funktionerna, så att du tillfälligt kan tysta aviseringar, ställa in blinktiden och aktivera inbränningsskydd.

För att komma igång måste du ge nödvändiga behörigheter och lägga till de appar som du vill få aviseringar för. Appen erbjuder en gratisversion som stöds av annonser. För att komma åt alla LED-funktioner måste du uppgradera till premiumversionen.

Ladda ner: NotifyBuddy (Gratis köp i appen finns)

2. FilterBox

FilterBox är en kraftfull aviseringshanterare som erbjuder en rad innovativa funktioner som hjälper dig att ta kontroll över dina aviseringar. Med den här appen kan du enkelt organisera och anpassa dina varningar så att de passar dina preferenser.

En av dess anmärkningsvärda funktioner är möjligheten att skapa anpassade filter och regler för dina aviseringar. Detta gör att du kan prioritera vissa typer av meddelanden eller blockera oönskade, vilket säkerställer att du bara får de varningar som är viktiga för dig. Du kan till exempel ställa in åtgärder som Avvisa, Stäng av, Skjut upp och Ändra ljud.

Dessutom ger det dig avancerade filtreringsalternativ, så att du kan filtrera meddelanden baserat på nyckelord, specifika kontakter eller till och med specifika tidsperioder.

Du kan också välja vilken typ av display som ska visas för inkommande aviseringar – antingen som ett samtal, röstmeddelanden, alternativ för uppläsning eller liknande. Du kan till och med schemalägga tysta timmar för att tillfälligt stänga av aviseringar under angivna tider.

Appen ger en enhetlig inkorg där du bekvämt kan hantera och komma åt alla dina aviseringar på ett ställe. Den erbjuder också funktioner som snooze, markera aviseringar som lästa, arkivera dem eller markera dem som spam.

Ladda ner: FilterBox (Gratis köp i appen finns)

3. FocusX

FocusX är en annan notification manager-app som syftar till att förbättra din produktivitet och effektivisera ditt arbetsflöde. Med sina anpassningsbara funktioner låter den dig ta full kontroll över dina aviseringar.

Du kan anpassa dina aviseringar genom att vitlista några nyckelord som du väljer. Genom att lägga till och vitlista specifika ord eller fraser kan du säkerställa att du bara får varningar för den information som är viktig för dig, vilket sparar värdefull tid och minskar onödiga distraktioner.

Du kan också blockera aviseringar från alla appar på en gång, eller dölja fasta aviseringar. Sammantaget är det en ganska enkel app att använda. Du kan dock bara ställa in anpassade aviseringar för appar (förutom telefon- och meddelandeappar) om du väljer att uppgradera till dess premiumversion.

Ladda ner: FocusX (Gratis köp i appen finns)

4. Ljudhanterare för meddelanden

Notification Sound Manager låter dig tilldela specifika ljud till vissa aviseringar. Den har ett enkelt gränssnitt och är relativt lätt att använda.

För att komma igång måste du lägga till en app och tilldela den en anpassad ton. Se till att du har beviljat alla nödvändiga behörigheter så att appen kan köras i bakgrunden och upptäcka inkommande aviseringar.

Du kan också anpassa typen av ljud som spelas upp när du får ett meddelande, oavsett om det är en ringsignal, en anpassad ljudfil eller en text-till-tal-funktion. Du kan också lägga till din favoritlåt för ljudaviseringar eller varningar. Du kan till och med stänga av alla aviseringar från alla appar samtidigt.

Ladda ner: Ljudhanterare för meddelanden (Gratis köp i appen finns)

Undvik distraktioner och effektivisera dina meddelanden

Att ha en pålitlig app för meddelandehanterare kan vara oerhört fördelaktigt. Från att kategorisera och prioritera vissa appar till att anpassa inställningar, snooze aviseringar och smart filtrering, dessa appar utrustar dig med verktygen för att ta kontroll över dina aviseringar.

Oavsett om du är en upptagen professionell, student eller helt enkelt vem som helst som vill effektivisera sin digitala interaktion, är dessa aviseringshanterarappar ett värdefullt och viktigt tillägg till din mobila enhet.