3 Frozen Flame Server Hosting för smidigt spel

Spread the love

Om du är ett fan av fantasy-överlevnadsspel, kommer du också att älska Frozen Flame, ett episkt fantasyspel som utspelar sig i en värld av döende drakar.

Utrustat med flera nivåer, funktioner och ständiga förbättringar säkerställer detta spel att passionerade spelare aldrig blir uttråkade av spelet. Det ökar hela tiden utmaningarna för att hålla spelets spänningsfaktor i schack.

Till skillnad från andra fantasyspel i rymden går Frozen Flame en mil före i att göra spelet till en fantastisk användarupplevelse.

Det är dock alltid en bra idé att vara värd för ett flerspelarspel som detta på en server för att njuta av det bäst.

Det här inlägget kommer att täcka allt du behöver om Frozen Flame och de bästa servervärdalternativen för det smidigaste spelet.

Låt oss hoppa rakt in i det.

Introduktion till Frozen Flame

Frozen Flame är ett RPG-spel för överlevnadsfantasiutforskning i öppen värld. Det här spelet är en blandning av utforskning, överlevnad, intensiva uppdrag och uppdrag. Du behöver lagarbete, planering och överlevnadsinstinkter för att besegra bossarna i spelet.

Den är utvecklad av Dreamside Interactive och släpps för tidig åtkomst för tillfället, som kommer att köras i 12 månader, varefter utvecklarna kommer att släppa den slutliga produkten.

Gameplay

Du kommer att uppleva ett episkt fantasyäventyrsspel som utspelar sig i det magiska landet Arcana som en gång styrdes av drakar.

Landet är nu plågat av extrema väderförhållanden och förbannade varelser, styrda av de Ansiktslösa, ansvariga för detta tillstånd av landet, en gång levande, magiskt och välmående.

The Flame är en magisk kraftkälla som du kan använda för att utnyttja din energi för att bygga upp din styrka för att möta bossarna i spelet.

Till skillnad från andra överlevnadsspel har Frozen Flame tydligt definierade uppdrag och mål i tävlingen, vilket låser upp nya styrkor som du kan använda för att ta ner bossar och monster i din väg.

Du måste komma ihåg att i det här spelet är överlevnad inte det enda målet – du måste rädda världen från monster som sprider förbannelsen över landet.

Detta spel, till sin natur, erbjuder en djup rollspelsupplevelse tillsammans med unika upptäckter i landet.

Frozen Flame har fyra huvudkomponenter som gör den oemotståndlig för alla där ute:

 • Forma världens öde: Du är en av få människor som välsignats med drakarnas kraft och har förmågan att stoppa förbannelsen. Så samla färdigheter, resurser och allierade för att besegra Faceless – den som är ansvarig för att sprida förbannelsen.
 • Upptäck de gamlas kunskap: Dina förfäder var stora maktväsen som formade detta land med stor kompetens. Utnyttja deras energi för att samla kraft och kunskap, så att du kan välja din väg i det här spelet med ett fullt utvecklat RPG-system.
 • Reimagined Survival Experience: Bygg en fästning som hjälper dig att lagra dina resurser och ägodelar längs olika uppdrag. Det ger dig och ditt sällskap det välbehövliga skyddet från hårda vintrar och hjälper dig att överleva under iskalla nätter.
 • Ändra reglerna: Om du är värd för en server kan du ändra spelets regler för att förbättra spelupplevelsen.
  Hur man stänger av Skype delad skärm

En av de coolaste fakta om detta spel är att det inte beror på klasser för att utveckla din karaktär. Din tillväxt och utveckling beror på antalet uppdrag och uppdrag du slutför.

Du måste notera att i Frozen Flame måste du vara uppmärksam på rikets dag- och nattcykel. Varelserna har sin maximala kraft på natten, vilket gör dem farligare och mer aggressiva.

Du kommer att behöva ta fram olika tekniker för att hålla ditt lag och dig själv på en säker plats. Dessutom kan du enkelt byta från ett vapen till ett annat med hjälp av Hotbar.

Mål

Huvudsyftet med detta spel är att bilda allierade och besegra bossar och elaka monster i en tredjepersons stridsroll. Den utspelar sig i ett förbannat land, och du måste slutföra uppdraget utan att förlora ditt liv.

Ditt främsta mål är att nå Citadel, slåss mot ansiktslös och stoppa förbannelsen från att spridas över landet.

En ny utmaning öppnar sig med varje ny värld, så det är viktigt att utnyttja dina teammedlemmars styrkor där det behövs och utvecklas mer när du går vidare in i spelet.

Det är också viktigt att slutföra uppdragen och målen med minimal förlust för att utnyttja den goda energin som finns kvar i riket.

Ytterligare funktioner och uppdrag

Detta spel kommer med 3 olika flerspelarlägen:

 • Local Co-op – för upp till 4 spelare
 • Privat server – för upp till 10 spelare
 • Offentlig server – för upp till 50 spelare

Det låter dig också ta dig an slumpmässiga utmaningar runt om i zonen som inte är en del av huvuduppdraget.

  6 HTTP MITM-attackverktyg för säkerhetsforskare

Det fantastiska med det här spelet är att eftersom det är tillgängligt för tidig åtkomst är regelbundna buggfixar, förbättringar och uppdateringar pågående processer baserade på nuvarande användares feedback.

Systemkrav

Nu när du är bekant med spelet, låt oss veta de lägsta systemkraven för att köra spelet smidigt på din dator.

 • Bit: 64 bitar
 • OS: Windows 10
 • Processor: Intel Core i-5 2310/ AMD FX – 6300
 • Minne: 8 GB RAM
 • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 970/ATI Radeon R9-serien
 • DirectX: Version 11
 • Lagring: 10 GB

Frozen Flame är för närvarande endast tillgängligt för Windows-användare, och du kan ladda ner det via steam-tidig åtkomst.

Läs också: Bästa gratisspelen på steam

Varför behövs hosting för Frozen Flame?

Som diskuterats tidigare erbjuder Frozen Flame en distinkt fördel för spelare som spelar spelet på en server. När du spelar via en server kan du öka antalet spelare i ditt lag utan att behöva oroa dig för eventuella hicka.

Och det blir bättre än så – du kan också ändra spelets regler för att utveckla personliga upplevelser för dina vänner.

Du kan skapa en extra utmaning för din anpassade fest eller ett anpassat spel som kan justera hur du tänker spela det. Denna fritid är perfekt för att skapa ett unikt perspektiv enligt dina önskemål.

Här är några ytterligare fördelar med att använda Frozen Flame-servervärd:

#1. Bättre prestanda

En av de största fördelarna med att Frozen Flame körs på en server är dess smidiga upplevelse. Det hjälper till att öka laddningshastigheten och eliminerar fördröjningar så att du kan spela spelet utan frustration.

Detta innebär också att du kan behålla din rädsla för att vara utanför spelet på grund av låg anslutning.

#2. Förbättrad säkerhet

Servervärd hjälper dig att undvika hackare, skadlig programvara och korrupta filer som du kan installera på din dator. Dessutom skyddar det dig från DDoS-attacker, som är mycket vanliga inom spel.

#3. Dedikerad support

Om du har fastnat någonstans, eller om något går fel, har du en dedikerad supporttjänst som hjälper dig dygnet runt. De kan också hjälpa dig att återställa dina spelframsteg om du blir utelåst från ditt konto.

Nu, låt oss hoppa vidare till den bästa Frozen Flame-servervärden du kan använda för det smidigaste spelet.

Överlevnadsservrar

Survival Servers är en av de mest pålitliga spelservervärdtjänsterna, och du kan sömlöst vara värd för Frozen Flame på den.

  Hur man ändrar storlek på en bild [from Any Device]

Den är betrodd av en stor grupp av spelare och kommer med en serverhanteringspanel som du kan använda för att konfigurera och anpassa din spelserver.

Det ger dig full FTP-åtkomst och låter dig byta plats när som helst. Du kan också lägga till administratörer med ett enda klick, njuta av fullständig databasåtkomst på ett ställe och få tillgång till spännande verktyg från tredje part för att förbättra upplevelsen.

Alla deras värdservrar kommer med DDoS-skydd och omedelbar installation.

Citadel-servrar

Du kan omedelbart ställa in en värdserver med Citadel-servrar och börja spela Frozen Flame med bästa prestanda.

Några av de många funktionerna i denna värdtjänst inkluderar:

 • Serverpasslåsning och kartaändring
 • Integrerad backup
 • NVMe SSD-drivrutiner
 • Robusta processorer avsedda för hög prestanda
 • Schemalagda serverskript och säkerhetskopior
 • Olika tillgängliga mods i deras senaste versioner

Citadel-servrar tillhandahåller nätverkstäckning på cirka 18 platser över hela världen, inklusive London, Dallas, Tokyo och Sydney.

GPORTAL

Den officiella värdplattformen för spelet svajar in på listan – GPORTAL. Det låter dig hyra servern med dem för att vara värd för Frozen Flame i en kampanj för upp till 24 spelare online.

Den har 10 slots för att spela spelet sömlöst och har några av de bästa funktionerna på en värdtjänst.

GPORTAL har DDoS-skydd och 50 GB säkerhetskopieringsutrymme för att spara ditt spel och konfigurationer. Du kan även växla mellan andra spel med hjälp av dess Gamecloud-funktion.

Om du är vilse eller har frågor när du har köpt värdtjänsten kan du kontakta deras 24×7 biljettassistans för att få hjälp i ett nafs. Alla servrar som ställs in via denna tjänst kan gå online direkt utan att vänta.

Slutord

Frozen Flame är ett fantastiskt spel som kombinerar många spels styrkor för att ge dig en rik spelupplevelse i en värld av äventyr, utforskning och fantasy. Det är en bra idé att förbättra upplevelsen genom att hosta den på en server för att dra nytta av dess fulla potential.

Kolla sedan in dessa fantastiska Barotrauma-servervärdalternativ.