28 bästa Android-appar att läsa manga gratis

Spread the love

Japanska anime-serier har en världsomspännande fanbas från såväl unga som vuxna publik och nästan alla andra program eller serier är älskade enormt. Från Dragonball Z till Tokyo Ghoul till One piece, listan är oändlig, men är du förbryllad över sidorna där dessa mangashower och serier kan hittas? Oroa dig inte eftersom vi idag hjälper dig med listan över några av de bästa Android-apparna för att läsa manga utan kostnad utan att betala en enda dollar. Innan vi fortsätter till apparna, låt oss få ett snabbt sammanhang av vad manga handlar om för de som är nya i denna kultur.

Bästa Android-appar för att läsa manga gratis

Japaner hänvisar till serietidningar eller grafiska romaner som manga. Majoriteten av serierna följer en japansk stil från det sena 1800-talet, medan genren har ett långt arv i tidigare japansk konst. I Japan kallas serier och serier manga. Frasen används ofta för att beskriva japanskt publicerade serier som först publicerades utanför Japan. Manga läses av japaner i alla åldrar och yrken. Action, äventyr, affärer och handel, komedi, detektiv, drama, historia, skräck, mystik, romantik, science fiction, fantasy, erotik (hentai och ecchi), sport och spel och spänning är bara några av de genrer som finns representerade i detta media. Språköversättningar av manga är vanliga. Manga har vuxit till att bli en betydande del av japansk publicering sedan 1950-talet. För att hitta alla dessa program och serier på ett ställe kan du överväga några av följande appar enligt dina preferenser.

1. INKR Comics

INKR är en omtyckt app för att läsa serier. Tillsammans med manga innehåller den även andra serier som WEBTOON och Manhua. INKR har fått över 100 000 installationer bara på Android. Dessutom kan iOS-enheter använda det. En omfattande samling erbjuds via INKR-seriens app. Det här biblioteket har serier från en mängd olika förlag, både välkända och kommande. Serier med genrer inklusive skräck, humor, drama, action, sci-fi och mer kan hittas online. Appen ger dig möjligheten att se de första sidorna av en manga så att du kan bestämma om du kommer att njuta av den innan du läser den. Varken mangan eller tittaren behöver laddas ner eller laddas. Din stressfria mangaläsupplevelse är möjlig med INKR Comics-appen. Du får rekommendationer från appens AI varje dag. Endast manga som du kommer att vara intresserad av rekommenderas till dig efter att ha analyserat ditt förflutna. Du kan anpassa din instrumentpanel och få tillgång till olika delar. Du kan prenumerera på manga, gilla dem och uttrycka dina gillande och ogillar samt få varningar när nya kapitel publiceras. Appen är också tillgänglig på en mängd olika enheter. Du behöver bara logga in på ditt konto eftersom din läsinformation är synkroniserad på alla plattformar.

Funktioner:

 • Göra bokval med förhandsgranskningsfunktionen.
 • Anpassade förslag
 • Ger tillgång till manhua, webbserier och manga på ett bekvämt ställe.

2. Manga UPP!

En enorm samling kan hittas i den relativt nya mangaläsningsappen Manga UPP! Det kostar inget för någon av mangan du läser eftersom den är tillgänglig gratis. Det är en av de bästa Android-apparna för att läsa manga gratis. Också inkluderat i appen finns funktioner för offlineläsning, omedelbar tillgång till nya utgåvor, omstart av läsning och en Otaku-nivåfunktion som låter dig avancera din nivå genom att läsa manga. Med dess olika funktioner, diskreta annonser och preferenser för lässtil, höll den här appens skapare sina användare i åtanke och arbetade för att göra läsningen mer bekväm (oändlig rullning eller läsning av boktyp). Även om appen inte är bland de bästa för mangaserier, är det fortfarande något att överväga och du bör ge den en chans.

Funktioner:

 • Din favoritresurs för allt manga och Manhwa.
 • Du kan läsa offline efter nedladdning.
 • Du kan läsa för att få poäng och nya nivåer.
 • Det ger bilder av hög kvalitet.
 • Den har snabbare bildladdning.
 • Dataanvändningsminskning genom bildcachelagring.
 • Du kan också scrolla oändligt och läsa en bok.
 • Den stöder flera språk.

3. Manga Z

Alla mangafantaster kan läsa manga på Manga Z, som fakturerar sig själv som en one-stop shop. Windows-, Android- och iOS-enheter kan alla använda det inbyggt. Det är anmärkningsvärt att det också är ett Windows-skrivbordsprogram.

Funktioner:

 • Du kan besöka delen av dagliga förslag om du är osäker på vilken manga du ska läsa. Du kan hitta den bästa splitternya mangan där.
 • Detta program gör det enkelt att hitta en viss manga. Detta beror på de många filtrerings- och sorteringsmöjligheterna i Manga Z.
 • Mangalistan kan sorteras efter flera kriterier, inklusive författare, titel, genre och popularitet. Däremot kan du ladda ner mangaserier för att läsa offline eller streama dem online.
 • När ett nytt kapitel av en av dina favoritmanga släpps kommer Manga Z att meddela dig.
 • Detta gäller för majoriteten av de gratis manga-appar som redan är listade. Appen erbjuder gratis tillgång till tusentals mangatitlar, som tidigare beskrivits.
 • Hela programvaran kan köpas till en engångsavgift om du vill läsa mer.

4. Manga Rock

För varje manga läsare, Manga Rock är en av de mest omtyckta applikationerna. Det är också en av de bästa Android-apparna för att läsa manga gratis. Denna app, som finns för både Apple och Android, innehåller en fantastisk samling manga som kan laddas ner till din telefon. Manga Rock kan tillgodose alla dina mangabehov med sina mer än 100 000 titlar. Prova ditt VPN innan du går med eftersom detta program är geografiskt begränsat; du kan till och med välja premiumversionen för en liten avgift.

5. Tachiyomi

För Android-användare, Tachiyomi är en av de mest populära applikationerna som finns. Du kan ladda ner den på din telefon gratis och det är en öppen källkodsläsare för Manga. Även om programmet i sig inte tillhandahåller en lista över serier att läsa, kan du lägga till mangakällor till det, och det ordnar dem automatiskt så att du kan läsa vilken serie du vill när du vill. Tjänster som MyAnimeList, AniList, Kitsu, Shikimori och Bangumi stöds. Själva läsaren är också mycket anpassningsbar; du kan ändra inställningar för färgfilter, läslägen och mer. Det faktum att denna programvara endast är tillgänglig för Android är dess enda brist.

  Grammatik Nazi hjälper dig att lära dig korrekt engelska medan du läser [Android]

Funktion:

 • Gratis programvara med öppen källkod.
 • Flera mangakällor stöds.

6. Manga toon

Samlingen kl Manga Toon uppdateras varje dag och det är det som gör den särskiljande från andra. Dessutom tillhandahåller de engelska översättningar av Manhwa och ett stort utbud av böcker indelade i olika genrer. Flera andra språk stöds också för att läsa manga. Att kunna dela dina egna originalberättelser med manga Toons användare gör det unikt från andra plattformar. De mest omtyckta är anpassade till serieromaner av Manga Toon. För en kontinuerlig läsupplevelse har appen även en funktion för smidig rullning. Även om det kanske inte är bland de bästa tillgängliga manga-apparna, har den här ett stort bibliotek med originalverk.

Funktioner:

 • Dagliga uppdateringar om serier.
 • Veckoleverans av gratis serier.
 • Strömmande serier.
 • Läs offline efter nedladdning.

 • En upplevelse designad för mobil.
 • Mer än sex språk läses.

 • Skriv dina egna berättelser och dela dem.
 • Gör intressanta samtalsberättelser för fansen.

7. UR Manga

Över en miljon människor använder den berömda programvaran för mangaläsning UR Manga. Det är ytterligare en i listan över bästa Android-appar för att läsa manga gratis. Dess ständigt växande samling gör den till en av de bästa gratis mangaapplikationerna.

Funktioner:

 • UR Manga-kollektionen lägger till mer än 2 000 nya mangaserier varje dag.
 • Med UR Manga kan du hitta manga med en mängd olika ämnen, såsom kärlek, fantasy, äventyr, etc.
 • Programvaran inkluderar en interaktiv läsmodell. Berättelserna är anpassade för varje användare och valet du gör kommer att påverka hur berättelsen blir.
 • På grund av den speciella positioneringslinsen och rullningsläget kan du styra det helt med en hand.
 • Du kan välja att bokmärka din favoritmanga för snabb åtkomst.
 • Att använda så lite data som möjligt när man läser online är möjligt tack vare innovativ bildbehandlingsteknik. På liknande sätt kommer tekniken att garantera att alla nedladdningar du gör för att läsa offline kommer att ta mindre plats.
 • Annonser för att stödja utvecklarna ingår i denna app. Att betala för VIP-medlemstjänsten är ett alternativ om du inte gillar reklamfilmerna.
 • Du kan få tillgång till premiuminnehåll förutom att få annonserna borttagna.

8. Crunchyroll Manga

Att ha den officiella manga-appen till ditt förfogande gör det enkelt att välja de senaste mangatitlarna direkt från Japan. Crunchyroll Manga, en officiell manga-app för Android och iOS, låter dig snabbt komma åt de trendigaste mangavolymerna så snart de släpps i japanska tidningskiosker, som du kanske tidigare har anat. Så det blir lätt för dig att hänga med i alla populära böcker, som Fairy Tail, Space Brothers och Attack on Titan. Appen har en enkel design och några coola anpassningsmöjligheter så att du kan finjustera alla dina favoritböcker för att passa dina läspreferenser. Var medveten om att freemium-metoden som används av Crunchyroll Manga är ganska enkel, av denna anledning krävs ett premiumabonnemang om du vill komma åt hela katalogen med serier eller ha obegränsad lästid.

Funktioner:

 • Tillgång till den trendigaste japanska mangan hela tiden.
 • Koma-vy för den största skalan per panel (premium)
 • Tillgång till läsmaterial utan begränsning (premium)
 • Tillgång till hela seriekatalogen (premium)

9. MangaZone

På sin app, MangaZone har ett bibliotek med över 15K manga. Välj en kategori från den här appen och gör dig redo för den mest episka samurajstriden. De har alla översatts till engelska och slår in på varje mangagenre, från Shonen till Shojo. Du kommer till och med att ha tillgång till Community-sidan med gratisversionen, där du kan be andra mangafans om hjälp och idéer. Den enda nackdelen med MangaZone är att det ibland kan vara problematiskt.

10. VIZ Manga

Den finaste mangaläsningsappen är utan tvekan VIZ Manga. I verkligheten skulle listan över de bästa manga-apparna saknas om VIZ Manga inte ingick. Dagliga uppdateringar om nedladdningsbart innehåll utlovas av företaget, och engelska översättningar av mangaserier finns tillgängliga. När du är online kan du läsa manga direkt på VIZ Manga-läsaren, eller så kan du ladda ner böckerna för att läsa dem offline. Det är praktiskt för dem som ofta reser och inte är ständigt anslutna till Internet. Du kan läsa landskap med enkel eller dubbel inmatning på VIZ Manga, och det finns ett bokmärkesläge för enklare läsning. Programvaran erbjuder också anpassningsalternativ inklusive ljusstyrka, läsinställningar för höger eller vänster och zoomval.

Funktioner:

 • Det ger gratis manga att läsa.
 • Manga kan du läsa samma dag som de släpps i Japan.
 • Den har gratis utdrag från betalda volymer.
 • Det ger kultfavoriter och publikfavoriter.
 • Den innehåller många olika genrer.
 • Den tillhandahåller 10k+ kapitel i det digitala Shonen Jump-valvet (premium)
 • Det ger också en gratis provperiod på sju dagar.

11. Shonen Jump

En lista över mangaapplikationer för iPhone och Android skulle vara ofullständig utan att nämna Shonen Jump serier. Om du gillar Shonen Jump-serien av manga, är Shonen Jump-appen den perfekta mangaläsaren för dig. Du kan läsa upp till 100 kapitel varje dag i appen gratis. Om du vill läsa mer än så kan du köpa en obegränsad läsning för $1,99 per månad. Du behöver aldrig vänta på nya kapitel igen tack vare Shonen Jump, som erbjuder alla de senaste kapitlen från alla dina favoritserier i Shonen Jump.

12. Mangaläsare

Manga läsare av Robin Studio är utan tvekan ett välförtjänt tillägg till listan. Du har inga begränsningar när du använder Manga Reader för att läsa manga gratis på Android. Dess samling är ganska stor och innehåller artiklar från mer än 20 mangawebbplatser.

Funktioner:

 • Inkluderade här är biblioteken från MangaHere, MangaFox, MangaReader, Batoto, MangaPanda, KissManga och fler webbplatser.
 • Ett enda biblioteks samling av manga kan streamas på en gång, eller flera bibliotek kan streamas samtidigt.
 • Med det avancerade filtreringsverktyget i Manga Reader är det enkelt att hitta din favoritmanga. Biblioteket kan ordnas efter kategori, rangordning, titel, författarnamn etc.
 • Appen laddar ner mangan snabbt och är tillgänglig för läsning och nedladdning online.
 • Stark och trevlig läsning möjliggörs av manga-tittaren. Varje kapitel avslutas med en säkerhetskopia av dina läsförlopp, och du kan spara dina föredragna sidor.
 • Sidorna i mangan som du gillar kan också beskäras och sparas.
 • Programvaran låter dig bokmärka din favoritmanga, och eftersom ditt konto hålls på en molnserver kan du se din manga på många enheter.
 • Du kan läsa i tre olika orienteringar med hjälp av Manga Reader: vertikalt, vänster till höger och höger till vänster. I likhet med detta finns det 3 läslägen: kontinuerlig, sidrullning och sidböjning.

13. Manga Plus

Manga Plus är välkänd i serieläsarnas värld eftersom de erbjuder högkvalitativa skanningar, fri tillgång till den senaste mangan och utgåvor som sammanfaller med Japan. Den senaste mangan är tillgänglig gratis, men för att läsa tidigare nummer måste du prenumerera på deras månatliga tjänster. Många välkända och oberoende mangakollektioner finns tillgängliga på Manga Plus. Interagera med communityn genom att lägga till manga som du gillar i din ”Favoriter”-sektion och skicka kommentarer till ett kapitel. Jag skulle utan tvekan föreslå Manga Plus för alla som gillar manga eftersom det är en av de bästa mangaapplikationerna som finns tillgängliga i Play Store.

14. Manga Fox

Manga Fox, en kostnadsfri manga- och manhwa-serieläsare, erbjuds av Free Manga Studio. Den kan bara användas på Android-smarttelefoner, men det är en snabb och enkel manga-app. Manga Fox passar inte om du äger en iPhone. En av sitt slag är denna programvara.

Funktioner:

 • Du kan surfa på flera manga-webbplatser med den, som fungerar som en proxy. Som ett resultat inkluderar den manga från en rad komiska onlinekällor, och läskvaliteten är utmärkt.
 • När du läser serier låter Manga Fox dig göra det oavbrutet och kontinuerligt.
 • För att göra dina favoritmangawebbplatser lättillgängliga kan du anpassa din instrumentpanel.
 • Dina mest besökta mangawebbplatser, bokmärken och historik kan alla hållas reda på från det smarta verktygsfältet.
 • Ett alternativ för integritet ingår i denna gratis manga-mjukvara. Dina webbläsardata döljs för att skydda din integritet online medan du besöker mangawebbplatser anonymt.
 • På samma sätt hindrar ett spåra inte-alternativ marknadsförare från att samla information om din surfaktivitet.
 • När du surfar på mangawebbplatser med annonser har Manga Fox en annonsblockerare för att stoppa annonsirritation.
 • Att använda den här appen resulterar ofta i snabbare streaming och surfning.

15. MangaToon

Vi skulle föreslå att ge MangaToon ett försök om du gillar att läsa livfulla serier. Den här manga-appen verkar vara perfekt för pengarna för mig när det gäller att ha en ansenlig samling och ett brett urval av genrer, inklusive humor, kärlek, skräck, romantik och action. Den lägger också till de trendigaste serierna online varje dag, ungefär som de flesta av sina konkurrenter. Du kan också ladda ner de böcker du vill läsa utan avbrott när du är offline, beroende på dina preferenser, och utveckla en underbar samling av dina favoritverk. Vill du berätta en fängslande historia för dem? Du kan dock också komponera dina egna osagda historier och berätta dem för andra.

Funktioner:

 • Uppdateras varje dag.
 • Ger många gratis serier.
 • Offline läshjälp.
 • Skriv dina berättelser.

16. Mangahundar

Online mangaläsning är gratis när du använder Manga hundar app. Både iOS- och Android-användare kan ladda ner programvaran. Dessutom har den en hel del välkänd manga och är ganska enkel att använda. Mangan i den här appen är tillgänglig på cirka sex olika språk och kommer från mer än 20 olika källor. Du kan se vad andra användare läser från appens populära område, och appen genererar förslag baserat på mangan du har läst. Med hjälp av bokhyllan kan du ordna dina favoritserier, och programmet håller även koll på dina läsvanor. För en ännu bättre läsupplevelse erbjuder Manga Dogs en mängd sofistikerade inställningar som låter dig justera den redan optimerade tittaren. Programvaran har en sofistikerad hastighetsoptimerare som minskar dataanvändningen och bevarar batteritiden. Dessutom kan du få push-meddelanden för att bli informerad när ett nytt mangakapitel är tillgängligt. Olika enheter kan synkroniseras med Manga Dogs-appen. När du ansluter till ditt konto är dina handlingar desamma oavsett vilken enhet du läser från. Även om du kan köpa deras borttagning, innehåller denna programvara reklam.

Funktioner:

 • En enorm seriesamling.
 • Individuella förslag.
 • Både vertikala och horisontella läslägen.

17. Manga webbläsare

Manga webbläsare har ett enkelt, lättanvänt gränssnitt och är helt gratis att ladda ner för Android-användare. Det är också en av de bästa Android-apparna för att läsa manga gratis. Som en gratis app finns det några irriterande reklamfilmer du måste stå ut med, men förutom det är den proppfull med manga som du kan bläddra igenom när du vill. Du kan helt enkelt bestämma dig för att registrera dig för en gratis provperiod eller ett prenumerationspaket om annonserna börjar störa dig om du vill läsa utan avbrott.

18. Mangamo

Det finns många otillåtna mangaleverantörer att hitta när man söker efter de bästa manga-läsarapplikationerna för Android och iPhone, vilket är ett stort problem för det mesta. Därmed Mangamo är appen om du vill läsa manga lagligt och se till att skaparna får sin rättvisa del av vinsten. Med ett bra urval av titlar för dig att bläddra i, är det en av de bästa manga-läsarapplikationerna som finns tillgängliga. Appen innehåller några av de mest populära mangaserierna, inklusive Attack on Titan. Du kan se mer än 300 mangaserier med medlemskapet, vilket kostar $4,99 varje månad. Du har alltid något att läsa eftersom nya kapitel laddas upp varje vecka. Dessutom finns det inga annonser, så de kommer inte att störa din upplevelse genom att dyka upp slumpmässigt eller på andra ställen. Mangamo gör det också möjligt för alla att läsa ett gratis kapitel var 24:e timme utan att registrera sig, så du kan testa det innan du betalar.

Funktioner:

 • Inga annonser.
 • Mer än 300 böcker.
 • Fullständigt medlemskap, inga extra kostnader.

19. Toomics

Populariteten för manga är också utbredd i Korea, om du inte visste det. Manhwa är namnet på manga skapad i den nationen. Därför Toomics appen är bra om du gillar att läsa serietidningar, tecknade serier online, manga och manhwa. Besök Toomics för att kolla in din favoritmangaserie. Denna manga-app innehåller ett stort bibliotek av både manga och Manhwa. Eftersom dess manhwa-bibliotek är större än dess mangasamling, är den här appen inte riktigt den bästa mangaappen. Mjukvaran är fortfarande fantastisk för att läsa manga. Du måste betala $8,99 varje månad för att gå med i VIP.

Funktioner:

 • Veckouppdateringar med nya avsnitt.

 • Olika genrer.
 • Gratis registrering för några gratisavsnitt.
 • Håll ett register över dina likes.
 • Obegränsad tillgänglighet (premium)

20. Manga Box

Användare av smartphones och surfplattor kan ha fantastiska läsupplevelser med Manga Box. För korrekt visning och för att läsa manga gratis på Android, skalar programmet dokumentbilden på lämpligt sätt till skärmen. Du behöver inte betala några pengar för att använda Manga Box, vilket är en spännande funktion. Varje manga de publicerar är tillgänglig för gratis läsning. Tillsammans med deras mindre kända nummer innehåller den också populär manga.

Funktioner:

 • Det är gratis att läsa varje manga.
 • Författare till populär Manga.
 • Dagliga förändringar av innehållet.

21. Manga Geek

Det innovativa och mycket beroendeframkallande gränssnittet för Manga Geek är enkel att använda och vacker. Det är en annan av de bästa Android-apparna för att läsa manga gratis. Med sin fantastiska offlinelägesfunktion är Manga Geek din bästa följeslagare när du är på språng. Det finns nu 40 000 titlar tillgängliga. Du kommer aldrig att missa det senaste numret eller serien tack vare den enorma strömmen av innehållsleverantörer som interagerar med den här appen.

22. Manga nu

För iOS-enheter, kolla in ytterligare en av de bästa gratis manga-apparna. Manga nu stöder färg och långsträckta manga som standard och byggdes med prestanda i åtanke. Även om det inte stöds officiellt eftersom det inte är tillgängligt i Google Play Butik, är programvaran också kompatibel med Android OS.

Funktioner:

 • Användargränssnittet för Manga Now är enkelt. Du kan snabbt och enkelt hitta vilken mangaserie du letar efter med ett så enkelt användargränssnitt.
 • Den använder en stark motor för att maximera mangaladdningshastigheten och spara användardata och har inga onödiga funktioner.
 • Programvaran erbjuder manga från en mängd olika genrer, såsom humor, science fiction, action, skräck, äventyr och mycket mer.
 • Manga Now erbjuder bland annat serietidningar från välkända webbplatser som MangaNelo, Mangakakalot, Manga Eden och Mangago.
 • Förutom engelska, franska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, spanska och vietnamesiska, kan manga Now-serier också översättas till ytterligare fem språk.
 • Både appen och dess annonser är gratis. Dessutom finns det för närvarande inga betalningsalternativ.

23. Mangamonster

Trots att de inte har de flesta funktionerna i någon mangaprogramvara, Manga monster kommer ändå att ge en respektabel mangaläsupplevelse. Appen klarar uppgiften när det kommer till mångfald eftersom den har en enorm databas med över 24 000 manga. Dessutom säkerställer den konsekventa uppdateringen att du alltid har tillgång till de senaste versionerna i tid. Mjukvaran kommer inte att ta mycket tid att komma in i ditt spår på grund av dess tydliga design och ganska grundläggande verktyg. Eftersom den är lättare känns det smidigare att jogga med den. För din njutning av att läsa serier är det överlag en respektabel app.

Funktioner:

 • Mangaserier har över 24 000.
 • Uppdaterar ofta.

24. Tapas

Huvuddelen av deras serier, manga och manhwa kan läsas gratis på Tapas – serier, romaner och berättelser app. Om du vill kan du till och med köpa innehållet efteråt. Tapas-appen är bland de bästa Android-apparna att läsa manga gratis eftersom den har mer än 10 000+ poster, vilket ger dig ett brett urval av genrer att välja mellan. Förutom att ha en stark gemenskap av hängivna manga-fans, uppmuntrar de också webbkomiska skapare. Trots att de bara innehåller engelska bidrag har deras app fått positiva recensioner och betjänar sin målmarknad effektivt.

Funktioner:

 • Du kan läsa merparten av innehållet gratis.
 • Skaffa bläck för att komma åt avsnitt.
 • En stor samling sagor.
 • Erbjuds endast på engelska.

25. Manga Geek

Det användarvänliga gränssnittet för Manga Geek är attraktiv, enkel att använda och mycket beroendeframkallande. Med sin fantastiska offlinelägesfunktion och 40K-titlar att välja på är Manga Geek din ultimata resesällskap. Du kommer aldrig att missa det senaste numret eller serien tack vare den enorma strömmen av innehållsleverantörer som interagerar med den här appen.

26. Komixologi

Om du vill ha den bästa manga-appen som tillhandahåller ett stort utbud av manga och serier, med material från mer än 125 förlag och hundratals oberoende kreatörer från hela världen, Komixologi har mycket att erbjuda. ComiXology, som ursprungligen utvecklades för älskare av Marvel och DC-serier, erbjuder en oöverträffad samling av serietidningar, grafiska romaner och naturligtvis manga. Den erbjuder mer än 100 000 olika historier. Guided View-tekniken på ComiXology, som skapades speciellt för att läsa serietidningar, ger läsarna en uppslukande, filmisk upplevelse. Även om du kan ladda ner appen gratis, kostar de enskilda serierna pengar. Om du vill ha ett bredare utbud kan du också välja att prenumerera och betala några dollar varje månad för att läsa deras mangaval.

27. MangaMan

Ett stort urval av manga och andra serier erbjuds av MangaMan. Det är en av de bästa Android-apparna för att läsa manga gratis.

Funktioner:

 • För att ge den bästa visuella kvaliteten erbjuds de i HD-kvalitet.
 • MangaMan erbjuder också en mängd olika undergenrer för serietidningar. Detta program har ett unikt användargränssnitt som är enkelt för alla att använda.
 • Den har en stor samling med mer än 4 000 mangatitlar utan kostnad.
 • Du kan alltid hålla koll på den senaste mangan eftersom appen alltid uppdateras direkt och ett nytt kapitel är tillgängligt. Noterbart inkluderar MangaMan några fängslande noveller.
 • Genom appens tre primära områden kan du hitta serier. Detta täcker de senaste, mest populära och kategorisektionerna. Medan det populära området visar upp den mest populära mangan i appen, innehåller den senaste sektionen nyligen tillagda mangakapitel och serier.
 • Biblioteket kan sorteras efter genre från kategorisektionen. Heta uppdateringar, för närvarande lästa serier och fler områden är också tillgängliga. Det finns antingen gratis eller betalda mangaserier på MangaMan.
 • De är också tillgängliga på en mängd olika språk, inklusive thailändska, vietnamesiska och engelska. Det fungerar även bra på iOS- och Android-smarttelefoner.

28. Webbserier

Behöver du en engagerande gratis manga-app? Om så är fallet bör du titta på WebComics. Detta program låter dig inte bara läsa underbara mangaserier, utan det låter dig också prata med andra användare som ett socialt nätverk. Över åtta miljoner serietidningsfans använder WebComics.

Funktioner:

 • Appen innehåller serier av artister från hela världen. Det är känt för att inkludera manga och andra sorters serier.
 • Fantasy, kärlek, action och romantik är några av de tillgängliga genrerna. Många av dem är tillgängliga gratis, och du kan få ännu fler genom att samla gratis seriekort.

 • Du kan gå till många komiska sektioner från din heminstrumentpanel. Måste läsa, Editor’s Pick, Complete Comics, New Comics och Rising Comics är bara några exempel.
 • På liknande sätt kan du använda sökrutan för att sortera serierna efter genre. Om du gillar en manga kan du markera den som en av dina favoriter för att uppmuntra andra att läsa den också.
 • WebComics-appen är tillgänglig för nedladdning på både iOS- och Android-enheter.

***

Det finns gott om appar på internet som tillhandahåller mangainnehåll men ovan har vi försökt dela den mest legitima och uppdaterade listan över bästa Android-appar att läsa manga gratis. Om den här artikeln tillförde lite värde och kunskap till dig, vänligen dela din feedback i kommentarsektionen nedan och dela även andra bra manga-appar som vi missade här för att hjälpa gemenskapen. Tills dess, fortsätt läsa och sprida kunskap, vi ses med ett annat intressant ämne.

  hoppsan! AppLock använder ett volymknappsmönster för att förhindra åtkomst till appar [Android]