20 Snygga iPhone 15-fodral för ultimat fallskydd

Måste-ha iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro, 15 Pro Max fodral för det ultimata enhetsskyddet!

Apples unika innovation, iPhone, har antänt en världsomspännande vurm som griper hjärtan och sinnen med sin oemotståndliga charm. Dess eleganta design, banbrytande teknik och sömlösa användarupplevelse har gett den en global efterföljare.

iPhone-frenzyn är mer än en modefluga – det är ett kulturellt fenomen och en symbol för framgång och innovation!

Det som gör iPhones så lockande är deras konsekventa engagemang för kvalitet. Varje utgåva är mer än bara en telefon. Det är en ingenjörskonst som lovar människor en blick in i framtiden.

Attraktionen finns i den sömlösa integrationen av hårdvara och mjukvara, som ger konsumenterna oöverträffad prestanda och funktionalitet. iPhones är byggda för att engagera sinnena och berika upplevelser, från den fascinerande displayen till dess fantastiska fotograferingsmöjligheter.

Varför ett iPhone-fodral är en investering

iPhone 15-serien, känd för sina banbrytande funktioner, har fångat global uppmärksamhet med sin banbrytande teknik. Trots sin lockelse kräver den höga kostnaden noggrann hantering och skydd. Serien tänjer smartphones gränser och motiverar sitt premiumpris med innovativ teknik och utsökt design. Att äga en betyder utmärkelse och uppskattning för hantverk.

På grund av den rejäla investeringen är försiktig vård avgörande. Oavsiktliga skador kan leda till kostsamma reparationer. Robusta fodral och skärmskydd skyddar mot slitage och försäkringar ger ekonomisk trygghet. Regelbundna programuppdateringar och säkerhetsåtgärder är avgörande för att bekämpa cyberhot. Face ID och lösenord ger extra försvar.

Att bevara dessa enheter kräver att man erkänner deras värde, proaktiva försiktighetsåtgärder och ansvarsfull användning, vilket säkerställer en varaktig, njutbar upplevelse för iPhone 15-användare.

Letar du efter iPhone 14-skal istället? Vi har täckt dig med de bästa iPhone 14-skalen för att få din telefon att se snygg ut!

Hur skyddar fodral din iPhone från skada?

iPhone-skal har utvecklats till mer än bara skyddsutrustning. De är modeuttalanden som perfekt integrerar stil och funktionalitet. Dessa fodral skyddar inte bara iPhones från repor, fall och daglig användning, utan de ger också en personlig touch till enheten. Marknaden erbjuder ett överflöd av lösningar för att passa ett brett utbud av smaker och intressen.

Fodral är den första försvarslinjen mot missöden när det kommer till iPhone-skydd. De absorberar stötar och förhindrar skador, vilket säkerställer att din iPhone förblir intakt även efter oväntade fall. De är gjorda av starka material som silikon, läder eller till och med härdade polymerer.

Sammantaget har iPhone-fodral vuxit till modeplagg som fyller två funktioner: att skydda din kostsamma smartphone och uttrycka din stil.

Varför välja iPhone-skal från andra märken?

Att välja andra märkens iPhone-skal framför Apple kan ge flera fördelar och specialfunktioner som tillgodoser personlig smak och livsstil. Följande motiverar att titta på andra företags instanser:

 • Diverse mönster – Jämfört med officiella fall tillhandahåller tredjepartstillverkare vanligtvis ett större urval av mönster. Detta ger kunderna större frihet att uttrycka sin individualitet och känsla för stil när de väljer ett fall.
 • Prisvärdhet – Inofficiella ärenden är ofta billigare än äkta. De erbjuder jämförbara säkerhetsnivåer utan den höga prislappen som är kopplad till officiella Apple-produkter.

Läs också: Hur du kommer in i Apples ekosystem billigt

 • Utmärkande funktioner – För att möta särskilda användarkrav och förbättra användarupplevelsen totalt sett har flera tredjepartsfodral unika funktioner som inbyggda stativ, extra kort eller förbättrat grepp.
 • Alternativ för anpassning – Ett fåtal oberoende företag tillhandahåller tjänster som låter kunder göra skräddarsydda fodral med hjälp av deras bilder, konstverk eller design. Således ger det deras iPhone-skydd en speciell touch.
 • Funktionalitet och hållbarhet – Flera tredjepartstillverkare prioriterar funktionalitet framför hållbarhet, och kombinerar sofistikerad ingenjörskonst och robusta material för att erbjuda ett starkt skydd mot fall. Detta gör dem perfekta för människor som leder en hektisk livsstil. Dessutom låter de flesta av dessa fodral dig ladda din telefon utan att behöva ta bort fodralet (även för trådlös laddning!).

Låt oss nu gå igenom de bästa fodralen som finns tillgängliga på Amazons marknadsplats för versionerna 15, 15 Plus, 15 Pro och 15 Pro Max.

Fodral för iPhone 15

Apple iPhone 15 FineWoven Fodral

Med en mockaliknande textur är materialet tillverkat av en robust mikrotwill. Utformningen av ärendets material har gjorts med miljön i åtanke.

Apple-fodralet består av 68 % återvunnet material och släpper ut mycket mindre koldioxid än läder.

Fördelar

 • Fodralet passar tätt över din iPhone utan att lägga till bulk, och det snäpper på plats direkt.
 • Ger konsekvent en magisk fästupplevelse och snabbare trådlös laddning. Allt tack vare dess integrerade magneter som är exakt i linje med iPhone 15.
 • Förutom att den har ett vackert utseende är den designad för att skydda din iPhone från fall och repor.

Nackdelar

 • Inte alltför bekväm för enhandsanvändning, eftersom det gräver sig in i ditt finger om du håller telefonen med en hand och använder din pinky för att ta tag i botten.

Det som imponerade mest på mig med detta Apple-fodral är dess lätthet i trådlös laddning. Lämna helt enkelt skalet på din iPhone och placera det på din Qi-certifierade laddare eller din MagSafe-laddare när det är dags att ladda.

TAURI

TAURI-fodralet är exakt designat för iPhone 15 6,1 tum (endast). Den har exakta snitt för enkel åtkomst till alla kontroller, högtalare och laddning, så den fungerar också bra med laddningsstationer.

Med 2 st högkvalitativt 9H härdat glas skyddar den din telefons skärm från repor och brott. Även om dess ultratunna, mjuka och känsliga beröring får dig att känna som om det inte finns något på skärmen!

Fördelar

 • Kombinationen av en mjuk ram och ett hårt bakstycke på datorn, samt fyra inbyggda hörnkrockkuddar, skyddar din telefon från oavsiktliga fall, stötar och repor.
 • Nano-antioxidantskiktet motstår framgångsrikt fläckar och svett. Den blir inte fet eller gul med tiden och visar korrekt den ursprungliga färgen på din telefon.

Nackdelar

 • Skärmskyddet verkar utgöra ett problem för många användare, eftersom det kan störa synligheten och ansiktsigenkänningssystemet.
 • Dessutom är fodralet lite halt, vilket kommer att kräva att användare är försiktiga när de arbetar med en tillgång av sådant värde!

Jag har personligen provat den här produkten, och för att vara ärlig gillade jag den ganska bra. Den mest slående egenskapen är, helt enkelt, det högkvalitativa materialet den är gjord av.

SPINDELHÅL

Skalet är tänkt att passa 6,1-tums iPhone 14 och iPhone 15 fodral. Alla anslutningar, knappar, sensorer och kameror är lättillgängliga tack vare exakta utskärningar.

Det är enkelt att trycka på mjuka, lyhörda knappar som har anständiga reaktioner. Genom fodralet stöds även trådlös laddning.

Fördelar

 • Iphones distinkta ergonomiska design ger ett bekvämt grepp. Frågan om fingeravtryck och markeringar som lämnas efter löses med hjälp av frostat kvalitetsmaterial som är anti-repor och anti-halk.
 • Tvåskiktskonstruktion erbjuder en komplett kropp och 360° tufft skydd.

Nackdelar

 • Utseendet på fallet är inte upp till märket. Den föreslagna färgen på ”Ljuslila” liknar inte den faktiska nyansen av fodralet.
 • Dessutom förblir inte fodralet fixerat till den stående trådlösa laddaren.

Förpackningen innehåller ett fodral, två skärmskydd i härdat glas och två kameraskydd i härdat glas, samt 12 månaders garanti.

Diaclara

Helkropp, 360-graders, robust skydd erbjuds av det dubbla lagret. Din telefon är omgiven av fyra upphöjda hörn och mjuk TPU-stötdämpning för att förhindra oavsiktliga spill och fall.

Fodralet erbjuder linsskydd i härdat glas som helt skyddar kameran utan att kompromissa med bildkvaliteten.

Fördelar

 • Det ömtåliga glaset är skyddat från repor och sprickor av det integrerade beröringskänsliga och anti-repor skärmskyddet.
 • Din telefons skärm och kamera skyddas ytterligare av den 3,8 mm upphöjda kamerakanten och 1,5 mm upphöjda skärmkanten.
 • Du behöver inte ta av skyddet för att använda den trådlösa laddningsplattan eller powerbanken.

Nackdelar

 • Fallen kan dra till sig smuts i och runt kanterna. På grund av att kameraskyddet sticker ut blir det krångligt att ladda telefonen. Ditt fodral är inte MagSafe-kompatibelt!
 • Den visar överdrivna fingeravtryck på framsidan och baksidan av telefonen.

Telefonfodralet är lämpligt för iPhone 15 6.1″, och det är enkelt att sätta upp eller ta ner.

Skal till iPhone 15 Plus

Apple iPhone 15 Plus FineWoven-fodral

Det är den perfekta kombinationen av mode och nytta för din mest värdefulla gadget. Detta noggrant tillverkade skal förstärker attraktiviteten att använda din iPhone samtidigt som det ger ett enastående skydd.

Detta finvävda fodral är speciellt gjort för iPhone 15 Plus och innehåller elegant MagSafe-teknik för optimal laddning och enkel anslutning.

Fördelar

 • Detta fodral, som är tillverkat av premiummaterial, erbjuder ett starkt försvar mot vanliga fall, stötar och kollisioner. Detta håller din iPhone 15 Plus säker och säker.
 • Enkel montering av lämpliga tillbehör, snabb och enkel trådlös laddning och en smidig anslutning till en mängd olika MagSafe-kompatibla enheter – allt detta möjliggörs av den integrerade MagSafe-tekniken.
 • Den finvävda texturen på din iPhone förbättrar greppet samtidigt som den ger en sofistikerad touch. Det är ett moderiktigt tillägg som passar bra med din telefons rena design.

Nackdelar

 • Fodralet kanske inte är repsäkert och kan lätt dra till sig fläckar.

Detta fodral är speciellt designat för iPhone 15 Plus-modeller, och jag föreslår att du använder den här produkten med lite omsorg och delikatess.

Spigen för iPhone 15 Plus

Vi introducerar Spigen anti-gulning iPhone-fodral, en elegant och hållbar lösning designad för att skydda din enhet med stil.

Det här fodralet är tillverkat till perfektion och erbjuder mer än bara skydd – det ger en blandning av funktionalitet och elegans till din iPhone-upplevelse.

Fördelar

 • Din iPhone är skyddad mot oavsiktliga fall och stötar. Allt tack vare dess konstruktion, som uppfyller militära falltestkrav.
 • Höljet är tillverkat av banbrytande material som hindrar det från att gulna med tiden, vilket bevarar dess klarhet och skönhet.
 • Designad speciellt för din iPhone-modell, erbjuder den en åtsittande och säker passform med enkel åtkomst till kameran, portarna och kontrollerna.

Nackdelar

 • Inte reptålig; därför måste produkten hanteras med försiktighet.

Jag var särskilt imponerad av fodralets upphöjda ramar. De är byggda på ett sätt för att skydda skärmen och kameran från repor och smuts. Dessutom kan du enkelt använda fodralet med MagSafe-tillbehör.

Red2Fire

Består av trettio förstärkta och förbättrade N52-magneter, kan den integrerade magnetringen stärka anslutningen och fungera med alla MagSafe-tillbehör.

Jämfört med den ursprungliga telefonen och andra fodral är detta iPhone 14 Plus/iPhone 15 Plus-fodrals magnetiska ring starkare.

Fördelar

 • Tillverkad av robust men lätt aluminium av flyg- och rymdkvalitet, den kan placeras stadigt i antingen stående eller liggande orientering.
 • Överträffa kraven för falltestet för militär grad och tål fall på upp till 15 fot. Dessutom har den två förpackningar med skärmskydd i härdat glas och två förpackningar med mycket känsliga kameraskydd, som kan skydda hela kroppen från repor på ytor och linser.
 • Blockerar effektivt 99,99 % av UV-strålar, fläckar och svett. Den kommer genuint att motstå typiska åldringsindikationer från regelbunden användning, och den bevarar perfekt den ursprungliga färgen på din telefon.

Nackdelar

 • En av de största bristerna i fallen, som rapporterats, är att den producerar överdrivet eko när den används som en högtalartelefon. Detta problem uppmärksammas i både MagSafe och icke-MagSafe-versioner, där personen på andra sidan säger sig höra sin röst.
 • Passar inte helt telefonen; därmed ökar risken för sprickor och smuts runt kanterna.

Detta fodral är speciellt designat för iPhone 15 Plus 6.7″ (nysläppt 2023) och iPhone 14 Plus 6.7″ (lanserat 2022). Det som imponerade mest på mig med fodralet är dess otaliga antal funktioner och funktioner som den erbjuder till en överkomlig prislapp.

TORRAS för iPhone 15 Plus

TORRAS roterbara ringfodral fungerar smidigt med MagSafe-tillbehör och ger en fantastisk fästupplevelse, tack vare den unika Halbach array-tekniken.

Det är 1,5 gånger starkare adsorption än det officiella höljet som tillhandahålls av de 38 delarna av de starkaste N52-magneterna. Den suveräna justerbara horisontella vyn stöds av det innovativa gångjärnet, som också möjliggör 360° rotation och stående.

Fördelar

 • Du kommer att kunna bläddra i filmer, delta i videomöten och mer med händerna fria och i den perfekta betraktningsvinkeln. Med greppringens design kan du använda din telefon från vilken vinkel som helst medan du använder den med en hand.
 • Den patenterade X-shock garanterar ”0”-skador i 4000 falltester på ett avstånd av 10 fot. Dessutom är läpparna skyddade från repor och repor av de 1,5 mm förhöjda skärmkanterna och kameraramarna.
 • Det tunna fodralet för iPhone 15 Plus, som har avtagbara knappar, erbjuder en taktil feedbackupplevelse som är mer märkbar och lyhörd när du trycker. Tre olika färger på DIY-knappar ger din telefon ett mer stilrent och unikt utseende.

Nackdelar

 • Ringens motståndskraft och fodralets kompatibilitet med icke-MagSafe-laddare är ett problem. Även om ringens rotationsförmåga är imponerande, kan du vara töntig när det gäller dess långsiktiga stabilitet.
 • Dessutom kanske greppet i fodralet inte är övertygande, eftersom det kan kännas som att glida ur handen.

Telefonfodralet är endast kompatibelt med 5G 6,7 tum iPhone 15 Plus. Jag har den här vanan att släppa telefoner direkt, vilket gör mig mer försiktig och villig att investera i värdiga fall. Min erfarenhet av detta fall är mycket positiv!

JUESHITUO

Detta JUESHITUO-fodral är byggt speciellt för att passa iPhone 15 Plus och har en transparent baksida och en mjuk TPU-stötfångare.

Med hjälp av en patenterad galvaniseringsteknik är stötfångarens mjuka TPU belagd med metallplätering.

Fördelar

 • Den har en integrerad 48-delad N56-magnetringkonstruktion som är speciellt designad med hjälp av förstklassig magnetisk array-teknik. Detta gör det möjligt att tre gånger multiplicera magnetismen i de officiella fallen.
 • Dessutom erbjuder den ett komplett linsskydd som helt kan skydda kameran utan att kompromissa med bildkvaliteten. De nästan 4 mm (2 gånger större än andra) ökade ramar på kameran och de 2 mm högre ramarna på skärmen skyddar mot repor och friktion.
 • Den tål stötar och fall inuti tack vare de förbättrade DF-Shock 361° omgivande krockkuddarna med en bikakeliknande konstruktion.

Nackdelar

 • Färgen på fodralet kanske inte exakt matchar den förväntade som visas på Amazon.

Med en antioxidationsbeläggning, nano-oleofobiskt lager och AF anti-fingeravtryck elektroplåtbeläggning, blockerar detta iPhone 15 Plus för Magsafe-fodral effektivt 99,10 % av UV-strålar, fläckar, fingeravtryck och svett. Detta bibehåller sin mer långvariga klarhet utan att gulna med tiden.

Fodral till iPhone 15 Pro

Apple iPhone 15 Pro FineWoven Fodral

​​​​​För din iPhone är Apple iPhone 15 Pro Max finvävt fodral med MagSafe toppen av design och användbarhet.

Detta fodral är tillverkat med precision och sticker ut från de andra på grund av sin speciella kombination av hållbarhet och elegans.

Fördelar

 • Din iPhone 15 Pro Max sofistikerade finvävda design förbättrar inte bara dess estetiska tilltal utan erbjuder också ett pålitligt skydd mot normalt slitage.
 • Fodralets strukturerade yta ger ett behagligt och stabilt grepp samtidigt som risken för oavsiktliga halkar och fall minskar.
 • Få problemfri laddning och anpassningsval när du sömlöst fäster MagSafe-tillbehör med den integrerade tekniken.

Nackdelar

 • Om du använder mag-safe laddning, speciellt med en docka där du vänder den, kommer mikrofibrerna i fodralet att bli utslitna.
 • Detta är inte rätt väska att ersätta din gamla läder.

Med sin eleganta design som kombinerar användbarhet och stil, kommer detta fodral att lyfta din iPhone-upplevelse. Det är ett måste för alla fan av iPhones. Ge din pryl idag en snygg uppgradering med ett uttalande finvävt fodral.

Spigen för iPhone 15 Pro

Presenterar Spigen tuff pansarfodral, den perfekta blandningen av mode och försvar för din ovärderliga pryl. Detta fodral är utsökt utformat och ger oöverträffad elegans och hållbarhet, vilket garanterar din telefons säkerhet under alla omständigheter.

Spigen tuff pansarfodral utmärker sig som ett toppalternativ för smartphonefans med sina banbrytande funktioner och eleganta utseende.

Fördelar

 • Ger stark motståndskraft mot stötar, bucklor och repor.
 • Med sitt inbyggda stöd kan du titta utan att använda händerna när du är på språng, vilket är idealiskt för multimedia och videochatt.
 • Bevara skönheten i din gadget samtidigt som den ger en tunn profil utan att ge avkall på skyddet.

Nackdelar

 • Telefonens volymkontroller finns på undersidan när du höjer den för en mer vertikal visningsposition. Detta innebär att för att justera nivån måste du först lyfta telefonen.
 • Dessa kanter kan vara lite svåra att greppa eftersom de inte alls är rundade.

Funktionen hos ett iPhone-fodral, som har högsta prioritet på min lista, är skyddet. Tack vare dess militärklassade extrema skyddsteknik kan du vara säker! Dessutom har fodralet en hållbar konstruktion med PC, TPU och slagskum.

TOCOL

Starkare, säkrare och snabbare trådlös laddning tillhandahålls av TOCOL starka magnetiska iPhone 15 Pro-telefonskal. Denna har en integrerad super N52 magnetisk ring som passar perfekt med magnetiska tillbehör som laddare, plånböcker och fordonsfästen. Den autentiska originalfabrikens 18N superstarka magnetiska sug är 125 % starkare än hos leverantören av detta telefonfodral.

Fördelar

 • Med en dämpningsstruktur i fyra lager och integrerade 360° krockkuddar, erbjuder detta stötsäkra skyddsfodral för iPhone 15 Pro ett exceptionellt skydd för din telefon mot fall på upp till 15 fot.
 • Till skillnad från andra telefonskal förbättrar TOCOL-skalet till iPhone 15 Pro skyddet runt kameran. Detta eliminerar behovet av ett separat telefonkameraskydd.
 • TOCOL 15 Pro Matte Case är ett elegant, matt, transparent skyddsfodral. Denna har uppgraderats med en nano-oleofobisk beläggning för att göra den icke-klibbig och smidig.

Nackdelar

 • MagSafe är svår att ansluta, eftersom det finns mycket liten eller ingen magnetisk kraft. Detta gör den extra benägen att falla.
 • Den passar inte ”helt perfekt” i kamerautskärningen. Kameralinserna är något placerade till vänster om bländaren. Det döljer det varken eller skadar kameralinserna. En översiktlig blick kommer dock att avslöja att den inte är exakt justerad.

En punkt som bör noteras här, detta skal är endast kompatibelt med 6,1-tums iPhone 15 Pro. Jag tror att det som driver upp den här i den här listan är att den har bättre antisladdprestanda och ett behagligt grepp, vilket ges av sidoramens distinkt korniga utseende.

FireNova

FireNova-fodralet är konstruerat av högkvalitativt, miljövänligt silikon som är säkert att hantera och inte ger ett smidigt grepp. Dessutom kommer det inre mjuka mikrofiberfodret att förhindra repor på din telefon. Dessutom stöder den trådlös laddning.

Fördelar

 • Medföljer två paket militära explosionssäkra skärmskydd i härdat glas med en 3D rund kant och 9H hårdhet. Det skyddar din skärm mot stötar, stötar och repor. Vatten- och oljeavvisande beläggningar förhindrar vätskerester och fingeravtrycksmärken på din skärm.
 • Ett speciellt inbyggt kameraskydd som håller damm borta från din iPhone 15 Pro-kamera och skyddar linsen gör att du aldrig behöver oroa dig för att din kamera ska gå sönder.
 • Med detta silikonfodral för iPhone 15 Pro kommer färgen på din kamera att matcha den på telefonfodralet. Detta gör den mer enhetlig och strömlinjeformad och ger din telefon ett fräscht utseende.

Nackdelar

 • Skärmskyddet är inte så bra, eftersom det kommer ut löst ur skärmen flera gånger på flera ställen.
 • Det gummerade fodralet drar till sig mycket damm, vilket blir ett problem. Dessutom är det inte den för användare som använder MagSafe-laddare.

Det bästa är att du får en livstidsersättning för detta silikonfodral till din iPhone 15 Pro.

CASEKOO

Titaniumfärgen och designen på din nya telefon kan ses tydligare med detta genomskinliga iPhone 15 Pro-skal. Du kan undvika repor på ditt titan av flyg- och rymdkvalitet genom att använda skyddsramen i tre lager. Med sin 3-lagers buffertstötfångare, styva bakplan och uppdaterade U-SHOCK-krockkuddar i alla fyra hörnen kan detta fodral för iPhone 15 Pro minska stötkraften med över 90 %.

Fördelar

 • Certifierad för att tåla fall upp till 3,04 meter, vilket innebär att den kan skydda din telefon även om den faller i betong.
 • Upphöjd 2,5 mm lins och 1,5 mm skärmkanter skyddar mot fall och repor på din kamera och skärm.
 • Du kan hantera telefonen mer bekvämt och enkelt skjuta in den i fickan. Allt tack går till det halkfria materialet på båda sidor.

Nackdelar

 • På grund av sin slankhet är den hal runt kanterna, medför stor risk att falla ur användarens hand.
 • Den är inte kompatibel med MagSafe-laddare.

Detta genomskinliga skal är designat för att passa iPhone 15 Pro (6,1 tum), vilket speglar formen på den faktiska enheten. Alla nycklar och portar är lättillgängliga tack vare millimeterexakta urtag, som även tätt omsluter din telefon för att hålla damm borta. Detta är en funktion som tilltalar mig mycket!

OFTA

I det här fallet ger den här högkvalitativa flytande silikon- och nanobeläggningskombinationen ett exceptionellt stötsäkert skydd, förbättrad anti-smutsprestanda och en mjuk handkänsla. Detta fodral från OTOFLY erbjuder 18 färgalternativ. Dessutom möjliggör den trådlös laddning.

Fördelar

 • 1,3 mm förhöjda läppar för att skydda mot droppar, sprickor och ytrepor på skärmen och kameran. Din telefon kommer inte att repas av det invändiga mjuka mikrofiberfodret.
 • Telefonens ultralilla profil håller fast vid sin ursprungliga design. Detta gör den tillräckligt kompakt för att inte vara krånglig och ger ett säkert grepp.

Nackdelar

 • Rekommenderas endast om MagSafe-magnetfunktionen inte krävs. Det blir svagare med detta fodral på, vilket gör att det inte kan använda standby-funktionen genom att placera det på ett stativ.
 • Fodralet drar till sig för mycket damm och är halt runt kanterna.

Tillsammans med iPhone 15 Pro-fodralet får du livstidsgaranti. Dessutom är den superlätt att rengöra. Jag kan till och med rengöra den med en enkel fuktig trasa eller våtservett när den blir smutsig.

iPhone 15 Pro Max

Apple iPhone 15 Pro Max FineWoven-fodral

Har du nyligen fått tag på den nya iPhone 15 Pro Max? Apple FineWoven Case är ett sofistikerat men ändå funktionellt sätt att klä upp din best! Förbättra utseendet på din gadget samtidigt som du garanterar utmärkt skydd. Detta fodral är gjort med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att förbättra din iPhone-upplevelse.

Fördelar

 • Med sin stilfulla och moderna design lyfter FineWoven-fodralet utseendet på din iPhone. Du gör ett uttalande när det gäller mode vart du än går.
 • Dra fördel av en tight och exakt passform designad speciellt för iPhone 15 Pro Max, som garanterar enkel åtkomst till alla portar, knappar och funktioner.
 • Detta fodrals exceptionella slagtålighet, som är förstärkt med banbrytande material, skyddar din smartphone mot oavsiktliga fall och kollisioner.

Nackdelar

 • Det skulle inte vara en bra idé att lägga nycklar i en ficka med detta fodral eller slänga det i en handväska.
 • Baksidan av den är utsatt för repor och fläckar från föremål som fingernaglar.

Hitta den perfekta balansen mellan grace och tuffhet. Upptäck FineWoven-fodralet till Apple iPhone 15 Pro Max med MagSafe.

TORRAS iPhone 15 Pro Max skal

iPhone 15 Pro Max-fodralets magnetometer, magnetuppsättning och laddningsspole är exakt i linje med det omdesignade TORRAS-magnetfodralet. N52-magneter kommer i 38 delar, som alla är perfekt anpassade och effektiva. Den möjliggör snabba laddningstider och erbjuder pålitliga, säkra anslutningar med magnetiska tillägg som fordonsfästen, plånböcker och laddare.

Fördelar

 • TORRAS går utöver med sin design, inklusive en 360° luftkudde inuti kamerans stötfångare. Den består också av 16 uppsättningar skyddskuddar integrerade i insidan av kanterna. Det skyddar din telefon på ett adekvat sätt från fall, stötar och stötar utan att orsaka skada.
 • Modern TPE och TPU används i väskans konstruktion, och en helt ny sammetslen finish ingår. Det känns lyxigt att hålla i och behagligt att ta på, till skillnad från de billiga fodral som har en klibbig plastkänsla.
 • Knapparna är avsedda att vara utbytbara och avtagbara. De fungerar bra, svarar med ett trevligt klick och överträffar till och med de på den outsmyckade telefonen. Den nya mute-knappen har ett kvalitetsutseende och är metallisk.

Nackdelar

 • Det är mycket spel och glapp i alla knappar. När du använder dem fungerar de perfekt, men lösheten förringar fodralets användbarhet.
 • Eftersom det är en skrymmande design kan det tyckas vara lite obekvämt när det kommer till hantering.

Du kan enkelt ersätta eller få återbetalning för eventuella kvalitetsproblem under hela 180-dagarsgarantin. Detta skal är begränsat till iPhone 15 Pro Max 6,7-tumsmodellen. Så innan du köper, bekräfta din telefonmodell.

GONEZ

Trådlös laddning stöds också av detta fodral, som är kompatibelt med iPhone 15 Pro Max 6,7-tums 5G 2023-utgåvan. Ändå erbjuder den 20+ snygga färgalternativ, så att du kan matcha din telefon till vilken färg som helst!

Fördelar

 • Den levereras med två stycken bubbelfria, lättinstallerade skärmfilmer av härdat glas. Tillsammans med den innehåller den också två delar av kameralinsskydd för att ge din telefon ett komplett skydd.
 • Detta diskreta men ändå sofistikerade fodral har en silkeslen, babyhudliknande touch tack vare dess mjuka mikrofiberinteriör, polykarbonathårda bakstycke och premium flytande silikonkonstruktion.
 • Förhöjda läppar skyddar skärmen och kameran från repor orsakade av direktkontakt med ytan. Detta utan att kompromissa med vidvinkelkamerans eller ficklampans funktion.

Nackdelar

 • Fodralet verkade vara mycket halare när det kom till dess grepp.
 • Den är inte MagSafe-kompatibel och inte riktigt hållbar för långsiktiga tänkare.

Alla fläckar som uppstår på det iPhone 15 Promax-kompatibla fodralet kan helt enkelt tas bort med en fuktig trasa. Dessutom får du 24-timmars kundhjälp och livstidsgaranti för eventuella defekta varor.

Aulofe

Magnetarrangemanget komprimeras och den magnetiska attraktionskraften når 20N, vilket är 300 % större än den officiella magnetiska. Den fästs säkert på din iPhone och fungerar med MagSafe-tillbehör.

Den erbjuder också nästan noll strömförbrukning och snabbare trådlös laddning, med din iPhone som får upp till 40W ström.

Fördelar

 • Denna fodraldesign kan effektivt skingra den allvarliga stöten när iPhone faller och krockar. Den har en flexibel TPU-stötfångare med en 4-lagers dämpningsstruktur, en robust blästringssäker hård ryggpanel och 360° stötdämpande krockkuddar.
 • Med speciella inbyggda kamerakrockkuddar har detta iPhone 15 Pro Max-fodral en 2,5 mm upphöjd kameraläpp och en 1,2 mm upphöjd skärmläpp. Det kan skydda din iPhone från vanliga repor och repor för att bevara klarheten i dina bilder och display.
 • Den mjuka silikonen som används för att göra iPhone 15 Pro Maxs skalkant möjliggör ett delikat och behagligt grepp. För att konsekvent ge dig en mjuk touch använder den transparenta matta bakpanelen en förbättrad härdande nano-oleofobisk beläggningsmetod.

Nackdelar

 • Magneten fäst på baksidan av fodralet är inte så stark.
 • Inte ett halkfritt modellfodral, så produkten kanske inte är perfekt för användare som har för vana att tappa telefoner ofta.

Detta snygga skal passar bara iPhone 15 Pro Max och passar smidigt runt din enhet. Det skyddar laddningsporten och volymknapparna utan att tillåta damm att tränga in eller skada telefonens kropp. Jag skulle verkligen rekommendera att testa denna produkt!

Alphex

Varumärket har använt vakuumplätering för att skapa en färg som exakt matchar de ursprungliga färgerna.

Således förbättras din telefons utseende och kompletteras med den glänsande, glansiga konsistensen.

Fördelar

 • Höljet har en otrolig magnetisk kraft på 2855,19 gf, som förstärks ytterligare av en uppsättning 36 N52 triangulära magneter och en magnetisk ring designad just för Alphex. Denna anmärkningsvärda styrka garanterar felfri kompatibilitet med ett brett utbud av magnetiska tillbehör, inklusive fordonsfästen, iPhone-stativ och laddare.
 • Tillverkat med en förstärkt solid PC-panel, bekämpar detta Alphex telefonfodral skickligt frakturer och deformationer. Dess vakuumgalvaniserade ram genomgår rigorösa reptestningar och kommer garanterat att hålla länge.
 • Över 4 500 12-fots falltester har utförts på vårt telefonskal, och telefonen har överlevt. Under fall absorberar den dubbeldämpade konstruktionen häpnadsväckande 98 % av stötkraften. Skärmen och kameran är båda helt säkrade.

Nackdelar

 • Saknar tillräcklig höjd för att skydda skärmen, och det är svårt att passa gränserna för att greppa hela telefonen.
 • Plastkroppen kan ge din iPhone ett billigt utseende. Ett silikonfodral skulle vara bättre när det gäller greppet, men strukturen på höljet klarar detta.

Trots det är telefonskalet förstärkt med ett större halkfritt grepp. Tack vare ett ergonomiskt konkavt-konvext mönster övervinner den den halka som orsakas av beläggningens galvanisering.

Slutord

Eftersom jag själv är iPhone 15-användare har jag handplockat de bästa skalen som är konstruerade för att ge den högsta nivån av fallskydd. Dessa fall tillfredsställer konsumenternas estetiska val utöver deras utilitaristiska behov. De listade skalen erbjuder en komplett lösning för att skydda den dyra iPhone 15 genom att kombinera stil och användbarhet.

Att köpa ett robust och moderiktigt fodral är viktigt i en värld där smartphonedroppar är vanliga. Artikelns breda urval av alternativ garanterar att du kan välja ett fodral som kompletterar din stil och erbjuder ett viktigt skydd mot stötar och fall.

Nästa upp, har du en iPhone 13 Pro? Här är några trendiga fodral för att prunka din iPhone 13 Pro!