1More Fit Open Earbuds S50 Review: Alla idrottare behöver dessa

Viktiga takeaways

  • Utmärkt ljudkvalitet och anpassningsbara kontroller gör 1More Fit Open Earbuds S50 till ett utmärkt val för musikälskare.
  • Hörsnäckorna är säkra och bekväma att bära, med en IPX7-klassificering för användning i alla väderförhållanden.
  • Med en batteritid på 38 timmar och snabb trådlös anslutning kan du njuta av din musik i dagar utan avbrott.

1More är fantastiska ljudtillbehör, inklusive hörlurar och öronsnäckor. Och om du letar efter ett par bra hörsnäckor för dina träningspass, bör du skaffa 1Mores Fit Open Earbuds S50. Dessa premium hörsnäckor för idrottare och aktiva människor ger utmärkt ljudkvalitet, bra komfort, lång batteritid och mer.

1Fler Fit Open Earbuds S50

$140 $150 Spara $10

1More Fit S50 är ett fantastiskt par öppna öronsnäckor med utmärkt ljudkvalitet. De har också ett genomtänkt kontrollschema och är mycket anpassningsbara med 1More Music-appen.

Märke 1More

Noise Cancellation Nr

Monolyssning Ja

Mikrofoner 4

IP-klassning IPX7

Codecs som stöds HFP / A2DP / AVRCP

Laddar USB-C / trådlös

Drivrutin storlek 13,6 mm

Färg Svart / Vit / Silver

Batteritid för hörlurar 11 timmar

Laddningsfodral batteritid 38 timmar

Vikt (örsnäckor) 9g styck

Mått (öronsnäckor) Ca. 5 x 5 x 2,3 cm

Mått Ca. 8,7 x 6,7 x 2,9 cm

Vikt 83g

Fördelar

  • Utmärkt ljudkvalitet och bra ljudbild
  • IPX7 klassad för användning under dåligt väder
  • Fyra knappar medföljer för en anpassad passform

Nackdelar

  • Det går inte att para ihop med flera enheter samtidigt

Design och passform: Säker på örat, även i regn

Om du lever en aktiv livsstil kan du lätt tappa en TWS-örsnäcka – även när du har den på dig – och inte märka det förrän det är för sent. Men 1More Fit Open Earbuds S50 sitter säkert på örat, främst tack vare sina öronkrokar.

Dessutom är detta par hörsnäckor IPX7-klassade. Så även om du gillar att springa i kraftigt regn, kan du tryggt njuta av dina låtar samtidigt som du är säker.

Jowi Morales / MakeUseOf

Hörsnäckorna har stora öronsnäckor installerade, men du hittar även extra små, små och medelstora öronsnäckor. På så sätt kan du ändra dem och säkerställa en perfekt passform. Och även med öronkrokar kan du bära dessa öronsnäckor bekvämt i flera timmar.

1More Fit S50:s öppna örondesign håller dig mer medveten om din omgivning. Detta är avgörande, särskilt om du gillar att lyssna utomhus. När allt kommer omkring kan höra trafik, människorna omkring dig och andra ljudköer i miljön hjälpa dig att hålla dig säker.

Jowi Morales / MakeUseOf

Så oavsett om du tränar på gymmet, springer utomhus eller till och med vandrar i naturen, låter 1More Fit S50 dig njuta av dina låtar eller podcaster samtidigt som du håller dig medveten om det.

Kontroller: Anpassningsbara tryckåtgärder

Liksom de flesta öronsnäckor använder 1More S50 beröringskänsliga tryckkontroller på båda hörsnäckorna. Som standard kommer två tryck på vardera sida att spela upp eller pausa din musik och svara på eller lägga på samtal. Du kan också använda ett trippeltryck för att aktivera din röstassistent.

Jowi Morales / MakeUseOf

Du kan dock anpassa dessa kontroller med appen 1More Music. Eftersom öronsnäckorna automatiskt pausar och återupptar media när du tar av en öronsnäcka och sätter på den igen, ersatte jag dubbeltryckningen på den vänstra hörsnäckan med åtgärden ”gå till föregående spår” och åtgärden ”lägre volym” till höger . Jag ersatte också trippeltryckningen med ”gå till nästa spår” och ”öka volymen” på vänster och höger hörsnäckor.

Det betyder att du får fyra olika beröringsfunktioner på öronsnäckorna, vilket gör det bekvämare att justera din musik utan att ta ut telefonen.

Batteritid: Kraft hela dagen och lite till

1More Fit S50 hävdar en 38-timmars batteritid, med 11 timmar på varje öronsnäcka. Även om jag inte har testat detta påstående, har jag aldrig fått slut på ström med S50. Och om hörsnäckorna tar slut på energi är det mer än att sätta tillbaka dem i fodralet i fem minuter än att ge det cirka två timmars ström.

Jowi Morales / MakeUseOf

Du kan ladda fodralet via en USB-C-port på baksidan eller använda en trådlös laddare för att starta det. Den är också snabbladdningskompatibel, det tar bara cirka 90 minuter att fylla den från tom. Men om hörsnäckorna är urladdade kommer fodralet att ta cirka 80 minuter att ladda upp helt.

Det är också enkelt att kontrollera strömnivån på öronsnäckorna och fodralet. Öppna locket med öronsnäckorna inuti och lysdioden på framsidan av fodralet tänds – grönt betyder mer än 80 %, orange betyder mellan 20 och 80 % och rött betyder mindre än 20 %. När du stänger locket visar LED-lampan även fodralets återstående effekt.

Trådlös anslutning: Snabbt och enkelt

Detta par öronsnäckor använder Bluetooth 5.3 för att ansluta trådlöst till dina enheter. Det betyder att du får blixtsnabb anslutning när du väl har parat ihop den med din smartphone. När du tar bort hörsnäckorna från fodralet ansluts de automatiskt till den senast parade enheten.

Du behöver inte fumla runt på telefonen när du vill lyssna på musik, se en film eller spela ett spel. Bär bara 1More Fit S50 och börja göra vad du vill på din telefon – ingen väntan krävs.

Dessutom, oavsett om du tittar på en film eller spelar ett spel, finns det liten eller ingen fördröjning mellan ljudet och handlingen på skärmen. Men om du gillar snabba spel som Call of Duty: Mobile och vill vara säker på att du inte missar några ljudköer från dina motståndare kan du aktivera läget för låg latens i appen 1More Music.

Tyvärr, till skillnad från andra premium-öronsnäckor, kan du bara ansluta 1More Fit S50 till en enhet åt gången om du inte slår på den dubbla enhetsanslutningen i menyn Experimentella funktioner. Detta fungerade dock inte för mig, varför det anses vara experimentellt. Så om du vill använda öronsnäckorna på din bärbara dator måste du återställa dem genom att hålla ned knappen i fodralet och para ihop dem med din andra enhet.

Ljudkvalitet: Utmärkt totalt sett

Liksom 1More SonoFlow SE erbjuder 1More Fit S50 fantastisk ljudkvalitet med sin 13,6 mm DLC dynamiska drivrutin. När du pumpar upp volymen kan du höra varje instrument och spår tydligt, vilket gör att du kan uppskatta din musik bättre.

Även med volymen på lägsta möjliga inställning kan du fortfarande höra musik i bakgrunden med dess detaljer. Detta gör 1More Fit S50 till en utmärkt enhet för kontoret, eftersom du kan använda den för att hjälpa dig att dränka bakgrundsljud eller lyssna på låtar utan att störa dina kollegor medan du arbetar samtidigt som du säkerställer att du kan höra om någon ringer eller pratar med dig.

Detta stöder dock inte högkvalitativa Bluetooth-codecs som LDAC eller aptX Lossless, så du kanske inte vill använda den med högupplösta digitala ljudspelare som Hidizs AP80 Pro-X.

Trots det kan du ändra hörlurarnas equalizerinställningar med appen. Det finns 14 tillgängliga förinställningar att välja mellan, även om den inte har en anpassad equalizer. Ändå är dessa förinställningar mer än tillräckligt för att de flesta användare ska kunna anpassa ljudprofilen efter deras smak.

Brusreducering: Hörs över omgivande buller under ett samtal

Även om 1More Fit S50 inte har aktiv brusreduceringsteknik, använder den AI omgivningsbrusreducering, vilket säkerställer att du hörs tydligt under ett telefonsamtal. Den här tekniken, när den är ihopkopplad med S50:s fyra mikrofoner, låter hörsnäckorna filtrera din röst effektivt från omgivande ljud. Jag testade detta genom att ringa ett samtal med de öppna öronsnäckorna med höga stadsmiljöljud i bakgrunden, och du kan höra min röst över det. Detta första ljudexempel demonstrerar omgivningsbruset som spelats in genom telefonen.

Det andra provet är genom 1More Fit S50 med ANC aktiverat.

Även om det inte är så tydligt som jag skulle vilja, är det tillräckligt bra för snabba samtal medan du är ute och springer.

1Mer app: Intuitiv anpassning

En annan sak som hjälper till att få 1Mores produkter att sticka ut från mängden är dess utmärkta app. Du kan enkelt anpassa 1More Fit S50 efter din smak med hjälp av appens intuitiva gränssnitt. Du kommer också att se hörlurarna och fodralets batterinivåer i appen, så att du vet om du behöver ladda dem.

Du kan ändra inställningen för autopaus/automatisk uppspelning med hjälp av Smart Playback-menyn i appen. Det finns också anpassade inställningar, som låter dig ändra vad trippel- och dubbeltrycksgester gör på varje öronsnäcka, och Equalizer för att anpassa din ljudprofil. Växeln för låg latens finns också direkt på huvudskärmen, vilket gör det enkelt att slå på eller av innan du startar ditt spel.

Om 1More släpper en firmwareuppdatering för Fit S50 kan du använda appen för att uppdatera den med ett tryck från huvudmenyn. Du kan också trycka på 1More-logotypen i det övre högra hörnet för att visa mer avancerade alternativ, som Smart Burn-in (vad är hörlursburna?) och dubbel enhetsanslutning.

Appen har också lugnande ljud som erbjuder olika vita ljud och bakgrundsljud för att distrahera dig från din miljö eller dina tankar. Varje spår är dock bara cirka 10 sekunder långt och upprepar sig märkbart efteråt, så det kanske är bättre att leta efter dessa vita och omgivande ljud på YouTube.

Premiumljud för aktiva människor

Oavsett om du är en idrottare, en utomhusperson eller bara behöver höra din miljö medan du lyssnar på musik, är 1More Fit S50 perfekt för dina lyssningsbehov. Den har en lagom lång batteritid, en vidsträckt ljudbild och levererar skarpt och klart ljud.

Öronkrokarna hjälper också till att hålla den säker, även om du springer eller gör andra fysiska aktiviteter. Men trots det är den skön att ha på sig under långa perioder. Den innehåller också fyra öronskydd, vilket säkerställer att du får en perfekt passform.

Så 1More Fit Open Earbuds S50 är en utmärkt investering för din underhållning och säkerhet när du är ute. Men mer än så är de också en perfekt enhet för din dagliga användning.

1Fler Fit Open Earbuds S50

$140 $150 Spara $10

1More Fit S50 är ett fantastiskt par öppna öronsnäckor med utmärkt ljudkvalitet. Den har också ett genomtänkt kontrollschema och är mycket anpassningsbar med 1More Music-appen.

Märke 1More

Noise Cancellation Nr

Monolyssning Ja

Mikrofoner 4

IP-klassning IPX7

Codecs som stöds HFP / A2DP / AVRCP

Vikt (örsnäckor) 9g styck

Mått (öronsnäckor) Ca. 5 x 5 x 2,3 cm

Laddar USB-C / trådlös

Drivrutin storlek 13,6 mm

Mått Ca. 8,7 x 6,7 x 2,9 cm

Vikt 83g

Färg Svart / Vit / Silver

Batteritid för hörlurar 11 timmar

Laddningsfodral batteritid 38 timmar