17 bästa Minecraft-servervärdtjänster för alla [2023]

Vurmen för tv-spel verkar aldrig upphöra.

Speciellt när ett dödligt virus är fritt, och vi tvingas stanna kvar i våra hus. Att spela tv-spel är ett underbart sätt att njuta av din tid medan du inte arbetar.

Med ett hav av videospel tillgängliga skiljer sig Minecraft från resten på grund av de interaktiva erbjudandena som håller folk fasta på det, tillsammans med bekvämligheten med Minecraft Server Hosting.

Man kan säga att Minecraft är som Super Mario i den här generationen.

Låt oss sätta ljus på detta intressanta och populära spel.

Vad är en Minecraft-värdserver?

Minecraft är inte bara ytterligare ett videospel; det är mycket mer. Det är ett äventyrsspel, även känt som ett ”sandlåda”-videospel, skapat av svenska utvecklaren Markus Persson och Mojan Studios. Tv-spelet släpptes 2011, och sedan dess har dess popularitet ökat exponentiellt.

Minecraft låter spelarna bryta flera block som de kan använda för att bygga 3D-konstruktioner som de vill. Du får så många spellägen – stridsläge, utforskningsläge, byggläge eller en kombination av olika lägen.

Du kan visa din kreativitet medan du utforskar, samlar resurser, skapar kuberna och kämpar. Verge Rapporten säger att Minecraft har sålt 200 miljoner exemplar och har över 126 miljoner aktiva spelare.

Att njuta av Minecraft på din enhet kräver en dedikerad och säker server för att få bättre kontroll över spelet och större anpassningsmöjligheter. Det låter dig också vara värd för spellägen för flera spelare utan att förbruka dina datorresurser.

Därför är det bättre att välja en specialiserad Minecraft-serverplattform än att bygga själv.

Många spelare tycker om att spela Minecraft solo. Minecraft multiplayer öppnar dock en port till en ny värld av kreativa möjligheter som du ”bara” kan njuta av på en värdserver.

Enkelt uttryckt tar en värdserver många spelare till samma Minecraft-värld för att bilda allianser, som kan bygga ihop, utkämpa krig och göra vad som helst. Vissa av dessa värdservrar har tusentals aktiva spelare när som helst.

Dessa maskiner är konfigurerade för att erbjuda den bästa multiplayer-upplevelsen till en globalt separerad pool av spelare.

Sådana servrar levereras förinstallerade med verktyg för att enkelt installera mods, hantera spelautomater, ta säkerhetskopior och säkerställa säkerhet från externa störningar som DDoS-attacker. Dessutom garanterar de flesta Minecraft-värdserverleverantörer utmärkta drifttidsgarantier och upprätthåller en världsomspännande närvaro med branschledande hårdvara.

Även om du alltid kan vara värd för en server på din personliga hårdvara, är den inte alls lika kraftfull. Dessutom kommer du att spendera mycket av din speltid på serveradministration. Det är därför dessa servrar är bra för en praktisk multiplayer-upplevelse för ett abonnemang som du kan säga upp när som helst.

Hur väljer man den bästa Minecraft-värdservern?

Det finns några faktorer du bör notera innan du väljer någon Minecraft-värd.

❇️ Plats: Jag skulle ranka plats som den mest avgörande faktorn eftersom långa avstånd från värdservern direkt skulle översättas till hög latens, vilket innebär laggy gameplay. Så kolla in serverns plats och välj den närmaste möjliga, med hänsyn till alla spelare.

❇️ Antal spelare: En annan make-or-break-funktion kan vara det tillåtna antalet spelare, eftersom sådana värdar har begränsningar för hur många som kan spela tillsammans. Detta beror främst på prestationsbegränsningar, och att ha fler än ett visst antal spelare kan resultera i en suboptimal upplevelse.

❇️ Tillägg: Nästan alla multiplayer-spelare letar efter anpassade kartor och moddar för att uppleva unikt Minecraft-spel. Men inte alla servrar tillåter sådan flexibilitet. Kontrollera därför om servern stöder Minecraft-modding eller, bättre, har ett-klicksinstallations- och uppdateringsalternativ för sömlöst spel.

❇️ Säkerhetskopiera och återställa: Skapande av Minecraft tar tid och tålamod. Det betyder att du inte vill förlora allt till ett tekniskt fel, vilket kan hända med de bästa värdarna. Kontrollera därför noggrant om automatisk säkerhetskopiering och en återställningsfunktion med ett klick.

❇️ Betyg och recensioner: Även efter all forskning kan du se att de flesta Minecraft-värdar erbjuder en liknande funktionsuppsättning, och det finns inget banbrytande om någon specifik leverantör. Betyg från nuvarande och tidigare användare kan vara till hjälp i det här fallet. Och medan de flesta vänder sig till Trustpilot, skulle jag också föreslå att du kollar med Reddit-communityt.

❇️ Pengarna tillbaka: Nästa funktion att leta efter är en anständig ”inga-frågor-ställda” pengarna-tillbaka-garanti som bör tillåta minst 24 timmars spelande. Detta är viktigt eftersom recensionerna kan ”planteras” och du vet aldrig om kollegan Redditors äkthet.

Dessutom får du uppleva det från insidan: användargränssnittet, spelet, serverns styrka, support, etc. En testversion kan ge dig den bästa ”recensionen” av allt, och ha en pengarna-tillbaka-policy om saker och ting inte fungerar ’t work out är ett trevligt tillägg.

❇️ Övrigt: Funktionslistan kan vara ganska lång. Som, du kan lägga till en drifttidsgaranti, DDoS-skydd, premium hårdvara, etc. Men den verkliga upplevelsen överträffar dem alla. Följaktligen är det enda du behöver att välja rättegången och se själv om en specifik servervärd passar din faktura.

Gå inte bara efter orden; läs vidare för att ta reda på varför.

Förbättrad prestanda 💯

Ingen vill spela på ett trögt spelnätverk.

Med en specialiserad servervärd vid din sida behöver du inte oroa dig för andra applikationer som körs på din enhet som kan sakta ner spelet. Dessutom kommer det inte heller att påverka din resursanvändning. Därför kan du njuta av oavbrutet spel.

Bättre kontroll 🎮

Att ha ditt spel säkerhetskopierat av en robust server ger dig bättre spelkontroll. Utvecklarna av Minecraft har byggt olika mods och programvaruplugins för att förbättra utseendet, verktyg och vapen, varelser och karaktärer och andra spelfunktioner. Du kan styra alla funktioner du vill behålla i ditt spel och anpassa det hur du vill.

Förbättrad integritet och säkerhet 🔐

Många värdleverantörer ger dig en kontrollpanel med vilken du kan styra din server för att begränsa vem som kommer in på din server. Därför kan du njuta av bättre integritet och njuta av ditt spel utan krångel.

Du får också fullt nätverksskydd för att mildra onlineattacker som DDoS. Så du kan njuta av ett säkert nätverk utan att riskera dina data.

Större drifttid och låg latens 👍

Specialiserade värdleverantörer har globala datacenter. Därför får du din server värd på ditt närliggande datacenter för större drifttid och låg latens. Många av dem tillhandahåller även serversäkerhetskopiering för att bevara dina data om något går fel.

Sparar enhetsresurser 👨‍💻

De erbjuder högpresterande CPU:er och SSD:er i värdplanerna. På så sätt får du inte ont om enhetens resurser, vilket kan påverka din spelprestanda genom att sakta ner din dator.

Låt oss nu ta reda på några av de bästa Minecraft-serverleverantörerna som kan hjälpa till att multiplicera din spelupplevelse.

ScalaCube

Letar du efter en Minecraft-serverhosting till ett överkomligt pris?

ScalaCube kan hjälpa!

Kom igång genom att installera 1000+ unika modpacks med bara ett klick och konfigurera din server direkt. Den stöder servrar, inklusive Standard, PaperMC, Spigot, FTB och andra. Du kan välja ett anpassat Modpack med Forge och få tillgång till 13 minispel, inklusive SkyWars, TnTRun, Sponge, HungerGames, BuildBattle, etc.

Kontrollpanelen låter dig också skapa en Minecraft-startare och en anpassad forge-server och redigera din server- och modlista. Du kan också ändra startprogrammets design och låta dina spelare gå med i servern via startprogrammet.

Kontrollpanelen är utrustad med applikationer som PHP, MySQL och Apache, förutom SSH, FTP-åtkomst och PHPMyAdmin. Deras servrar körs på Ubuntu. De ger dig också server ROOT-åtkomst.

De har datacenter på olika kontinenter, inklusive Nordamerika, Europa och Australien, och du har flexibiliteten att välja den server som ligger närmast din plats. Därför minskar det latensen och låter dig komma åt servern snabbare för en otrolig spelupplevelse.

ScalaCube tillhandahåller också DDoS-skydd och automatiserade säkerhetskopieringar för att återställa dina data. De erbjuder gratis underdomän så att alla spelare enkelt kan ansluta till din server.

Apex Hosting

Att skapa en Minecraft-server med Apex Hosting är enkelt och prisvärt. Du behöver bara välja serverversion och storlek, och de kommer att ta hand om att distribuera din server på några minuter. Dessutom har du flexibiliteten att ändra ditt paket och din serverversion när som helst.

Apex Hosting har en lättanvänd kontrollpanel – Multicraft, som består av videoguider. De har implementerat flera ändringar, vilket gör det enkelt att kontrollera ditt konto. Här kan du enkelt komma åt konsolen, redigera konfigurationer, hantera filer, ändra version av din server, etc.

Med 1-klicks Modpacks kan du installera de bästa plugins direkt. De erbjuder Xeon-processorer och höghastighets-SSD:er för ett bättre Transaction Processing System (TPS) samt fördröjningsfria servrar tillgängliga hela tiden.

Apex Hosting använder bara metallservrar av högsta kvalitet och tier-3 datacenter för att ge den bästa videospelupplevelsen. De har 18 datacenter över hela världen för att underlätta lägre latens för spelare på Java och Bedrock Edition. Deras servrar använder kraftfull och senaste hårdvara, vilket säkerställer 99,9 % drifttid.

Njut av spel i en skyddad miljö eftersom Apex Hosting tillhandahåller DDoS-skydd för att säkra din server från attacker. Det kan till och med mildra upp till 300 Gbps DDoS-attacker för att skydda din server och IP-adress. Dessutom får du automatiska säkerhetskopior för att bevara dina data.

Apex Hosting har ett underdomännamn gratis som du kan använda med din server, vilket eliminerar behovet av att köpa dedikerade IP-adresser. Du får också stöd för MySQL och FTP, använder Sponge, Bukkit, Spigot eller Paper, spelar på plugins som Word Edit, Essentialsx, etc., spelar minispel och genererar kartor.

Tände värd

Att vara värd för din egen Minecraft-server för nöjes- eller affärsändamål kan vara svårt. Det är därför vi här på adminvista.com känner igen Tände värd som en av de enklaste, mest prisvärda och mest kraftfulla lösningarna.

När du har köpt en tjänst, som börjar så lite som $1,00 i månaden, ställs din server automatiskt in åt dig. Därifrån kan du omedelbart börja spela via din Minecraft-klient eller fortsätta att ställa in servern efter eget tycke med modpacks eller plugins. Oavsett vad du väljer är vår erfarenhet att deras utbildade supportteam alltid finns där för att hjälpa till.

Så varför rekommenderar vi Sparped Host?

Nåväl, det är en no-brainer. De är den bästa valutan för pengarna! Deras servrar använder branschledande hårdvara, vilket innebär att ditt projekt, oavsett om det precis har börjat eller redan har en stor spelarbas, kommer att fungera felfritt på deras plattform. Se bara till att du väljer rätt plan för att passa dina behov. Dessutom har de fantastiska resurser och dokumentation för att komma upp och köra på nolltid.

Du kanske fortfarande har några reservationer: att starta en server är en stor uppgift. Det finns ingen anledning att tro mig för att berätta för dig hur bra Sparked Host är. När jag skriver har de fått 4,6/5 stjärnor på Trustpilot! Inte bara det, utan Sparked Host garanterar ”99,99% nätverksdrifttid”, eller så kommer du att kompenseras med antingen tid tillbaka på deras tjänst eller pengarna tillbaka. Med sådana recensioner och löften finns det inget sätt att gå fel när man köper från dem.

Värd Havoc

Njut av oöverträffad spelprestanda med hårdvara på företagsnivå med Värd Havoc. Varje prenumeration har den senaste generationen av Intel Xeon- eller AMD Ryzen-processorer och Intel U.2 NVMe SSD:er för laggfria Minecraft multiplayer-sessioner.

Du kommer också att ha en av de snabbaste servertillgångarna, inom 30 sekunder efter mottagandet av betalningen, i hela branschen. Dessutom stöder Host Havoc alla mod-paket, och deras automatiska modinstallatör ser till att Minecraft förblir roligt till dess fulla.

Host Havoc integrerar också automatiska säkerhetskopieringar så att du inte förlorar spelframstegen. Dessutom får du FTP-åtkomst för att helt kontrollera din Minecraft-server. Och eftersom internetrobotar kan överväldiga spelservrar, erbjuder Host Havoc robust DDoS-skydd för att säkerställa oavbrutet nöje.

En annan bra sak är Host Havoc ger dig fria händer om att lägga till så många spelare som du vill. Ändå anger de antalet rekommenderade spelare för optimal spelprestanda.

Med 10 globala datacenter och en garanti på 99,9 % drifttid lämnar Host Havoc lite övrigt att önska. Ta hänsyn till den mänskliga supporten dygnet runt med en genomsnittlig svarstid på mindre än 15 minuter, och det blir en riktig mästare för alla som söker en pålitlig Minecraft-serverhosting.

Slutligen får alla prenumerationer en 72-timmars pengarna-tillbaka-garanti för att testa vattnet utan att tänka efter.

GPORTAL

GPORTAL erbjuder Minecraft-servrar till ett oslagbart pris, med omedelbar installation och en Ram-baserad servermodell. Redan under bokningsprocessen kan du välja din favorit bland mer än 250 modpack och få modpacket förinstallerat på din server. Inga onödiga eller komplicerade inställningar krävs.

Om du vill göra dina egna inställningar erbjuder deras lättanvända webbgränssnitt dig all den frihet du behöver. Du får även gratis FTP- och MySQL-åtkomst.

När det gäller att skydda serveranvändare lämnar de ingenting åt slumpen. De har utvecklat sitt DDoS-skydd och kombinerat skyddet från partnern Corero.

De erbjuder en drifttid på 99,9 % på nätverks- och datacenterdrift per SLA, vilket de säkerställer genom att upprätthålla två separata faciliteter på alla större platser, med andra ord två separata datacenter. Dessa drivs via ringförbindelse och stöds dessutom av ytterligare en nätverkshubb. GPORTAL nätverk och datacenter drivs av sig själva.

Om ett problem eller en fråga behöver besvaras, erbjuder de 24/7 support via telefon, biljett, forum, wiki och e-post. Du gillar att spela, de tar hand om resten.

BisectHosting

Två serverägare startade BisectHosting 2012 för att ge den enklaste och bäst stödda Minecraft-servervärdupplevelsen i branschen.

Med många Minecraft-servertyper, plugins och mods kan värd för Minecraft-servrar bli extremt överväldigande och komplicerat för nya användare. Av denna anledning, sedan dag ett, har BisectHostings fokus legat på att tillhandahålla snabb och kunnig support med snabba biljetttider dag som natt, vilket gör att du kan spendera mer tid på att spela med dina vänner istället för att felsöka din server.

När du köper en server kommer du att kunna välja bland hundratals förinstallationsalternativ som olika versioner av Vanilla, Paper, Spigot, Forge och hundratals tillgängliga och uppdaterade modpack från CurseForge, FTB, Technic och andra . Om du ändrar dig senare är det inga problem eftersom det som körs på din server snabbt kan bytas ut när som helst.

När du väl har betalat konfigureras din server omedelbart och du får tillgång till BisectHostings mycket anpassade kontrollpanel, som inkluderar automatiserade modpack-uppdateringar, dra och släpp filhanterare och många andra verktyg för att göra komplicerade uppgifter till en vind. Avancerade användare kommer också att bli imponerade av funktioner som en konfigurationsredigerare i webbläsaren och anpassningsbara fullständiga serversäkerhetskopieringar.

Med Minecraft-servrar som erbjuds i 17 över hela världen, kommer du att vara säker på att hitta den perfekta för spel med låg latens för dig och dina vänner.

Likgiltig Broccoli

Likgiltig Broccoli är ett spelcentrerat servervärdföretag. De gör det enkelt att vara värd för dina Minecraft-servrar med deras specialbyggda kontrollpanel och Discord-integration. De är relativt nya i det väletablerade Minecraft-värdutrymmet, särskilt inriktade på kvalitetskundsupport.

Indifferent Broccolis två dagars kostnadsfria provperiod och ett klick-inställning betyder att det är enkelt att prova dem. Du kan börja skapa Redstone-kretsar och klippa får på din server innan du behöver ta fram ditt kreditkort.

Att installera modpacks kan ibland vara jobbigt, men de vill göra det så enkelt som möjligt. Om du stöter på några problem kan du nå deras supportpersonal via Discord eller e-post, så hjälper de dig att konfigurera RLCraft, FTB, Pixelmon eller vilken mod du vill.

Indifferent Broccoli är bäst för spelare i Nordamerika och Europa, eftersom det är där de har serverplatser. De har 64 GB och 128 GB maskiner för att säkerställa att RAM aldrig är ett problem som orsakar eftersläpning för sina kunder.

Ge Indifferent Broccoli ett försök om du letar efter en vänlig, hjälpsam och praktisk servervärd för dina Minecraft-servrar. De erbjuder en två dagars gratis provperiod, följt av $12 per månad för en 2GB Minecraft-server.

XGamingServer

Prova XGamingServers dedikerad Minecraft-servervärd för att utforska blockig terräng, extrahera råmaterial, hantverksartiklar, verktyg och bygga strukturer. Det finns många anledningar till varför det är fördelaktigt att välja XGamingServer för Minecraft-servern:

  • Den har inga fasta spelplatser eftersom servern är designad för prestanda.
  • Den snabbaste aktiveringsprocessen låter dig använda servern inom 5 minuter efter att du har lagt en beställning.
  • En intuitiv kontrollpanel är designad för att du ska ha smidig hantering av dina spelservrar. Panelen kommer med många användbara funktioner för att göra ditt spelande roligare.

Vad mer?

Du kommer att få automatiska molnsäkerhetskopieringar för att säkra dina filer, en förbättrad filhanterare, tillsammans med en klickstart av SFTP- och MySQL-databaser. Med andra ord kommer du att ha fullständig kontroll över din server.

Efter att ha studerat olika sårbarheter i olika onlinespel och attackstrategier har XGamingServer utvecklat ett perfekt skydd mot DDoS-attacker. Du kommer att få högpresterande servrar och tillgängliga maskiner för att uppleva multiplayer-spel.

XGamingServer använder Intel i7 6700k/7700k, vilket ger en kraftfull prestanda och ger en bandbredd på minst 15 Mbps. Dessutom använder den också AMD Ryzen 7 3700X, vilket ger bättre kontroll och kraft.

Skaffa servern för bara $8/månad och provkör de dedikerade servrarna i två dagar.

Shockbyte

Shockbyte har erbjudit värdtjänster för Minecraft sedan 2013 och har ett starkt rykte i samhället. Alla deras värdplaner stöder Java och Bedrock Edition helt uppdaterade. Installera dess tjänster med 1-klick och njut av den automatiska uppdateringen.

Serverversionerna som stöds är CraftBukkit, Spigot, Forge, BungeeCord, Sponge, Snapshots och Vanilla, förutom Bedrock Dedicated Server, NukkitX och PocketMine-MP. Alla servrar stöder flera mod-paket som Feed-The-Beast, ATLauncher, Technic och mer.

Du kan ändra dina planer, plugins, mods och servertyp utan att förlora dina inställningar. Shockbyte är kompatibel med MCPE och MCPC, inkluderar en Java Version Switcher och stöder anpassade JAR.

Ditt spel blir mer intressant genom att ge dig en färgkodad konsol, DDR4 RAM för snabb prestanda, Multicraft CP, kraftfull CPU och alternativ för uppgiftsschemaläggning. Du får också obegränsad bandbredd och SSD-lagring, lägre latens 1 Gbps-port, DDoS-skydd, gratis underdomän och obegränsade slots.

Hostwinds

Hostwinds erbjuder prisvärd Minecraft VPS-värd som är designad genom att hålla dina krav som baslinje. Välj mellan olika processorer, olika lagringsutrymmen, olika RAM-minnen och bandbredd, och ta kontroll över din server. Den använder högkvalitativa CPU-kärnor och avancerade SSD-enheter för att ge en sömlös spelupplevelse.

Få oklanderlig nätverksprestanda med Minecraft Hosting så länge du spelar utan att möta driftstopp eller fördröjning. När du beställer din server kommer du att få några funktioner tillsammans med din beställning som solid-state-enheter, 99,9999 % drifttid, 1 Gbps-portar, anpassade ISO:er, vänlighetsgaranti, flera platser, företagsbrandvägg och mer.

Du kommer att få full kontroll över serverkonfigurationerna och inställningarna för att få ett helt personligt spel. Du kan också bjuda in spelare att skapa en flerspelarmiljö. Du kommer att få McMyAdmin som kontrollpanel för dina servrar. Det ger också ett intuitivt och lättanvänt gränssnitt som låter dig anpassa din server snabbt med mindre ansträngning.

Beställ din server nu till ett startpris av $4,99/månad och få 1 CPU, 1GB RAM, 30GB lagring och 1TB bandbredd.

GGS-servrar

Förhöj din spelupplevelse med den robusta servervärden från GGServers. Den använder kraftfulla processorer för bättre prestanda. Du får upp till 4GHz inkluderat i standardtjänster och upp till 5GHz på premium.

GGServers tillhandahåller obegränsad lagring för SSD och NVMe. Den har också stöd för mudpack, och du kan installera den server du vill ha med bara ett klick. Du har flexibiliteten att byta servertyper och modpack när du behöver dem.

Olika typer av servrar som GGServers stöder är Java Edition, Bedrock Edition, PaperMC. Spigot, Twitch, FTB, Technic launcher, Forge, Bukkit, ATLauncher, Voids Wrath, Pixelmon och bungeecord.

Om du letar efter en fullt konfigurerad server för lansering, prova plugin-paket för att spela Skyblock, Factions och mer. GGServers erbjuder en anpassad kontrollpanel av Multicraft för att hjälpa dig att hantera din server med lätthet. Genom att använda den kan du få fullständig tillgång till FTP-filer, chattar och din konsol.

GGServers har datacenter på 9 platser, bl.a

  • Oregon, Montreal, Virginia i USA
  • London, Helsingfors, Frankfurt och Roubaix i Europa
  • Singapore i Asien
  • Sydney i Australien

För serversäkerhet får du automatiskt DDoS-skydd för att minska hot online. Den erbjuder 24/7/365 teknisk support via supportbiljetter eller livechatt.

PebbleHost

PebbleHost är ännu ett budgethotellalternativ för Minecraft. Dess standardplan erbjuder en högpresterande CPU, Xeon på 3,7 GHz tillsammans med DDR4-minne, 250 Mbps upplänk, SSD:er av företagskvalitet och obegränsade platser.

Dess datacenter finns på de största ställena i Nordamerika och Europa. De ger dig maskinvara på företagsnivå, support för underanvändare, Java 8-stöd, schemaläggning av uppgifter och skapare av underdomäner gratis så att du kan njuta av nonstop-spel.

Den smidiga kontrollpanelen är stabil och enkel att använda. Utnyttja det för att starta, starta om eller stoppa servrar, köra kommandon från konsolen, hantera plugins, spåra användning, automatisk omstart och många fler. Du får MySQL-databas gratis förutom full tillgång till FTP.

För ökad integritet och säkerhet erbjuder PebbleHost 2-faktorsautentisering, en inbyggd brandväggshanterare och DDoS-skydd. De uppdaterar kontinuerligt sina modpacks och lägger till nya regelbundet. För närvarande stöder den modpacks med flera versioner, inklusive CurseForge, FTB, Forge, SpongeForge och Technic.

PebbleHost innehåller tre typer av planer: Budget, Premium och Extreme. Budgetplanen börjar på $3/kvartal för 1 GB, premien börjar på $2,25/månad för 1 GB, och den har ett extra datacenter i Australien.

Extreme-planen inkluderar en dedikerad CPU och prioriterat stöd och låter dig kontrollera din server helt.

SeekaHost

Spela Minecraft på de högpresterande servrarna för SeekaHost är kul. Kom igång och spela snabbt med flera spelare. Deras kraftfulla processorer är utrustade med upp till 6 GB RAM och upp till 5 GHz för att förbättra ditt spelande.

Deras servrar har NVMe- eller SSD-lagring, och de ger också obegränsad användning i alla sina planer. Skapa din server i ett globalt datacenter för låg latens.

SeeksHost erbjuder flera Minecraft-servertyper och modpack som du kan installera med bara ett klick. Du kan också utnyttja Bedrock Edition, Java Edition, Spigot och många fler som de ständigt lägger till. Deras anti-DDoS-lösning är utrustad på alla servrar för att skydda dig mot onlineattacker.

Deras erfarna tekniska support är alltid tillgänglig om du behöver hjälp med ditt servervärde eller andra tekniska problem genom en supportbiljett och livechatt. Planerna börjar på $2/månad för 1GB RAM och 12 spelaresplatser.

RAMShard

Den sällsynta kombinationen av att hitta en högkvalitativ Minecraft-serverhosting till ett överkomligt pris är möjlig med RAMShard. Den erbjuder obegränsade platser, lagring och diskutrymme i alla sina planer.

Med sina datacenter i Nordamerika, Europa, Oceanien och Sydostasien levererar de höghastighetsservrar för människor över hela världen. För prestanda tillhandahåller de NVMe och SSD, 1 Gbps upplänk och maskinvara av företagsklass.

RAMShard ger dig en Multicraft 2.0 kontrollpanel så att du enkelt kan hantera ditt konto. Dessutom. De ger dig möjlighet att schemalägga dina uppgifter tillsammans med att utnyttja MySQL-databasen gratis.

Du får DDoS-skydd, full tillgång till FTP, gratis underdomän och stöd för anpassad JAR. Kom igång med Minecraft på nolltid med hjälp av dess 1-klicks installationsprogram.

GTXGaming

GTXGaming är en förstklassig värd för Minecraft-servrar. De har byggt sin kontrollpanel genom att fokusera på funktioner och funktioner, vilket gör den lättare att använda för nybörjare. Det ger också avancerade verktyg för expertspelare.

De erbjuder Intel-processorer som sträcker sig från kraftfulla E3-processorer till de senaste i7- eller i9-processorerna. Dessutom har de inkluderat de senaste och mest kraftfulla AMD Ryzens. Du kommer också att få fördelen av att byta från Minecraft till valfri spelserver som GTXGaming är värd för.

GTXGaming täcker nästan hela världen, inklusive många städer från USA, London, Spanien, Sverige, Australien, Tyskland och många fler datacenterplatser. Alla deras datacenter är skyddade från DDoS-attacker för att göra det säkrare för användarna.

Du kan installera Spigot och Craftbukkit genom modhanteraren med ett enda klick. Om du inte hittar några versioner kan du be GTXGamings experter att installera dem åt dig. Få dessutom full FTP-åtkomst för erfarna spelare.

Dessutom kommer du att helt kontrollera spelservern genom det utmärkta webbgränssnittet. Eleganta skjutreglage och rullgardinsmenyer hjälper dig också att trevligt konfigurera servern. Och expertspelare kan använda textredigerare för att konfigurera servern manuellt.

Nodecraft

Komma igång med Nodecraft för Minecraft är serverhosting enkelt. Dess anpassade gränssnitt – NodePanel 2 är anledningen till dess användarvänlighet, enkelhet och mobilvänlighet. Du kan byta och spara vilket som helst av de 28 spel de erbjuder utan begränsningar på slots.

Skapa din modderade server, ändra konfigurationer och installera plugins och modpack utan ansträngning. Du kan till och med komma åt dess applikation från din smartphone. Det finns 100+ mod-paket tillgängliga på panelen för dig att välja mellan Forge, Sponge, Spigot och mer.

Fortsätt bara att spela ditt spel och var säker på att Nodecraft är där för att hantera underhållsdelen genom att automatisera uppdateringar. Säg nej till krascher och fördröjningar eftersom Nodecraft inte överbelastar dina servrar eftersom det tillåter upp till 12 kunder på en enhet.

Därför kan du snabbt utnyttja CPU-kärnor, RAM och disk-IO:er. De ger dig 3,3+ GHz Xeon-processorer, 32 GB ECC RAM, 240 GB SSD-enheter på företagsnivå och hårddiskar på företagsnivå. Deras nätverk är pålitligt eftersom de skyddar det med DDoS-skydd och en 1 Gbps upplänk.

Hela infrastrukturen för Nodecraft är byggd på ett Linux-ekosystem för större stabilitet, prestanda och säkerhet. De har 13 datacenter globalt, inklusive 4 i USA, 1 i Sydamerika, 4 i Europa och 4 i Asien-Stillahavsområdet.

Du har flexibiliteten att vitlista dina spelare för extra säkerhet. Du kan även byta olika spel när du känner för det utan extra kostnad. Dess prissättning börjar på $9,98/månad.

MCProHosting

Kom igång och kör inom några minuter genom att använda servern som är värd för MCProHosting för Minecraft, en av de ledande plattformarna som etablerades 2011.

Med MCProHosting behöver du inte oroa dig för lagring eftersom de erbjuder obegränsat diskutrymme och andra resurser för att leverera bästa möjliga spelupplevelse. Utöka din användbarhet eftersom de har utvecklat sina Android- och iOS-mobilapplikationer.

Därför kan du styra din server direkt från din smartphone. MCProHosting garanterar 99,99 % drifttid, så du behöver inte bli frustrerad under ditt spelande. De har 21+ datacenter placerade över hela världen, såsom Asien, Europa och Nordamerika, för utmärkt prestanda oavsett din fysiska plats.

Deras serverflotta utnyttjar förstklassig hårdvara som består av E5-2600-serien med dubbla processorer, Samsung SSD och DDR4 RAM. Oroa dig inte för dina data, eftersom MCProHosting tillhandahåller dagliga säkerhetskopior automatiskt utan extra kostnad. Även om du behöver en fil som är sex månader gammal, täcker de dig.

Dess Minecraft Bedrock Edition är tillgänglig till ett startpris på $1,49/månad.

Vanliga frågor

Hur mycket RAM behöver jag för min Minecraft-server, och kan jag enkelt uppgradera den senare om det behövs?

Det finns inget entydigt svar, eftersom det faktiskt beror på antalet och typerna av tillägg. Dessutom bestämmer typen av spel, särskilt om det är en modad version, också hur mycket RAM-minne du kan behöva för att spela spelet utan fördröjning. Dessutom beror det på antalet aktiva spelare på servern. Fler spelare motsvarar en större mängd krävs RAM. Möjligheten till en RAM-uppgradering beror på värdleverantören, så det är lämpligt att fråga om detta i förväg.

Hur hanterar värdleverantören serverprestanda och latens för spelare i olika regioner?

Värdleverantörer optimerar serverprestanda och minimerar latensen för spelare i olika regioner genom att strategiskt lokalisera datacenter, använda innehållsleveransnätverk (CDN) för att säkerställa ett nätverk med låg latens och implementera lastbalansering.
Det kan dock finnas flera fler nischade tekniker för att hantera en sådan geografiskt spridd användarbas.
Dessutom kanske inte alla servrar har sådana optimeringar på plats. Så normalt är det bäst att välja den värd som har en optimalt placerad server från användarna.

Kan jag installera och använda anpassade plugins eller mods på servern?

Normalt, ja, men i slutändan beror det på den specifika servervärden att tillåta installation av tredjeparts plugins och mods.

Kan jag skapa och hantera flera Minecraft-världar eller servrar under ett värdkonto?

Som många andra är detta en funktion som vissa servervärdar kan erbjuda. Du bör dock kontakta supporten i förväg om dina specifika krav innan du registrerar dig.

Slutsats

TV-spel är aldrig sinande affärer. Minecraft är ett av de mest populära videospelen som finns där ute, vilket är roligt och ger dig också kreativitet. Men om du vill spela utan krångel kan servervärdleverantörerna hjälpa dig att få den spelglädje du längtar efter!

Om du fortfarande vill bygga din egen, skaffa moln-VM och tillämpa din kreativitet.

Kolla sedan in de bästa Minecraft-servervärdleverantörerna med Mod-stöd.