16 bästa mjukvaran för generering av potentiella kunder för uppstart till företag

Spread the love

För alla företag är leads förmodligen den mest framträdande delen av att vara ”framgångsrik”.

Utan nya leads är ditt företag som en fisk utan vatten. Det kommer så småningom att dö, och det också i snabb takt. Jag har sett många företag välja bort sina leadsgenereringskampanjer för att fokusera på mun-till-mun-marknadsföring, men det fungerade inte i de flesta fall.

Såvida du inte är ett företag med ett enormt rykte och superbred räckvidd, bör du inte bara lita på mun-till-mun-marknadsföring. Det är därför jag kommer att dela med mig av användbar programvara som hjälper dig att generera potentiella kunder och hantera dem effektivt utan större ansträngning.

Låt oss hoppa rakt in.

ConvertBox

ConvertBox anpassar alla dina marknadsföringssteg för att leverera hög konvertering på plats. Det börjar med att ta ledtrådar från din CRM-data, användarnas webbplatsaktivitet, etc., för att leverera anpassade meddelanden. Dessutom gör det erbjudanden unika för besökarnas intressen och syften genom att skapa valkanaler.

Datainsamling är ett annat område där ConvertBox använder anpassning för att få bästa resultat och automatiskt lagrar inlämningarna i din CRM/ESP. Och det bästa med att använda ConvertBox är dess dra-och-släpp-funktionalitet.

Dessutom kan du skapa A/B-tester och övervaka realtidsdata för att se vad som fungerar.

ConvertBox gör också din uppmaningsknapp mer effektiv med sina deadline-timers. Slutligen fungerar detta bra med din befintliga teknik- och marknadsföringsstack som ökar den totala genomströmningen.

Bevis

Betrodd av många fantastiska kommande SaaS-företag som ShipBob och Appcues, Bevis kan hjälpa dig att konvertera upp till 300 % fler potentiella kunder med sina fantastiska marknadsföringsverktyg.

Det låter dig anpassa din webbplats och skräddarsy innehåll för alla olika besökare eftersom det i marknadsföring aldrig är ”en storlek passar alla”. Du måste försöka leverera den bästa upplevelsen för varje besökare. Men det är vanligtvis inte så lätt att göra manuellt, varför programvara som denna kan göra ditt liv mycket enklare.

Du kan registrera dig för en gratis provperiod precis som de andra 1 000 personerna gjorde under de senaste 30 dagarna.

Hubspot

Du kan hantera många aspekter av din verksamhet med Hubspots marknadsföringsprogramvara. Det kan hjälpa dig att köra framgångsrika kampanjer, omvandla besökare till kunder och attrahera den perfekta typen av människor utan att slösa tid på inriktning med ögonbindel.

Här är några av de många funktionerna i denna programvara:

 • Skapa en blogg och publicera efterfrågat innehåll
 • Gör SEO korrekt för att bli hittad på sökmotorer.
 • Hantera och spåra annonser från Facebook, Google och andra källor
 • Bygg vackra målsidor
 • Skapa konverteringsformulär
 • Hantera e-postmarknadsföring och automatisera en massa andra marknadsföringsuppgifter
 • Se analyser och övergripande statistik för att ta reda på vad som fungerar och vad som inte fungerar

Jag har precis skrapat på ytan med ovanstående lista över funktioner. Det finns så mycket i det, och du kan omsätta allt gratis till att börja med.

Behåll

Med högt betyg på internet hjälper Keap ditt företag med automatisering för att spara tid och pressa ut mer juice från varje besökare. Du kan skapa en beprövad och repetitiv försäljningsprocess som fungerar, på samma sätt, varje gång en åtgärd vidtas. Du kan använda den för att ställa in möten, spåra leads, acceptera fakturor etc.

För att göra det väldigt enkelt får du två olika typer av automatisering. Den första är ”Easy Automations”, som hjälper dig att spara tid genom att sätta repetitiva uppgifter på autopiloten, som att fånga nya leads, tilldela uppgifter och skicka e-post till kunder.

Den andra är ”Advanced Automation”, som är avsedd för lite komplexa uppgifter, som att ladda ner en specifik e-bok, skapa en sekvens av e-postmeddelanden att skicka till kunder, följa upp på ett personligt sätt, etc.

  Hur man skapar en enkel faktura med Excel

Beroende på dina krav kan du använda en kombination av båda dessa och uppnå ett ”ställ och glöm”-system. Det här verktyget gör saker så enkelt och maskinlikt att det nästan känns som att du använder en fuskkod.

Och för att lägga en körsbär på toppen, erbjuder de för närvarande 30 % RABATT på sitt ursprungliga pris. Så om det här är något som tänder din eld, rekommenderar jag att du tar upp det snabbt.

Hej Oliver

Kompatibel med vilken plattform eller webbplats som helst, Hej Oliver har så mycket att packa upp som säkert kommer att göra dig lite överväldigad i början, men det är ett bra problem. Med det här verktyget kan du generera potentiella kunder, spåra dem, bygga en sund relation med dem och slutligen omvandla dem till lojala kunder under lång tid framöver.

Du kan automatiskt skicka riktade kampanjer för att engagera din publik med produkter med hjälp av deras superenkla verktygslåda. En praktisk funktion i denna programvara är möjligheten att övervaka användarnas beteende på din webbplats och bestämma dina mest lojala kunder.

Du kan rikta in dig på dem i realtid när du surfar på din webbplats och till och med ge chattsupport för att ha en en-mot-en-konversation. Hej, Oliver är lämplig för alla branscher där ute, inklusive hälsovård.

TexAu

TexAu låter dig automatisera de flesta av dina leadsgenereringsuppgifter för att hjälpa dig fokusera på att växa ditt företag och bygga goda relationer med kunder.

Du kan skrapa information från Facebook-grupper, interagera med Instagram-användare som använder dina hashtags, hitta dina potentiella kunders e-postmeddelanden och till och med förvandla din konkurrents följare på sociala medier till dina genom att nå ut och interagera med dem.

Du kan utnyttja många affärstillväxtmöjligheter med hjälp av över 120 automatiseringar och massor av integrationer. Du kommer säkerligen att bevittna betydande affärstillväxt (10 % i genomsnitt) efter att ha använt den här programvaran, så hoppa direkt in i den kostnadsfria provperioden på två veckor och se själv.

Ohmylead

Synkronisera enkelt dina Facebook-annonsformulär till Ohmylead och konvertera potentiella kunder nästan omedelbart, allt tack vare automatiska välkomstmeddelanden och aviseringar i realtid.

Du kan också analysera dina kampanjer och bestämma din ROI bara för att behålla de mest genererade inställningarna. Detta hjälper dig att sänka dina ”annonsutgifter” eftersom du inte längre slösar bort pengar på en underpresterande målgrupp och andra inriktningsmått.

En mycket trevlig funktion med denna programvara är att den låter dig validera varje lead i realtid för att eliminera falska och ogiltiga sådana så att du bara har äkta potentiella leads från riktiga människor. Du kan sedan exportera (eller till och med importera) potentiella kunder i CSV-format till ditt CRM- eller e-postverktyg.

Tänk på att Ohmylead stöder många integrationer, så att du alltid kan få ut det mesta av dina prenumererade verktyg genom att helt enkelt synkronisera in.

Försäljningsnavigator

Leta enkelt efter dina ideala kunder, håll reda på dem och bygg en solid relation med dem med hjälp av LinkedIn försäljningsnavigator. Du kan använda sökfunktionerna för att rikta in dig på specifika sökord eller landa på din konkurrents profiler för att se de föreslagna framtidsutsikterna och lägga till.

CRM som medföljer låter dig hantera leads och konton effektivt. Du kan lämna anteckningar och taggar för att markera något väsentligt och kontrollera vem som har tittat på din profil under de senaste 90 dagarna.

Det här verktyget låter dig nå över 500 miljoner användare på LinkedIn, även om du inte är ansluten till dem. Snacka om att ha en bra räckvidd, bokstavligen. 😉

Blymatare

Blymatare hjälper dig att snabbt identifiera vem som besöker din webbplats, hur de hittade den och vad de letade efter. Alla dina fångade leads kommer tillsammans med deras företags- och kontaktinformation så att du inte behöver hitta dem manuellt.

  Hur man slår på eller av Hitta min iPad

De kvalificerade potentiella kunderna kan uppdateras automatiskt på CRM, eller så kan du till och med välja att få e-post. Det bästa är att innan leads blir kvalificerade går den igenom en filtreringsprocess för att ta bort bots och oönskade från listan för att spara massor av tid.

Du kan prova denna programvara gratis till att börja med.

OptinMonster

Du kan skapa fantastiska formulär och erbjudanden för lead capture OptinMonster utan kodkunskap. Ha fritiden att välja bland många förgjorda mallar eller skapa en från grunden enligt ditt tycke med deras dra och släpp-byggare. Du kan också rikta in och anpassa dina opt-in-erbjudanden så att de går hand i hand med användarnas beteende på din webbplats.

Dessutom låter den dig dela test och håller koll på analyserna för att vara på topp i din marknadsföring. Du kommer enkelt att identifiera vilka sidor som ger flest resultat och vilka erbjudanden som ger bäst resultat.

Svar

Automatisera många uppgifter med Svar, som Whatsapp-meddelanden, e-post, samtal och till och med SMS. All denna automatisering hjälper dig att komma förbi det manuella arbetet och fokusera på det som är viktigt, vilket är att avsluta affärer.

Det finns också en utmärkt funktion som låter dig söka potentiella kunder på LinkedIn och snabbt ta reda på deras e-postadresser att nå ut till. Efter det kan du sätta upp ett schema och en tidslinje för när du ska kontakta dem och följa upp.

Denna programvara genererar en lista över uppgifter och samtal dagligen som kräver din uppmärksamhet för att hjälpa dig att få ut det mesta av dina uppsökande insatser. Dessutom kan du A/B-testa, analysera din strategi och fortsätta att förbättra dig genom att se vad som fungerar och vad som inte fungerar.

Sleeknote

Använder sig av Sleeknote, kan du skapa olika personliga popup-fönster som riktar sig till specifika typer av människor för att maximera deras handlingar på din webbplats. Ett korrekt exempel skulle vara att locka nya besökare till att bli din e-postprenumerant genom att erbjuda en unik rabattkod, eller ännu bättre, erbjuda dina befintliga kunder en kampanjkod för att göra sitt första köp.

Att designa popup-fönster med hög konvertering med Sleeknote är superenkelt. Du kan dra och släppa element och använda färdiga mallar för att snabba upp processen och avsluta med ett oemotståndligt erbjudande som dina besökare inte kan ignorera.

Du kan integrera detta verktyg med någon av dina favoritprogram från tredje part, inklusive Mailchimp, Drip och HubSpot. Det finns också Zapier, som låter dig lägga till 1 000+ fler appar att ansluta till.

Se till att använda deras kostnadsfria provperiod för att få en smak av vad du kommer att dyka in i.

Många Chattar

Bygg en chatbot på några minuter med ManyChat och börja driva försäljning och leads och bygg sunda relationer med dina kunder. Det låter dig sälja produkter direkt, boka möten och få kontaktinformation på autopiloten.

Du kan börja med en enkel mall och bygga vidare på den genom att dra och släppa element. Allt är upplagt utan ansträngning, men om du fortfarande behöver hjälp kan du nå ut till experter eller gå med i deras community av erfarna marknadsförare.

Det är också viktigt att nämna att ManyChat integreras med de ledande verktygen, som Shopify, Google Sheets, ConvertKit och Zapier.

Drift

Med massor av framgångshistorier, Drift har visat sig hjälpa dig att omvandla fler leads till kunder och sedan skala upp det ytterligare. Deras chatbot, till skillnad från andra, slänger tråkiga formulär och meddelanden bara för att driva bort besökarna. Det är smart nog att hålla en människoliknande konversation och vägleda dem på vägen mot att bli din nästa kund.

  Kryptera filer och schemalägg ett raderingsdatum för dem

Det ger en varm och personlig upplevelse varje gång så att dina besökare känner att de pratar med rätt person. Den här programvaran kan integreras med många tredjepartsverktyg för att hjälpa dig bädda in saker utan att lämna gränssnittet, som också håller besökarens uppmärksamhet.

En funktion som är värd att diskutera är möjligheten att se målkonton för ditt team och prioritera dem. Det betyder att du kan behandla dina potentiella ”hetaste” kunder bäst när de landar på din webbplats så att de kan konvertera till betalande kunder under lång tid.

Drifts AI-bots kan utan ansträngning minimera ditt teams börda när du hanterar kunder. Plattformen erbjuder meddelanden med botsfunktionalitet, vilket är ett utmärkt val för bättre försäljning och marknadsföring.

Clearbit

Clearbit hjälper dig med dina potentiella kunders mest relevanta data för att hjälpa dig förstå deras önskemål och behov och forma hur du riktar in dem. Tillsammans med den färska informationen meddelar den dig också om framtida ändringar så att du inte bär tidigare bagage.

Du får den kompletta bilden bakom varje arbetsgivare och anställd lead, såsom deras roll, teknologier som används, tjänstgöring, etc. Det finns också en möjlighet att ange e-post/domän för att få deras information eller använda din anonyma trafik.

Det finns mycket mer i det; du kan omsätta allt i praktiken genom att begära en demo omedelbart.

Pardot

Ha en bättre position att få fantastiska resultat på dina marknadsföringskampanjer genom att använda Pardot. Den här automationsplattformen gör det bekvämt för dig och ditt team att samlas för att hitta och vårda potentiella kunder samtidigt som de avslutar fler affärer för bästa möjliga ROI.

Här är några av de många funktionerna i Pardot:

 • Skicka e-post automatiskt baserat på triggers för att vårda dina potentiella kunder.
 • Identifiera dina hetaste leads för att rikta in dem mer.
 • Bygg professionella målsidor med färdiga mallar
 • Skapa korta och goda formulär som kommer att fyllas
 • Skapa professionella e-postmeddelanden med mallar
 • Ställ in autosvar
 • Få realtidsvarningar om potentiella kunder, samtal, e-postmeddelanden, etc.
 • Spåra dina potentiella kunders aktivitet för att förstå dem som ingen annan
 • Se rapporter om hur dina kampanjer presterar och vad som behöver åtgärdas

Du kan begära en demo omedelbart och se de briljanta funktionerna i denna praktiska programvara.

Trivs leder

En viral listbyggnad och ett plugin för leadgenerering för WordPress, Trivs leder låter dig designa dina responsiva opt-in-formulär på bara några minuter med hjälp av dra och släpp-element. Du kan visa riktade erbjudanden till dina besökare beroende på deras beteende för att maximera dina chanser att locka dem till din e-postlista.

De har en lysande A/B-testfunktion med vilken du bara kan välja de bästa metoderna och dramatiskt öka dina omvandlingar. Inte att förglömma, du får detaljerad rapportering och analyser för att hålla dig uppdaterad med dina marknadsföringsstrategier.

Thrive Leads kan vara ett bra val för WordPress leadgenerering.

Slutsats

Den ovan listade plattformen för att generera potentiella kunder har potentialen att skjuta i höjden för din verksamhets tillväxt och vända saker och ting på en snabb tid när den väl har implementerats. Jag hoppas att det blir lätt för dig att välja en baserat på dina krav. 🙂

Utforska sedan några av de bästa verktygen för att skapa en kunskapsbas och FAQ för ditt onlineföretag.