15 bästa Xbox One-kontroller för att höja ditt spelande

Spread the love

Är du en vanlig Xbox-spelare? Om ja, bör du kolla in dessa bästa Xbox One-kontroller för att ta ditt spelande till nästa nivå.

Spelkontroller kan erbjuda en mer realistisk och taktil upplevelse än ett tangentbord och en mus. De fysiska nycklarna och triggarna möjliggör exakt kontroll och snabba svar i frenetiska spel.

Spelkontroller kan göra ett spel trevligare och mer intuitivt, särskilt för konsolspel, där de fungerar som den primära inmatningsenheten.

Upproret och populariteten för Xbox

Sedan debuten 2001 har spelare gynnat Xbox-spelenheten. Medan Xbox har kämpat med hård rivalitet från andra system som Sonys PlayStation, har Xbox kunnat samla en betydande marknadsandel och en hängiven efterföljare.

Xboxs betoning på multiplayer- och internetspel är en faktor i dess popularitet. Spelare kan kommunicera och spela med andra över hela världen genom Xbox Live, konsolens onlinenätverk, vilket främjar gemenskap och rivalitet. Det Xbox-exklusiva spelbiblioteket är också omfattande och omtyckt av spelare.

Du kan ansluta din Xbox till en stor skärm för att spela datorspel på en större skärm. Du kan till och med professionellt sända en PowerPoint-presentation till din Xbox från din bärbara dator. Det finns otaliga möjligheter, men en av anledningarna som gör det så sympatiskt är möjligheten att sända från PC till din Xbox. Tack vare den nära kopplingen mellan PC och Xbox kommer nya fördelar och resurser att bli tillgängliga i framtiden.

Xbox har behållit sin attraktionskraft trots konkurrens från konkurrerande konsoler på grund av dess utmärkande egenskaper och omfattande spelbibliotek. Med introduktionen av Xbox Series X och Series S har systemet behållit sin position som ett toppval för spelare över hela världen genom att fortsätta utvecklas och förnya sig.

Att välja de bästa Xbox-kontrollerna för att få fart på ditt spel

Du kan uppnå den idealiska hastighetskörningen, den mest videovärdiga team-torkningen eller topplaceringen på en online-poängtavla med de mest utmärkta Xbox-kontrollerna. Du kan leta efter en handkontroll som passar dig och dina handflator på marknaden.

Din spelupplevelse kan förbättras avsevärt genom att välja den bästa Xbox-kontrollern för dina behov. Nedan följer några saker att tänka på innan du bestämmer dig:

  • Komfort – Välj en handkontroll som du kan hålla bekvämt i händerna under lång tid.
  • Lång livslängd – Välj en kontroller som har en robust design som tål frekvent användning.
  • Kompatibilitet – Kom ihåg att din valda handkontroll är lämplig för just din Xbox-konsol.
  • Funktioner – Sök efter kontroller med extra funktioner som programmerbara knappar, flyttbara triggers och löstagbara tumspakar.
  • Pris – Kostnaden för kontroller varierar kraftigt, så fastställa din budget innan du väljer en.

Din idealiska handkontroll kommer i slutändan att bero på din smak och föredragna spelmetoder. Xbox-kontrollern som kommer med konsolen är anständig. Men många andra alternativ finns tillgängliga om du vill välja den mest lämpliga Xbox-kontrollern för dig själv. Här är några av de bästa Xbox-kontrollerna att köpa för att höja spelupplevelsen.

  Förstå implementering av länkade listor i Python

Xbox Elite Wireless Controller Series 2

En avancerad spelkontroll som uttryckligen är gjord för Xbox One är Xbox Elite Wireless Controller Series 2 Core. Styrenhetens löstagbara tumstickor, knappar och D-pad låter spelarna anpassa den efter deras smak. Regulatorn har ett modernt vitt utseende och en behaglig texturerad känsla.

Series 2 Core inkluderar även triggerstopp och tumspakar med justerbar spänning för ännu mer exakt kontroll. På baksidan av kontrollen, fyra rörliga paddlar ger enkel åtkomst till ofta använda funktioner.

En enda laddning av Series 2 Cores uppladdningsbara batteri ger upp till 40 timmars speltid. Den innehåller en väska och laddningsdocka för enkel förvaring och transport. Styrenheten är även utrustad med Bluetooth och kan användas med mobiltelefoner och Windows 10-datorer. Denna handkontroll är ett utmärkt alternativ för seriösa spelare som söker en premium, programmerbar kontroller.

PowerA trådbunden styrenhet

En förstklassig spelkontroll som skapats speciellt för Xbox Series X|S-konsolen är PowerA Wired Controller i svart. Den har en modern, ergonomisk form som ligger lätt i dina händer. Utöver det ger de texturerade greppen suverän kontroll och grepp.

Alla de vanliga Xbox-knapparna finns på handkontrollen. Du kan modifiera två programmerbara kontroller för att passa din föredragna spelstil. Du kan ansluta alla kompatibla headset via 3,5 mm stereoheadsetanslutningen, och de inbyggda ljudkontrollerna låter dig ändra volymen och stänga av mikrofonen när du är på språng.

För ytterligare sinnesfrid ingår även en 2-års begränsad tillverkarens garanti.

Xbox trådlös handkontroll

Med texturerade grepp och känsliga knappar har Xbox Wireless Controller i vitt en snygg och mysig design. Den här gör det enkelt att hantera långa spelsessioner. Bluetooth-anslutning på handkontrollen möjliggör trådlöst spelande på Xbox-konsoler och Windows 10-datorer.

En delningsknapp på handkontrollen gör det också enkelt att spela in spelvideor och skärmdumpar för uppladdning till sociala medier. Det är också funktionellt med Xbox Game Pass, en månatlig medlemstjänst från Microsoft som ger tillgång till ett stort urval av spel.

Ett uppladdningsbart batteripaket i enheten kan driva upp till 40 timmars spel på en enda laddning. Sammantaget är denna trådlösa Xbox Controller en förstklassig, pålitlig spelkontroller som ger Xbox- och PC-spelare en trevlig och enkel spelupplevelse.

PDP Afterglow Wave LED Controller

PDP Afterglow Wave LED Controller skapades för användning med Xbox Series X|S-konsoler. Den har programmerbar LED-belysning som du kan ändra för att passa dina preferenser eller spelinställningar. Styrenheten har också en 3,5 mm ljudkontakt som du kan använda för att ansluta dina hörlurar direkt till enheten.

Styrenheten har även programmerbara knappar på baksidan som kan konfigureras för att utföra särskilda funktioner eller ingångar. Spel som behöver snabba reflexer eller många ingångar kan tycka att detta är oerhört användbart. Den har också en 8-fots löstagbar USB-kabel som ger dig gott om räckvidd för att spela på avstånd.

Den ergonomiska, bekväma kontrollerdesignen har texturerade grepp, responsiva knappar och triggers för exakt spelande.

Xbox Elite Wireless Controller Series 2

Utforska Xbox Elite Wireless Controller Series 2, med kortare håravtryckare, gummerade grepp omslagna och justerbara tumstickor med ett elegant svart utseende och konfigurerbara element för att förbättra din spelupplevelse.

Du kan ändra kontrollern så att den passar din spelstil med hjälp av de fyra utbytbara paddlarna, sex thumbsticks och två D-pads. Paddlarna kan ställas in på programmerbara knappar eller åtgärder för snabbare och mer exakt spelande.

Regulatorn har även triggerstopp, justerbara tumspakar och ett gummerat grepp för ökad komfort och kontroll under långa spelsessioner.

  Verifiering kontra validering i mjukvarutestning: Lär dig grunderna

Series 2 har också Bluetooth-anslutning, vilket gör det enkelt att länka den till en Windows 10-dator eller mobil enhet för spel när du är på resande fot. Xbox Controller är en förstklassig spelkontroll med olika anpassningsbara inställningar och banbrytande funktioner för att förbättra din spelupplevelse.

Xbox One Controller trådlös

Spelupplevelsen är förstklassig för Xbox One Controller Wireless. Styrenheten har en elegant och ekologisk design som de flesta spelare kan använda utan obehag. Dess uppladdningsbara batteri ger upp till 40 timmars speltid på en enda laddning. Så det låter dig spela under längre perioder utan att oroa dig för att få slut på ström.

Det finns inget behov av fula sladdar eller kablar eftersom kontrollern kommunicerar trådlöst till konsolen. Att spela online utan fördröjning möjliggörs av pålitliga trådlösa anslutningar, som erbjuder ett kraftfullt band.

Styrenheten kommer dock med en Micro USB-sladd som du kan använda för att direkt ansluta till din konsol om du väljer en trådbunden anslutning. Xbox One Controller Wireless har vanliga knappar och kontroller förutom en 3,5 mm ljudport som du kan använda för att ansluta ett lämpligt headset för musik och chatt i spelet.

Trådlös handkontroll för Microsoft Xbox

Den officiella spelkontrollen för Xbox Series X/S- och Xbox One-konsolerna är den trådlösa handkontrollen för Microsoft Xbox Series. Med texturerade grepp och en elegant, ergonomisk design finns den i flera olika nyanser.

Den levereras med en anpassad ”Soft Touch”. Dessutom innehåller den alla konventionella knappar och funktioner som ingår på tidigare Xbox-kontroller, såsom den igenkännbara riktningsplattan, analoga spakar, triggers och kuddknappar.

Dessutom gör en ny ”Dela”-funktion det möjligt för användare att omedelbart ta skärmdumpar och ladda upp videor till sociala medier och dela dem med vänner. Styrenheten är ett flexibelt speltillbehör för Windows 10-datorer och Bluetooth-aktiverade mobila enheter.

SCUF Instinct Pro Stålgrå

För Xbox Series X|S-konsoler har SCUF Instinct Pro Steel Grey en programmerbar design med gråa stålgrepp och bakre paddlar som kan studsas tillbaka för optimal prestanda.

Dessutom har kontrollern utbytbara frontplattor med en mängd olika mönster. Inställningarna du väljer spelar roll när du spelar snabbt. Upp till tre återbindningskombinationer av paddlar kan sparas och snabbt väljas med hjälp av kontrollenhetens interna profilomkopplare.

Denna kontroll är en högpresterande kontroller skapad för konkurrenskraftiga spelare som söker den bästa anpassningen och noggrannheten.

Du kan göra din handkontroll helt personlig genom att välja från ett brett utbud av färger på thumbstick och frontpanel.

Razer Wolverine V2 Controller

Razer Wolverine V2 Chroma är en trådbunden spelproffskontroll gjord speciellt för Xbox Series X|S-konsoler. Den har en strömlinjeformad design och är konstruerad av högkvalitativa material för varaktig stabilitet.

Sex av kontrollerns knappar och triggers kan ommappas med Razers Synapse-program. Dessutom har den överlägsna analoga stickor som kan justeras för spänning och en roterande D-pad för att tillgodose olika spelpreferenser.

Styrenheten har även Chroma RGB-belysning, som låter dig ändra belysningen och färgvalen för att matcha din spelmiljö. En 3,5 mm ljudport ingår också för en enkel headsetanslutning.

BCB Controller för Xbox

Eftersom BCB Controller för Xbox är trådlös, finns det inget att oroa sig för att kablar kommer i vägen när du spelar. Du kan spela dina favoritspel precis som du gjorde med den ursprungliga Xbox-kontrollen eftersom den har samma knappar och kontroller.

Moden byter ut styrenhetens ursprungliga kretskort mot ett nytt som gjorts speciellt för det unika systemet. Dessutom är modifieringen reversibel, vilket gör det enkelt att använda standardkontrollen.

  7 verktyg för att skapa blymagneter som konverterar

Sammanfattningsvis är BCB Controller Customized for Xbox Controller Wireless ett fantastiskt sätt att återuppleva nostalgi medan du använder modern spelteknik.

Original Xbox trådlös handkontroll

Original Xbox Wireless Controller är en retrokontroll som skapats med det ursprungliga Xbox-systemet. Den är också Bluetooth-aktiverad och fungerar med Windows 10-datorer och andra enheter. Den har en mysig design, responsiva triggers och knappar och en pålitlig Wi-Fi-anslutning.

Det magnetiska laddningsstället som är lämpligt med Xbox är en tillbehör som konsumenter kan använda för att ladda sin klassiska Xbox Wireless Controller samtidigt som den är lättillgänglig och visas.

Regulatorn säkras i stativet med hjälp av magnetiska kontakter, och så fort den är ansluten börjar stativet genast ladda regulatorn. Det ger ett praktiskt och moderiktigt sätt att använda och ladda din Xbox-kontroll.

Victrix Gambit Xbox Controller

En licensierad Xbox-kontroller gjord för konkurrenskraftigt spel kallas Victrix Gambit. Med olika funktioner som syftar till att förbättra hastighet, noggrannhet och prestanda anses den vara den snabbaste Xbox-kontrollern i världen.

Dessutom har Victrix Gambit en mängd prestandahöjande tekniska förbättringar. De inkluderar snabba svarstider, sofistikerade mikroswitchar och en utmärkt joystick som är gjord för att vara otroligt exakt.

Sammanfattningsvis är Victrix Gambit ett utmärkt alternativ för spelare som letar efter en förhöjd Xbox-kontroller speciellt gjord för tävlingsspel.

Xbox trådlös handkontroll

En distinkt och iögonfallande spelkontroller som uttryckligen skapats för Xbox Series X/S- och Xbox One-konsolerna är Xbox Wireless Controller – Lunar Shift Special Edition för Xbox.

Dess spektakulära månlila och vita design inkluderar ett texturerat grepp, en hybrid D-pad och en ny delningsknapp för inspelning och delning av spel. Styrenheten har en 3,5 mm stereoheadsetport för rikt ljud och ansluts på distans till din konsol med hjälp av Bluetooth-teknik.

Den innehåller en USB-C-laddningssladd och en batteritid på upp till 40 timmar. Denna speciella utgåva-kontroller ger en uppslukande spelupplevelse med estetiskt värde och praktiska förbättringar.

Turtle Beach spelkontroll

Turtle Beach Recon Cloud Wired Gaming Controller med Bluetooth är en multifunktionell spelkontroller som ger trådbundna och trådlösa anslutningsmöjligheter. Den har en elegant design med texturerade handtag och en avtagbar 10-fots kabel.

Med en batteritid på 30 timmar inkluderar kontrollern en inbyggd ljudport för att koppla ihop hörlurar eller headset, en responsiv D-pad, responsiva analoga joysticks och triggerknappar.

Bluetooth-anslutningen möjliggör enkel parning med aktiverade enheter, och den trådlösa Xbox-adaptern med maskinen garanterar en stabil trådlös anslutning. För spelare som letar efter en flexibel och bekväm handkontroll för sitt Xbox Series-system är Turtle Beach Gaming Controller ett utmärkt alternativ.

Hand Airbrush Fade Controller

En anpassad spelkontroll handmålad med en airbrush-process för att producera en blekningseffekt är en Hand Airbrushed Fade Custom Controller som är kompatibel med Xbox-serien.

Regulatorn har alla vanliga knappar och funktioner. Det är funktionellt med Xbox Series-systemet. Tack vare anpassning kan spelare uttrycka sin unika karaktär och skilja sig från andra spelare.

Toningseffekten förstärker kontrollerns design, vilket ger en lyckad övergång mellan två eller flera färger. Styrenheten garanterar en upplevelse på toppnivå och inducerar en stor grad av spänning hos alla som spelar med den.

Slutsats

Din spelupplevelse kan förbättras avsevärt genom att använda Xbox-kontroller. Att spela mer exakt och bekvämt är möjligt tack vare den ergonomiska designen och känsliga knappar.

Spelare har ytterligare kontroll och flexibilitet på grund av de programmerbara knapparna och konfigurerbara inställningarna. Det är också enkelt att använda på olika plattformar på grund av dess anslutning till Xbox-spelkonsoler och Windows-datorer. Sammantaget kan användningen av en Xbox-kontroll hjälpa spelare att lyckas med sina spel och få en konkurrensfördel.

Du kan också utforska den bästa nintendo switch-kontrollern.