15 bästa kryptohandelsbotar för automatiserad handel

Spread the love

Till skillnad från börsen, som stänger under helgerna, sover kryptomarknaden aldrig.

Dessutom, på grund av dess volatilitet, måste handlare se till att de inte går miste om viktiga affärer. Detta gör det absolut nödvändigt att de hittar ett sätt att hålla ett öga på marknaden. Eftersom handlare inte kan reagera tillräckligt snabbt för att dra fördel av prisförändringarna som hjälper dem att uppnå optimal handel, behöver de hjälp.

För att uppnå de bästa affärerna innebär att kryptohandlare måste vara vakna hela dagen och vara redo att handla när som helst. Återigen, med nedgångarna i vissa handelsbörser och transaktionstider, kan vissa handlare missa vissa lönsamma affärer. Lösningen på dessa är att handlare nu använder kryptohandelsbots.

Den här artikeln hjälper dig att förstå vad kryptohandelsbotar är, deras för- och nackdelar, hur de fungerar, och visar dig också några av våra favoriter.

Vad är robotar för kryptohandel?

Crypto trading bots är automatiserade verktyg som hjälper dig som kryptohandlare att genomföra din handel och utföra transaktioner med hjälp av några tekniska indikatorer. Du kan anpassa din kryptohandelsbot för att utföra handelsorder för din räkning enligt vissa specifikationer.

Du kan till exempel säga till din bot att köpa ett visst mynt för $15 och återköpa det om priset faller till $12. Beroende på vilken botleverantör du väljer hittar du många kontoalternativ och mynt som stöds där.

Trading bots är en kontroversiell komponent på kryptomarknaden. Vissa tycker att det inte ska vara tillåtet medan andra säger att det har vissa fördelar. Hur som helst, här är några av dess användningsområden.

  • Bots hjälper till att automatisera handeln så att handlarna har tid för forskning, arbete, affärer eller något annat de vill lägga tid på.
  • Investerare använder dem för att dra fördel av kryptomarknaden, som aldrig stannar hela dagen över hela världen.
  • Bots reagerar snabbare på marknaden, så de har en betydande fördel jämfört med manuell handel.
  • En typ av bot som kallas arbitrage bot utnyttjar prisskillnader mellan olika börser.

Hur fungerar handelsbots?

Medan vissa investerare fortfarande diskuterar om handelsbots ska tillåtas i kryptovalutavärlden, har vissa handlare börjat använda dem. Varje bot har en uppsättning olika krav när det gäller mjukvara och hårdvara. Även om vissa bots är gratis att använda, behöver andra en stor avgift för att prenumerera och använda.

Vanligtvis kommer handlare att ladda ner en kod från utvecklaren av en bot efter att ha upptäckt den bot som kommer att vara användbar för dem. Handlaren kommer nu att följa instruktionerna och ställa in sin bot i den börs de vill använda.

Så mycket som bots kan hjälpa handlare, måste du fortfarande bestämma när du ska köpa eller när du ska sälja. En kryptohandelsbot är ingen lösning för att bli rik snabbt. Det är inte ett verktyg som när du väl får det kommer du att vinna alla dina affärer. Du behöver fortfarande vara involverad och lägga ner den tid, ansträngning och kunskap som krävs för att göra en stor framgång i dina affärer.

För- och nackdelar med att använda en bot

Handel på kryptomarknaden kräver att du lämnar känslor vid dörren. Om du inte kan och märker att du köper och säljer på impuls, så kanske du bör överväga att använda en handelsbot.

Här är några av fördelarna med att använda en kryptobot. 👍

  • Automatiserad handel: En kryptohandelsbot erbjuder dig ett automatiserat investerings- och handelsalternativ som kan stoppa dig från panikaffärer. FOMO köp och försäljning kan också få en handlare att förlora pengar om de inte använder en bot. En handelsbot hjälper dig att hålla dig borta från alla dessa faktorer som kan få dig att förlora pengar.
  • Effektiv och snabb: En handelsbot gör att kryptohandlare har snabba och effektiva affärer. Om du handlar manuellt kan det ta minuter eller till och med timmar att utföra en enda handel. Men med en bot har du snabb hastighet, plus att det kan hjälpa dig att se möjligheter snabbare.
  • Mer tid för dig: Eftersom kryptomarknaden fungerar på 24-timmarsbasis kan du inte hålla dig vaken hela dagen och natten och övervaka affärer. Men en kryptobot kan hjälpa dig att verka på kryptomarknaden 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. På så sätt kan du ha många timmar på marknaden utan att vara aktivt närvarande.
  Hur man tar bort vattenstämpel i Microsoft Word

Även om det finns fördelar med att använda en handelsbot, finns det fortfarande några nackdelar.👎 Här är några av dem:

  • Övervakning krävs: Många bots kan bara ge marginell avkastning även om de fungerar korrekt. Därför måste du övervaka det regelbundet för att undvika förluster eftersom du handlar på en mycket volatil marknad.
  • Oreglerat fält: Så många kryptohandelsbotar är inte väl utformade, och eftersom det är ett oreglerat fält är det ingen som kollar.
  • Kunskaper som behövs: För att använda en bot effektivt behöver du lite djup förståelse för kryptovalutamarknaden och en bra investeringsplan. Även om vissa bots kommer med fördefinierade strategier, mallar och inställningar, måste du fortfarande veta hur du använder dem väl.

Vissa handlare märker att när de har gjort alla nödvändiga saker som behövs för att använda en bot, behöver de inte längre tjänsterna. Men om du vill automatisera dina affärer och bli mer effektiv, här är några bots du kan använda med deras börser som stöds.

Medstyre

Coinrule har det bredaste utbudet av förinställda handelsstrategier, vilket gör den till en av de mest populära botarna som finns. Det tillåter användare att anpassa investeringar med mer än 150 handelsmallar som körs automatiskt när marknadsförhållandena uppfyller redan definierade parametrar. Coinrule introducerar regelbundet nya mallar till sin plattform, från långsiktiga innehavsstrategier, stop-loss-inställningar till ackumulering.

Med gratis och betalda planer varierar antalet mallar du får tillgång till beroende på vilken plan du väljer. Dess betalpaket kommer med avancerade karteringsalternativ, obegränsad mallanvändning, till och med en-till-en handelshandledning och lektioner, medan den kostnadsfria planen har 7 gratis mallstrategier.

Utbyten: Coinbase Pro, Binance, Bitstamp, Bittrex, Poloniex, Kraken, BitMEX, Bitfinex, Bitpanda pro, Liquid, Okex, Binance US, HitBTC.

WunderTrading

WunderTrading är en kryptoautomatiseringsplattform med verktyg för spegelhandel och kryptoportföljhantering. Användare kan skapa helt autonoma kryptovalutahandelsbotar med TradingView PineScript, tjäna passiva kryptovalutaintäkter genom att följa högutbildade handlare eller handla manuellt med den sofistikerade handelsterminalen.

Det omfattande utbudet av handelsmöjligheter som WunderTrading tillhandahåller skiljer den från sina konkurrenter. Du kan använda funktionerna Trailing-stop och till och med Swing-trade på WunderTrading-plattformen. Du kan också använda avancerade handelsfunktioner som Stop-loss och Take-profit för att förbättra handelsstrategier. Du kan införliva många handelsalgoritmer och tekniska indikatorer i dina bots tack vare TradingView-integrationen. Deras specifika inbyggda terminaler kan också användas för att utveckla DCA- och Spread-taktik.

WunderTrading låter dig hantera flera börskonton från en enda instrumentpanel. När du har lagt till dina utbyteskonton via API kommer du att kunna replikera affärer över alla konton med ett enda klick. Plattformen tillhandahåller detaljerad statistik som beräknas och visas på instrumentpanelen så att handlare kan hålla reda på vinster och handla mer effektivt.

Napbots

Napbots ger tillgång till automatiserade kryptohandelsstrategier designade av sitt team av professionella kvanter. Låt strategier göra jobbet och övervaka allt via din instrumentpanel.

Det är en av de första plattformarna i sitt slag som erbjuder tillgång till kryptohandelsstrategier designade av ett internt team av experter. Tack vare den detaljerade plattformen och det informativa innehållet som delas av Napbots har användare tillgång till all information om strategier, hur de fungerar och deras prestationer.

Napbots automatiserade handelsstrategier och index utnyttjar år av praktik såväl som AI och maskininlärning för att ge den säkring du behöver. Det ger dig tillgång till olika typer av strategier: endast lång, kort, timvis, daglig eller veckovis.

För att komma igång ansluter du bara dina börser via API-nycklar och väljer dina strategier. Det är nu gjort, låt strategierna göra jobbet och njut av exakt rapportering. Napbots finns på Binance, Kraken, FTX och Bitfinex.

Priset ser rimligt ut: gratis för handelsbudgetar under $200; sedan €2 per $100 tilldelad (€500 max månadsavgift). Fortfarande tveksam? Njut av 15 dagars provperiod för att upptäcka Napbots.

Bitsgap

Bitsgap är en av de bästa bitcoin-handelsbotarna som kan hjälpa dig att hantera dina kryptotillgångar med lätthet och göra det möjligt för dig att skapa en botstrategi med några få klick.

  Så här använder du grupperingsrum i Google Meet

Det här verktyget kan inspektera upp till 10 000 kryptopar och välja ut de mynt som har den bästa potentialen. Med Bitsgap kan du se din handel genom ett diagram, testa inställningar före handel och komma åt den genom att ladda ner den.

Utbyten: Kucoin, Livecoin, CEX.IO, Poloniex, Bittrex, Coinbene, Coinex, Huobi, Gate.io, Bitstamp, Liquid, Gemini, Bit-Z, Yobit, DDEX, HitBTC, Bithump, Bitfinex, Bibox, Exmo, OKEX, BigOne , Binance, Kraken.

Gunbot

Gunbot är en av de mest avancerade handelsbotarna på marknaden.

Sedan lanseringen 2016 har flera år av konsekvent lägga till funktioner och uppdateringar gjort det till en pålitlig mjukvara som helt automatiserar kryptohandelsbehoven för mer än 25 000 aktiva användare.

Gunbot är användarvänlig, lätt att ställa in och har många olika anpassningsbara strategier för varje typ av handlare/riskprofil. På deras marknadsplats kan du till och med hitta gratis, lönsamma ’plug & play’-strategier redo att börja. Gunbot arrangerar ofta turneringar, vilket ger sina användare möjlighet att tjäna lite extra vid sidan av.

Du kan börja handla med Gunbot för endast 9,99 $. Till skillnad från många av de andra konkurrenterna arbetar Gunbot med en engångsbetalning istället för ett månadsabonnemang.

Börser: Binance US, Bitmex, Bitfinex, Bitmex Testnet, Coinbase Pro, HitBTC, Huobi Global, OKEx, OKCoin, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, Cex, Bithumb, Kraken, Bittrex, Coinex, Binance och +100 till.

Pionex

Pionex är en kryptobörs med inbyggda handelsbotar, och du har tillgång till 12 unika träningsbotar utan extra kostnad. Dessa handelsbots låter dig automatisera din handelsstrategi, så att du inte behöver övervaka marknaden konstant.

Det här verktyget är ett utmärkt alternativ för mobil- och högvolymhandlare. Pionex huvudprodukt är valet av handelsbot, även om det stöder manuell handel med krypto-till-krypto-konverteringar. Denna bot utför handlares köp- och säljorder utan manuell inmatning men med fördefinierade marknadsvillkor.

Pionex använder ett avgiftsschema för tillverkare-taker. Det betyder att du bara betalar när dina placerade affärer ”skapar” likviditet på marknaden som också ”tar” likviditet från marknaden. Om din handel inte matchas omedelbart av en utestående order på böckerna måste du betala tillverkaravgiften. Om din beställning matchas måste du betala mottagaravgiften.

Utbyten: Binance, Huobi global, Pionex,

Tradesanta

Tradesanta är en molnbaserad handelsbot som kan spara tid när den utför affärer för din räkning. Det är lätt att ställa in, låter dig automatisera handel mellan olika börser och välja den önskade inställningen när du skapar boten. För att skala din handel med Tradesanta kan du skapa så många bots du vill.

Dessutom stöder den en majoritet av de kryptovalutabörser som finns tillgängliga idag.

Utbyten: HitBTC, Bittrex, Huobi, BitMEX, Bitfinex, OKEx, UPbit, Binance.

Cryptohopper

Detta är en kryptohandelsbot som är värd för sina tjänster helt på molnet. På så sätt kan det hjälpa dig att fånga korta perioder av driftstopp som kommer att ha resulterat i uteblivna vinster. Dessutom upplever boten ingen driftstopp och levererar uppdateringar utan att avbryta dina affärer eller stoppa ditt konto. Även om du är offline kommer ditt Cryptohopper-konto fortfarande att vara igång.

Denna bot erbjuder en intuitiv och enkel installationsprocess, utan någon kreditkortsinformation eller plattformsinstallation som krävs.

Utbyten: Okex, Bitvavo, Bitpanda Pro, Huobi, Poloniex, Kraken, Bittrex, Bitfinex, Coinbase Pro, KuCoin, Binance, HitBTC.

Botcrypto

Detta är en plattform som gör att du kan göra automatiserad handel med krypto och spara tid. Det krävs inga kodningsfärdigheter för att använda den här plattformen, och du kan skapa och kontrollera handelsrobotar för att handla med dina strategier.

Botcrypto är en gratis bothandelsplattform som ger dig 24 timmars support med en visuell redigerare.

Utbyten: Botcrypto kan användas i Kraken och Binance.

Axioncrypto

Denna innovativa, lättanvända handelsbot för kryptovaluta skapades för att hjälpa dig att utveckla komplexa automatiserade handelsindikatorer och algoritmer.

AAxioncryptos bot kan användas över många kryptobörser, och du kan skapa dina egna strategier med kodredigeraren eller byggare. Priset börjar från $15 upp till $90 per månad.

Med det här verktyget kan du backtesta idéer och nya handelsstrategier, övervaka och hantera anpassade affärer och använda en handelsvy eller det manuella systemet för att skicka signaler direkt. Botarna körs i molnet över det säkra företagsnätverket som tar bort behovet av att ladda ner och installera plattformen.

  Hur man spelar en Spotify-spellista med Alexa

Utbyten: Binance, Altrady, FTX, Bybit, Kraken, KuCoin.

3 Komma

Detta är en av de bästa kryptovalutabotarna som gör att du kan öka intäkterna så att du kan skapa en strategi baserad på 20+ olika handelsindikatorer. 3 Komma hjälper dig att minska risker och förluster, köpa och sälja i ett enda fönster och även kopiera inställningen för andra bots.

Med den här plattformen kan du balansera din portfölj genom att behålla majskvoter och vinst med minimal ansträngning. Denna kryptohandelsbot ger dig affäraviseringar via en mobilapp, webbläsare och e-post. Den erbjuder start-, avancerade och proffs-planer, och den är tillgänglig på både iOS och Android.

Utbyten: Binance DEX, Bitfinex, Binance.us, Bybit, Bilance Futures, BitMEX, Bittrex, Coinbase Pro, Gate.io, Cex.io, Exam, Bitstamp, Huobi Global, KuCoin, HitBTC, Kraken, Poloniex, OKEx, YoBit, Binance .

Traalitet

Detta är en plattform för alla som vill skapa superkreativa, mycket intrikata algoritmer inom en pedagogisk, gemenskapsdriven infrastruktur som främjar lärande och utveckling. Traalitet är en av de mest populära handelsbotplattformarna globalt, både för nybörjare och avancerade kryptoinvesterare.

Om du kan koda avancerade handelsalgoritmer har Trality ett verktyg som heter Rule Builder. Det är ett toppmodernt grafiskt användargränssnitt som du kan använda för att bygga din handelsbots logik med enkla dra-och-släpp-indikatorer och strategier.

Avancerade användare med kunskap om Python-kodning kan använda sin webbläsarbaserade Code Editor, som är den mest avancerade i sitt slag. Med kodredigeraren använder utvecklare sina kodningskunskaper för att skapa avancerade och intrikata strategier på ett snabbt och säkert sätt. De har olika planer från gratis till betalda.

Utbyten: Binance, Coinbase Pro, Bitpanda och Kraken.

Kryptohjälte

Detta är en unik plattform som har en webbplats, mobilapp och en vacker användarupplevelse. Kryptohjälte appen är lätt att ladda ner, överhettar inte din telefon, använder inte för mycket minne och laddas snabbt. De har en gratis (grundläggande) plattform och även en betalplattform för sina användare.

De har en enkel handledning i sin mobilapp som hjälper handlare att skapa sin första bot och börja handla. Det finns en flik för erbjudanden som delas mellan Pågående och Slutförda, och du kan granska din instrumentpanel för aktiva beställningar, vinst/förlust-förhållande, realiserade vinster och det totala antalet affärer.

Utbyten: Binance, Kraken, Kucoin.

Hodlbot

Hodlbot är en av de bästa cryptocurrency trading bots som hjälper dig att hantera dina affärer med en användarvänlig instrumentpanel. Med denna programvara kan du skapa en portfölj med mer än 350 mynt och enkelt anpassa din portfölj efter dina behov. Den här boten låter dig balansera om din portfölj enkelt, och priset börjar från $3 per månad.

Denna kryptobot håller automatiskt din portfölj på rätt spår. Den här boten krypterar dina data med SHA 256 och hjälper dig att genomföra marknadsföringsindex med färre ansträngningar.

Utbyten: Binance, Kraken, KuCoin, Bittrex.

Strimma

Detta är en handelsbot för kryptovaluta som hjälper dig att backtesta, distribuera och fatta strategiska handelsbeslut. Strimma bot kräver inga kodningskunskaper och den är lämplig för detaljhandlare. Denna bot är ett förenklat handelsverktyg baserat på en algoritm som hjälper handlare att göra systematiska affärer i kryptovaluta.

Den spårar marknadsrörelserna för handlare och hjälper dig att veta rätt tidpunkt för in- och utträde. Det finns en 7-dagars gratis provperiod för att använda streak.

Utbyten: Binance, Deribit, HITBTC, Okex, Huobi, Kraken, Coinbase Pro, Coinbase, ZB, BitMEX.

Sista tankar 👩‍🏫

När kryptomarknaden får mer uppmärksamhet, har handlare nu lättare att arbeta med bots för att förbättra sin handelsstrategi. Även om bots kan hjälpa handlare att utföra affärer och dra fördel av prisskillnader mellan börser, behöver du, som kryptohandlare, fortfarande en solid handelsstrategi för att ha framgångsrika affärer.

Om du vill skapa dina egna Tradingview-indikatorer, prova dessa Pine Script-inlärningsresurser.

Du kanske också är intresserad av Forex VPS Hosting.