14 bästa videohotellplattformen för ditt företag

Spread the love

Att vara värd för videor på en traditionell webbhotellserver är inte den bästa idén. Ta reda på varför!

Det beror på att när antalet videor ökar kommer du att äventyra dina serverresurser och sakta ner din webbplats. Och jag tror att det är ett universellt faktum att långsam hastighet inte är vad Google gillar för rankning.

För att undvika allt detta kan du, och du bör välja en specialiserad videovärdplattform för att vara värd för alla dina videor och sedan bädda in dem på din webbplats/blogg.

Om detta intresserar dig, se till att läsa den här artikeln till slutet och förhoppningsvis rädda dig själv från de undergångseffekter av att slösa dina serverresurser.

Fördelar med att använda videor

Även om det finns många anledningar att använda video, är här bara några av dem.

Lätt att konsumera

Information via videor, jämfört med artiklar, är väldigt lätt att konsumera eftersom den kan summeras ganska snabbt. Dessutom, i dagens tid är det inte många som kan sitta och läsa stora textstycken.

Det här är rätt tillfälle att börja fokusera på videor.

Rum för detaljer

Lägg till punkten ovan, en artikel kan inte sträckas ut till något som är för långt bara för att täcka mycket detaljer. Det skulle kasta ut läsarna och demotivera dem eftersom att läsa en artikel på 15 000 ord är inget skämt.

Tack och lov finns det en fix, och det är video. Du kan täcka så mycket detaljer i dina videor som du vill och till och med klippa dem i delar för att göra dem lätta att konsumera.

Bygger förtroende

Det är något med video som skriker professionalism (uppenbarligen, om det görs rätt!). Att voiceover och/eller visning av ansiktet kan öka kundernas förtroende big time. Oavsett om det är en kampanj, en produktdemonstration eller en onlinekurs finns det inget bättre alternativ än video.

Konverterar bättre

Videomarknadsföring kan hjälpa din produkt eller tjänst att sälja mycket bättre än att göra utan dem. Och jag hittar inte ens på det här. En färsk studie av Unbounce bevisat att en video på din målsida kan öka din omvandlingsfrekvens med upp till 80 %. Hur säker är det?

Med det sagt, låt oss hoppa rakt in i listan.

Vidyard

Vidyards allt-i-ett-tjänsten gör det ganska snabbt att skapa och dela videor på olika plattformar. Du kan lägga till interaktiva CTA:er, analysera effektiviteten innan du laddar upp och till och med använda flera inbyggda verktyg för att göra det så bra som möjligt.

Bortsett från det kan du dela test och se hur dina videor presterar på alla plattformar. Detta är helt och hållet en spelomvandlare eftersom det minskar dina manuella ansträngningar dramatiskt, vilket gör att du kan lägga tid på det som är viktigt.

  Hur säkert är ditt hem Wi-Fi?

Muse.ai

muse.ai är en nästa generations videovärdplattform med AI-driven videosökning. Dela säkert, bädda in var som helst, sök och navigera video direkt med hjälp av tal, objekt, människor, text och handlingar, på ett nytt sätt.

”Enkelt, billigt och perfekt. Utmärkt, billigast online, videospelaren är fantastisk och har inga klagomål alls. Super lätt att använda. (…) Det är bara tråkigt att ingen vet om det annars skulle Vimeo gå i konkurs.”

William Carter. 5 mars 2022, Kalifornien

Tjäna pengar med hjälp av prenumerationer, försäljningar, annonser och uppmaningar. De Portal funktionen låter dig skapa vackra sidor för en allt-i-ett anpassad prenumerationstjänst och använda Marknadsföra du kan sälja eller licensiera ditt innehåll med bara några klick.

Rörlig bild

Movingimage VideoManager Pro gör det enkelt att vara värd för, hantera, redigera, dela och skydda dina videor inom din organisation.

Den professionella videohotelllösningen erbjuder kraftfulla funktioner, ett intuitivt gränssnitt och de högsta säkerhets- och dataskyddsstandarderna på GDPR-kompatibla EU-servrar för större företag, företag och byråer.

Rent och lätt att använda. Ett bra sätt att säkert dela videor och poddsändningar offentligt i perfekt streamingkvalitet och anpassade spelare.

Nicole K., finansbranschen, Tyskland

Dela enkelt videor med en inbäddningsbar höghastighets HTML5-videospelare eller YouTube-liknande CorporateTube videoportalfå insikter med avancerad videoanalys och spara tid med AI-driven undertextgenerering.

SproutVideo

Betrodd av företag som FedEx och Fender, SproutVideo är en kraftfull och superlätt att använda videovärdplattform för företag. Du kan spåra och analysera varje bit av mått och planera i enlighet med det.

jag måste säga @sproutvideo har DE BÄSTA kundtjänst/supportdokumenten av någon plattform jag någonsin har använt. Alltid ett nöje att använda deras produkt och prata med deras team!

— Kate Goldsmith (@KGoldsmithMKTG) 15 augusti 2019

Denna plattform är säker och tillhandahåller olika integritetskontroller för en bättre videodelningsupplevelse. Utöver det kan du också skapa dina egna anpassade videospelare, spellistor och streama i UltraHD.

Det finns så mycket mer i det, och du kan prova dem alla med deras 30-dagars gratis provperiod.

Uscreen

En allt-i-ett-plattform för videodistribution och intäktsgenerering, Uscreen levereras med massor av intressanta funktioner. Du kan ladda upp dina videor, anpassa dem efter dina behov och distribuera dem via tillgängliga OTT-appar. Det är bra för att få ut dina videor till en publik som är större än din räckvidd.

Utöver det låter den här plattformen dig också få fler prenumeranter och tjäna pengar på dem för lite extra sidopengar. Den har ett video-CMS, webb-CMS, analys och betalningsgateways alla integrerade.

Du kan börja använda deras kostnadsfria provperiod.

Brightcove

Ger en fantastisk videoupplevelse, Brightcove använder HTML5 för sin videospelare, vilket gör saker mycket vackrare. Du kan vara säker på att alla videor som levereras via den här plattformen kommer att bli bra på vilken enhet som helst.

  Hur man avbryter Microsoft Office från valfri enhet

Förutom att använda videorna på din webbplats låter Brightcove dig dela dem på olika sociala plattformar och till och med redigera videor direkt från deras system. Om du vill se detaljerad analys för varje video kan du också göra det.

De är bra på att hantera säkerhet och har ett briljant supportteam som är tillgängligt 24/7, så du kan vara säker på att du blir väl omhändertagen om något problem uppstår.

Vidello

Perfekt för utbildningsinnehåll, Videollo hjälper dina kunder att lära sig bättre och uppnå mer med deras robusta videovärdplattform. Den kombinerar marknadsföring och eLearning ganska bra med hjälp av deras videospelare, appar och försäljningsverktyg.

Oavsett om du använder WordPress, Wix, OptimizePress eller ClickFunnels, fungerar den här lösningen för dem alla. Här är några andra funktioner som är värda att nämna:

 • Snabb streaming
 • Anpassningsbar videospelare för att matcha ditt varumärke
 • Olika appar att integrera för olika ändamål
 • Lägg till målsidor och kanaler
 • Förvandla tittare till kunder med sina e-handelsförsäljningsbilder
 • SEO-optimerade automatiskt dina videor med JSON-metadata

Vidello fungerar felfritt på alla webbläsare och enheter, och det är helt säkert.

VdoCipher

Perfekt för e-lärande företag, VdoCipher är en annan bra videovärdplattform, och den begränsar tittarnas nedladdning av din video. Det har förekommit mycket piratkopiering på internet, och den här plattformens Hollywood-certifierade DRM stoppar helt det för dina videor.

Bortsett från det kan du vattenmärka dina videor genom att placera olika element som:

 • Textöverlägg
 • Telefonnummer
 • E-postadress
 • Logotyp
 • IP-adress

Videospelaren är anpassningsbar och låter dig lägga till undertexter, spola tillbaka/framåt-alternativ och massor av andra möjligheter. De har några fantastiska vittnesmål, så jag tycker att du definitivt borde kolla in den här.

Dacast

Alltsedan Dacast förvärvade Vzaar, den har blivit mycket bättre och står bland de bästa där ute. Du kan vara värd för dina videor, analysera resultat och till och med tjäna pengar på dem från flera vinklar. Den erbjuder en högkvalitativ streamingupplevelse och är helt säker. Förmodligen en av anledningarna till att märken som Nokia, Lenovo, eBay och Canon litar på dem.

Dacast är i allmänhet lätt att installera och köra igenom, men om du stöter på några problem kan du enkelt kontakta deras fantastiska supportteam som är tillgängligt 24/7.

Vimeo

Du har säkert hört talas om Vimeo eftersom det är en av de mest populära där ute, och av en anledning. De låter dig förvandla dina tråkiga videor till intressanta genom att tillhandahålla massor av anpassningsalternativ som:

 • Anpassad text med fantastiska typsnitt
 • Olika stilar
 • Samling av musikspår
 • Iögonfallande färger
 • En overall liknar ditt varumärke

Efter det kan du marknadsföra dina videor effektivt och spåra framsteg som ett proffs. Om du är sugen på livestreaming kan du också göra det med lätthet.

Wistia

Wistia tillhandahåller en härlig videospelare och värdplattform för att integrera videor på din webbplats på det mest professionella sättet. Du kan spela upp videor i supersnabb hastighet och undvika spammiga tredjepartsannonser eller distraktioner.

  Så här ringer du in till ett möte med Microsoft Teams Conference ID

Stora uppgångar till @wistia för deras videotextningstjänst – gjorde en användare superglad i morse!

— andrew draper (@andrewdraper) 3 mars 2020

Eftersom e-postmarknadsföring är avgörande för alla företag, låter Wistia dig fånga tittarnas e-postadresser och återinrikta dem senare baserat på deras data och intressen. Du kan komma igång gratis och vara bland varumärken som Moz och Zendesk som deras kunder.

Jetpack-video

Gjord för WordPress-användare, Jetpack-video kommer från deras välkända plugin, och om du har varit WordPress-användare länge vet du att detta plugin är ett av de mest omtalade på marknaden. Deras betalversion har en briljant videovärdfunktion som är värd att titta på.

Du kan bädda in dina videor på din webbplats och inte ens oroa dig för ditt lagringsutrymme, eftersom allt finns på deras system. Några funktioner inkluderar:

 • Annonsfri
 • Stöd för flera videoformat
 • Integreras med inläggsredigerare och mediebibliotek
 • Möjlighet att automatiskt spela upp videor och ställa in marginaler
 • Anpassningsbar videospelare

Om du redan använder deras gratisversion skulle det inte vara svårt för dig att anpassa dig till den betalda versionen.

Youtube

Vi alla vet Youtube och dess integritet. Det finns knappast något som kan gå fel med denna plattform, varför det är den mest populära videodestinationen för videoinnehåll online. Det blev enormt populärt när det började göra det möjligt för människor att dela sina videor enkelt och i enkla steg.

Detsamma är fallet med att vara värd för dina videor på den. Du kan direkt ladda upp dina videor på den och sedan bädda in dem på din webbplats/blogg. Vad är bättre? Det gör det möjligt för tittarna att dela videon direkt och sprida ordet.

Om du bestämmer dig för att vara värd på YouTube, kolla in dessa fantastiska verktyg för att öka publiken, intäkterna och mer.

Dailymotion

Med möjligheten att vara värd för, lagra, hantera och tjäna pengar på videor, Dailymotion är väldigt lik YouTube. Det låter dig skapa din egen kanal, bygga en prenumerantbas och dela videor med en passionerad publik.

Med bara några klick kan du börja bädda in videor på din webbplats med en smidig visningsupplevelse och engagera din trafik. Den har både en gratis och en betald plan för att passa allas behov ytterligare. Du borde klara dig med den gratis till att börja med.

Slutsats

Du kan lita på ovanstående videovärdplattformar och börja sprida dina videor till rätt målgrupp med största lätthet.