14 bästa Slack-appar för att öka produktiviteten

Spread the love

Använder du slappa appar men vet inte hur de kan öka din produktivitet? Här är några av de bästa slack-apparna specifikt för produktivitet som kan komma väl till pass.

Utan tvekan har Slack blivit en av de mest exceptionella kommunikations- och teamhanteringsapplikationerna. Miljontals användare och hundratals företag använder Slack som sin primära kommunikationsapp för att få kontakt med distansarbetare och olika avdelningar.

För att driva verksamheten smidigt måste man fokusera på flera applikationer som kan göra konversationer, diskussioner och uppgifter sömlösa. Det bästa med Slack-applikationen är att det är lätt att integrera med andra applikationer.

Från att få aviseringar om projekt, tilldela uppgifter, spåra framsteg, få feedback och sätta deadlines, Slack-applikationen med dess integrationer kan hjälpa dig mycket. Det bästa är att du inte behöver logga in tio ansökningar för att få jobbet gjort.

Utöver det är det enkelt att installera plugin från webbläsaren och integrera den med Slack för att komma igång. Slack-integrationer är lättillgängliga och fungerar genom att lägga till nya funktioner som dokumentbibliotek, arbetsflödestavlor, spel och videochatt.

Här är några av de bästa slack-applikationerna som kan öka produktiviteten genom att effektivisera kommunikationen, anpassa uppgifter, automatisera resultat, uppfylla mål och hjälpa dig att hålla kontakten.

fredag

Vad gör den? – fredag är hanteringsverktyget som man kan använda för mallar, tips och produktivitetshack. Det hjälper användarna att rensa i kalendern och hjälpa till att övervinna betydande utmaningar. Syftet är att öka produktiviteten samtidigt som man följer upp synkron och asynkron kommunikation.

Fredagsintegrationer hjälper dig att limma ordning på arbetsplatsen, såsom dokument, chatt, projektledningsverktyg och HRIS. Det kommer att hjälpa till att integrera de spridda verktygen som gör kommunikationen på jobbet mer tillgänglig och är den perfekta lösningen för nyanställda.

Funktioner

 • Sammanfattning av veckouppgifter för att hjälpa teamet att utföra sina uppgifter.
 • Få direktrapporter och uppdateringar utan att schemalägga ett nytt möte.
 • Dela de dagliga uppgifterna med alla för att effektivisera arbetet.
 • Anpassningsbara nattvardsvägar som påminnelser, frågor och kadens.
 • Få övertygande rapporter till intressenter utan att slösa tid på omedelbara trender.
 • Automatiserade arbetsrutiner och planerare för att få kontakt med kollegor direkt.

Man kan integrera Friday med Slack för att effektivisera uppgifterna och projektledningen. Med Slack-integration kan man automatisera regelbundna uppdateringar som veckouppgifter, standup-möten och mer. Det är enkelt att konfigurera Friday med Slack, och du (tillsammans med dina lagkamrater) kommer att få uppdateringen regelbundet.

Rötter

Vad gör den? – Rötter syftar till att minska kontorsutbrändhet, öka teamsamarbetet och skapa en mer robust företagskultur. HR Slack-pluginet är utformat för att hjälpa de anställda att effektivisera sina dagliga uppgifter och öka produktiviteten. Det är en fantastisk HR-lösning för att säkerställa att du kan börja med arbetet utan att investera i flera verktyg.

Funktioner

 • Den levereras med ett onboarding-system som tillåter användare att bygga ett automatiserat arbetsflöde för att automatiskt tilldela uppgifter och för orientering av nya medarbetare.
 • Spåra varje anställds spår och förbered medarbetarna för bättre flöde och komfort för Slack.
 • Följ upp ett organisationsschema för att förstå kommunikationslinjerna och förbättra synligheten med Slack-aviseringar i realtid.
 • Hjälp teamet att hålla kontakten och knyta an till intresserade grupper, vattenkylningsämnen och mötesrouletter.
 • Använd intelligenta undersökningar för medarbetarnas engagemang och vet vilka steg du kan vidta för att förbättra deras upplevelse.

Rötter är lätta att distribuera, vilket gör att användare laddar ner, installerar och ställer in plugin-programmet inom några minuter. Tillsammans med detta, verktyget som kommer med obegränsad kraftuttag för Slack-appen för att begära, spåra, analysera och godkänna anställdas användning.

  Hur man kommer åt en VMWare delad mapp på Ubuntu

monday.com

Vad gör den? – Monday.com-integration anses vara ett idealiskt tillägg till Slack-plattformen. Det erbjuder sömlös kommunikation för anställda, hjälper dem att få regelbundna uppdateringar, synkronisera konversationer på båda plattformarna och spåra eventuella förändringar i realtid. Målet är att hålla sig på samma sida för att arbeta som ett team.

Funktioner

 • Spåra alla deadlines och meddela teammedlemmar direkt via Slack.
 • Synkronisera data automatiskt, såsom konversationer och uppdateringar om Slack över monday.com.
 • Skapa nya uppgifter och tilldela dem till teammedlemmar direkt.

monday.com-integration kan hjälpa teamet att arbeta utan ansträngning med varandra genom att dela framsteg i realtid med andra. Det låter anställda ändra status, skapa nya uppgifter, meddela andra och avsluta projekt utan att missa deadlines.

Munk

Vad gör den? – Överväga Munk som en enda plats för att få kontakt med anställda utan att vänta på akvarellpauserna. Det är ett sätt att njuta av virtuellt kaffe, DEI-diskussioner och peer learning. Syftet är att bygga meningsfulla relationer mellan anställda, effektivisera samarbeten och upptäcka nya ritualer inom teamet.

Funktioner

 • Det hjälper till att upprätthålla integriteten tills du vill dela uppgiften eller händelsen med någon som en kanal.
 • Meddelanden och aviseringen skickas till dem som du kommer att bjuda in.
 • Fri tillgång till Donut-funktionerna för anställda som att skicka inbjudningar, fira evenemang och ha vattenkylningschattar.
 • Den kommer med flera funktioner som är uppdelade i två betalplaner som Premium- och Standardplaner.

Donut är lätt att arbeta med för att föra människor närmare. Det underlättar ny anslutning, uppmuntrar ömsesidigt firande och automatiserar slumpmässiga samtal. Det bästa är att användare inte behöver äventyra sin integritet för att få saker gjorda.

Hej Taco

Vad gör den? – Hej Taco hjälper arbetsgivare att bygga gladare och starkare team på distans. Det hjälper till att effektivisera arbetsflödet, oroa dig inte för att känna igen teammedlemmar och ha kul när du arbetar tillsammans.

Funktioner

 • Man kan avslöja aktivitetsflöden för att se vad teamet arbetar med.
 • Underhåll och aktivera topplistor för att ta emot och ge tacos till de anställda.
 • Skapa minnesvärda ögonblick med vänner baserat på speciella tillfällen eller prestationer och ge dem virtuella presenter.
 • Det hjälper företag att skapa en erkännanderik kultur för sina anställda för att minska omsättningskostnaderna och behålla teammedlemmar.

HeyTaco är lätt att integrera med Microsoft Teams och Slack; inkludera tack-emojis när du skickar meddelanden till kollegor för att visa uppskattning och beröm för att få ett leende på läpparna. Utöver det låter det dig hålla reda på alla ditt lags aktiviteter.

Polly

Vad gör den? – Polly får alla uppdateringar och tar med dem till din Slack-applikation, oavsett om det är en stor fråga eller en mindre fråga. Den svarar på alla frågor direkt utan att krångla på olika plattformar.

Funktioner

 • 7-10 gånger snabbare och omedelbart svar än formulär eller enkät
 • Den kommer specialbyggd för Slack.
 • Ta välgrundade beslut med omedelbara och visualiserade resultat med hjälp av CSV-databasfiler.
 • Automatisera repetitiva uppgifter med veckovisa incheckningar, 1-mot-1 mötesagendor, dagliga standups och andra rutiner.

Polly-verktyget kan också förstärka olika röster med hjälp av strukturerad bottom-up-feedback för att förbättra medarbetarnas upplevelse och få anonymitetskontroll i känsliga ämnen.

Jibbla

Vad gör den? – Överväga Jibbla som det kostnadsfria Slack-tidsspårningsverktyget som kan hjälpa arbetsgivare att spåra klockan in och utanför anställdas tid. Det kan hjälpa till att visa förenklade tidrapporter och fungera som ett meddelandeverktyg. Lösningen kan hjälpa till att upptäcka de kommandon som kan fungera för företagen att komma igång.

  Hur man använder volymkontrollen på Apple AirPods

Funktioner

 • Spåra anställdas tid med snedstreckkommandon för att förstå deras framsteg.
 • Spåra dagliga loggar för anställda med lönetimmar, spårade timmar och dagliga poster.
 • Se aktiviteter och projekt för att spåra tid och kontrollera vem som arbetar med vilken modul.
 • Förenkla tidrapportdata med regelbundna loggar, veckouppdateringar och dagliga sammanfattningar utan att byta program.
 • Förstå projektaktiviteterna för alla anställda direkt medan du bläddrar igenom detaljer.
 • Få aviseringar omedelbart och i realtid för att spåra anställdas aktiviteter som att klocka i tid, förstå deras arbete, etc.

Användare kan skapa ett Jibble-konto, integrera det med Slack, bjuda in medlemmar och börja använda det.

Statushjälte

Vad gör den? – Statushjälte är ett verktyg med omedelbar synkronisering med automatiserade standups och anpassning av team direkt. För att få insiktsfulla och kortfattade rapporter kan man hålla sig asynkron med data och incheckningar. Syftet med att använda Status Hero är att ersätta långa möten, avbrott och axeltryck.

Funktioner

 • Det är enkelt att automatisera dagliga incheckningar med anpassade inställningar, skicka Slack, SMS eller e-postmeddelanden och vara medveten om tidszonen.
 • Spåra hälsan hos dina teammedlemmar samtidigt som de spårar deras mål, incheckningspriser, förfrågningar och aktiviteter med retros och 1:1-rapporter.
 • Granska medarbetarens aktiviteter direkt i realtidsaktivitetsströmmen och incheckningar från projektledningsverktyg utan att byta app.

Den är idealisk för Microsoft Teams, Slack och e-post för att checka in och sammanställa aktiviteter för att klargöra avsikter, prestationer och blockerare. Syftet är att hjälpa hybrid- och fjärrteam över tidszoner och arbetsflöden att få rapporter, dela feedback och granska teammedlemmarna.

Geekbot

Vad gör den? – Geekbot kan hjälpa till att köra undersökningar och standup-möten och få dagliga rapporter om Microsoft Teams och Slack-applikationer. Syftet är att spara tid, få automatiserade rapporter och göra rutinuppdateringar tillsammans med att ställa in frekvens och tid för standup-möten.

Funktioner

 • Att underhålla rapporterna baserat på anställdas lokala tidszoner är enkelt utan att uppmana dem att få rapporten vid midnatt.
 • Använd mallar för att börja med rapporter, kompilera datamängder, arbeta med bara några klick och få livesupport till hands.
 • Skicka en vänlig rapport till anställda för att dela rapporter i realtid och snooze standupen för att få svar.
 • Den är idealisk för försäljningsrapporter, dagliga standups, sammanhållande ögonblick, mötesanteckningar, teamfeedback, privata 1-mot-1, team retrospektiv och mer.
 • Ställ in autopilotlagarbete för återkommande uppgifter, dela svar, samla in undersökningar, kör dagliga standups och lägg upp uppdateringar på Microsoft Teams och Slack.

Geekbot hjälper också till att få svar från Microsoft Teams och Slack.

Workast

Vad gör den? – Workast syftar till att organisera arbetet för teamen på Slack och samtidigt delegera uppgifter, effektivisera processer, köra möten, hantera projekt och öka synligheten för teammedlemmarnas uppgifter. Det är enkelt att installera Workast med några få klick och börja samarbeta med teammedlemmar.

Funktioner

 • Omedelbara påminnelser och meddelanden i Slack utan att översvämma dina verktyg.
 • Samarbeta med teammedlemmar utan separata lösenord, inbjudningar eller nya konton.
 • Skapa enkelt uppgifter på Slack och fånga statusen direkt.
 • Få synlighet över de uppgifter som tilldelats teammedlemmarna, omfördela resurser till uppgifter och håll reda på dem.

Workast har gjort det enkelt att spåra och fånga arbetsdetaljerna på Slack genom anslagstavlor, listor, tidslinjer och kalendrar. Det hjälper användarna att skapa unika arbetsflöden och effektivisera uppgifterna via e-postmeddelanden, Kalendersynkronisering, Workflow Builder, Webhooks och API, Zapier och Forms.

Räckvidd

Vad gör den? – Räckvidd tillåter användare att hålla reda på sina anställda från Slack utan att byta mellan applikationer. Från incheckning till utcheckning kan den täcka alla viktiga funktioner. Om du har tjatat på ditt team om alla uppgifter och uppdateringar är det bäst att välja Range som eliminerar behovet av att skicka meddelanden till teamet.

  Hur man gör streaming Disney+ enklare med kortkommandon

Funktioner

 • Ställ in en påminnelse om att spåra uppgifterna utan att gå in i mikrohanteringsfasen.
 • Få kraftfulla statusuppdateringar för att få produktiva, fokuserade och uppkopplade resultat.
 • Skriva incheckningar snabbt och i snabbare takt oavsett vilka uppgifter ditt team arbetar med.

Det är lätt att ansluta med Slack; besök integrationsinställningarna, ställ in Slack, anslut Slack och Range, följ de nödvändiga stegen och börja njuta av integrationen.

PigeonBot

Vad gör den? – PigeonBot är ett utmärkt verktyg för att integrera med Slack utan att störa dina teammedlemmar. Det är lätt att använda /email-kommandon för att skicka e-post via Slack för att diskutera vilken uppgift som helst och hålla fokus. Faktum är att anställda hatar att få Slack-meddelanden för varje enskild uppgift.

Funktioner

 • PigeonBot hjälper till att undvika distraktion med e-postmeddelanden via Slack som kan effektivisera uppgifter för teamet.
 • Skicka och ta emot e-postpingningar direkt på Slack utan att ändra applikationen.

Det är bäst att skicka ett e-postmeddelande med alla uppgifter och ta det vidare därifrån. PigeonBot hanterar e-postmeddelanden enkelt för teamet utan att växla mellan Slack och e-post (för att kontrollera eventuella nya uppdateringar).

Bonusly

Vad gör den? – Bonusly Integrationer fungerar bra med Slack och hjälper teammedlemmar att samarbeta och kommunicera effektivt. Användarna kan gå med i igenkänningskanalen på Slack för att veta medarbetarens status och deras kamrater. Den erbjuder liveflöden av anställda vid varje steg under hela arbetsdagen.

Funktioner

 • Det hjälper till att öka engagemanget med teammedlemmar utan att lämna Slack.
 • Bygga ett starkare team och skala upp erkännandet bland medlemmar, direktrapporterande chefer, kamrater och andra.
 • Att främja kärnverksamhetens värderingar med kommunikation och samarbete är en bonus.
 • Regelbundna uppdateringar om födelsedagar och tillfällen säkerställer att alla kan fira händelsen tillsammans.
 • Automatisk aviseringsfunktion i Slack utan ytterligare ansträngningar för chefer eller ledare.

Bonusly skickar erkännande till teammedlemmarna med ett enkelt kommando /ge som ett läge för att tjäna prestationen, få utmärkelser och få en bonus.

Enkel omröstning

Vad gör den? – Enkel omröstning är ett inbyggt och enkelt integrationsverktyg för Slack som kan hjälpa till att få kontakt med kollegor inom några minuter. Det är enkelt att skapa en omröstning med /poll-kommandot så att andra kan rösta.

Funktioner

 • Skapa anonyma omröstningar för att dölja för att se vem som röstade vad enkelt.
 • Ställ in återkommande omröstningar baserat på vecka, dag eller månad.
 • Begränsa röstningen till en röst per person eller flera röster enligt dina krav.
 • Skapa enkäter med flera frågor för att göra det enkelt att känna till medarbetarens erfarenhet.

Slutsats

Med detta sagt hoppas vi att du kan utnyttja den här listan och öka din produktivitet direkt. Dessa applikationer och integrationer hjälper dig att få bästa resultat, öka retentionen och underlätta samarbete utan att kompromissa med kvaliteten.

Du kan också titta på dessa produktivitetsappar om du är en distansarbetare.