14 bästa Elden Ring Streamers att följa på Twitch

Spread the love

Elden Ring är ett action-RPG från 2022 som kommer med fascinerande utmaningar i den öppna världen.

FreeSoftware har utvecklat den, och Bandai Namco Entertainment publicerade denna Elden Ring-titel. Hidetaka Miyazaki regisserade detta episka RPG tillsammans med fantasyförfattaren George RR Martin.

Elden Ring har fått sina fans att bli galna för det. Som ett resultat har olika streamers börjat streama det på alla plattformar. Tidigare titlar som Dark Souls och Bloodborne har också upplevt denna berömmelse. Men nivån av framgång Elden Ring har nått är ofattbar.

På bara två veckor, 12 miljoner exemplar av Elden Ring såldes. Den största äran går till den fascinerande världen designad för denna titel. Förutom dess öppna värld bidrar också striden den kommer med, utmaningar, karaktärsanpassningsalternativ, etc. till dess framgång.

Det innovativa spelet och spännande handlingen gör Elden Ring till ett högt betygsatt spel. Som ett resultat har det blivit ett av de mest trendiga videospelen på Twitch.

Låt oss utforska några bästa Elden Ring-streamers som du kan följa på Twitch.

Förvrängning 2

Förvrängning 2 är en berömd hastighetslöpare och Twitch-streamer som satte världsrekord för titeln Elden Ring. Han slog matchen på 2 timmar och 4 minuter. De utmärkta slagteknikerna i Distortion2 är ganska populära.

Distortion2 besegrade Elden Rings sista boss i den åttonde timmen av hans senaste livestream. Han har en fanbas på över 500K på Twitch, och de flesta av hans fans hänvisar till honom som ”God Gamer”. Distortion2 är en av de bästa Elden Ring Streamers. Han har streamat för 17k timmar.

Sabaku_no_Sutoriimaa

Sabaku_no_Sutoriimaa är en italiensk sortstreamer som streamar Elden Ring också. Han är en Twitch-streamer som streamar några timmar dagligen på den här plattformen. Enligt statistiken har han för närvarande över 220 000 följare.

2022 streamar Sabaku_no_Sutoriimaa mest Elden Ring och har streamat runt 3 864 timmar med nästan 10 152 högsta samtidiga tittare.

The_Happy_Hob

Aiden, välkänd som The_Happy_Hob på Twitch, nyligen avslutade Elden Ring Rune Level 1 utan några skador. Han delade nyligen en bild på honom.

Aiden är en 30 år gammal Twitch-streamer från England med en följare på cirka 299K på Twitch. Han är ganska populär bland sina fans för sina no-hit runs i varje spel han streamar. Han har streamat för 10K+ timmar.

DanGheesling

DanGheesling är en Twitch-streamer och Elden Rind-entusiast som ursprungligen kom till rampljuset efter sitt framträdande i dokusåpan Big Brother. Nu har han blivit populär för sina Elden Ring-sändningar på Twitch. Han har streamingrekord på omkring 6k timmar.

För närvarande, på Twitch, följer omkring 115 000 personer honom, och han har 7,45 miljoner sidvisningar. Nyligen efter fem månaders försök, slutförde DanGheesling äntligen spelet.

LobosJr

Det har gått runt tio år sedan LobosJr har kontinuerligt streamat utmaningskörningar. Den hängivna fanskaran till LobosJr kallas kärleksfullt för The Wolfpack. Han har över 424k följare på Twitch och 30,8 miljoner sidvisningar.

Han är mest känd för sina utmaningslöpningar och snabbkörningar, av vilka många har fått hundratusentals visningar på YouTube. LobosJr har streamat i cirka 12 000 timmar.

Maximilian_DOOD

Maximilian Miles Christiansen är det verkliga namnet på Maximilian_DOOD. Han började strömma olika actionspel 2013. Med tillväxten av hans kanal började han fokusera mer på att engagera nya tittare.

Maximilian_DOOD streamar vanligtvis 4-5 dagar i veckan. Maximilian_DOOD har för närvarande 1,11 miljoner följare. Han har streamat i 10k timmar och har också gjort det 84,3 miljoner sidvisningar. Du hittar en perfekt kombination av taktiskt spelande och humor i hans strömmar. Som ett resultat är hans strömmar för Elden Ring bland de mest populära bland dess följare.

Glad

Glad är en professionell spelstreamer som har spelat sedan sin barndom. Medan han spelade och streamade fick han en avsevärd popularitet. Gladd fick exceptionell popularitet genom att vara en Clan Redeem-del.

Nu har Gladd över 485K Twitch-följare och har streamat för 15k+ timmar. Han streamar en mängd olika spel på Twitch, och en av sådana anmärkningsvärda titlar är Elden Ring.

xQc

xQc är ett av de mest kända namnen bland olika Twitch-personligheter, med över 11 miljoner följare. Han har streamat Elden Ring sedan den 25 februari, så fort den släpptes. xQc avslutade Elden Ring-spelet i april 2022 i en av sina strömmar genom att besegra den sista bossen.

xQc blev därmed den första streamern att avsluta spelet för första gången. xQc blev populär när han streamade 365 olika spel i 365 veckor och har streamat för 18k+ timmar. Detta drog publikens uppmärksamhet mot honom, vilket ökade fanskaran till en annan nivå.

Fuktigcr1tikal

Fuktigcr1tikal är ett annat känt namn på Twitch och är en av de mest populära innehållsskaparna på internet. Han har en anhängarbas på runt 4,32 miljoner på Twitch och har streamat för 7300+ timmar.

Han skapar streams för ett stort antal videospel online. För Elden Ring har Moistcr1tikal spelat in maximalt 26 069 tittare.

LilAggy

LilAggy är en Youtuber och en välkänd Elden Ring speedrunner med 6 036 timmar av den totala strömningstiden. Han har en enorm anhängarebas på runt 84,2K på Twitch.

LilAggy är den första speedrunner som avslutar Elden Ring-titeln inom en timme.

Chusommontero

Chusommontero har cirka 185 000 följare på Twitch. Under streaming av Elden Ring har Chusommontero spelat in maximalt 14 408 tittare och en total streamtid på 3 248 timmar.

Överdriven svordom

Överdriven svordom streamar främst Elden Ring och ibland Total War: Warhammer III på Twitch. Han har streamat 8676 timmar tills nu, streamar ett par timmar dagligen.

För närvarande har ExcessiveProfanity cirka 149 000 följare. ExcessiveProfanity har strömmat mest Elden Ring, vilket gör honom till en av de välkända streamarna för denna titel.

Fextralife är en av de mest populära streamarna på Twitch. Han gillar variation men streamar Elden Ring ofta. Fextralife har streamat i 9712 timmar hittills. Och varje dag streamas den i nästan 5 timmar.

Twitch-statistik visar att Fextralife har 1,4 miljoner följare, en omfattande fanbas på denna streamingplattform. Det är ett team av dedikerade spelare som tillsammans streamar olika action- och rollspel.

Lirik

Lirik är en annan populär streamer på Twitch med en följare på mer än 2,9 miljoner. Det faktiska namnet på denna streamer är Saqib Ali Zahid, en amerikansk streamer. Han är sponsrad av Discord och streamar en mängd olika innehåll för sina följare.

Bland olika videospel streamar han också Elden Ring. För den här titeln har han streamat totalt 106 timmar med maximalt 33 766 tittare och har streamat 1 200+ timmar övergripande.

Slutsats

Om du är en Elden Ring-entusiast och vill slå bossarna, följ dessa streamers på Twitch. Dessa är en av de mest populära streamers som har påverkat en stor fanbas med sitt taktiska spel. Deras liveströmmar kan hjälpa dig att njuta av Elden Ring-titeln på ett roligare sätt.

  Fixa Twitch-appen som inte upptäcker WOW-spel och tillägg