13 WordPress Quiz-plugins för att göra din webbplats interaktiv och engagerande

Engagerande frågesporter är ett av de kraftfulla sätten att hålla dina besökare engagerade och förbättra användarupplevelsen. Eftersom frågesporter kan förvandla allmänna besökare till aktiva deltagare genom att uppmuntra interaktion, informationsutbyte och självutvärdering.

Frågesporter kan stimulera återkommande besökare till din webbplats genom att förenkla innehållskonsumtionen. Dessutom, genom att föra användare närmare innehållet kan det sänka avvisningsfrekvensen, öka trafiken och generera fler potentiella kunder. Som en WordPress-webbplatsägare kommer du att få ett brett utbud av frågesportplugins tillgängliga på marknaden.

Med hjälp av en frågesportplugin kan du snabbt inkludera fascinerande personlighetsbedömningar, undersökningar och omröstningar på din webbplats. I den här artikeln kommer vi först att diskutera fördelarna med att använda ett quiz-plugin. Sedan kommer vi att lyfta fram några av de bästa quiz-plugins som kommer att göra din webbplats mer interaktiv och engagerande.

Fördelar med att använda WordPress Quiz Plugins

WordPress quiz plugins kan haka på och underhålla besökare på olika sätt. Dessa kraftfulla verktyg kan göra din webbplats till en interaktiv lekplats där de kommer att delta villigt. Här är några fördelar med att använda ett frågesportplugin på din WordPress-webbplats:

Förbättrad användarinteraktion

Quiz-plugins kan erbjuda ett brett utbud av interaktiva funktioner till din WordPress-webbplats, inklusive flervalsfrågor, tidsinställda frågesporter och resultatjämförelser. Din webbplats kommer att bli mer livlig och intressant för dina besökare. Därför kommer kunderna att utforska de olika frågesportsalternativen och stanna längre på din webbplats.

Högre trafiksamling

Frågesporter som är underhållande har potential att bli virala på sociala medier. Så det kommer att få fler människor till din webbplats. Besökare är mer benägna att sprida en frågesport som de gillar, tycker är intressanta eller tuffa bland deras nätverk av följare och vänner. Denna naturliga delning leder till en stor ökning av antalet besökare, vilket förbättrar exponeringen och räckvidden för din webbplats.

Förbättrad användarretention

Frågesporter fungerar som en tilltalande och engagerande funktion som lockar användare att delta och utforska djupare på din webbplats. Dessutom sänker frågesportens spännande karaktär avvisningsfrekvensen genom att uppmuntra besökarna att stanna kvar längre för att avsluta dem och se resultaten. Därmed ökar chansen att göra engångsbesökare till hängivna följare.

Generering av leads och information

Medan besökarna deltar i frågesporterna kan du samla in viktig användarinformation. Till exempel användarnamn, e-postadress och inställningar. Efter att ha förstått dina kunders preferenser kan du fokusera på att skapa innehåll som är relevant för dem. Dessutom kan du skapa anpassade marknadsföringskampanjer med hjälp av den insamlade informationen.

Skräddarsytt innehållsskapande

Med hjälp av WordPress-quiz-plugins kan du bygga frågesporter med anpassade resultat beroende på användarinput. Användarnas känslor förstärks när frågesportsresultaten skräddarsys efter deras egenskaper, preferenser eller kompetensnivåer. I slutändan främjar denna individualisering en närmare koppling till din publik.

Informativt och pedagogiskt värde

Frågesporter kan vara användbara undervisningsverktyg, därför är de inte bara för underhållningsändamål. Med quiz-plugins kan du skapa pedagogiska frågesporter som testar användarnas kunskaper i vissa ämnen eller ger insiktsfull information om olika. Dessutom är frågesporter ett effektivt verktyg för lärande och informationsdistribution eftersom de kombinerar undervisning och engagemang.

Utöka synlighet i sociala medier

Användare av frågesportplugins kan publicera sina frågesportresultat omedelbart på sociala nätverkssajter som Facebook, Twitter och Instagram. På så sätt kan de öka räckvidden för sina sociala mediekonton genom att stolt visa upp sina prestationer eller bjuda in andra att gå med.

Marknadsanalys

Med hjälp av frågesporter på din WordPress-webbplats kan du utföra sofistikerad marknadsundersökning. Eftersom det finns ett utrymme för att lära sig om din målgrupp genom att infoga frågor om användarpreferenser, åsikter eller shoppingvanor. Så det finns en stor chans att förbättra dina varor, tjänster och innehållsstrategi med denna datadrivna metod.

Med ett stort utbud av plugins tillgängliga är det lätt att känna sig överväldigad och osäker på att göra rätt val. Följande lista har dock valts noggrant för att minimera din ansträngning och säkerställa att du hittar den perfekta passformen för din webbplats.

Frågesport och undersökningsmästare

När det gäller WordPress quiz plugin, Quiz och Survey Master sticker ut på grund av sin användarvänlighet. Pluginet ger din webbplats möjlighet att skapa fängslande innehåll som kommer att få in mer trafik och öka användarnas engagemang. Från virala frågesporter och triviautmaningar till kundnöjdhetsundersökningar och feedbackformulär för anställda, detta mångsidiga plugin täcker allt.

Huvudfunktion:

 • Ändra text, frågor och skicka knapp för en personlig användarupplevelse.
 • Erbjud olika frågetyper: flervalsalternativ, sant/falskt, öppet svar, rullgardinsmeny och mer.
 • Anpassa resultatsidor baserat på frågesportresultat för unika resultat.
 • Skicka anpassade e-postmeddelanden till användare och dig själv, dela resultat och meddelanden.
 • Kontrollera kontaktinformationsförfrågningar och obligatoriska fält.
 • Kategorisera frågor och visa poäng därefter.
 • Lägg till en nedräkningstimer för färdighetsbedömningar eller prov.
 • Integrera med Mailchimp, Activecampaign, Zapier och Campaign Monitor.

Quiz Maker

Quiz Maker är en anmärkningsvärd plugin som låter dig skapa avancerade frågesporter och prov utan ansträngning med full effektivitet. Du behöver bara gå igenom några enkla steg för att skapa engagerande onlinefrågesporter som är skräddarsydda för ditt företag eller personliga krav.

Du kan välja mellan 7 frågetyper, inklusive radio, kryssruta, rullgardinsmeny, text, kort text, nummer och datum. Genom att använda det användarvänliga gränssnittet för detta plugin kan du enkelt skapa obegränsade frågesporter som innehåller ett obegränsat antal frågor. Dessutom finns det många frågesporttyper att utforska som kommer att förbättra användarupplevelsen till en ny nivå.

Nyckelfunktioner:

 • Anslut ett PayPal-konto, ställ in priser för frågesporter och tjäna pengar genom frågesporter.
 • Skydda frågesportinnehåll för att förhindra kopiering och inklistring och motverka fusk.
 • Inkludera varierande svårighetsnivåer i samma frågesport samtidigt som du beräknar resultat exakt.
 • Skapa engagerande personlighetsquiz med olika poäng för svar.
 • Utfärda certifikat till framgångsrika användare och anpassa kriterierna och informationen.
 • Se frågesportresultat med responsiva diagram för individuella poäng och övergripande prestanda.
 • Integrera med Mailchimp, Zapier, ActiveCampaign och Campaign Monitor.
 • Samla in personlig information från användare genom anpassade formulärfält.
 • Dela användarinformation och inlämningsdetaljer med specificerade Slack-kanaler.

HD Quiz

HD Quiz är ett intuitivt quiz-builder-plugin med ett flexibelt användargränssnitt som förenklar quiz-byggandet. Denna lösning låter dig skapa ett obegränsat utbud av frågesporter och enkelt bädda in dem var som helst på din webbplats.

Dessutom ger kortkoderna och Gutenberg-blocket en smidigare användarupplevelse till din webbplats. Dessutom är frågesporterna otroligt anpassningsbara, automatiskt lyhörda och tillgängliga för alla användare.

Nyckelfunktioner:

 • Obegränsad mängd frågesporter och frågor, vilket säkerställer möjligheter till fängslande innehåll.
 • Varje frågesport innehåller sina egna alternativ och inställningar, så att du kan matcha dina unika preferenser.
 • Uppmuntra användarnas engagemang och nå en bredare publik genom att möjliggöra social delning av frågesportresultat
 • Mobila och beröringsvänliga frågesporter för sömlös användarupplevelse.
 • Utvalda bilder och verktygstips för att förbättra frågepresentationen.
 • Anpassa användarupplevelsen genom att lägga till ”extra” text till frågor, som visas som standard om användaren får fel fråga.
 • En mängd olika frågetyper, inklusive textbaserad flerval, bildbaserad flerval, välj alla som stämmer, textinmatning och mer.
 • Skapa unika frågesporter vid varje sidladdning genom att slumpmässigt välja n frågor från frågesportens pool
 • Skapa unika resultattexter baserat på användarens prestanda.

Quiz Cat

Quiz Cat är din inkörsport till att skapa virala och fängslande frågesporter för din WordPress-webbplats med lätthet. Med några enkla steg kan du skapa kunskapstester, trivia, frågesporter och personlighetsbedömningar. Frågesporter skapade av detta plugin har visat sig höja användarens engagemang, parkera social delning och generera en uppsjö av värdefulla leads.

Nyckelfunktioner:

 • Skapa nya frågesporter utan ansträngning inom några minuter med frågesportstyp, frågor och svar.
 • Lägg till fängslande och interaktiva frågesporter på vilken sida som helst för att få ditt innehåll att sticka ut.
 • Bädda in frågesporter på valfri sida eller inlägg med Gutenberg-redigeraren eller en enkel kortkod.
 • Besökare kan dela sina frågesportresultat på Facebook, Twitter, Pinterest och via e-post.
 • Begär e-postadresser från frågesporttagare innan du avslöjar deras resultat och genererar potentiella kunder.
 • Frågesporter är fullt lyhörda och säkerställer en sömlös och njutbar upplevelse på alla enheter.
 • Marknadsföringsautomatisering genom att ansluta till populära leverantörer av e-postmarknadsföring och över 500+ webbappar via Zapier.

Påverka varandra

Påverka varandra är din lösning Om du letar efter ett innovativt sätt att fängsla din publik. Det är ett kraftfullt verktyg för att förvandla din webbplats med interaktiva och fängslande frågesporter. Insticksprogrammet låter dig skapa frågesporter som matchar din varumärkesidentitet.

Interact ger dig ett brett utbud av konverteringsfokuserade mallar för att kickstarta din frågesportsprocess. Men du kan också släppa loss din kreativitet för att börja från början och skapa ett frågesport som resonerar med din publik och skaffar potentiella kunder.

Nyckelfunktioner:

 • Välj bland en mängd olika konfigurerbara mallar för att skapa tilltalande frågesporter för din publik.
 • Anpassa färger, typsnitt, logotyper, webbadresser och bilder för att vitmärka frågesporten och matcha ditt varumärkes visuella stil.
 • Få tillgång till omfattande statistik och säkerställ korrekt generering av potentiella kunder med 30 integrerade marknadsföringsplattformar.
 • Marknadsför ditt quiz flexibelt genom att bädda in det var som helst på din webbplats, inklusive blogg, sidhuvuden, sidfötter och popup-fönster.
 • Njut av full lyhördhet på olika enheter för en sömlös användarupplevelse.
 • Maximera potentialen för ditt frågesport genom att dela det som ett dagligt inlägg på alla dina sociala medieplattformar.
 • Använd analyser för att spåra quizprestanda, leadssvar, interaktioner och områden för förbättringar.

Frågesport om produktrekommendationer

Frågesport om produktrekommendationer är ett gamechanger-plugin när det gäller att höja din e-handelsbutik. Det förenklar shoppingupplevelsen och försäljningsprocessen i din webbutik.

I samma ögonblick som en shoppare kommer till din butik fungerar den här lösningen som en guide till dina kunder runt shoppingprocessen. Således har shoppare aldrig tråkigt, och de omdirigeras till exakt sina unika behov.

Nyckelfunktioner:

 • Gläd kunderna genom att guida dem till de perfekta produkterna med köpbara frågesporter, vilket säkerställer säkra köpbeslut.
 • Samla in värdefull data genom riktade frågesportfrågor, så att du kan förstå dina kunder bättre.
 • Segmentera och tagga kunder baserat på deras svar för effektivare inriktning.
 • Fånga leads genom frågesporter och integrera dem felfritt i din e-postlista eller CRM.
 • Enkel installation och konfiguration utan kodning krävs.
 • Eliminerar irrelevanta frågor genom villkorade logiska regler för att säkerställa en personlig upplevelse.
 • Motiverar kunder att lämna sina kontaktuppgifter för uppföljning och retargeting.

ARI Stream Quiz

ARI Stream Quiz samlar obegränsade potentiella kunder på din webbplats på ett förtjusande sätt. Du kan skapa intressanta frågesporter och dela dem med dina webbplatsbesökare. På så sätt får du fler chanser att visa annonser och tjäna pengar på ditt innehåll framgångsrikt. Dessutom är plugin-programmet lätt att använda och innehåller alla nödvändiga integrationer för att utöka dina leads genom interaktiva frågesporter.

 • Engagera publiken genom att skapa obegränsade frågesporter, frågor och svar.
 • Visa olika annonser när sidan laddas om i din webbläsare.
 • Fångar viktiga leads via integration med kända tjänster som Zapier, Activecampaign, Drip, ConstantContact, MailChimp och mer.
 • Kortkoder kan läggas till i frågesportsbeskrivningar, resultat och frågor.
 • Flera svarsvalsalternativ är tillgängliga för personlighets- och frågesporter.
 • Stöd för flera språk är tillgängligt för både frontend och backend.
 • Visar anpassat innehåll enligt antalet korrekta svar.
 • Resultaten kan delas på populära sociala medieplattformar, inklusive Facebook, Twitter och mer.
 • Visa frågesportresultat och exportera dem i CSV-format för bättre analys.

Watu Quiz

Watu Quiz är en robust men enkel frågesportplugin med pålitliga funktioner som kontinuerligt uppdateras med de senaste trenderna. I decennier har detta plugin sörjt för engagerande prov, undersökningar och frågesporter och visa resultat för WordPress-webbplatser. Den tilldelar automatiskt poäng och betyg och räknar även ut dem enligt angivna svar.

Nyckelfunktioner:

 • Skapa frågesporter, undersökningar, tentor, omröstningar och frågeformulär snabbt.
 • Kortkoder är tillgängliga för att bädda in frågesporter i inlägg eller sidor och även anpassa dem.
 • Frågetyper inkluderar enstaka, flera, öppna, obligatoriska och enkätalternativ.
 • Välj frågor från en pool slumpmässigt och fördela dem för att säkerställa variation i frågesporten.
 • Bedöm och analysera användarsvar och tilldela betyg eller personlighetstyper.
 • Alternativ tillgängligt för att avslöja svar i slutet av testet eller direkt.
 • Socialt delningsalternativ tillgängligt för att dela frågesportresultat.
 • Schemalägg tester för vissa datum och tider.
 • Bygg enkla stapeldiagram för att illustrera användarpoäng jämfört med genomsnittliga poäng.

Åsiktsstadiet

Åsiktsstadiet är en allt-i-ett-lösning för att skapa interaktivt och engagerande innehåll för din webbplats. Med detta plugin kan du enkelt designa omröstningar, undersökningar och frågesporter från grunden. Användare kan också välja från ett stort urval av förbyggda mallar för att skapa frågesporter direkt. Så, lås upp kraften i denna mångsidiga lösning för att extrahera värdefulla insikter från dina kunder.

Nyckelfunktioner:

 • Integrera videor och bilder smidigt för att öka deltagandet i undersökningar, frågesporter och omröstningar.
 • Ändra utseendet med olika färgscheman, teckensnitt, storlekar och till och med CSS-åsidosättningar för varumärkesanpassning.
 • Visa resultat från omröstningar och undersökningar direkt för snabb insikt.
 • Upptäck djupgående insikter med produktivitetstabeller, grafer och frågesports- och enkätresultat.
 • Exportera all information till en CSV- eller XLS-fil för ytterligare analys och rapportering.
 • Uppmuntrar att dela och skapa viralt innehåll genom att använda webbplatser för sociala nätverk.
 • Använd övertygande uppmaning efter frågesporter för att öka användarnas engagemang.
 • Säkerställer en smidigare användarupplevelse på olika enheter, inklusive stationära datorer, surfplattor och mobila enheter.
 • Integreras med olika marknadsföringsautomationsverktyg via Zapier och webhooks.

Sensei LMS

Sensei LMS är inte vilken Quiz-byggnadsplugin som helst; den är utvecklad av Automattic, skaparen av WordPress, WooCommerce och Jetpack. Det revolutionerar sättet du bygger och säljer onlinekurser. Dessutom kan du utveckla roliga frågesporter och omröstningar som lockar din publik.

Med detta plugin kan du enkelt skapa interaktiva onlinekurser och förbättra inlärningsupplevelsen för dina webbplatsbesökare och studenter. Oavsett om du är en entreprenör, akademiker, tränare eller marknadsförare, tjänar detta plugin alla dina krav på att skapa kurser.

Nyckelfunktioner:

 • Skapar en konsekvent och estetiskt tilltalande lärplattform som matchar ditt varumärke.
 • Gratis kurstema med WordPress Block Editor för att skapa engagerande och interaktiva kurser.
 • Skapar en bättre lärmiljö som erbjuder färre distraktioner och mer fokus för eleverna.
 • Grundliga framstegsrapporter om frågesporter och prov för att få elevers eller besökares insikter.
 • Tillåter integrering av videomaterial för att förbättra inlärningsprocessen.
 • Olika typer av frågesportfrågor, som flervalsfrågor, fyll i tomrummet, sant/falskt och mer, kan användas.
 • Banor kan visas i ett offentligt utställningsområde för att nå fler besökare och öka synligheten.

Riddle Quiz Maker

Riddle Quiz Maker gör din frågesportsprocess enklare än någonsin tidigare. Med 15 olika interaktiva frågesportformat kommer det att fånga din publiks uppmärksamhet och hålla dem informerade. Därför kommer du att fånga obegränsade potentiella kunder och viktiga frågesportsvar. I slutändan kommer du att öka din webbplats användarengagemang genom att vara värd för spännande frågesporter med Riddle Quiz Maker.

Nyckelfunktioner:

 • Tillfredsställer både webbplatsägare och besökare eftersom plattformen är GDPR/CCPA-kompatibel.
 • Användarvänlig, kodfri visuell innehållsdesigner för att snabbt och enkelt skapa intressant innehåll.
 • Gör frågesportflödet speciellt genom att ställa frågor beroende på de svar som användarna har gett tidigare.
 • Bevara varumärkessammanhang över allt ditt innehåll med en enda global stilinställning.
 • Samla leaddata bekvämt, antingen kontinuerligt under frågesporten eller allt på en gång.
 • Förbättra och kategorisera dina potentiella kunder och kombinera formulärdata med insiktsfull information från frågesportsvar och -resultat.

Trivs Quiz Builder

Är du trött på att förlora webbplatsbesökare som inte lämnar några spår efter ett kort besök? Väl, Trivs Quiz-byggare är här för att inte bara hålla dina besökare intresserade utan också förvandla dem till leads eller hängivna kunder.

Det är den ultimata lösningen för att bygga frågesporter och undersökningar som kommer att lyfta din affärsintelligens. Du behöver ingen kodkunskap, men det kommer att hålla dig fokuserad på att skapa komplexa frågesporter, inklusive grenlogik.

Nyckelfunktioner:

 • Engagera tittarna med frågesporter som är underhållande och lärorika.
 • Guider potentiella kunder till skräddarsydda lösningar med enkla förfrågningar och ökar försäljningen.
 • Erbjuder en marknadsföringssvit som gör att du kan omvandla interaktion till köp och hängivna kunder.
 • Frågesporter är utformade för att segmentera din publik, analysera deras krav och skapa det perfekta erbjudandet.
 • Ett systematiskt flöde av frågor hjälper till att identifiera preferenser, önskemål och den idealiska produkten.
 • Be om kommentarer och tillhandahåll den perfekta kursen vid det perfekta ögonblicket utan att få dina elever att känna sig utredda.
 • Segmentera din målgrupp för att ta reda på deras önskan och tillhandahåll affiliate-anslutningar för dessa produkter.

Quiz Manager

De Quiz Manager plugin gör att du kan kontrollera din användares förståelse genom kunskapstester. Du kan skapa olika typer av tester beroende på din varumärkesstil och affärstyp. Dessutom kommer du att ha full makt som administratör att specificera godkända kriterier och exponera mer material beroende på resultaten.

Låt fantasin gå vild eftersom varje frågesport kan ha så många frågor du vill. Dessutom kan varje fråga ha många möjliga svar. Dessutom kan du ange flera svar som rätt, vilket kommer att göra frågesporter mer intressanta och svåra.

Nyckelfunktioner:

 • Skapa övertygande tester med multimediaelement som bilder och videor för att engagera användare.
 • Välj mellan fasta eller slumpmässiga frågelistor för att erbjuda olika testalternativ.
 • Välj en visning av en fråga per sida med navigeringslänkar för en sömlös användarupplevelse.
 • Aktivera knappen ”Visa svar” för att tillåta användare att se korrekta svar och förhindra att svaren ändras.
 • Ställ in tidsbegränsningar för frågesporter och erbjuda pausalternativ under övningsprov.
 • Användare får resultat i begripliga grafer, sparade i sina konton och tillgängliga i frågesportrapporter.
 • Exportera och importera enkelt frågesportdata via CSV-filer för säkerhetskopiering och webbplatsmigrering.
 • Administratörer kan snabbt granska och analysera poäng med hjälp av smarta filter.
 • Samla in ytterligare användarinformation efter frågesporten och ändra ansvarsområden baserat på svar.

Avslutande ord

Grattis! Du har nu tillgång till ett grundligt urval av de bästa WordPress-quiz-genererande plugins för att förbättra interaktiviteten och engagemanget på din webbplats. Varje plugin erbjuder unika funktioner och fördelar som är skräddarsydda för att möta en mängd olika krav och mål.

Innan du börjar, ägna en minut åt att tänka på dina krav, affärstyp och mål för din webbplats. Välj ett quiz-plugin som exakt kompletterar dina mål och målgrupp. Det finns en bra match för dig bland dessa fantastiska möjligheter, oavsett om ditt mål är att underhålla, utbilda, samla leads eller driva försäljning.