13 Domännamnsökningsverktyg för ditt företag – Domänsökare

Spread the love

En av de utmanande uppgifterna för nystartade/företagare i planeringsfasen är att hitta det smarta domännamnet. Ett domännamn som är kort, lätt att uttala, minnesvärt och SEO-vänligt.

Med tanke på tillväxten av en webbsida kan det vara frustrerande att se den registrerade domänen du letar efter.

Det finns mer än 330 miljoner domäner registrerat, så vad du än tycker om korta ordboksord är sannolikt borta.

Tack vare följande verktyg, som hjälper dig att hitta ett relevant domännamn för ditt företag med flera kombinationer.

De flesta av verktygen för att generera domännamn låter dig köpa det direkt från sökresultatet, men om du vill köpa det separat kan du kolla in dessa plattformar för att köpa ett domännamn billigt.

Och om du planerar att vara värd för din webbplats på delad hosting kan du prova SiteGround eller Bluehost, som erbjuder en GRATIS domän.

Låt oss ta en titt på domänsökningsverktygen.

Domänhjul

Är du osäker på ditt perfekta domännamn?

Oroa dig inte!

Domänhjul har fått dig täckt med deras fantastiska domänförslagsverktyg. Det bästa med Domain Wheel är att det ger dig spännande och kreativa domäner som känns handplockade. Du får också avsnitt av ”Låter som” och ”Rimar med” som innehåller nyckelord som liknar det ursprungliga sökordet. Missa inte avsnittet Slumpmässiga förslag, eftersom det innehåller en del bra relaterade till ditt sökord.

  Hur man felsöker webbsidor som inte laddas

Namn Smith

Du kan förutse graden av kreativitet du hittar i deras förslag från deras domännamn.

Väl! Namn Smith kommer inte att göra dig besviken med deras catchy domännamnsförslag. Ange bara några nyckelord om din webbplats så får du en lista över domäner med de exakta sökorden, några kreativt blandade domäner, rimmande domäner och massor av spännande modifieringar. Du kan till och med filtrera domännamnen med hjälp av sökmodifieraren som finns till vänster.

Domainr

Du kan använda Domainr API för att bygga brainstorming direkt på dina produkter. Domainr är vägen att gå om du vill ha en snabb och problemfri domänsökning. Dessutom är API:et mycket anpassningsbart, vilket du kan använda som en drop-in-ersättning eller överladda den befintliga domänsökningen. Domainr uppdaterar ständigt sin databas för att ge tillgänglighetsinformation i realtid om dina potentiella domäner.

Sökförslagen är snabba men generella i jämförelse med andra domänsöktjänster.

Looka

Den AI-drivna företagsnamngenerator av Looka är ett användbart verktyg som kommer att sammanställa en lista med namnidéer baserade på nyckelord och branscher. Du kommer att kunna filtrera alla potentiella företagsnamn efter längd och omedelbart kontrollera domänen och social tillgänglighet.

Det finns också en funktion som låter dig välja från en lista med abstrakta idéer om du är osäker på vilka sökord du ska ange.

  Hur man tar bort ett PSN-konto

Domäner Bot

Konvertera din idé till namn med Domäner Bot. En sökmotor för domännamn låter dig filtrera sökningen baserat på TLD, språk, prefix, suffix och ett alternativ att endast visa tillgängliga domäner eller vid en försäljning.

Om du driver ett webbhotell kan du vara intresserad av deras API för att integrera med domännamnsökning.

En tjänst av Automatisk hitta tusentals möjliga domännamn från sökorden.

Du kan sortera resultatet efter popularitet, längd eller alfabetiskt.

Domäning

Domäning är enkelt till ett sökverktyg som låter dig veta om en viss domän tas och ett alternativt alternativ med prefix, stavfel och synonymer.

Annan fantastiskt responsivt sökverktyg visar resultatet medan du skriver. Det ger ett resultat från populära tillägg och några användbara förslag.

Om din önskade domän redan är registrerad ger sökresultatet dig möjlighet att kontrollera ägaren och andra detaljer med WHOIS.

Shopify

A företagsnamngenerator av Shopify sök omedelbart efter tillgänglig domän och låter dig reservera ditt varumärke på Shopify.

NameBounce

NameBounce är en ny företagsnamnsgenerator. Du kan ange ett till tre separata nyckelord på startsidan. NameBounce genererar sedan företagsnamnsidéer med tillgängliga domännamn.

En häftig funktion är att du kan söka på landskods-TLD, som .co.uk, .com.au och .in.

  Topp 10 alternativ för Kodi Fusion Repository

När resultaten visas kan du använda filtren till vänster på sidan för att begränsa dina resultat. Du kan klicka på stjärnan bredvid ett domännamn för att lägga till det i din favoritlista.

Panabee

Panabee är en av de populära för att föreslå ett alternativt namn, kontrollera appnamnens tillgänglighet och användarnamn på sociala medier för ditt varumärke.

Namn grep

namn grepsom namnet antyder, är perfekt designad för nördar att söka med reguljära uttryck och uppsättningar.

Wordoid

Wordoid är ett utmärkt verktyg om du letar efter ett ”märkbart” domännamn. Alla namn som de tillhandahåller är påhittade ord. Du kan söka på flera språk och använda filtren på vänster sida för att generera nya resultat.

Jag hoppas att ovanstående domännamnsgenerator online hjälper dig att hitta domännamnet för ditt företag. När du har slutfört domännamnet, kolla in dessa premiumhotell om du bestämmer dig för att använda WordPress.