13 bästa värdplattformen för marknaden i Storbritannien och Europa

Spread the love

Företag som betjänar den brittiska och europeiska marknaden måste leta efter datacenter i London och europeiska platser för sin webbplats eller e-handelsbutik.

Men varför?

Är det inte meningen att datacenterna ska tillgodose hela världen?

Svaret är ja, och det kan också vara kostnadsvänligt.

Men till vilken kostnad – prestanda, säkerhet och efterlevnad?

Du kanske har designat din webbplats eller butik med mycket ansträngning och pengar så att den kan nå det maximala antalet personer du riktar in dig på och ge dig större intäkter.

Men vad händer om det inte kan nå dem?

Kanske hastigheten är att skylla på eller SEO. Dessutom kan platsen för ditt datacenter vara den primära orsaken till alla dessa ineffektiviteter.

Det är därför du måste välja ett webbhotell som kan tjäna din brittiska och europeiska publik väl. Det skulle göra det möjligt för dig att erbjuda en utmärkt användarupplevelse och öka dina intäkter. Och för det måste den tillhandahålla datacenter i London och andra europeiska platser för att säkerställa att din webbplats laddas snabbare utan stillestånd och att SEO fungerar till din fördel.

Så om du letar efter den bästa värdleverantören för de brittiska och europeiska marknaderna, har jag listat några av de utmärkta plattformarna.

Men innan det, låt oss förstå i detalj,

Varför är värdwebbplats i regionala datacenter fördelaktigt?

Att välja ett datacenter närmast din målgrupp ger många fördelar när det gäller hastighet, prestanda, säkerhet, efterlevnad, support och mer.

Men anta att du väljer data var som helst i världen utan att ta hänsyn till din målmarknads plats. I så fall kan dina idealkunder uppleva fördröjningar och stillestånd på grund av det stora fysiska avståndet mellan dem och datacenterplatsen. Det påverkar enormt deras upplevelse av att använda din webbplats eller e-handelsbutik.

Därmed,

  • Om du vänder dig till den brittiska marknaden skulle det vara bäst att välja ett London-baserat datacenter. Detta skulle erbjuda maximal hastighet, effektivitet och användarupplevelse.
  • På samma sätt, om din publik finns i resten av Europa, kanske du vill vara värd för ett datacenter från Storbritannien.
  • Om du betjänar både den brittiska och EU-marknaden kan du också välja en tjänsteleverantör som kan erbjuda flera datacenter, ett i London och andra i Europa.

Fördelarna du kan dra nytta av med ett regionalt datacenter är:

Prestanda

Med det närmaste datacentret för din publik accelererar allt och går smidigt och effektivt. Det kan erbjuda snabbare sidladdning, uppladdning och nedladdning av innehåll, bläddring av produkter i en e-handelsbutik och så vidare.

Det resulterar i lägsta ping- eller driftstopp och högre drifttid, så att användarna kan komma åt din webbplats eller butik när de vill utan att bli frustrerade. Alla dessa föreningar till den högsta nivån av användarupplevelse. Och vem vill inte det? Så välj ett datacenter närmast din publiks plats.

säkerhet

Säkerhet är en annan betydande fördel när du väljer det datacenter som ligger närmast din målmarknad. På så sätt kan du hela tiden hålla ett öga på ditt datacenters säkerhetsaspekter hos en person. Du kan besöka anläggningen när du vill (om det är ett fysiskt datacenter) och fråga om hur allt pågår, för att säkerställa att ingenting manipuleras.

Dessutom är det också fördelaktigt i händelse av katastrofåterställning. Om något fel händer eller ett intrång inträffar kan du vidta åtgärder omedelbart och förstå situationen noggrant för att minimera riskerna.

Efterlevnad

I punkten ovan såg vi att ett närmare datacenter är förknippat med bättre säkerhet, vilket gör att du kan ge bättre säkerhet till dina kund- och affärsdata. Detta har blivit ännu viktigare i dagens affärsvärld, där cyberattacker sker då och då, och tillsynsorgan ser till att alla organisationer följer reglerna.

Därför, om du kan säkra din kunddata och integritet, riskerar du inte att bli straffad av en efterlevnadsmyndighet som GDPR. Det hjälper dig också under revisioner.

Stöd

Om du inte har djupare tekniska kunskaper angående ett datacenter och webbhotell kan du behöva hjälp av riktiga människor som kan hjälpa dig när du behöver det. Det är fördelaktigt även om du har tekniska kunskaper. Det måste finnas någon du kan vända dig till i nöd om du stöter på några problem. För närvarande är ett utmärkt supportteam allt du vill ha.

För detta, om du väljer ett regionalt datacenter, kan du söka den bästa hjälpen från dem. Du kommer också att vara bekant med deras språk och accent så att du inte får problem med att förstå deras vägledning. De skulle förstå och relatera till dig mer än team som ligger en halv jordklot bort.

  Hur man skapar ett Venn-diagram i PowerPoint

Alla dessa punkter skriker att du behöver välja ett datacenter baserat på din målmarknad. Och om du betjänar den brittiska och europeiska marknaden har jag kommit på några av de bästa värdleverantörerna som kan erbjuda utmärkta datacenter i London och andra europeiska platser.

Låt oss ta en titt!

Krystal

Välj en utmärkt värdplattform – Krystal – för att driva din webbplats bättre. Den har datacenter på den brittiska marknaden för att ge extra säkerhet, en låg latensgaranti, säkerhetskopior och mer. Du kommer att uppleva blixtsnabb hastighet och prestanda för din webbplats och använda avancerade funktioner för att driva din webbplats effektivt.

Accelerera din tillväxt genom att optimera din verksamhet med världsklasslösningar för hanterade molntjänster. Krystal kommer med den senaste implementeringsstrategin som säkerställer att din kod kommer att gå snabbt från utveckling till implementering genom stadie. Hostingplattformen är pålitlig och smidig så att du kan gå upp och börja omedelbart för att registrera framgång i ditt företag.

Krystal använder förnybar energi från vind, hav och sol för att erbjuda dig 100 % grönt webbhotell. Det samarbetar med Ecologi, 1t.org och Trees for Life för att skapa en tydligare väg till framtiden. Dessutom är Krystal det första företaget på den brittiska marknaden som tillhandahåller äkta 100 % grön energi. Alla datacenter uppnår en energiförbrukningseffektivitet på minst 1,2.

Du kan dra nytta av funktioner som SSL-certifikat, cPanel, installationsprogram med ett klick, LiteSpeed ​​Web Server, 2Tbps DDoS-skydd, webbplatsbyggare och 99,99 % garanterad drifttid. Dessutom hittar du obegränsade databaser, bandbredd, parkerade domäner, e-postalias, underdomäner och e-postmeddelanden.

Kamatera

Starta din webbplats från en av de bästa värdplattformarna, Kamatera, och skapa servrar på några sekunder och distribuera molninfrastruktur med lätthet. Du kommer att få en obegränsad skala ut och skala upp, en enkel hanteringskonsol, API och många fler saker som hjälper dig att driva din webbplats smidigt.

Välj typ från A till D, antal vCPU:er, lagring, bandbredd, offentliga IP-adresser, datacenter (Frankfurt-Tyskland, London-UK, Amsterdam, Nederländerna) och operativsystem. Användare i Europa och Storbritannien kommer att dra nytta av de närmaste datacenterna för ultimat prestanda och tillgänglighet.

Kamateras servrar är mycket skalbara och tillförlitliga för användare, och utnyttjar Intel Xeon Platinum/Cascade Lake-processorer på 2,7 GHz+ som ger 300 % mer kraft till varje CPU. Kör vilken version av Linux och Windows som helst, lägg till brandväggar, belastningsutjämnare, privata nätverk och mer. Dessutom kommer du aldrig att möta en enda punkt av misslyckande utan får en garanti på 99,95 % drifttid.

Kamatera erbjuder obegränsade 40 Gbit/s per server för den snabbaste nätverkshastigheten. Du kan köra dina databaser och applikationer med noll latens och I/O-flaskhalsar med närmaste datacenter. Börja din Kamatera-resa för $4/månad och ta en 30-dagars GRATIS provperiod för att lära känna plattformen bättre.

Nexcess

Nexcess tillhandahåller en helt hanterad värdplattform för att bygga bättre butiker och sajter. Du kommer att få mer robust säkerhet, pålitligt stöd, inneboende skalbarhet och snabbare hastigheter, vilket säkerställer att allt är bra så att du kan vara online.

Nexcess hyser sin infrastruktur i de europeiska datacenterna, inklusive Amsterdam, London Gatwick, Frankfurt, Paris, Polen och London Sussex, så att användarna får låga pingar och snabbare prestanda. Den erbjuder premium SSL-certifikat, proaktiv patchning, uppdateringar, PCI-certifierad efterlevnad, övervakningsvarningar, automatisk skalning med ett klick, 99,99 % drifttid, plugin-uppdateringar, anpassningsbara tekniska stackar och containertillägg och mycket mer.

Migrera din webbplats enkelt med hjälp av en expert gratis och öka din sidladdningshastighet med det inbyggda CDN. Dessutom kan du skapa iscensättnings- och utvecklingsplatser med databasskrubbning direkt. Funktionen för automatisk skalning räddar också dina trafikökningar genom att upprätthålla säkerhet, god kundupplevelse och hastighet.

Få bästa möjliga affär genom att välja vilken plan som helst och utnyttja en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Beroende på de samtidiga användare du har, diskutrymme du behöver, domäner och bandbredd kan du välja en perfekt plan för ditt företag.

OVHmoln

Skaffa OVHcloud med de senaste dedikerade servrarna och global infrastruktur som har 20 Tbit/s nätverkskapacitet, 32 datacenter på fyra kontinenter och 34 PoP-redondanter över hela världen. Det har datacenter på de brittiska och europeiska marknaderna, inklusive Tyskland, Spanien, Frankrike, Irland, Italien, Nederländerna, Polen och Portugal.

Dess avancerade teknologier inkluderar AMD EPYC, Intel Xeon E-processorer, avancerad säkerhet med Intel SGX och AMD SEV/SME, TruDDR4 ECC-minne och NVMe SSD-minne.

OVHcloud hjälper dig att bygga din webbplats i bara fem steg. Med en färdig att använda och förkonfigurerad Apache-lösning kan du distribuera analys- och big data-plattformar på mindre än en timme. Ta en tur med plattformen och accelerera din innovation genom att behålla fullständig kontroll över din data.

  Lär dig Photoshop online med dessa 6 handledningar

UpCloud

UpCloud hjälper tusentals företag över hela världen att bygga sin webbplats och tillhandahåller den prestanda, hastighet och service de behöver. Dess skalbara MaxIOPS-blocklagring erbjuder dubbel tillförlitlighet och snabbare prestanda jämfört med vanliga SSD-molnservrar.

Du kan köra dina kritiska webbapplikationer på UpCloud effektivt. Dessutom lättar UpCloud Managed Databases på din underhållsbörda genom att dela tråkiga uppgifter med experterna och låta dig spendera din sparade tid på att öka produktiviteten för att växa ditt företag.

Skapa ett privat moln enkelt med samma prestanda, flexibilitet och 100 % driftsäkerhetsgaranti. Du kan också distribuera din webbplats snabbt och ta fullständig kontroll över den med hjälp av en självbetjäningsmolnplattform. UpCloud är en säker, alltid tillgänglig, kostnadseffektiv och skalbar värdplattform. Den kommer med ett lättanvänt API och kontrollpanel som hjälper dig att spara mer tid genom att hantera ditt moln.

Kunder i Europa och Storbritannien kan gå med London-baserade datacenter för bättre prestanda och låg ping. Välj det bästa stället för dig och börja din resa för bara 5 USD/månad för 1 GB minne, 1 CPU, 25 GB MaxIOPS-lagring och 1 TB överföringshastighet.

FastComet

Tänk bortom din idé med funktionerna och prestandan hos FastComets värdplattform och bygg en bättre webbplats för ditt företag. Överför din befintliga domän gratis i ett år och börja med Fastcomet för att få upp till 300 % snabbare hastighet för att komma åt dina databaser och filer.

Den har sin infrastruktur i London-Storbritannien, Amsterdam-Europa och Frankfurt-Europa, särskilt för den brittiska och europeiska marknaden, så närliggande kunder kommer att dra nytta av låg ping. Du kan också distribuera ditt innehåll över hela världen och hålla dina besökare nära genom att öka sidladdningshastigheten.

Dessutom ger den en kraftfull och populär kontrollpanel för webbhotell för enkel hantering. FastComet erbjuder också veckovisa och dagliga säkerhetskopior av dina filer gratis för att hålla din information säker. Du kan också ta hjälp av en migreringsexpert för att överföra alla e-postmeddelanden, databaser och filer till ditt nya hem.

Du kommer att få SSD-servrar, RocketBooster, Cloudflare CDN-cache, brandvägg, skanningar av skadlig kod, dagliga säkerhetskopior, flera serverplatser och mer för $2,49/månad. Det erbjuder en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti för VPS/DS-servrar och 45 dagar för molndelad hosting.

dinahosting

dinahosting ger de bästa lösningarna för ditt webbprojekt. Registrera din domän nu och skydda ditt varumärke med volymrabatter och ett GRATIS e-postkonto. Den innehåller NVMe-diskar som ger mer säkerhet och snabbhet till projektet. Storbritannien och Europa-baserade kunder kan välja Madrid som närmaste serverplats.

dinahosting använder Dell eller Intel dedikerade servrar så att du aldrig upplever låg hastighet. Tillåt dinahosting att migrera din tidigare webbplats till de bästa händerna gratis. Du kommer också att ha den mest optimerade och säkra nätverksinfrastrukturen, resurserna och maximal hastighet med de nya NVMe-diskarna.

Hantera dessutom alla dina applikationer och tjänster från den lättanvända och konfigurerbara kontrollpanelen. Dina data kommer att vara säkra med backupservrarna monterade på brandbekämpningssystem, konstanta kontroller och RAID 6.

Så alla ovanstående värdplattformar erbjuder fysiska datacenter. Och om du letar efter molnalternativ har jag också listat några av de bästa. Kolla in dem också.

Populära molnvärdplattformar

AWS

Oavsett om du letar efter innehållsleverans, databaslagring, datorkraft eller annan funktionalitet, AWS tillhandahåller alla tjänster du behöver för att bygga applikationer med förbättrad skalbarhet, tillförlitlighet och flexibilitet.

Människor i Storbritannien, Europa eller närliggande regioner kan välja datacenter som Amsterdam i Nederländerna, Frankfurt i Tyskland, London i England och många fler platser för att uppleva bättre prestanda med låg ping, högre säkerhet och förbättrade tjänster.

Skaffa lösningar som marknadsföring, reklam, finansiella tjänster, spelteknik, media och underhållning och bygg applikationer för att köra dem med serverlös datoranvändning. Du kommer också att få ett kostnadseffektivt backuplagringsalternativ för att aldrig förlora någon information.

Dessutom erbjuder AWS omfattande säkerhet för dina applikationer. Den har breda säkerhetsackrediteringar, revision och omfattande kontroller, och du kan komma åt vilken tjänst du vill för att öka effektiviteten på din webbplats på bara några minuter.

Google Cloud

Accelerera din affärstillväxt med Google Cloud genom att bygga applikationer, fatta smartare beslut och koppla samman människor från hela världen. Skydda din data med hjälp av avancerade säkerhetstjänster och kör dina applikationer på det säkraste molnet i branschen. Den sprider sitt nätverk till 200+ länder och territorier, 88 zoner och räknas fortfarande.

  Hur man skapar en Slide Master i Microsoft PowerPoint

I Europa kommer du att få topplägen som fem centra i Nederländerna, Budapest, Rumänien, Frankfurt, London, München, Milano, Kiev, Lissabon, Sofia, Warszawa, Zürich och många fler. Det kommer nu att utöka sin infrastruktur i Berlin, Paris, Madrid, Turin, etc.

Kör kritiska arbetsbelastningar som SAP, Oracle, Windows och VMware på Google Cloud och hantera företagsdata och migrera den med hög tillgänglighet, säkerhet, tillförlitlighet och hanterade datatjänster.

Modernisera dessutom din molninfrastruktur och äldre applikationer för att gå från komplexa analyser till fullständiga insikter med en helt hanterad och serverlös analysplattform. Google Cloud reagerar också snabbt på onlinehot för att skydda ditt företag.

Kom igång med $300 GRATIS krediter och spara pengar med sin innovativa och transparenta prissättning.

Azurblå

Bygg innovativa applikationer med Microsft Azure molnvärdplattform och distribuera dina molnappar för att dra fördel av flexibla val.

Skaffa dina säkra appar, data och infrastruktur var som helst som multimoln, på kanten eller lokalt, och förvandla ditt företag med obegränsad prestanda och skala tillsammans med oöverträffad analys. Använd dessutom Azures produkter och tjänster för att börja omvandla dina idéer till verklig handling.

Börja bygga med de populära tjänsterna från Azure som är GRATIS i 12 månader, och du kommer också att få $200 GRATIS kredit under de första 30 dagarna.

Vultr

Vultr ger dig en molnvärdplattform för dina applikationer. Det hjälper dig att utveckla inbyggda appar lokalt och sprida dem över hela världen. Lägg din tid på att koda och låt Vultr ta hand om resten; Vultr distribuerar din applikation i dina önskade datacenter inom 60 sekunder.

De har datacenter i Stockholm, Frankfurt, Paris, Amsterdam och London för att erbjuda den bästa upplevelsen till dina användare. Du kan också modernisera din verksamhet med Vultrs API genom att automatisera vissa processer.

Vultr erbjuder en intuitiv och enkel kontrollpanel där du kan göra vardagliga uppgifter som att hantera säkerhetskopior, justera kontroll och beställa servrar med några få klick. Du kan välja mellan många förinstallerade applikationer och system för att starta din webbplats och låsa upp oändliga möjligheter.

Vultr är en säker och pålitlig plattform så att din webbplats kommer att förbli i topp med en garanterad 100% drifttid SLA. Den har också högpresterande Intel-processorer och 100 % robusta SSD:er för att accelerera dina applikationer.

Linode

Accelerera innovation med prisvärda, tillgängliga och enkla Linux-molntjänster och -lösningar. Utvecklare runt om i världen litar på Linode på grund av det bästa pris-prestanda-förhållandet. Det är en av de bästa IaaS-leverantörerna som låter dig distribuera, lagra, nätverka och utföra cloud computing enkelt på några sekunder med ett molnhanterargränssnitt, CLI och API.

Linode har sin infrastruktur i många regioner, inklusive London och Frankfurt, vilket hjälper den brittiska och europeiska marknaden att växa snabbare.

Utforska de produkter och lösningar du behöver och starta det redan idag. Linode erbjuder en prisvärd och pålitlig molnbaserad infrastruktur med gratis överföring, DDoS-skydd och medföljande support. Linode är 100 % oberoende och garanterar 99,99 % drifttid.

DigitalOcean

DigitalOcean gör din molnupplevelse förtjusande med sina vänliga funktioner, förutsägbara priser och skalbarhet. Bygg kraftfulla applikationer genom att använda en omfattande portfölj av lagring, databas, nätverksprodukter och datorer.

DigitalOceans lättanvända användargränssnitt, API, docs och CLI låter dig spendera mer tid på verksamheten. Den kommer att fokusera på infrastrukturen som gör att du kan expandera din verksamhet med 14 globalt distribuerade datacenter och 99,99 % drifttid.

Många funktioner ingår i varje plan för att ha allt du behöver till hands för att bygga dina appar. Du får också GRATIS molnbrandväggar, gratis DNS-hantering, fritt flytande IP-adresser, ett gratis containerregister med 500 GB lagring, 500 GB utgående överföring och ett arkiv.

Slutsats 👇

Att välja en webbhotellleverantör som kan erbjuda ett datacenter i London och europeiska platser skulle vara bäst för dig om du vänder dig till den brittiska och europeiska marknaden.

Välj därför någon av ovanstående fysiska eller molntjänstleverantörer och styrka din webbplats eller butik så att den kan nå det maximala antalet av din målgrupp. Det kommer att resultera i bättre konverteringar genom att öka din webbplats effektivitet, prestanda, hastighet och säkerhet för att ge en optimal användarupplevelse.