13 bästa smarta prylar för att göra husdjursägares liv enklare

Spread the love

Har du en pälsunge hemma hos dig? Då vill du se till att han är säker, frisk och glad med dig hela tiden.

En smart pryl kan hjälpa fantastiskt.

En husdjurscentrerad pryl är en enhet som övervakar och följer ditt husdjur på olika sätt. Dessa är utformade för att hjälpa djurägare att hålla reda på sina husdjur på flera sätt.

Till exempel kan dessa prylar spåra ditt husdjurs allmänna hälsa. Eller så kan du också övervaka din hund eller katts hela dagens aktiviteter via en smart kamera. Många fler prylar som denna hjälper dig att hålla dina husdjur underhållna och sysselsatta.

Hur är husdjurscentrerade prylar användbara?

De flesta husdjursföräldrar jagar kontinuerligt efter unika, hjälpsamma prylar för sina husdjur. Detta beror på att dessa prylar gör ditt liv mycket lättare när du är upptagen på jobbet. Utöver detta får dessa prylar också dina husdjur att känna sig bortskämda och säkra.

För om du är djurägare kan du inte bo med ditt husdjur 24/7. Men husdjur är känsliga varelser och kan lätt acceptera sin omgivning.

Med hjälp av smarta prylar kan du få dem att eliminera separation, ångest och ensamhet. Du kan hålla ögonen öppna för deras hälsoinsikter och bli varning om det finns några problem.

Vissa smarta prylar som kameror låter dig övervaka deras aktiviteter i realtid var som helst. Och vissa AI-drivna enheter erbjuder tvåvägskommunikation tillsammans med godisdispensering och allt.

Allt detta kan alltså hjälpa ditt husdjur att känna sig glad, upptagen och trygg även i din frånvaro.

Fördelar med att använda smarta husdjursprylar

  • Smarta husdjursprylar låter dig övervaka ditt husdjurs beteende. Vid eventuella problem kan du erbjuda lämplig utbildning till dem.
  • Med dessa kan du se, höra och prata med ditt husdjur även när du är borta från hemmet. Som ett resultat kan du hjälpa ditt husdjur att komma ur separationsångest.
  • Vissa smarta prylar erbjuder också olika smarta leksaker till ditt husdjur. Detta hjälper till att hålla dem sysselsatta.
  • Vissa smarta prylar hjälper också husdjursägare med den dagliga städningen av husdjursröran.

Nu när du förstår fördelarna med att använda smarta husdjursprylar, låt oss utforska några av de bästa smarta prylarna.

  24 bästa gratis skrivaprogramvara för PC

Furbo 360° hundkamera

Vill du ha din hund i sikte hela tiden? Denna Furbo 360° hundkamera är en lämplig smart gadget för dig som övervakar ditt husdjurs alla aktiviteter. Denna kamera låter dig spåra din hunds ögonblick och dela de speciella med dina vänner.

Denna kamera kommer med en 360-graders vy och kan därmed rotera smidigt i alla vinklar. Den har en högupplöst 1080p-upplösning med 4X digital zoom och kommer med mörkerseende i färg och en högkvalitativ mikrofon. Furbo 360° Dog Camera har en inbyggd högtalare och en fantastisk funktion för skällande.

Den låter dig ringa din hund när du är borta, vilket eliminerar separationsångest. Förutom att övervaka ditt husdjur kan det också erbjuda godsaker till din hund. Den kan lagra 100 godisbitar. Du kan anpassa storleken på godsakerna efter ditt husdjur.

FitBark Dog Monitor

Är du besvärad av din hunds sömn eller dagliga aktiviteter? Låt FitBark övervaka allt detta åt dig så att du kan lära dig om din hunds allmänna hälsa.

Fitbark spårar ditt husdjurs aktiviteter och sömn och ger dig en djupgående hälsorapport. Som ett resultat kan du hålla dig medveten om om din hund är aktiv.

FitBark övervakar din hunds aktiviteter 24/7. Den kommer med sex månaders batteritid, vattentät motstånd och är tillverkad av hållbart material. FitBark har en Bluetooth 4.0-anslutning och låter dig dela ditt husdjurs hälsouppdateringar med dina vänner eller familj.

Tractive GPS Pet Tracker för hundar

Spåra din hund i realtid med denna smarta Tractive GPS speciellt designad för hund- eller husdjursägare. Du kan välja mellan en månatlig, ettårig, tvåårig eller femårig prenumerationsplan. Den är tillgänglig i 30 dagar med en pengarna-tillbaka-garanti.

Det låter dig skapa ett virtuellt staket genom att markera säkra zoner. Du kan veta när din hund lämnar och återvänder till denna säkra zon. Denna tracker låter dig också spåra din hunds hela dagens aktiviteter, från aktiv tid till förbrända kalorier och vila.

Den kommer som ett halsband som kan spåra din hund i över 150 länder. Den kommer i en lätt och liten design som kompletterar ditt husdjurs övergripande utseende.

Wickedbone Smart Bone

Se till att din hund inte blir uttråkad när du är upptagen med ditt arbete med detta Wickedbone smarta ben. Det är en intelligent leksak för din hund eller husdjur som inte kräver några manuella störningar. Du kan spela eller styra den via en app eller joystick i körläge.

Wickedbone Smart Bone är gjord med FDA-polykarbonat av livsmedelskvalitet som är säker för din valps tänder, klor och allmänna hälsa. Den kommer med ett 470 mAh batteri som kan hålla i 2 timmar i interaktivt läge, 30 minuter i appläge och cirka en månad i viloläge.

  Allt du behöver veta om datatyg för digitala företag

Den är i första hand utformad för att få ditt husdjurs uppmärksamhet för att hålla honom underhållen hela dagen.

Veken Pet Fountain

Erbjud ditt husdjur färskt, filtrerat och hälsosamt vatten att dricka även i din frånvaro med denna Veken husdjursfontän. Det är en lågförbrukning och ultratyst pump som har en vattenkapacitet på 2,5 liter.

Veken Pet Fountain är tillverkad av högkvalitativt BPA-fritt material, som är slitstarkt och lätt att rengöra. Den har tre lägen: blombubbla, blomvattenfall och mild fontän.

Den har ett trippelfiltreringssystem och det kommer med tre ersättningsfilter. Dessa filter inkluderar icke-vävda tyger, aktivt kol och jonbytarhartser.

eufy husdjurskamera

Denna eufy husdjurskamera ger dig ett sätt att alltid trösta ditt husdjur med din röst och hans favoritgodis. Det är en 360-graderskamera som ger dig en överblick över ditt husdjur 24/7. Den har en vidvinkellins som tar bort döda fläckar.

Dess kraftfulla mörkerseende låter dig spela in söta ögonblick av ditt husdjur i HD-detaljer. Du kan titta på husdjurets aktiviteter i realtid med eufy pet-appen.

Den kommer också med en 3-distans godisdispenser som behandlar ditt husdjur genom att kasta. Det fungerar som en husdjursvakt när du får aviseringar om varje aktivitet, skällande, mjauande eller mer.

Moorebot Scout Smart Camera

Moorebot Scout är en ny robotkamera som patrullerar 24/7 för att spåra ditt husdjur. Du kan styra denna rundstrålande robotkamera med din smartphone. Den spårar och följer husdjuren och människorna runt den.

Detta fungerar också som en hemsäkerhetsgadget. Den låter dig styra den med din röst via Alexa, Siri och Google Home. Du kan enkelt strömma dess videoinspelningar på din Echo Show. Den skickar molnvarningar direkt till din telefon. Den följer en förprogrammerad väg och autodockar till sin laddstation.

Dreametech L10 Pro Dammsugare

Letar du efter en grundlig och smart rengöringsmedel för djurhår? Dreametech L10 Pro är en robotdammsugare med ett kraftfullt 4000pa sug. Det fungerar fantastiskt för att ta bort djurhår från golvet eller mattan.

Den har LiDAR-navigering med dubbla linjer och 3D-teknik med hög precision som exakt hittar hinder. Du behöver bara spara din hemkarta på den, och du kan enkelt styra den via en dedikerad app. Dess 5200 mAh batteri låter den leverera 150 minuters rengöring.

Förutom att rengöra djurhår kan den torka bort allt damm, smuts och annat rörigt från ytan.

Petcube Cam

Välj denna Petcube Cam om du vill övervaka ditt husdjur kontinuerligt. Det är en smart HD-kamera. Den kommer med en upplösning på 1080p och en tvåvägsljudfunktion.

  Hur man tar bort betalningsmetod från Amazon

Petcube Cam erbjuder livevideoströmning för att spåra ditt husdjur i realtid. Den erbjuder ett 30 fots kristallklart mörkerseende. Petcube Cam kommer med ett års garanti. Den erbjuder också alla Petcube-användare 24/7 tillgång till en licensierad veterinär från den dedikerade appen.

Petcube Play 2 kamera

Gör separationsångest lättare för ditt husdjur genom att hålla kontakten med dem med Petcube Play 2-kameran. Den erbjuder en 160 graders vidvinkelvy med en HD-upplösning på 1080p. Kameran har mörkerseende och 4X digital zoom.

Den har tvåvägsljud, så att du kan prata med ditt husdjur och lyssna på honom. En speciell egenskap hos denna Petcube Cam är dess interaktiva laserleksak som underhåller ditt husdjur. Ditt husdjur kommer att älska att spela en omgång jakt med detta.

Petcube Bites 2 Lite

Petcube Bites 2 Lite är en smart HD-kamera med en 160 graders visningslins. Dess 1080p HD-upplösning och 8X digital zoom låter dig övervaka ditt husdjur.

Petcube Bites 2 Lite kommer också med tvåvägsljud för att höra och tala. Den låter dig interagera och erbjuda godsaker till ditt husdjur på distans med sin inbyggda godisdispenser. Det ger dig ett bra sätt att hålla dina husdjur sysselsatta när du är borta från dem.

Whistle™ Health Dog Tracker

Whistle™ Health är en AI-driven smart gadget för husdjursägare som hjälper till att övervaka deras husdjurs beteende noga. Som ett resultat kan du få insikter om din hunds hälsa.

Den övervakar olika hälsoaspekter hos hundar, som att klia, dricka, slicka, sova och mer. Med detta kan du ställa in ditt husdjurs träningsmål och spåra deras prestation. Du kan använda denna hundhälsomonitor för att anpassa din hunds matportioner.

Den kommer med en Ask a Vet-funktion som låter dig ansluta till en licensierad veterinär via dess app när som helst.

Whistle™ Health & GPS+

Whistle™ Health & GPS+ är ett smart halsband designat för att erbjuda dig regelbunden hälsa och GPS-spårning av ditt husdjur. Denna AI-drivna krage kommer med två uppladdningsbara batterier. Den låter dig övervaka ditt husdjur 24/7.

Du kan skapa en säker plats för din hund. Du får platsvarningar på din smartphone så snart ditt husdjur lämnar en säker plats. Den analyserar olika aktiviteter för husdjur som att slicka, dricka, klia, etc., och erbjuder dig hälsouppdateringar. Den kommer med ett års garanti.

Slutord

Har ditt pälsbarn någon av dessa smarta prylar? Om inte, prova någon av dessa och se hur de kan erbjuda bekvämlighet för dig och ditt underbara husdjur. Dessutom ger dessa dig sinnesfrid att ditt husdjur är helt okej och under din uppsikt hela tiden.

Du kanske också vill utforska de bästa husdjursspårarna för att övervaka ditt husdjurs plats.