13 bästa skrivbordscyklar för ditt hemmakontor, för att vara frisk

Spread the love

I denna tid för distansarbete är det ett måste att hålla sig i form fysiskt. På grund av mindre eller ingen aktivitet när du arbetar hemifrån är du utsatt för flera fysiska och psykiska hälsoproblem.

Att ha en underbordscykel till ditt hemmakontor kan hjälpa dig att lösa detta problem.

I den här artikeln kommer vi att diskutera varför fitness är viktigast för människor som jobbar hemifrån, hur under bordscyklar kan hjälpa dig att nå dina träningsmål och lista 13 under bordscyklar som du kan prova.

Varför Fitness är viktigt i dagens Work From Home-kultur

Att göra lite fysisk aktivitet regelbundet håller dig frisk. Det kan vara allt från att bara gå en mil till att utöva en utomhussport.

Det är så effektivt att det kan bränna ner 90 % av dina hälsoproblem. Ingen skojar!

Enligt National Health Servicesträning kan minska risken för dödliga hjärtsjukdomar, stroke, diabetes typ 2 och cancer med upp till 30 %.

Dessutom kan regelbunden träning vara oerhört fördelaktigt för din mentala hälsa.

Läkare rekommenderar flera fysiska övningar till patienter som lider av psykiska problem som depression, ångest, stress och mer.

Men vad betyder regelbunden träning?

För 3,2 miljarder arbetande yrkesverksamma, kommer deras dos av regelbunden träning från pendling mellan kontoret och hemmet. Stegen de tar för att ta sig ner till de som de tar när de klättrar uppför kontorstrappan och på väg. Allt står för någon form av träning.

Regeringens Covid-19-restriktioner har dock tvingat människor att arbeta på distans under de senaste åren. Men nu, även om Covid-restriktionerna nästan är borta, föredrar många företag och anställda fortfarande att arbeta hemifrån.

97 % av den globala arbetsstyrkan anser fortfarande att distansarbete är fördelaktigt, men sanningen är att arbete hemifrån hämmar det fysiska välbefinnandet på lång sikt. Hur är det?

#1. Mindre rörlighet

När du arbetar hemifrån är det mindre eller ingen fysisk aktivitet involverad.

Det är uppenbart att trots att du sparar dina pendlingskostnader och arbetar bekvämt, spenderar du timmar på långa samtal och zoommöten.

Blir vi stillasittande?

En studie av Cambridge Open Engage rapporterade att amerikaner som arbetade hemifrån hade sett en 32% minskning i fysisk aktivitet dagligen.

Det betyder, ja, vi blir stillasittande!

#2. Arbetströtthet

Att upprätthålla en korrekt balans mellan arbete och privatliv när du arbetar på distans är svårt. Ironiskt nog är ditt arbete nu i ditt hem, och enligt din familj har du ingen tidsbunden träldom. Men ditt företag tycker också detsamma.

Detta skapar tidshanteringsproblem. Du gör ditt bästa för att balansera båda och arbeta längre timmar, sträcker ditt arbetsliv dag för dag.

Snart börjar du känna arbetströtthet. Eftersom anställda befinner sig i arbete hela tiden har de mindre tid för andra aktiviteter, inklusive fysisk träning.

#3. Social isolering

När träffade du din kontorskollega senast? Om ditt svar är före Covid är du mottaglig för social isolering. En brist på social interaktion resulterar i ett sömnschema, depression och ensamhet.

För att bli av med alla dessa problem är fysiska och mentala övningar nödvändiga. Om du är en frilansare eller en anställd som arbetar hemifrån kan under bordscyklar hjälpa till. Låt oss se hur!

Hur Under Desk Bikes hjälper WFH-proffs

Medan WFH gör oss latare dag för dag, kan det vara utmanande att bränna kalorier, behålla en bra fysik och hålla sig i form och aktiv.

Lyckligtvis finns det en enkel lösning på det här problemet: Under Desk Bikes.

  Vad är OTG-lagring?

En motionscykel under skrivbordet är en cykel designad för personer som vill träna regelbundet utan att försvåra deras arbete.

Bordscyklar är också bra för personer som har svårt att resa sig från stolarna. De är lätta att köra och de kräver inte mycket styrka eller balans.

Med träning under skrivbordet har du möjlighet att övervinna arbetströtthet och bli mer produktiv medan du arbetar hemifrån.

Låt oss gräva djupare i hur under skrivbordscyklar är den bästa träningslösningen för WFH-proffs.

#1. Återställ en hälsosam balans mellan arbete och privatliv

En av de viktigaste anledningarna till att investera i motionscyklar under skrivbordet är att få igång kroppen samtidigt som du fokuserar på ditt arbete.

Låt oss förstå det bättre. När du sitter, utövas allt ditt vikttryck på hälarna på dina fötter. När du använder en cykel under skrivbordet flyttas denna vikt till mitten av foten. Detta ökar mängden syre som din fot får.

Uppenbarligen förbränner cykling en betydande mängd kalorier som du kanske inte kan bränna på något annat sätt.

#2. Upplev en produktivitetsökning

När du tränar frigör din kropp endorfiner, hormoner som får dig att känna dig lycklig. Spännande dessa hormoner under arbetet kan göra ditt humör glad och göra dig mer produktiv.

Dessutom hjälper en bordscykel dig att kanalisera din överflödiga energi, vilket ger dig tillräckligt med energi för att fokusera på arbetet.

#3. Hämmar inte arbetsproduktiviteten

Det bästa med en cykel under skrivbordet är att den inte kommer att distrahera dig så mycket från ditt arbete.

När du trampar kan du märka att din överkropp rör sig från sida till sida, vilket kan vara distraherande till en början. Men med övning kommer du att kunna ändra din hållning.

På samma sätt är det overkligt att bli distraherad av cykelns ljud. De är designade för att vara extremt tysta, även om du trampar lika snabbt som Usain Bolt.

Här är några av de bästa skrivbordscyklarna för ditt hemmakontor.

YOSUDA ​​Magnetic Under Desk Cykelcykel YBM-1

Grundades 2018 – Yosuda är ett familjefitnessmärke som säljer träningsutrustning som stationära cyklar, underbordscyklar m.m.

Yosudas cykel är en premiumcykel för skrivbord.

Funktioner

 • Multifunktionell: Utför utan ansträngning arm- och benövningar oavsett om du är ett barn eller en 70-åring
 • Smidig och tyst: Har en högkvalitativ samarium-koboltmagnet som ger riklig belastning för mjukare, tystare trampning
 • Kalibrerat motstånd: Kommer med 8 justerbara nivåer av magnetisk spänning och är tillräckligt stabil för att klara även den mest extraordinära motståndsnivån.
 • Lätt att använda och bära: Lätt att förstå digital mätare för att ge dig träningsinsikter och ett inbyggt bärbart handtag för att enkelt bära utrustningen

Yosuda under bordscyklar är perfekta för kompakta platser. Dessutom producerar de ett minimalt ljud på bara 20db – inte ens tillräckligt för att väcka en sovande bebis i rummet.

DeskCycle

DeskCycle är en produkt från 3D Innovations, LLC.

Det handlar om att utveckla mjukvara och produkter som gör det enklare och bekvämare att träna från bekvämligheten av ditt hem.

Funktioner

 • Realtidsresultat: Stor 5-funktions LCD-skärm spårar din hastighet, tid, tillryggalagd sträcka, förbrända kalorier och mer
 • Smidig pedalrörelse: Svänghjul med hög tröghet för en extra mjuk padelrörelse när du tränar
 • Whisper Silent: Använder beröringsfritt magnetiskt motstånd för att fungera tyst utan att störa dina medarbetare
 • Spänningskontroll: Välj mellan 8 olika intensitetsnivåer för att anpassa din upplevelse och pressa din träning till det yttersta

Skrivbordscykler levereras med gratis programvara för aktivitetsloggning online. Använd den för att spåra och analysera dina dagliga framsteg, beräkna kalorier och ladda upp dina steg till Fitbit.

Himaly motionscykel

Himalys bärbara cykelmotionär under skrivbordet är utmärkt för WFH-anställda som är intresserade av sin hälsa.

Den är multifunktionell och kan användas för både ben- och armövningar.

Funktioner

 • Lätt utrustning: Kompakt design och lätt kropp på 4 kg för att träna när och var du vill
 • Enkel montering: Montera maskinen på några minuter utan hjälp av en expert eller verktyg
 • Compact-Space Saver: Mikrodesign på 43 x 32 x 20 cm för att passa i det minsta utrymmet i ditt hem eller kontor
  Hur man gör en glasflaska Minecraft

Himalys under bordscykel är lätt att montera och kommer med antisladdpedaler för att ge dig ett bättre grepp när du tränar.

FlexiSpot

FlexiSpot är specialiserat på att ta fram ergonomiska lösningar som hjälper människor att leva ett hälsosammare och mer produktivt liv.

Dess produkter är speciellt testade och certifierade av TUV SUD.

Funktioner

 • Snabbjustering av säte: Dess pneumatiska justeringsspak gör att du snabbt kan justera sätet till önskad höjd med ett enkelt tryck
 • Kalibrerat motstånd: 8 nivåer av motstånd för att hjälpa dig gå från lätt aktivitet till ett robust träningspass med ett handgrepp
 • Justerbart skrivbord: Enkelt justerbart skrivbord med upp-, ner- och tillbakarörelser för sittande och stående positioner
 • Låsbara gravitationshjul: Lättrullande hjul för fri rörlighet plus gravitationssensorhjulslås för att hålla cykeln stadigt medan du tränar

Det bästa med FlexiSpot är att den har ett hopfällbart trampsystem och hjul för att passa i de minsta utrymmena i ditt rum eller kontor.

FlexStride Elliptisk under skrivbord

FlexStride Under Desk Elliptical är en bekväm och effektiv lösning för dina ohälsosamma träningsursäkter.

Utrustningen drivs manuellt, så du behöver inte vänta på el för att starta träningen – inga sladdar, ingen laddning, ingen el behövs.

Funktioner

 • LCD-skärm: Livlig digital display för att kontrollera dina vanliga framsteg och fatta datadrivna beslut
 • Bärbar utrustning: Väger bara 26,5 pund med ett inbyggt handtag för att enkelt bära utrustningen över rum eller kontor
 • Ultimat stabilitet: Robust yta över pedalerna för att förhindra halt grepp och ge stabilitet medan du tränar
 • Sports Recovery: Accelererad läkning för att förhindra framtida skador och hitta lättnad för ledvärk och ryggsmärtor snabbt

Du får även livstidsgaranti på FlexStrids ellipsträckare. Dessutom kommer utrustningen med en rullmatta, tjuderrem, träningsmotståndsband och ett par stolshjulstoppare.

FlexCycle motionscykel

FlexCycle motionscyklar hjälper dig att rensa ditt sinne, bygga ut uthållighet och spänna muskler med bara 75 minuters fotpedalträning varje vecka.

Funktioner

 • Onlinespårningsprogramvara: Integrera din bordscykel med LifePro-appen för att spåra dina träningsframsteg och statistik under en instrumentpanel
 • Övre kroppsutrustning: Fäst de medföljande motståndsbanden på din maskin för bonusarmspedalerna för att byta upp ditt benpass till ett armpass
 • Justera spänningen: Anpassa din träning med 8 motståndsnivåer med hjälp av en ratt.
 • Säkert och stabilt: Halkfria grepp, stabiliserande stänger och valfri förbindningsrem ingår för ökad säkerhet på hala golv

Du kan enkelt komma åt träningsvideor i FlexCycles community och få igång din under bordscykel på nolltid.

Obs: Precis som FlexStride kommer FlexCycle också med livstidssupport.

SitFit elliptisk motionscykel

SitFit Elliptical under skrivbordet motionscykel är lätt träningsutrustning för WFH-proffs.

Du kan enkelt anpassa ditt träningspass med en fjärrkontroll eller välja manuella inställningar.

Funktioner

 • Motoriserade dubbelriktade rörelser: Välj helt enkelt den hastighet och riktning du vill trampa på, och SitFit börjar svänga därefter
 • Fjärrkontroll: Anpassa dina inställningar för pedaltränaren manuellt eller med en fjärrkontroll
 • Enkel rörlighet: 16 lbs utrustning med ett inbyggt handtag för att flytta den varhelst det behövs
 • No-Slip-pedaler: Fothållaren är täckt med en robust yta som ger bättre grepp och stabilitet när du tränar

SitFit kompakt elliptisk är speciellt designad för seniorer och rehabändamål. Även om den inte har en hög motståndsnivå, kan man alltid använda den för regelbundna övningar och spåra förbrända kalorier. SitFit kompakt elliptisk är speciellt designad för seniorer och rehabändamål. Även om den inte har en hög motståndsnivå, kan man alltid använda den för regelbundna övningar och spåra förbrända kalorier.

Magnetisk under skrivbordscykel

Solig hälsa och fitness är ett ledande företag som tillverkar träningsutrustning för daglig hälsa.

Den magnetiska undercykeln är en prisvärd och mångsidig lösning på din vanliga träningsrutin.

Funktioner

 • Låg påverkan: Dess 7-tums steg hjälper dig att införliva underkroppsrörelser utan att sätta press på lederna
 • 2-i-1-design: Designad på ett sätt för att enkelt växla trampning med antingen dina fötter eller dina armar
 • Smidig drift: Bältesdriven mekanism och 3,52 lbs svänghjul för att ge dig en smidig cykelupplevelse
 • Lätt att förvara: Kompakt utrymmesdesign för att passa i de minsta utrymmen under skrivbordet och ett inbyggt handtag för att enkelt flytta den
  Hur man använder Microsoft Teams delade skärm i möten

Liksom många andra under bordscyklar finns det åtta nivåer av magnetiskt motstånd och en display som spårar aktivitet.

Vive pedaltränare

Vive pedalmotionär är en bärbar motionscykel under skrivbordet för WFH-proffs.

Den har en kompakt design som gör att du kan utföra arm- och benövningar utan ansträngning.

Funktioner

 • Whisper Quiet: Noise pedalmekanism för att förhindra dig från distraktioner när du använder Vive-tränaren
 • Snabbinstallation: Konstruerad på ett sätt för att enkelt montera allt och få din maskin igång på några minuter
 • Justerbart motstånd: Justera enkelt motståndsnivån och anpassa din träning
 • LCD-skärm: Multifunktionell LCD-skärm för att snabbt förstå dina träningsmål och resultat

Vive pedaltränare är utmärkt för att tona muskler och förbättra koncentrationen. Den låga designen förhindrar att pedaltränaren glider på vilken yta som helst, inklusive bordsskiva, mattor eller golvytor.

Exerpeutic 2000M motoriserad elektrisk pedaltränare

Vill du bränna några kalorier medan du är på ett konferenssamtal? 2020 års uppgraderade modell av Exerpeutic pedaltränare är rätt passform för dig.

Modellen främjar bättre blodcirkulation, styrka och rörlighet.

Funktioner

 • 2-i-1-design: Använd pedaltränaren med både fötter och arm alternativt för att främja bättre blodcirkulation över över- och underkroppen
 • Rymliga pedaler: Förbättrad stor 12 cm bred hopfällbar pedal med justerbara remmar för att förhindra att din fot glider
 • Hastighetsregulator: Handhållen hastighetsregulator med 180 cm förlängd lång sladd för enkel hastighetsjustering
 • Motor Auto-Stop: Överbelastningsskydd stoppar rotationen av vevarna om användarens ben inte kan rotera fritt

Du kan njuta av ett mer motståndskraftigt träningspass när strömmen är avstängd. När strömmen är på har den en automatisk 15 min timersession som förhindrar exkursionsuppvärmning för den som trampar och maskinen.

Stamina Inmotion elliptisk

Letar du efter en cykel under skrivbordet med en noise policy kopplad till den? Stamina Inmotion Elliptical ger en tyst och effektiv träningsupplevelse även på högsta motståndsnivå.

Funktioner

 • Multi-Function Monitor: Lättläst digital monitor för att spåra framsteg i realtid och se all din träningsstatistik med jämna mellanrum
 • Justerbara spänningar: Kontrollera intensiteten på träningen genom att helt enkelt vrida på motståndsratten medan du tränar
 • Halka pedaler: Strukturerade pedalytor för att säkra dina fötter medan du kämpar för god hälsa
 • Dubbelt träningsläge: En unik design som låter dig använda strider medan du sitter eller står utan ansträngning

Inmotion Elliptical kan också integreras med en smart fitnessapp som stöds av müüv. Träningsappen erbjuder personlig träning och skräddarsydda videor för att hjälpa dig att få den perfekta WFH-övningen.

Cubii Pro under skrivbord elliptisk maskin

Cubii Pro sittande under skrivbord elliptisk är en av de bästa under bordscyklarna på marknaden.

Den lovar en ”viskande tyst” motor som gör den perfekt för hem- och kontorsanvändning.

Funktioner

 • Smooth Stride: Ultraslät utväxling för att bibehålla friflytande pedaler vid alla motstånd och berika din träningsupplevelse
 • Integrerad fitnessapp: Synkronisera Cubii-appen med din enhet för att spåra dina framsteg och förbrända kalorier
 • Lätt att bära: Cubii elliptisk väger bara 32 lbs och kommer med ett inbyggt handtag
 • Whisper-Quiet: Ingen buller pedaloperationer även med en högre motståndsnivå

Cubii under-skrivbord elliptisk kommer med 8 nivåer av motstånd. Du kan justera din träningsintensitet när som helst bara genom att vrida på justeringsratten.

Vive Magnetic Pedal Exerciser

Vive magnetisk pedaltränare är en uppgraderad modell av sin tidigare under bordscykelmodell.

Det är den smartaste pedaltränaren på marknaden och mer fördelaktig för övningar med låg effekt.

Funktioner

 • Smooth Pedal Motion: Exceptionellt mjuka och tysta pedalrörelser på grund av dess inbyggda magnetiska motstånd
 • Snabbinstallation: Sätt ihop utrustningen snabbt med den lättförståeliga användarmanualen och reseguiderna i mobilappen Vive
 • Smartphone-kompatibilitet: Para ihop din enhet med pedaltränaren för att använda Vive fit-appen för riktade träningspass och spåra dina framsteg

Vive pedalmotionär är det perfekta valet för anställda yrkesverksamma som jobbar på jobbet.

Avslutning 🚲

Under-desk motionscyklar finns i olika former och varianter. I den här artikeln har vi diskuterat några av de bästa skrivbordscyklarna för ditt hemmakontor.

Fortfarande, förvirrad om den bästa skrivbordscykeln för dig? Låt oss förfina cyklarna efter deras bästa kvalitet.

Bästa Allround PerformanceDeskCycleBästa SplurgeCubii Pro Sittande Under Skrivbord Elliptisk CykelViska Tyst PrestandaStamina Inmotion EllipstrålcyklarBäst Lätt att ställa in Sunny Health & Fitness Magnetisk Under Skrivbord ElliptiskBäst Med AppLifePro FlexCycle Under Desk Motionscykel

Välj din favorit, skicka undercykeln under ditt skrivbord och uppnå dina träningsmål på rätt sätt!