12 Tether-plånböcker som håller din krypto säker och sund

Här är de bästa Tether-plånböckerna för att lagra och skydda kryptotokens.

En kryptoplånbok är ett digitalt verktyg som låter oss skicka, ta emot och lagra olika kryptovalutor. Dessutom ger dessa plånböcker kontroll, bekvämlighet och säkerhet över dina kryptotillgångar.

Förutom de ovan nämnda funktionerna kan du också använda en kryptoplånbok för att interagera med olika decentraliserade applikationer (DApps). Till exempel kan du använda plånböcker för att lagra och handla på decentraliserade börser (DEX).

Den totala marknadsstorleken för kryptoplånbok var 8,42 miljarder dollar 2022 och förväntas ha en sammansatt tillväxt på 24,8 % mellan 2023 och 2030. Dessutom översteg det totala antalet användare av kryptoplånbok 84 miljoner i augusti 2022.

Tether (USDT) är den tredje största kryptovalutan, med ett börsvärde på över 77 miljarder dollar. Dessutom, på grund av Tethers stabila karaktär, föredrar fler handlare och investerare denna krypto för lagring och transaktioner.

Låt oss nu ta en titt på Tether Wallet. Håll ögonen öppna!

Vad är en Tether Wallet?

Tether wallet är en kryptoplånbok som låter dig hålla Tether (USDT) tokens. Eftersom Tether är ett stabilt mynt med ett värde motsvarande den amerikanska dollarn behöver du inte oroa dig för kryptomarknadens höga volatilitet.

Det låter imponerande, eller hur?

Tether (USDT) token, som lanserades 2014, byggdes på Bitcoins blockchain av Omni-plattformen. För närvarande stöds Tether på populära blockkedjor som Ethereum, Algorand, Bitcoin Cash, Polygon och Tron, för att nämna några.

Du kan hitta olika Tether-plånböcker baserat på deras funktioner och fördelar. De viktigaste typerna av Tether-plånböcker inkluderar:

🔷 Hårdvaruplånböcker: Du kan använda Tether-plånböcker för hårdvara för att lagra dina tokens offline för att undvika onlinehackning.

🔷 Mobila plånböcker: Tether mobila plånböcker låter dig omedelbart ansluta och interagera med börser eller appar med dina mobila enheter.

🔷 Desktopplånböcker: Du kan använda den här typen av plånbok installerad på din dator för att lagra och handla dina Tether-tokens.

🔷 Webplånböcker: Dessa Tether-plånböcker är tillgängliga för åtkomst med hjälp av dina webbläsare som stöds från mobila enheter eller datorer.

Nu när du känner till Tether-plånboken, låt oss kolla hur du väljer den bästa plånboken.

Hur väljer man den bästa Tether-plånboken?

När du överväger att välja en Tether-plånbok är det viktigt att överväga de viktigaste faktorerna nedan:

#1. säkerhet

Säkerhetsfunktioner är den viktigaste faktorn när du väljer en Tether-plånbok. Varje säkerhetsfel kan resultera i att du förlorar hela dina tokens som lagras i din plånbok.

Välj alltid plånböcker med säkerhetsfunktioner som PIN-kod, fingeravtryckslås, tvåfaktorsautentisering eller ansikts-ID. Kontrollera dessutom om plånboken följer de senaste säkerhets- och krypteringsstandarderna.

#2. Kompatibilitet

Om du använder flera enheter, se till att din Tether-plånbok stöder olika operativsystem. På så sätt kan du undvika problem med tokenöverföringar när du byter enhet.

Välj dessutom Tether-plånböcker som tillhandahåller mobilappar för dina Android- eller iOS-enheter. Den här funktionen kommer att vara användbar för att skicka och ta emot USDT-tokens när du är på språng.

#3. bekvämlighet

Tether-plånböcker är utvecklade för att hjälpa användare med snabbare kryptotransaktioner. För att göra det måste du välja en plånbok som ger ett användarvänligt gränssnitt för lagring och transaktioner.

De flesta Tether-plånböcker låter dig genomföra transaktioner i några enkla steg och alltid välja den typen av plånböcker. Dessutom är det bäst att föredra plånböcker som inte kräver kontoskapande och verifieringar.

#4. Kundsupport

Dålig kundsupport är alltid en smärtsam användarupplevelse i alla tjänstesektorer. Se till att välja Tether-plånböcker som löser dina problem på kortare tid.

Det är också bättre att välja en Tether-plånbok som ger flera upplösningsalternativ via chattar, e-post och telegram.

#5. Ytterligare egenskaper

Förutom att skicka, ta emot och lagra Tether-tokens kan du också leta efter ytterligare tjänster som matchar ditt syfte. Anta till exempel att du är en kryptohandlare. I så fall kan du välja Tether-plånböcker som ger portföljspårning och levande kryptopriser.

Andra ytterligare funktioner att titta på på Tether-plånböcker inkluderar:

 • Tillgänglighet för QR-skanner för att skicka och ta emot tokens direkt.
 • Möjlighet att ansluta till DApps sömlöst.
 • Plånböcker som stöder flera blockkedjor.
 • Stöder en mängd olika betalningsalternativ för att köpa Tether-tokens.

Nu ska vi ta en titt på de bästa Tether-plånböckerna.

Exodus

Exodus grundades 2015 och tillhandahåller Tether-plånböcker för mobila och stationära användare. Du kan använda denna kryptoplånbok för att smidigt hantera dina Tether-tokens från olika blockkedjor.

Exodus krypterar din transaktionsdata och plånbokens privata nycklar för säkerhet och integritet. Dessutom har denna Tether-plånbok ett användarvänligt gränssnitt och 24/7 kundsupport.

Exodus finns som hårdvara, mobil, stationär och webbplånbok. Du kan välja vilken som helst av dessa plånböcker för att handla, överföra eller ta emot Tether-tokens direkt. Du kommer också att få portföljdata i realtid och levande kryptomarknadsdiagram.

Mobilanvändare kan installera Exodus Tether-plånboken från Google Play eller App Store. Dessutom stöder skrivbordsversionen av Exodus Windows, Mac och Linux.

Om du föredrar webbplånböcker kan du installera Exodus i din Brave- eller Chrome-webbläsare. För ytterligare säkerhet kan du också satsa på hårdvaruplånboken, byggd i samarbete med Trezor, en av de bästa plånbokstillverkarna för kryptohårdvara.

Linné

Linens Tether-plånbok är säkrad med de smarta kontraktskontona från Safe, en populär kryptosäkerhetsplattform. Förutom säkerhetsfunktionerna erbjuder denna mobila plånbok ett enkelt användargränssnitt för enkel lagring och överföring av Tether-tokens inom några sekunder.

Linne ger dig 3 privata nycklar för att säkra din Tether-plånbok. Fördelen med att ha dessa nycklar är:

 • Du kan komma åt din plånbok även om du tappar bort en av de privata nycklarna.
 • Om någon stjäl en av dina privata nycklar kan de fortfarande inte komma åt din plånbok.

Dessutom kan du också köpa Tether och andra kryptovalutor på Linen med dina kredit- eller betalkort. Dessutom kan du alltid kontakta deras kundsupport via e-post.

Om du är en iOS-enhetsanvändare kan du installera Linens Tether-plånbok från App Store. Android-användare måste dock vänta tills det är tillgängligt på Google Play.

AlphaWallet

Letar du efter en mobil plånbok som hjälper dig att tjäna ränta och hålla dina Tether-tokens säkra? Prova AlphaWallet, en framstående kryptoplånbok.

Du kan använda den här plånboken för att ansluta till betrodda utlånings-DApps. Här kommer du att få intresse för Tether-tokens direkt på din AlphaWallet.

Dessutom är dina lagrade Tether-tokens säkrade med hjälp av Secure Enclave. AlphaWallet samlar inte heller in dina data eller KYC-detaljer för att skydda din integritet.

Den senaste versionen av AlphaWallet finns på App Store och Google Play. Android-användare kan dessutom ladda ner denna mobila plånbok direkt från AlphaWallets webbplats.

AlphaWallet tillhandahåller också magiska länkar för att skicka dina Tether-tokens sömlöst. Dessutom är deras officiella kundsupport tillgänglig via e-post och Telegram.

Infinity Wallet

Du kan hantera dina Tether-tokens på stationära och mobila enheter med Infinity Wallet. Dessutom låter denna plånbok dig begära tokens från andra plånböcker med hjälp av en QR-kod.

Infinity Wallet har krypteringsfunktioner på toppnivå för att ge maximal säkerhet för Tether-lagring och dess transaktioner. På samma sätt hålls dina uppgifter anonyma och privata för att förbättra din plånboks säkerhet och integritet.

Dessutom kan du spåra din Tether-portfölj till dess live-marknadspris. Du kan också använda Infinity Wallets chatt- och e-postsupportfunktioner för att lösa dina problem och rensa dina tvivel.

Infinity Wallets senaste stationära version stöder operativsystem som Linux, MacOS och Windows. Du kan också installera deras mobila plånbok för dina Android- eller iOS-enheter.

Förvaltare

Letar du efter en Tether-plånbok för att lagra tokens från olika blockkedjestandarder, såsom ERC-20, TRC-20 och BEP-20? Utvecklad av BlockSoft Lab, Trustee-plånboken gör det enkelt för dig.

Det mest imponerande med denna plånbok är enkelheten den erbjuder sina användare. Du kan aktivera Trustees Tether-plånbok med bara ett enda klick.

När aktiveringen av din plånbok är klar måste du ställa in en återställningsfras på 12 ord. Anta att du tappar din enhet; du kan fortfarande återställa din plånbok och de lagrade Tether-tokensen med den här frasen. Dessutom kan du lägga till säkerhetsfunktioner som PIN-kod, touchID eller faceID i enlighet med detta.

En annan viktig egenskap hos Trustee-plånboken är att den stöder flera kryptoplånböcker. Du kan lägga till och övervaka alla dina Tether-tokens med en mobilapp.

Trustees plånbok är tillgänglig för mobila enheter. Du kan installera den här plånboken från App Store eller Google Play.

Minke

Intresserad av en Tether-plånbok som stöder flera blockkedjor utan gasavgifter? Kolla in Minke för att utnyttja sådana imponerande funktioner.

Denna mobila plånbok är utvecklad av Minke Labs och kommer väl till pass när det kommer till insättning eller överföring av Tether-tokens på ett säkert sätt. I skrivande stund stöder Minke plånbok Binance Smart Chain, Ethereum och Polygon blockchains.

Minke wallet låter dig köpa Tether och andra kryptovalutor med Google och Apple Pay. Förutom det stöder den här plånboken även betal- och kreditkort tillsammans med andra populära banköverföringsmetoder.

Dessutom hjälper det användarvänliga gränssnittet dig att lägga till Tether (USDT) tokens i plånboken med tre enkla klick. Minke wallet finns på App Store och Google Play.

Freewallet

Freewallet är en multifunktionell Tether-plånbok utvecklad för Android och iOS-stödda mobila enheter och webbläsare. Du kan också använda denna plånbok för att köpa Tether (USDT) tokens med andra kryptovalutor.

För att använda funktionerna i Freewallet måste du skapa ett gratiskonto med ditt e-post-ID. Dessutom kan du också använda ditt mobilnummer och Google- eller Facebook-konton för att öppna ett konto.

Freewallet erbjuder en av de bästa kryptosäkerhetsfunktionerna för att skydda dina Tether-tokens. Denna plånbok kommer med följande:

 • Multisignaturbekräftelse för varje plånboksbaserad transaktion.
 • Daglig och veckovis transaktionsgräns för att minimera risken för tokenstöld.
 • PIN-kod, fingeravtryck och 2FA säkerhetsfunktioner.
 • Kalllagring av Tether-tokens för att eliminera onlinebedrägerier.

Freewallet erbjuder olika sätt att kontakta sitt supportcenter. Du kan kontakta deras officiella kundchefer via Telegram, Facebook Messenger, Skype eller e-post.

Trustee Plus

BlockSoft Lab utvecklade en mycket mer avancerad Tether (USDT) plånbok, Trustee Plus, för säkrare kryptolagring och överföring. Dessutom kan du använda denna Tether TRC-20-plånbok för att fylla på med bankkort.

Trustee Plus använder flera säkerhetsfaktorer och realtidsrevisionsteknik för att säkert lagra användarens Tether-tokens.

De viktigaste funktionerna i Trustee Plus mobilplånbok inkluderar noll avgifter för påfyllning och överföringar av kryptovaluta. Dessutom kan du genomföra köp- och säljtransaktioner till de bästa växelkurserna.

Trustee Pluss Tether-plånbok kan installeras på Android- eller iOS-enheter. Dessutom kan du också använda QR-skannern för omedelbar överföring av kryptotokens. Trustee Plus-användare kan också kontakta kundsupport via telefon eller e-post.

ZenGo

ZenGos Tether Wallet hjälper dig att skydda dina kryptofonder på det säkraste sättet. Dessutom kan du återställa din plånbok om du glömmer ditt lösenord eller tappar din enhet.

ZenGos inbyggda onlineportföljspårare låter dig övervaka livevärdet på dina Tether-tokens. Dessutom kan du skicka och ta emot Tether med några få tryck på din mobila enhet.

ZenGo tillhandahåller också en mängd olika betalningsmetoder för att köpa Tether-tokens. Du kan betala med din mobila betalningsapp, SWIFT-överföring, SEPA, Mastercard eller Visa.

ZenGo-plånboken stöder iOS- och Android-enheter. Du kan också få en chatt eller mejla hjälp från ZenGos kundtjänstteam.

Paybis

Paybis grundades av ett team av blockchain-entusiaster 2014 och är en ledande leverantör av Tether-plånbok. Denna kryptoplånbok syftar till att enkelt köpa, sälja eller lagra Tether (USDT) tokens.

Du måste skapa en Paybis-profil för att öppna en plånbok med dem. När din profil är klar kan du snabbt skapa en gratis Tether-plånbok.

Paybis Tether-plånbok kommer med en mängd olika säkerhetsfunktioner, såsom:

 • Privata nycklar för att säkra dina USDT-tokens.
 • Verkliga on-chain-transaktioner som alltid är verifierbara.
 • Tillgång till underjordiska anläggningar som inkluderar tre lager av skydd.
 • Inbyggt säkerhetslager för att hantera eventuella attacker.

Förutom de imponerande säkerhetsfunktionerna försäkrar Paybis också sina användare med 24/7 assistans. Du kan installera Paybis Tether-plånbok från App Store eller Google Play.

Atomic Wallet

Letar du efter en Tether-plånbok som fungerar bra med din PC och mobila enheter? Då kommer Atomic Wallet väl till pass.

Atomic Wallet lagrar dina privata nycklar på dina enheter istället för en server eller en centraliserad växel för att öka säkerheten. Denna säkerhetsfunktion låter dig ha total kontroll över dina Tether-tokens.

Bortsett från det ber Atomic Wallet inte om kontoregistrering eller KYC-verifieringar. Dessutom förblir din data ospårad. Du kan också kontakta supportteamet via chatt eller e-post om du har några tvivel eller klagomål.

Du kan ladda ner Atomic Wallet på din PC, som stöder MacOS, Windows, Fedora, Ubuntu och Debian. Du kan också installera deras mobilappar från App Store eller Google Play.

CoinZoom

CoinZoom erbjuder användarna en effektiv Tether-plånbok som stöder TRC-20-tokenstandarden. För att sätta in Tether-tokens till denna plånbok måste du skapa ett gratis CoinZoom-konto.

Det enkla och lätta användargränssnittet för denna Tether-plånbok hjälper till med snabbare och mer effektiva transaktioner. Du kan skicka och ta emot USDT (TRC-20) med några enkla klick.

CoinZooms Tether-plånbok är en mobilplånbok. Du kan installera den här plånboken genom att skanna QR-koden på CoinZooms webbplats eller från Google Play eller App Store.

Du kan också använda kundsupport från CoinZoom Chat för att lösa dina frågor eller problem. Dessutom kan du också skicka in supportbiljetter och spåra deras status.

Slutord

Sammanfattningsvis måste säkerheten vara din högsta prioritet när du väljer en Tether-plånbok. Efter det kan du leta efter andra viktiga funktioner som bekvämlighet och enhetskompatibilitet.

Du kan välja vilken Tether-plånbok som helst som passar dig bäst i den här artikeln. Slutligen, se till att använda maximala säkerhetsfunktioner tillgängliga på plånböckerna för att skydda dina kryptotillgångar.

Kolla också in de bästa Ethereum-plånböckerna!