12 skäl att använda Apex Hosting för ditt Minecraft-spel

Att välja Apex-värd för att spela Minecraft kan ta din spelupplevelse till en helt ny nivå.

Det ger rika funktioner, funktioner och prestanda för att förbättra dina spel. Och om du stöter på några problem kan de lösa dem snabbare, så att du kan fortsätta spela spel utan avbrott.

Nu kanske en del av er frågar varför hyra en spelserver när det är möjligt att spela videospel gratis genom att vara värd i ett vanligt nätverk.

Ja, det är möjligt. Men det kommer också med en kostnad, inte i termer av pengar utan prestanda och övergripande spelupplevelse.

Self-hosting kan irritera dig med konstanta fördröjningar och stillestånd, och bristen på funktioner kommer att hålla dig efter andra spelare.

Det är därför du behöver en kraftfull spelvärdtjänst som Apex Hosting för att hyra en server och spela Minecraft sömlöst samtidigt som du kan njuta av en robust prestanda, större drifttid och otroliga funktioner.

Låt oss prata om Apex Hosting och hur det kan hjälpa till att förbättra din Minecraft-spelupplevelse.

Vi presenterar Minecraft

Minecraft är ett legendariskt sandlådespel som släpptes av Mojang Studios 2011, och det spelas av miljontals spelare över hela världen. Det är ett bästsäljande videospel med cirka 140 miljoner aktiva spelare. Detta spel låter spelaren utforska en blockig och tredimensionell värld med oändliga landskap.

Du kan antingen spela Minecraft i överlevnadsläge eller kreativt läge.

  • I överlevnadsläget får spelare begränsade resurser för att samla och överleva i spelvärlden.
  • I kreativt läge har spelare obegränsade resurser för att överleva världen.

Vurmen för detta spel är oöverträffad, eftersom det fortfarande finns miljontals spelare som spenderar timmar på att utforska Minecrafts ständigt växande landskap. Du kan bäst njuta av spelet i multiplayer-läge, där du kan ta med dig många andra spelare från dina vänner och familj att spela med. Alla kan gå samman och arbeta för att bygga en bas och överleva farorna.

Vad är Apex Hosting?

Apex Hosting är utan tvekan en av de bästa spelvärdtjänsterna i branschen och erbjuder Minecraft-servrar i decennier.

Denna värdtjänst är en favorit bland många Minecraft-spelare eftersom den ger många exklusiva funktioner och otrolig prestanda som lyfter spelupplevelsen till en helt ny nivå. Det är en multinationell värdtjänst som vem som helst från var som helst i världen kan komma åt med lätthet.

Oavsett om du bor i Texas (USA), London (Storbritannien) eller Mumbai (Indien), kommer du att få förstklassig service överallt på grund av dess världsomspännande serverplats. Denna amerikanska organisation startade sin resa 2013, och sedan dess har den levererat utmärkta tjänster. De fokuserar på att skapa en solid värdinfrastruktur och robust supportteam.

Förutom att tillhandahålla förstklassiga värdtjänster, har de också hållit priset överkomligt, vilket gör dem till ett toppval bland många spelare. Apex Hosting använder den senaste hårdvaran, avancerat DDoS-skydd och ett nätverk med hög bandbredd för spelservrarna.

Alla deras servrar är baserade på Java och Bedrock edition, vilket säkerställer hög tillförlitlighet under hela livscykeln. Inte konstigt varför de har nått en svindlande siffra på 300 000 värdservrar för Minecraft!

Dessutom, när du väl får en Apex Hosting-server för Minecraft, letar du aldrig efter ett alternativt alternativ. Du skulle älska att använda tjänsten och spendera timmar på att bygga din bas på Minecraft.

Även om Apex Hosting är mycket populärt för att vara värd för Minecraft, har de också utökat sin lista med stödjande spel genom att inkludera Ark, Rust, CS: GO, Unturned, Arma, Starbound och andra produktiva spel.

De bästa skälen till att välja Apex Hosting för Minecraft

Apex Hosting erbjuder många funktioner, inklusive några exklusiva som ger Minecraft-spelare gott om skäl att välja dem framför andra. Här är några förstklassiga funktioner som gör det till det bästa valet för att spela Minecraft.

Branschledande hårdvarusupport

Apex Hosting har utrustat sin server med branschledande hårdvara som Ryzen 9 5900X 4.8Ghz eller Intel Xeon 2288G 5.0Ghz-processorer och 128GB DDR4 RAM för att säkerställa fördröjningsfri prestanda.

De har också utnyttjat NVME Raid 1 blixtsnabbt lagringsutrymme så att du får en snabb uppstart när du startar spelet. Deras team övervakar kontinuerligt denna tjänst och dess hårdvarukomponenter för att säkerställa att du har fulla resurser för att köra spelet med hög TPS.

Världsomspännande datacenterplatser

Alla deras högkvalitativa barmetallservrar finns i alla de främsta områdena i världen, vilket säkerställer Minecraft-spel med låg ping. Servrarna som finns i USA finns i Portland (Oregon), Los Angeles (Kalifornien), Dallas (Texas), Vint Hill (Virginia) och Miami (Florida).

Utanför USA har de också 11 servrar spridda över olika delar av världen. Dessa platser är Montreal (Kanada), São Paulo (Brasilien), London (Storbritannien), Gravelines (Frankrike), Frankfurt (Tyskland), Tel Aviv (Israel), Singapore, Sydney (Australien), Istanbul (Turkiet), Tokyo ( Japan) och Mumbai (Indien). Organisationen har också kopplingar till många Tier 3-datacenter för att säkerställa låg ping för alla Minecraft-spelare som spelar var som helst i världen.

Avancerat DDoS-skydd

Denna värdtjänst är känd för sitt avancerade DDoS-skydd, som säkerställer att din underjordiska minutforskning inte avbryts på något sätt. Servrarna är klassade för att hantera DDoS-attacker upp till 300 Gbps, så servern är tillgänglig 24/7. Viktigt är att de använder begränsningssystem på företagsnivå, så om det finns något problem skulle det åtgärdas snabbt.

Support för minispel

Stöd för minispel är en unik funktion som ger Apex Hosting ett försprång framför andra. Minecraft Java Edition är välkänt för sina minispel och erbjuder många val. När du köper Minecraft-servern kan du välja vilken speltyp som helst och den är omedelbart redo för dig.

Minispelsalternativen du kommer att få är bedwars, boost, bygg strid, fånga flaggan, grottblock, kreativ, fraktion, hardcore, lobby, mordmysterium, fängelse, jordbävning och många fler. Men när du går för Minecraft-minispelet bör du få en server med högt RAM-stöd.

Strömlinjeformad kontrollpanel

Den strömlinjeformade Multicraft 2.0-kontrollpanelen för Apex Hosting-tjänsten är en av dess största USP:er. Oavsett om du hanterar en server för första gången eller om du är en erfaren administratör kan du enkelt glida igenom konsolen, hantera filer, ändra serverversioner och redigera konfigurationen.

Genom denna kontrollpanel får du även många andra intuitiva funktioner som gör det enkelt att anpassa din Minecraft och även gör den redo att spela när du vill. Du kan komma åt kontrollpanelen inte bara via din PC utan även smartphone eller surfplatta.

Modpaket med ett klick

Med denna värdtjänst kan du installera och spela ditt favoritmodpaket med bara ett klick. Apex Hosting låter dig gå utöver standardspelet och låter dig installera vilken mod du vill för att krydda din Minecraft-spelupplevelse.

Installationen är enkel och du kan ändra version när du vill. Du kan prova de populära mod-paketen från Technic, Void Wrath and Feed och The Beast, som har fått mycket uppmärksamhet från erfarna Minecraft-spelare.

Gratis underdomän

Med varje Minecraft-server du får kommer Apex Hosting att tillhandahålla ett gratis anpassat underdomännamn. Du kan använda underdomännamnet för att dela på din webbplats eller med dina vänner.

Att få en underdomän gynnar många eftersom det eliminerar behovet av en dedikerad IP-adress för att skapa ett namn för din Minecraft-server. Det bästa är att det kostnadsfria underdomännamnet inte beror på storleken på din server du får.

Mängd plugin-alternativ

Du kan också anpassa Minecraft-servern med olika plugins utan att behöva installera dem. Plugins gör serverhantering och gameplay mycket bekvämare. De gör det möjligt för dig att skapa olika rangordningar, bestämma vem som kan komma åt vissa områden, lägga till specialtecken till namn och många fler.

Men för att köra plugins måste du ha servern som Spigot, Paper eller Craftbukkit. Du hittar ett brett utbud av plugins på Spigot eller Bukkit repositories, så att du alltid kan hitta ett nytt sätt att njuta av din utforskning i Minecraft på ett annat sätt.

Effektiv kundsupport dygnet runt

Apex Hosting har ett otroligt kundserviceteam som är redo att hjälpa dig hela tiden för att lösa alla problem. De har också 24/7 livechatthjälp där serveradministratörer hjälper dig med alla frågor.

Livechatten kan lätt nås via kontrollpanelen, och det finns knappt någon väntetid innan du får kontakt med erfaren kundtjänstpersonal. När du kommunicerar med kundtjänst angående någon fråga eller problem kommer du inte ha några språkproblem eftersom Apex Hosting erbjuder flerspråkig hjälp.

Användare kan kommunicera inte bara på engelska utan också på spanska, tyska och andra populära språk. Detta säkerställer effektiv kommunikation mellan användaren och servicedesk utan språkproblem.

Pålitlig automatisk säkerhetskopiering

Denna värdtjänst säkerställer alltid att du inte förlorar några sparade spel eller data på grund av fel eller serverfel. Den utför en regelbunden automatisk säkerhetskopiering av data utanför platsen för att skydda all din data från alla typer av fel.

I händelse av ett krasch eller plötsligt fel kommer serveradministratören snabbt att återställa den sparade data till den centrala servern så att du kan återuppta ditt bygg- och jordbruksarbete där du har lämnat.

Omedelbar installationsfunktion

Precis som alla andra toppvärdtjänster för spel, konfigurerar Apex Hosting också automatiskt servern på några minuter, så att du kan starta din Minecraft-resa direkt utan att ställa in allt själv.

När du väl har gjort köpet tillhandahålls servrarna automatiskt, och det ställs snabbt upp beroende på dina krav. Enligt Apex Hosting är den maximala tiden som krävs för att slutföra en serverinställning cirka 5 minuter.

Tillgänglighet för färdiga kartor

Om du har spelat Minecraft ganska länge vet du hur svårt det är att bygga en ny karta. Det kan ta långa timmar. Men med en Apex Hosting-server kan du enkelt generera en ny karta eftersom du kommer att ha tillgång till hundratals förgjorda kartor. Alla dessa vackert utformade förgjorda kartor av Apex-team effektiviserar hela processen.

Om kartorna inte är inbyggda i spelet kan du också ladda ner dem från källan och lägga till dem via kontrollpanelen.

Fördelar med att använda Apex Hosting

När det kommer till Minecraft-servrar fungerar Apex Hosting som ett självklart val för många på grund av de olika fördelarna det erbjuder.

#1. Otrolig prestanda

Med Apex Hosting som har din värdtjänst behöver du inte oroa dig för prestanda. Oavsett om du spelar ensam eller med många vänner, kommer du aldrig att känna någon eftersläpning eller tappad FPS. Den använder hårdvara på företagsnivå för alla sina servrar, vilket hjälper servern att leverera otrolig prestanda.

#2. Enkel installation och anpassning

Den mycket intuitiva multicraft-kontrollpanelen gör det enkelt för varje spelare att enkelt ställa in och anpassa servern. Även om du har mindre erfarenhet av serverhantering kommer du inte att ha svårt att köra servern. Alla kontroller är lämpligt placerade så att du sömlöst kan göra ändringar utan problem.

#3. Världsomspännande serverplats

Apex Hosting har servrar placerade över 16 geografiska områden över hela världen, som täcker Amerika, Europa, Asien och Oceanien. Detta säkerställer en låg pingprestanda oavsett var du spelar från. Dessutom blir du automatiskt ansluten till närmaste server som är möjlig utan ingripande.

#4. Förbättrad säkerhet och tillförlitlighet

Med Apex-hosting har du optimal säkerhet och tillförlitlighet. Den får DDoS-skydd i toppklass som inte kommer att misslyckas även under allvarliga DDoS-attacker. Dessutom använder den ett automatiskt säkerhetskopieringssystem och säkerställer en pålitlig tjänst varje gång du stoppar spelet. Servrarna är designade med dedikerad hårdvara som inte kommer att gå sönder under tung belastning och som kan köras non-stop.

#5. Överkomlig prissättning

Prissättningen för denna värdtjänst är en annan anledning som lockar många människor till den. Apex Hosting erbjuder dig många alternativ så att du betalar efter din användning. Från 2 GB RAM till 16 GB och ett urval av servertyper och mod-paket, låter det dig bestämma vilken plan du kan få.

Minsta prenumerationsavgift du måste betala är $7,49 per månad. Om du väljer den extrema konfigurationen måste du betala $44,99 per månad. Det bästa är att du också får en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du inte är nöjd med prestandan.

#6. Utmärkt kundservice

Apex Hosting är känt för sin enastående kundservice, och de är alltid tillgängliga för att lösa problem. Dessutom har de välutbildade serviceagenter som kan guida dig genom de flesta problem som du kan möta. Kundtjänst är nåbar via både meddelanden och samtal, så att komma i kontakt med dem kommer inte att vara ett problem för dig.

#7. Lista över rika funktioner

Apex Hosting har en rik uppsättning utmärkta funktioner. Möjligheten att använda flera plugins och mods på servrarna gör det mycket fördelaktigt för alla spelare. Du kommer att ha möjligheten att använda och ladda ner flera pluggar och moddar från olika källor för att piffa upp ditt spelande.

Dessutom kommer du att ha många förgjorda kartor på servern och kan till och med ladda ner dem från specifika källor. Du kommer också att ha tillgång till otaliga minispel från listan över förgjorda speltyper på denna server.

Slutord

Apex Hosting är en pålitlig Minecraft-värdtjänst som du kan välja. Det kommer att behandla dig med förstklassig prestanda och drifttid, överkomliga priser och en enorm lista med fantastiska funktioner när du tar deras server.

Således, om du undrar om du ska välja Apex Hosting för att spela Minecraft eller inte, skulle jag föreslå att du väljer det.

Kolla sedan in hur du är värd för en Minecraft-server på Vultr.