12 korrigeringar för Minecraft En befintlig anslutning tvångsstängdes av fjärrvärdsfel

Spread the love

Minecraft är ett mycket populärt online multiplayer-spel utan några tvivel. Och så är dess server alltid upptagen vilket leder till att spelarna kämpar med flera problem och fel från tid till annan. Minecraft En befintlig anslutning stängdes med tvång av fjärrvärden indikerar att det finns ett problem med din internetanslutning och att den inte kan ansluta till Minecraft-servern. Många användare lyckas fixa Connection Lost Internal Exception: java.io.IOException-problem genom att inaktivera säkerhetsprogrammen som är installerade på deras datorer. Ändå finns det några andra felsökningshack som hjälper dig att fixa en befintlig anslutning som tvångsstängdes av fjärrvärden Minecraft-felet på din dator.

Hur man åtgärdar Minecraft En befintlig anslutning stängdes med tvång av ett fjärrvärdfel

Du kanske har en aning om varför internt undantag för anslutning förlorad kan inträffa på din Windows 10-dator. Innan du använder några felsökningsmetoder måste du veta varför problemet uppstår. Här är några möjliga orsaker som orsakar det diskuterade problemet.

  • Onödiga program som körs i bakgrunden är i konflikt med Minecraft
  • Anslutningsproblem från servern
  • Windows Defender-brandväggen blockerar webbadressen eller programmet
  • Föråldrade eller felaktiga grafikdrivrutiner
  • Korrupta cachefiler i värdfilen
  • Konflikter inom appen och serverns underhållsaktivitet

Nu vet du orsakerna som orsakade Minecraft att en befintlig anslutning tvångsstängdes vid startproblem. Gå vidare till nästa avsnitt för att hitta felsökningsmetoderna.

Grundläggande felsökningssteg

Här är några grundläggande felsökningsmetoder som hjälper dig att fixa Minecraft-fel med enkla hack.

1. Använd den officiella Minecraft Launcher

Om du använder en startstartare från tredje part för att öppna Minecraft kan det orsaka problem med Minecraft-anslutningen. Använd alltid officiell launcher för att logga in på Minecraft. Se också till att du använder den uppdaterade versionen av Minecraft för att undvika eventuella fel.

2. Rensa webbläsarens cacheminne

Om du möter Minecraft En befintlig anslutning stängdes med tvång av en fjärrvärd Windows 10-problem i vilken webbläsare som helst, prova att använda en annan webbläsare. Öppna en ny flik i någon annan webbläsare och navigera till Minecraft.net. Logga in med dina referenser. Om du inte stötte på några fel i en ny webbläsare, rensa webbhistorik och cachelagra i din primära webbläsare.

3. Verifiera serverstatus

Trots att Minecraft inte har någon officiell statussida kan du kontrollera dess status på Twitter-supportkontot. Om det finns något problem med Connection Lost Internal Exception-problemet kan du hitta detsamma på den här sidan. Om det finns några serverunderhållsaktiviteter kan du också möta samma problem.

1. Besök Mojang statussida på Twitter.

2. Kontrollera om det inte finns några problem med Minecraft.

3. Kolla också Reddit och Minecraft.net och se om alla andra användare har rapporterat om problemet.

4. Om du hittar några server- eller underhållsaktiviteter har du inga andra alternativ än att vänta.

4. Starta om Minecraft launcher

Som en grundläggande felsökningsmetod, försök att starta om Minecraft-startprogrammet. Det är att logga ut från ditt Minecraft-konto och sedan logga in igen efter ett tag. Den här lösningen är ganska enkel och här är några steg för att starta om startprogrammet.

1. Klicka först på LOGGA UT i ditt Minecraft-konto enligt bilden.

3. Högerklicka nu på det tomma utrymmet i Aktivitetsfältet.

4. På fliken Processer i fönstret Aktivitetshanteraren, sök och välj Minecraft-uppgifterna som körs i bakgrunden.

5. Klicka sedan på Avsluta uppgift i det övre högra hörnet av fönstret.

6. Starta om datorn.

7. LOGGA IN igen med dina referenser.

Kontrollera nu om du har åtgärdat problemet med en befintlig anslutning som tvångsstängdes.

5. Logga in på Microsoft-kontot igen

För att undvika Minecraft En befintlig anslutning stängdes med tvång på grund av ett problem med fjärrvärden, att logga in igen på ditt Microsoft-konto kan hjälpa dig mycket. Detta kommer att lösa alla kontosynkroniseringsproblem och du kan prova följande instruktioner för att göra detsamma.

  7 verktyg (gratis + betald) för att övervaka Active Directorys hälsa

1. Navigera till sökmenyn och skriv Microsoft Store. Klicka sedan på Öppna.

2. Klicka nu på din profilikon och välj sedan alternativet Logga ut.

3. Klicka nu på Logga in som visas.

4. Välj nu ditt Microsoft-konto och klicka på knappen Fortsätt.

5. Skriv in inloggningsuppgifterna och logga in på ditt Microsoft-konto igen.

6. Inaktivera antivirus tillfälligt (om tillämpligt)

En annan möjlig orsak som orsakar det diskuterade Minecraft-problemet är din säkerhetssvit. När dina antivirusprogram upptäcker Minecraft-filer och mappar som ett hot kommer du att möta flera konflikter. Så läs vår guide om hur du inaktiverar antivirus tillfälligt på Windows 10 och följ instruktionerna för att inaktivera ditt antivirusprogram tillfälligt på din dator.

Efter att ha fixat det diskuterade Minecraft-problemet på din Windows 10-dator, se till att återaktivera antivirusprogrammet eftersom ett system utan en säkerhetssvit alltid är ett hot.

7. Inaktivera proxyserver

Om några olämpliga nätverksinställningar bidrar till det interna undantaget Anslutning förlorad, kan de lösas genom att återställa nätverket. Få användare ser till att använda proxyservrar för att dölja sin nätverksidentitet. Men detta kan bidra till flera problem med applikationer och program på din dator.

Läs vår guide Hur du inaktiverar VPN och proxy på Windows 10 och implementera stegen enligt anvisningarna i artikeln.

Efter att ha inaktiverat VPN-klienten och proxyservrarna, kontrollera om du har åtgärdat det diskuterade problemet på ditt konto. Fortfarande, om du inte uppnådde någon fix, försök att ansluta till en mobil hotspot.

8. Uppdatera Windows OS

Alla buggar och felaktiga uppdateringar i din dator kan fixas med Windows-uppdateringar. Microsoft släpper frekventa uppdateringar för att åtgärda alla dessa problem.

Se därför till om du använder den uppdaterade versionen av Windows operativsystem och om några uppdateringar väntar, använd vår guide Hur man laddar ner och installerar den senaste uppdateringen av Windows 10

Efter att ha uppdaterat ditt Windows-operativsystem, kontrollera om du har åtgärdat problem med Minecraft-anslutningen.

9. Uppdatera GPU-drivrutiner

Eftersom det är ett grafiskt intensivt spel är din grafikdrivrutin väsentligt viktig för din spelupplevelse. Om drivrutinerna är föråldrade eller felaktiga, se till att du uppdaterar dem. Du kan söka efter de senaste versionerna av drivrutiner från dess officiella webbplatser, eller så kan du uppdatera dem manuellt.

Följ vår guide 4 sätt att uppdatera grafikdrivrutiner i Windows 10 för att uppdatera din drivrutin och kontrollera om du har åtgärdat problemet.

10. Återställ GPU-drivrutiner

Ibland kan den aktuella versionen av GPU-drivrutiner orsaka startkonflikter och i det här fallet måste du återställa tidigare versioner av installerade drivrutiner. Denna process kallas återställning av drivrutiner och du kan enkelt återställa dina datordrivrutiner till deras tidigare tillstånd genom att följa vår guide Hur man återställer drivrutiner i Windows 10.

11. Installera om GPU-drivrutiner

Om du fortfarande möter Minecraft En befintlig anslutning stängdes med tvång av fjärrvärden efter uppdatering av dina GPU-drivrutiner, installera sedan om enhetsdrivrutiner för att åtgärda eventuella inkompatibilitetsproblem. Det finns flera sätt att installera om drivrutiner på din dator. Ändå kan du enkelt installera om grafiska drivrutiner enligt anvisningarna i vår guide Hur man avinstallerar och installerar om drivrutiner på Windows 10.

Efter att ha installerat om GPU-drivrutiner, kontrollera om du kan komma åt Minecraft utan några fel.

Metod 1: Starta Minecraft som administratör

Du måste behöva administrativa rättigheter för att få tillgång till några funktioner i Minecraft. Därför rekommenderas du att starta Minecraft med administratörsbehörighet enligt instruktionerna nedan.

1. Högerklicka på Minecraft-genvägen på skrivbordet eller navigera i installationskatalogen och högerklicka på den.

2. Klicka nu på Egenskaper.

3. I fönstret Egenskaper byter du till fliken Kompatibilitet.

4. Markera nu rutan Kör det här programmet som administratör.

5. Klicka slutligen på Verkställ och OK för att spara ändringarna.

Metod 2: Avsluta inkompatibla bakgrundsprocesser

Om det finns så många inkompatibla program som AVG Antivirus, BitDefender, ByteFence, Comcast Constant Guard, Comodo Internet Security, ESET Antivirus, Kaspersky Internet Security, Lavasoft Ad-aware Web Companion, McAfee Anti-virus / Intel Security, Norton Antivirus, PCKeeper / MacKeeper, Reason Security, Webroot SecureAnywhere, ZoneAlarm-brandvägg som kommer att störa Minecraft. Om du har något av dessa program på din dator, försök att inaktivera dem enligt anvisningarna i vår guide om hur du avslutar uppgiften i Windows 10.

  Vad ska man göra om Roblox-kontot raderas?

Metod 3: Ta bort Windows Store Cache

Att ta bort Microsoft Store-cachen kommer att åtgärda en befintlig anslutning som tvångsstängdes av fjärrvärdens Minecraft-fel. Detta kan utföras genom att utföra ett enkelt kommando. Följ instruktionerna nedan för att implementera detsamma.

1. Tryck och håll ner Windows + R-tangenterna samtidigt för att öppna dialogrutan Kör.

2. Skriv nu wsreset.exe och tryck på Enter.

Se till att du har åtgärdat det diskuterade problemet.

Metod 4: Inaktivera 3D Display Mode Feature (NVIDIA)

Fortfarande, om du är irriterad på Minecraft. En befintlig anslutning stängdes med tvång av fjärrvärden, kan det bero på inkompatibla inställningar som är kopplade till ditt grafikkort. Om du använder avancerade grafikkort kommer du att se inställningar för 3D-visningsläge. Du rekommenderas att inaktivera den här funktionen enligt instruktionerna nedan.

1. Tryck på Windows + I-tangenterna samtidigt för att öppna Windows-inställningar.

2. Klicka nu på System som visas.

3. Från den vänstra rutan, klicka på Display och scrolla ner till den högra skärmen. Klicka sedan på Avancerade skärminställningar som visas.

4. Leta nu efter funktionen Avancerade skärminställningar och stäng av det här alternativet. Kontrollera om du kan lösa det diskuterade problemet. Om inte, gå vidare till nästa felsökningsmetod.

Metod 5: Inaktivera SLI-läge (NVIDIA)

Scalable Link Interface (SLI) är utvecklat av NVIDIA för att koppla ihop två grafikkort för att leverera en enda utgång. Detta ökar processorkraften hos din dator men det utvecklar även buggar i Windows 10 PC. När två eller flera grafikkort är aktiverade på din dator kommer du att möta problemet med anslutningen förlorad internt undantag. Följ instruktionerna nedan för att inaktivera den här funktionen.

1. Högerklicka på ett tomt utrymme på skrivbordet och välj sedan NVIDIA Kontrollpanel.

2. På nästa skärm, kontrollera länken Set SLI-konfiguration som finns under 3D-inställningsmenyn.

Metod 6: Inaktivera stereoskopisk 3D (för NVIDIA-grafik)

Flera grafikkort i din dator kan komma med en stereoskopisk 3D-funktion men dina spel kanske inte är kompatibla med dem. Som ett resultat kan du få problem med anslutning förlorad internt undantag: java.io.IOException. Här är några instruktioner för att inaktivera den här funktionen.

1. Inaktivera antivirusprogrammet i din Windows 10-dator enligt anvisningarna ovan.

2. Gå nu till sökmenyn och skriv Kontrollpanelen. Tryck sedan på Enter.

3. Klicka nu på Avinstallera ett program som visas.

4. Högerklicka sedan på Stereoscopic 3D och klicka på Avinstallera som visas.

5. Vänta tills programmet har avinstallerats på din PC och starta om datorn. Se också till att det här alternativet tas bort från NVIDIAs kontrollpanel.

Metod 7: Ställ in kantutjämningsvärden till standard

Om du av misstag har ändrat dina kantutjämningsinställningar från deras standardvärden, kommer du att möta Minecraft. En befintlig anslutning stängdes med tvång av fjärrvärden. Ändå kan du enkelt återställa inställningarna till standardvärdena genom att följa instruktionerna nedan.

1. Avsluta Minecraft-processer och tryck på Windows + E-tangenterna samtidigt för att öppna Utforskaren.

2. Klistra sedan in följande sökväg i navigeringsvägen och tryck på Enter.

%LocalAppData%PackagesMicrosoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbweLocalStategamescom.mojangminecraftpe

Obs: Om Windows inte kan hitta den nämnda platsen, hoppa till nästa felsökningsmetod.

4. Öppna nu filen options.txt.

5. Hitta slutligen följande post och ställ in värdet till 4 som gfx_msaa:4

Kontrollera om du har åtgärdat problemet med ett internt undantag med anslutning förlorad.

Metod 8: Ändra DNS-adress

Flera användare har föreslagit att byte till Googles DNS-adresser kan hjälpa dig att fixa en befintlig anslutning som tvångsstängdes av fjärrvärdens Minecraft-fel. Om du startar Minecraft korrekt och står inför en svart tom skärm, följ vår guide för att ändra DNS-adressen. Detta hjälper dig att fixa alla DNS-problem (Domain Name System) så att du kan starta spelet utan krångel.

Efter att ha ändrat din DNS-adress, kontrollera om du kan starta befintlig anslutning var tvångsstängd problemet eller inte.

Metod 9: Ta bort Minecraft-poster från Hosts File

Om värdfilen har redigerade poster för Minecraft.net- eller Mojang-domänen kommer du att möta problemet med ett internt undantag med anslutning förlorad. Därför måste du ta bort posterna för att lösa detsamma. Här är några instruktioner för att ta bort Minecraft-poster.

  6 sätt att säkerhetskopiera och återställa LINE-data sömlöst

1. Tryck på Windows + E-tangenterna samtidigt för att öppna Utforskaren.

2. Växla nu till fliken Visa och markera rutan Dolda objekt i avsnittet Visa/dölj.

3. Kopiera och klistra in följande sökväg i filutforskarens navigeringssökväg.

C:WindowsSystem32driversetc

4. Välj nu och högerklicka på värdfilen och välj alternativet Öppna med som visas.

5. Välj nu alternativet Anteckningar i listan och klicka på OK som bilden visar.

6. Nu kommer värdfilen att öppnas i Anteckningar enligt följande.

7. Klicka nu på tangenterna Ctrl + F för att öppna fönstret Sök. Här skriver du Minecraft på fliken Hitta vad och klickar på Hitta nästa som visas.

8. Om du inte fick några sökresultat betyder det att du inte har några korrupta Minecraft-filer på din PC. Om du hittar Minecraft-sektionen, högerklicka på den och ta bort dem.

9. Spara nu filen genom att klicka på tangenterna Ctrl + S samtidigt.

10. Avsluta Notepad och kontrollera om du har fixat kontrollera om du har fixat det diskuterade Minecraft-problemet.

Metod 10: Återställ Microsoft Store

Rensa all data och korrupt cache som är associerat med Minecraft görs möjligt genom att återställa Microsoft Store. Den här metoden är mycket mer drastisk än att rensa Microsoft Store-cachen (enligt anvisningarna i metod 3), men den tar inte bort några appar och spel som redan är installerade.

1. Tryck på Windows-tangenten och skriv Microsoft Store.

2. Välj nu alternativet Appinställningar som markerat.

3. Scrolla nu ner på skärmen Inställningar och klicka på alternativet Återställ som markerat.

Obs! Din appdata kommer att raderas när du återställer Microsoft Store.

4. Bekräfta nu uppmaningen genom att klicka på Återställ och starta om datorn.

Metod 11: Installera om Minecraft

Om ingen av metoderna har hjälpt dig, avinstallera programvaran som en sista chans, starta om datorn och installera om den senare. Här är några steg angående detsamma.

1. Tryck och håll ner Windows + I-tangenterna samtidigt för att öppna Windows-inställningar.

2. Klicka nu på Appar.

3. Sök nu och klicka på Minecraft Launcher och välj alternativet Avinstallera.

4. Bekräfta nu uppmaningen om någon, och starta om din dator när du har avinstallerat Minecraft.

5. Besök Minecraft Launcher officiella webbplats och klicka på knappen LADDA NER FÖR WINDOWS 10/11 enligt bilden.

6. Navigera nu till Mina nedladdningar och kör installationsfilen för MinecraftInstaller.

7. Klicka på knappen Nästa i fönstret Microsoft Launcher Setup.

8. Klicka sedan på knappen Nästa efter att du har valt destinationsmappen.

9. Klicka slutligen på knappen Installera.

Här har du installerat om Minecraft launcher på din dator. Det skulle ha löst alla problem i samband med appen.

Metod 12: Byt till Old Minecraft Launcher

Den här metoden är en beprövad lösning för att fixa Minecraft. En befintlig anslutning stängdes med tvång av fjärrvärden i din Windows 10-dator. Detta innebär att du installerar den äldre versionen av Minecraft och instruktionerna för att implementera densamma listas nedan.

1. Navigera till tjänstemannen Minecraft ladda ner webbplats.

2. Klicka nu på Ladda ner för Windows 7/8 under BEHÖVER EN ANNAN SMAK? menyn som visas.

3. Vänta nu tills programvaran laddas ner till din enhet och kör installationsfilen i Mina nedladdningar för att installera densamma.

4. Avbryt alla uppmaningar och följ instruktionerna på skärmen för att installera den tidigare versionen av Minecraft.

Du kan också höja en biljett för att nå Minecraft-supporten.

***

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde fixa Minecraft. En befintlig anslutning stängdes med tvång av fjärrvärden på din enhet. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss veta vilket ämne du vill att vi ska utforska härnäst.