12 fantastiska appar för att anpassa din iPhone-startskärmdesign

Visste du att du kan anpassa din iPhones startskärm med widgets och anpassade appikoner? Så vilken estetik väljer du – pastellfärger, minimalistiska eller tecknade handteckningar? Du kan hitta en app för vilken som helst av dem.

Låt oss ta en titt på de bästa iPhone-apparna för att anpassa ditt hemskärmstema och hitta din perfekta stil. Även om de flesta av dem har prenumerationsmodeller och köp i appar, finns det fortfarande gratis iPhone-teman du kan ladda ner.

Vi kommer att utforska utbudet av teman de erbjuder och prata om några ytterligare funktioner du kan förvänta dig från apparna.

Med mer än 400 000 betyg på App Store är Widgetsmith en extremt populär app för anpassade hemskärmsikoner. Det är en av de bästa iPhone-temaapparna som finns. Du behöver inte oroa dig för att vara en teknisk expert för att börja släppa lös kreativiteten eftersom Widgetsmith har ett mycket användarvänligt gränssnitt.

Appen ger dig stor kontroll över hur du vill anpassa din startskärm. Med en stor samling widgets och anpassningsbara mallar, är du säker på att skapa ditt önskade utseende på hemskärmen. Du kan också skapa din egen gradientbakgrund.

Widgetarna kan också schemaläggas för att dyka upp på din startskärm baserat på regler du ställer in. Du kan lära dig mer med vår fullständiga guide om hur du använder Widgetsmith.

Ladda ner: Widgetsmith (Gratis, prenumeration tillgänglig)

De flesta teman på Color Widgets, som njuts av över 30 miljoner användare, visar platt design och minimalistiska ikoner, vilket hjälper dig att känna dig sammanfogad, men ändå smakfullt trendig med din iPhone. Huvudtemakategorierna inkluderar Minimal, Neutral och Gradient, men det finns också mer unika alternativ som Gaming, Anime och Pride.

Om du vill lägga till lite färg på din startskärm, har Color Widgets ett brett urval av fantastiska förgjorda widgets åt dig. Utforska spännande alternativ som Countdown, Quotes och mer för att anpassa din iPhones startskärm.

Ladda ner: Färgwidgets (Gratis, prenumeration tillgänglig)

10. Mässing

Brass-appen är mycket populär och hamnar på första plats i App Stores kategori för grafik och design i 36 länder. Brass har hundratals teman, som Nature, Neon och Anime, tillgängliga för dig att välja. Du kan hitta säsongsbetonade teman som höst och vinter samt festliga teman som jul. De flesta av dem är gratis iPhone-teman.

För användbara iPhone-widgets, som Weather och Calendar, erbjuder appen också genomskinliga alternativ – du behöver helt enkelt förse Brass-appen med en skärmdump av din tomma hemskärm så att widgetens bakgrund kan smälta in sömlöst.

Ladda ner: Mässing (Gratis, prenumeration tillgänglig)

9. ScreenKit

ScreenKit är en annan väl mottagen iPhone-temaapp. Den har mer än 5 000 ikoner, 500 teman och massor av widgets, vilket gör att du kan anpassa din iPhones startskärm med widgets och appikoner effektivt.

När du först startar ScreenKit uppmanar appen dig att välja dina favoritstilar och intressen. Det kommer sedan att ge dig en personlig lista med teman baserat på dina valda alternativ. Du hittar en blandning av betalda och gratis iPhone-teman.

ScreenKit erbjuder klassiska estetiska teman som Minimalist, Pastell och Solid Color. Men du hittar också speciella alternativ som Kawaii Anime och Harry Potter, om du är ett fan av dessa program och böcker.

Ladda ner: ScreenKit (Gratis köp i appen finns)

8. Estetiskt kit

Som en av de bästa apparna där ute för att hitta iPhone-teman, inkluderar Aesthetic Kits coola teman Neon, Retro, Musik och många fler. Du kan kolla in teman som skapats av andra Aesthetic Kit-användare och rösta på dina favoriter också. Om inget verkligen faller dig i smaken kan du börja med en tom duk, skapa ditt eget iPhone-tema gratis, och om du vill kan du fortsätta att dela det med resten av världen.

Förutom teman och widgets erbjuder appen estetiska tangentbordsstilar för dig, och lägger till ytterligare en speciell touch när du vill använda en app för att anpassa din iPhone-stil. Du kan också få unika typsnitt och kaomoji från appen för att fullända ditt utseende.

Ladda ner: Estetiskt kit (Gratis, prenumeration tillgänglig)

Photo Widget är den perfekta kombinationen av enkelhet och söthet. Trött på att se samma färgteman om och om igen? Se till att utforska dessa nyckfulla tecknade serier och injicera rolig, barnliknande fantasi tillbaka i ditt dagliga liv.

Photo Widget erbjuder en blandning av betalda och gratis iPhone-teman. En avslappnad bläddring genom Photo Widgets lista över teman och du kommer att se ögonen på bedårande djurkaraktärer titta tillbaka på dig.

De kommer garanterat att värma ditt hjärta varje gång du låser upp din iPhone, vilket gör att du blir på gott humör varje gång du ser din startskärm, vilket gör Photo Widget till den bästa appen för att hitta iPhone-teman för dem som älskar utvecklarens unika design.

Ladda ner: Fotowidget (Gratis, prenumeration tillgänglig)

6. Themify

Themify erbjuder anpassade iPhone-teman som sträcker sig från mjuka toner till de som ger en modern twist till din hemskärm. Från populära pastellfärger till målningar, du kommer säkerligen att hitta ett tema som passar din stil. Om du inte vill byta ut hela hemskärmens utseende kan du välja att bara ladda ner ikonpaketen.

Förutom teman och widgets kan du också få vackra levande bakgrundsbilder och stillbilder från Themify. Appen erbjuder Ultra HD-val, som är en extra tillfredsställande bild att ha på din låsskärm.

Ladda ner: Themify (Gratis, prenumeration tillgänglig)

Om du älskar originaliteten hos användargenererat innehåll kommer du att älska vad Widgy Widgets har att erbjuda. Det finns ett stort urval av widgets som du kan fördjupa dig i. När du trycker på en som fångar ditt öga, ger en kort sammanfattning dig widgetens författarenamn och den tid som ägnas åt att redigera widgeten tillsammans med ytterligare data och lager som används för att skapa widgeten.

Att lära sig om den ansträngning som lagts ner på en widget gör beslutet om vad som ska placeras på din iPhones startskärm mycket mer personligt. Om en viss individs design tilltalar dig kan du helt enkelt trycka på knappen Mer av denna uppladdare för att utforska de andra widgetarna de har skapat.

Ladda ner: Widgy widgets (Gratis köp i appen finns)

4. Teman

Themes-appen erbjuder de vanliga kategorierna av teman som Minimalist, Cartoon och Nature. Men du kommer också att stöta på mer unika som inte är tillgängliga i vissa andra appar i den här listan, som Arkitektur, Ämnen och Cyberpunk.

Om du inte vill se över hela din iPhones startskärm kan du välja att ladda ner ett temas anpassade ikonpaket, widgets och bakgrundsbilder separat.

Ladda ner: teman (Gratis köp i appen finns)

3. Appikoner

App Icons är en enkel, lättanvänd app för ett snabbt byte av startskärmen. Från naturinspirerade stilar till minimalistiska svart-vita alternativ, rulla längs appens horisontella bälte av teman för att hitta en som är redo att installera. Du får några av iPhone-teman gratis, medan andra måste köpas.

Appen har också ett urval av levande bakgrundsbilder, sorterade i kategorier som vatten, städer, eld och landskap. För fler tapetalternativ kan du kolla in dessa fantastiska ställen för att få iPhone-bakgrundsbilder.

Ladda ner: App ikoner (Gratis, prenumeration tillgänglig)

2. Ikontema

Icon Themers sammansättning av teman inkluderar mestadels festrelaterade stilistiska handteckningar och enfärgade nyanser. De flesta av dem ger en söt, lugn atmosfär. Den har färre temaalternativ än populära appar som Brass eller ScreenKit. Men om du hatar att filtrera genom en lavin av slående färgteman bara för att hitta den där enkla, snygga designen, så är Icon Themer en bra app för dig.

Appen erbjuder både betalda och gratis iPhone-teman. Men om du inte är riktigt nöjd med de färdiga, har den också en stor samling ikoner som du kan skapa dina egna.

Ladda ner: Ikon Themer (Gratis, prenumeration tillgänglig)

Liksom Icon Themer är överklagandet av WidgetBox att det inte överväldigar dig med oändliga valmöjligheter. Appen erbjuder cirka 10 klassiska teman, som mörkt, vitt, retro och monokromatiska alternativ, som gult. Du kan också skapa dina egna widgets.

Designen som erbjuds är rena och enkla, så de borde matcha alla iPhone-tapeter du enkelt har. Du kan också få anpassade tangentbord och ändra din iPhone-laddningsanimation med WidgetBox.

Ladda ner: WidgetBox (Gratis, prenumeration tillgänglig)

Anpassa din iPhones startskärm med lätthet

Oavsett om du letar efter widgets, appikoner eller en komplett temaförnyelse är dessa iPhone-anpassningsappar ett roligt sätt att visa upp din personlighet på din hemskärm. Med så många högkvalitativa appar att välja mellan kommer du säkert att hitta ett gratis iPhone-tema som passar din stil.

Förutom Widgetsmith, som tillåter många anpassningsalternativ, erbjuder de andra apparna som listas här i allmänhet en enkel installationsprocess med ett tryck. Du behöver helt enkelt välja det tema du vill ha och kontrollera att appikonerna matchar.