12 bästa smartphone-stabilisatorer för stabila och jämna bilder 🎥

Nu behöver du inte en SLR eller en DSLR obligatoriskt för att spela in högkvalitativa filmiska videor. Med framsteg inom smartphones bakre kameror har det skett en ökning av populariteten för mobil video under åren.

Välinvesterade telefoner ger dig avancerade linsspecifikationer för att spela in ditt bästa arbete. I många fall kan det vara svårt att upptäcka någon märkbar skillnad mellan de två. Men det område det kommer till kort är att fånga stadiga och jämna bilder medan du är i rörelse.

Det var där smartphonestabilisatorer bröt in på scenen. Stabilisatorer gör att du kan skjuta actionsekvenser eller långa bilder och eliminera den mänskliga rörelsekorrigeringen helt.

En telefonstabilisator korrigerar alla rörelser som görs av en smartphone när du tar en bild eller en video. En smartphone-stabilisator använder tre axlar – lutningsaxeln, panoreringsaxeln och rullningsaxeln för att motverka rörelsen.

Kom, låt oss veta vikten av smartphonestabilisatorer.

Varför ska du använda smartphone-stabilisatorer?

👉 Bredda kreativiteten: Du kan experimentera med en mängd olika konstnärliga tillvägagångssätt som kräver stabil film med hjälp av en smartphone-stabilisator. Med exakt och stabil prestanda kan man fånga time-lapse-filmer, panoramabilder och slowmotion-klipp.

👉 Förbättrad bildkvalitet: För att ta bilder som är skarpa och tydliga är stabilitet viktigt. Smartphone-stabilisatorer hjälper till att minska oskärpa i handrörelser, vilket resulterar i skarpare fotografier. När man använder längre exponeringsperioder eller i svagt ljus är detta extremt avgörande.

👉 Skakningsreducering: Handens naturliga rörelser när du håller en smartphone kan orsaka skakiga bilder när du tar bilder eller spelar in filmer. Genom att ge stabilitet och garantera att kameran är stabil hjälper smartphonestabilisatorer till att eliminera denna skakning.

👉 Superlätt att använda: Smartphone-stabilisatorer syftar till att ge en lätt, bärbar och användarvänlig upplevelse. De tillåter dig att säkert montera din telefon och börja fotografera omedelbart. Dessutom är dessa stabilisatorer ofta anpassningsbara och anpassningsbara till olika smartphonestorlekar.

Sammantaget är de en nödvändig utrustning för alla entusiaster eller tillverkare av mobilt innehåll, eftersom stabilisatorer tillåter smartphoneanvändare att producera högkvalitativa bilder som tidigare bara var möjliga med professionell kamerautrustning.

Nyckelfunktioner att se upp

✅ Kompatibilitet: Se till att stabilisatorn passar modellen och storleken på din smartphone. Även om de flesta stabilisatorer är gjorda för att fungera med en mängd olika mobiltelefoner, är det fortfarande viktigt att dubbelkolla.

✅ Stabiliseringsförmåga: För uppgifter som att starta och stoppa inspelningen, zooma, växla mellan foto- och videolägen och ändra exponering, har vissa stabilisatorer separata knappar.

✅ Kvalitet: Tänk på stabilisatorns övergripande konstruktionskvalitet. Välj material som är starka och stabila och kan överleva upprepad användning.

✅ Batteritid: Längre batteritid garanterar att du kan använda stabilisatorn kontinuerligt under längre tid.

✅ Bärbarhet: Håll utkik efter bärbara, lätta och små mönster. Stabilisatorer som fälls upp är mycket praktiska för resor.

✅ Kostnad: Tänk på din utgiftsgräns och kontrastera egenskaperna som tillhandahålls av olika stabilisatorer i det intervallet.

Nu, när du har kommit så långt, är det dags för dig att bläddra igenom de bästa stabilisatorerna som finns på internet för att göra ditt köp mycket enklare.

Hohem iSteady M6

I sin 2023-utgåva innehåller iSteady M6 Kit gimbal från Hohem den helt nya 3-axliga modellen och funktioner som AI-aktiv spårning, gestkontroll, CCT-fyllningsljus och 360 RGB-belysning. Dessutom erbjuder den 18 timmars körtid, vilket säkerställer att din kreativitet inte blir lidande!

 • Prova det nyskapade ”Inception”-läget med telefonens videostabiliserande funktion! I det här läget kan du snurra din telefon på obestämd tid och vertikalt i 360 grader medan du fotograferar utan att några appar begränsar dig. Du kan också uppnå en betydande rotationsvinkel på 335° vid rullning och pitching.
 • Banbrytande AI-spårare som kan övervaka ansikten och kroppar utan en Bluetooth-anslutning eller apprestriktioner. Motivet är ständigt med i bilden tack vare rörelser som aktiverar eller avaktiverar AI-visionsensorn.
 • Telefonens stabilisator kan stödja en tung vikt på 0,88 lbs och inkluderar fyra förlängningsanslutningar som låter dig lägga till olika prylar, såsom LED-lampor och mikrofoner. Sportläge, ett ultravidt objektiv, zoom, fokus, AB-rörelse och andra enkla inställningar låter dig spela in de vackraste ögonblicken.

Med den stabila 7.0 Anti-shake-tekniken kan du nu omdefiniera din video för vloggar, rullar och andra innehållsmedier.

AOCHUAN Smart S2

AOCHUAN Smart S2 är speciellt designad för smartphonefilmskapande med högsta precision och kvalitet. Du får mångsidiga porträtt- och horisontella lägen, 360°-rullningsläge, en kardioidmikrofon och integrerade fyllningsljus som ger både ljus- och ljudinspelningseffekt. Produkten är kompatibel med iPhone 14/13/12/11 mini/Pro/Plus och Android.

 • Aochuan Smart S2 smartphone gimbal stabilisator integrerar specifikt tre professionella ortogonala axlar för att erbjuda dig fler alternativ och ett bredare synfält.
 • Stabilisering med Smart 7.0 Även under livestreaming-förhållanden håller spårningsfunktionen dig i bilden genom att enkelt följa ditt motivs rörelser.
 • Fokusratten på vänster sida av Smart S2 kardan ger en oöverträffad sömlös omställning, så att du kan utföra Hitchcock Zoom utan gränser.

Denna produkt levereras med en stabilisator, bärväska, USB-C-laddningskabel, USB-C till lightning-kabel, stativ, flerspråkig användarmanual och en 12-månaders garanti.

Zhiyun Smooth 5

Vi presenterar den 3-axliga handhållna gimbalen från Zhiyun. Denna stabilisator stöder 360-graders magnetisk belysningskapacitet med en optimerad kontrollpanel som innehåller en lägesdisplay, en fyllningsljusknapp, en joystick och en lägesomkopplare. Dessutom är det mångsidiga kontrollhjulet en riktigt lovvärd funktion som lagts till i modellen.

 • Tryck på parameterjusteringsknappen och vrid sedan på justeringshjulet för att ändra parameterns värde. Professionella runda joysticks lades till för att komplettera rörelsefilmen. Kontrollhjulet låter dig justera fokus och brännvidd.
 • Omfattande kinematografi med en 3-axlig stabil konstruktion och en ny motoralgoritm.
 • Ger dig innovativa filmmallar. Du kan spela mer fantasifullt med hjälp av funktionerna SmartFollow, Gesture Control, Timelapse och Panorama.

Som snabbast tar en full laddning bara två timmar, och under typiska omständigheter kan batteriet hålla i upp till 25 timmar. Att göra Zhiyun Smooth 5 till en av de bästa smartphone-stabilisatorerna.

DJI Osmo

Lämplig för att filma YouTube, TikTok och vlogga videor; fäll bara ut enheten för att slå på den. Ja, det är vad DJI OSMO Gimbal kommer med till bordet. Modern 3-axlig stabiliseringsteknik korrigerar oönskade rörelser och fångar scenen med mjukhet som liknar en film.

 • Denna bärbara gimbalstabilisator är lätt (bara 309 g) och hopfällbar, vilket gör den bekväm att använda var som helst.
 • Uppgraderad ActiveTrack 5.0 håller ditt motiv i mitten av bilden samtidigt som du följer dem sömlöst. Ta bilder på dem när de snurrar runt eller vänder sig åt sidan.
 • Denna DJI gimbal är praktisk och har en mängd enkla fotograferingsriktlinjer.
 • Den har en halkfri beläggning, fläckbeständighet och ett ergonomiskt grepp som håller den stadigt i dina händer.

Finns i en skiffergrå nyans, den är kompatibel med telefontjocklek på 7-10 mm, bredd på 67-84 mm och laddningstemperatur inom 5-40 grader C. Förpackningen innehåller Osmo 6, ett greppstativ, en strömkabel, en förvaring påse och en magnetisk telefonklämma.

Insta360 Flow Creator Kit

Kompatibel med Android- och iOS-telefoner, ger Insta360 Flow Creator Kit gimbal Deep Track 3.0 – en nästa generations AI-driven spårning som kommer ihåg motiv även när ditt skott blockeras. Setet innehåller ett stativ och en inbyggd selfiesticka med stabilisator. Vik bara ut, fäll ut och fäll ner den i fickan – så enkel att använda!

 • Från soluppgång till natt, Flows 3-axliga kardanstabilisering eliminerar skakningar i din film.
 • 2900 mAh kraft. Den bästa tillgängliga föreställningen varar hela dagen med en 12-timmars föreställning.
 • En plats för alla nycklar. Snabb och enkel tillgång till en mängd användbara funktioner, som fotograferingskontroller och videouppspelning, möjliggörs av designens enkelhet.

Det här är en affär värd att se upp för för att bredda dina kreativa färdigheter!

FUNSNAPs 3-axliga kardanstabilisator

FUNSNAP:s 3-axliga Gimbal Stabilizer har en långvarig batteribackup på 13 timmar och fantastisk anti-shake-teknik för att spela in livfulla orubbliga videor.

Den har en användbar nyttolast på 0,57 lbs tack vare snabba borstlösa motorer med högt vridmoment och den anpassningsbara telefonhållaren på 2,16-3,47 tum (skärmstorlek). Titta ner efter de lovande egenskaperna som gjorde att den säkrade en plats i våra sjökort.

 • Capture 2s låter dig röra dig flexibelt eftersom den har 320 graders rörlighet på alla tre axlarna. Inception, FPV och PhoneGo-lägen kan användas för att skapa din egen speciella synvinkel.
 • Med fokushjulet som redan finns där kan du fokusera och zooma som en expert. Växla mellan fokus- och zoomlägen med bara ett klick!
 • Få tillgång till användbara funktioner som automatisk ansiktsspårning, handgester, time-lapse och mer genom att använda Capture2-appen.

Setet är kompatibelt med iPhone 14/13/12 Pro/Max/XS/X/XR och Samsung Galaxy S-serien.

Fantaseals handgreppsstabilisator

Det finns ett attribut som kan sammanfatta Fantaseals Hand Grip Stabilizer. Och det är det unika! Här är anledningen – Den infällbara fingerformade handtagsstabilisatorn kan minska handvibrationerna.

Det hjälper också till att filma stadigt och smidigt för att förbättra videon tydligt och effektivt, för att eliminera muskeltrötthet. Genom att använda en handhållen kamera kan du fånga ditt perfekta ögonblick utan att behöva ta itu med det obehagliga problemet med att fingrarna skymmer linsen.

 • Handtagsstabilisator som är både lätt och robust är byggd av högkvalitativt ABS-material. Den har ett överdrag som känns som hud och är lätt att fästa med en tumknopp som är fäst vid en säkerhetshandledsrem för bekvämt och säkert grepp för att minska risken att falla.
 • En stark universell 360-graders roterande telefonklämma som stöder både stående (vertikal) och liggande (horisontell) orientering gör det enkelt att installera och fixa mobiltelefoner med ett brett utbud av 60-100 mm i storlek.

Nästan alla mobiltelefoner, kameror och videokameror är kompatibla med det!

Wensot Gimbal stabilisator

”Never blur any moment” – är vad Wensots kardanstabilisator föreslår. Produkten möjliggör 360-graders vändning och autolåsfunktioner, som automatiskt växlar positionen för clipshuvudet med knappar.

En selfie-pinne kan dras upp till 68 cm; du kan välja den idealiska positionen genom att justera höjden på den fyrdelade aluminiumlegeringsstaven.

 • Kombinerar de tre lägena: den förlängda selfie-stickan, handhållen kardanstabilisator och telefonstativstativ.
 • Den stativintegrerade kortplatsen i den trådlösa Bluetooth-fjärrkontrollen eliminerar behovet av en extra app. Den har en inbyggd fjärrkontroll som har en räckvidd på 10 meter.
 • Wensot Gimbal Stabilizer kan förbättra videoinspelningseffekten av mobiltelefonen utan att skaka och bibehålla stabiliteten.

Wensot Gimbal Stabilizer är extremt bärbar eftersom den är kompakt och lätt. Praktiskt taget alla mobiltelefoner är kompatibla med den.

JCROBOT Gimbal stabilisator

Du kan ha en tendens att skaka händer övervägande eller ostadiga händer efter långvarig fotografering – i något av fallen gör JCROBOTs kardan livet enkelt för dig!

AI-ansiktsspårningsfunktionen håller motivet i din video i stort fokus, och geststyrningsfunktionen låter dig hantera bilden med din hand.

 • Med gimbalens 3-axliga stabiliseringsfunktion kan du förvandla instabila videor till felfria teaterbilder.
 • Med den enkla Gimbal Pro-mjukvaran kan du helt enkelt hantera iSleeky L7C Pro Gimbal på din telefon. Du kan använda Moment Mode för JCROBOT iSleeky Gimbal-mallar som Inception, Dolly Zoom, Motion Timelapse och Panoramas med bara ett tryck.
 • Den bärbara och behändiga L7C Pro professionella mobiltelefonstabilisatorn låter dig ta stabilitet i professionell kvalitet vart än dina aktiviteter leder dig.

Med denna JCROBOT Gimbal Stabilizers snabbladdningsmöjligheter kan du snabbt återuppta fotograferingen. När du använder den kan du också snabbt ladda upp den.

FeiyuTech Gimbal Stabilizer

Med den här beställningen får du en gimbal med stativ, en 7,8-tums förlängningsstav, en förvaringsväska och en USB-C-laddningskabel. Tja, det är ganska mycket, eller hur? På tal om några coola funktioner, FeiyuTech Gimbal Stabilizer har en dubbelkombinerad zoomkontrollmekanism som roterar fokuseringsrullen för att ändra fokus och skjuter zoomstången för att ändra brännvidden.

 • Genom att ansluta via Bluetooth kan Vimble 3 direkt hantera den inbyggda kameran i smartphones och den omtyckta Beauty Cam-appen.
 • Dra ut den 7,8-tums utdragbara staven för extremt hög eller långtgående fotografering.
 • Ett tryck kan användas för att växla mellan fotografering och inspelning eller mellan landskap och porträtt.
 • Teknisk support finns tillgänglig för att i tid lösa dina frågor.

FeiyuTech Gimbal Stabilizer fungerar med en ultravid lins i både porträtt- och landskapsläge och har ett lagom lutningsintervall i låst läge.

MOZA Mini-MX Gimbal Stabilize

Hur många fotograferingslägen tycker du att en kardan bör erbjuda? 1,2,3. Mini-MX erbjuder 6 lägen: vertigoläge, sportväxelläge, startläge, time-lapse, slow-mo och snabbspårning. Modellen är en perfekt definition av en allt-i-ett-kombo! Men historien slutar inte här.

 • MOZA gör att du kan skriva din fantastiska berättelse medan du joggar tack vare dess ”Deep Red” anti-shake-algoritm och supersmidig stabiliserad teknologi.
 • Du kan enkelt och bekvämt utöka installationsområdet genom att ansluta ett stativ och andra tillbehör till 1/4-förlängningsporten. Njut av hur enkelt det är att redigera din video med MOZA genie-appen.
 • Kompakt och lätt att bära.

Endast 2,5 timmar behövs för laddning och är i ett balanserat tillstånd. Du får använda MOZA Mini-MX Gimbal Stabilize i 20 timmar utan några begränsningar.

PowerVision S1 Smartphone Gimbal

PowerVision S1 Smartphone Gimbal är designad med anti-shake- och autobalanseringsteknik och säkerställer att filmningen förblir jämn och vertikal hela tiden.

Gestkontroll och smart spårning gör att du kan fånga ögonblick med händernas rörelse. Att stanna i ramen är inte längre ett jäkt med enhetens AI-teknik.

 • Genom gester och ansikts-/objektkontroll möjliggör denna gimbals banbrytande AI-teknik enkel, handsfree-manövrering.
 • Denna gimbal möjliggör långa fotograferingssessioner och har en inbyggd trådlös laddare för att hålla din telefon laddad och redo att ta nästa fantastiska bild.
 • För filmer och fotografier av professionell kvalitet, använd 3-axlig anti-shake-teknik och integrerat stativ på Gimbal Stabilizer.

Denna PowerVision S1 Smartphone Gimbals lätta och bärbara design gör den bekväm att ta med sig för semester, utomhusutflykter och dagligt bruk.

Slutord

Men att välja den perfekta smartphonestabilisatorn kan avsevärt förbättra kalibern på din videoinspelningsupplevelse. Du kan välja en stabilisator med tillförsikt genom att överväga aspekter inklusive stabilitet, användbarhet, kompatibilitet och extrafunktioner.

Dessa stabilisatorer låter dig spela in flytande, stabil video med din smartphone, oavsett om du är expert eller amatör.

Som ett resultat kan dina filmer förbättras dramatiskt genom att investera i en pålitlig stabilisator, som kan ta bort oönskad skakighet och ge resultat som ser professionella ut.

En omfattande analys av några av de bästa alternativen på marknaden ges i detta blogginlägg. Så, ta dig tid att utvärdera dina krav och identifiera det perfekta för dina behov och prisklass.

Kolla sedan in verktyg för att göra bilder oskarpa och förbättra fotokvaliteten.