12 bästa Shopify Affiliate-appar för att tjäna pengar på din butik

Många varumärken bygger upp sina exklusiva onlineshoppingföretag med Shopifys e-handelsplattform. Det öppnar oändliga möjligheter på den digitala marknaden.

Shopify, en av de ledande e-handelsplattformarna, låter dig skapa en e-handelsbutik online och bygga ett företag av den.

Shopify står också högt som en ledande aktör inom affiliate-marknadsföringsprogram. Dessa program ger ett utmärkt tillfälle att samarbeta med affiliates som marknadsför dina produkter och tjänar provision på framgångsrika hänvisningar.

Med dessa program kan du utöka din räckvidd, ta dig in på nya marknader och få mer trafik till din butik.

För att inte tala om, Shopifys katalog har över 7 000 appar. Att välja rätt Shopify-katalog kan vara ganska överväldigande. Tur för dig, i den här artikeln kommer vi att utforska de bästa Shopify affiliate-appar som finns tillgängliga.

Varje app erbjuder unika funktioner och fördelar som hjälper dig att tjäna pengar på din butik på ett effektivt sätt.

Vad är Shopify Affiliate-program?

Shopify affiliate-program är samarbetsprogram som tillhandahålls av den ledande e-handelsplattformen. Dessa program är för personer eller företag som vill marknadsföra Shopify och tjäna pengar på framgångsrika hänvisningar.

Genom programmet kan du som affiliate få utbetald provision för varje ny Shopify-användare som registrerar sig och blir betalande kund.

Du får en speciell länk eller kupongkod att dela med din publik genom olika marknadsföringsplattformar, inklusive webbplatser, bloggar, sociala medier, e-postkampanjer etc. När en besökare klickar på din hänvisningslänk eller använder din kampanjkod för att registrera dig för en betald Shopify plan kommer du att få en provision enligt remissvillkoren.

Provisionsstrukturen och utbetalningssatserna kan ändras beroende på vilket affiliateprogram du går med i. Shopifys provisionssatser är konkurrenskraftiga, och du kan till och med få återkommande provisioner så länge som kunderna du hänvisar förblir aktiva Shopify-medlemmar.

Som affiliate kan du dra nytta av Shopifys popularitet, omfattande funktionsuppsättning och användarvänliga design för att dra in potentiella företagsägare eller de som vill starta och driva nya onlinebutiker.

Fördelar med Affiliate-appen för Shopify

Affiliate-appar för Shopify erbjuder många fördelar. Dessa appar låter dig öka försäljningen och utöka din räckvidd. Här är några viktiga fördelar med att använda en affiliate-app för Shopify:

Förbättrad räckvidd

Shopify Affiliate-appar låter dig utnyttja ett stort nätverk av affiliates som kan marknadsföra dina produkter eller tjänster genom affiliate-appar. Genom att nå nya målgrupper kan du öka trafiken till dina Shopify-butiker.

Kostnadseffektiv marknadsföring

Det bästa med affiliate-marknadsföring är att det är en prestationsbaserad strategi. Det betalar bara affiliates provisioner när de får framgångsrik försäljning eller andra riktade åtgärder. Därför kan du med denna kostnadseffektiva strategi fördela dina marknadsföringsbudgetar mer effektivt och få högre avkastning på din investering.

Ökat varumärkesförespråkande

Affiliates har ofta en viss grad av koppling till de produkter de marknadsför. Det hjälper till att bygga upp ett nätverk av människor som starkt stöttar företaget. Denna kampanj påverkar i hög grad kundlojalitet, förtroende och det övergripande varumärkets rykte.

Skalbarhet

Affiliate-appar förenklar processen att hantera ett stort antal affiliates genom att automatisera uppgifter som att spåra hänvisningar, generera affiliate-länkar och hantera provisioner. Denna skalbarhet låter dig skala dina affiliateprogram när du växer utan ansträngning.

Resultatspårning och analys

Affiliate-appar erbjuder ofta sofistikerade spårnings- och analysalternativ. Det låter dig få insiktsfull information om effektiviteten av dina affiliate-insatser. Den detaljerade statistiken och rapporteringen underlättar datadrivna beslut, identifierar topppresterande affiliates och optimerar marknadsföringskampanjer.

Anpassning och kontroll

Shopify affiliate-appar ger anpassningsmöjligheter för att matcha programmet med ditt företags behov. Ditt företag påverkar provisionsstrukturerna, reklammaterialet och förfarandena för godkännande av affiliates.

Shopifys katalog är full av oändliga appalternativ som tillgodoser olika kategorier och behov. Här är några bästa Shopify affiliate-appar för att tjäna pengar på din butik.

UpPromote app är en kraftfull Shopify affiliate-app som ger dig möjlighet att effektivt tjäna pengar på dina onlineföretag. Med sina unika funktioner framstår denna app som en heltäckande lösning för affiliate-marknadsföring inom Shopifys ekosystem.

Det är en allt-i-ett-app som låter dig enkelt skapa affiliate-program med många provisionsalternativ. Förutom att spåra och hantera dina affiliateprogram som en bris, har appen också automatiserade betalningsalternativ.

Det bästa med den här appen är dess förmåga att motivera affiliates med bonusar, butikskrediter och andra incitament. Appen har också ett användarvänligt gränssnitt och kommer med fantastiska integrationsmöjligheter.

UpPromote har en gratis plan ovanpå tre betalplaner, Grow Affiliate, Professional och Enterprise, med olika prisstrukturer. Alla planer inkluderar en 14-dagars gratis provperiod.

Automatisera

Automatisera är en gratis trafik- och annonsapp som hjälper dig att driva högkvalitativ trafik till din butik. Med appens användarvänliga gränssnitt och sömlösa integration med Shopify förenklar Automizely att få din produkt framför fler ögonglober.

Automizely-appen erbjuder också en rad marknadsföringsverktyg, såsom annonsutbyte med andra Shopify-butiksägare, enkelt produktval, uteslutning av annonskategorier, etc. Automizely ger dig en enda instrumentpanel för omfattande rapportering och spårning.

Dessutom låter det dig maximera din butiks potential genom att ta in fler produktrecensioner från andra appar.

Automizely är helt gratis att använda.

GOAFFPRO

GOAFFPRO app är en anmärkningsvärd Shopify affiliate och influencer marketing app som hjälper dig att komma igång med din affiliate på några sekunder. Denna app låser upp utökad potential för din butik genom dess obegränsade hanteringsförmåga för affiliate.

Dess unika funktioner, såsom sömlös integration, avancerad provisionsspårning och rapporteringsförmåga, gör att den sticker ut på marknaden. GOAFFPRO erbjuder även appar för både Android- och iPhone-användare. Dessutom fungerar dessa appar bäst för att hålla användare intresserade genom att skicka push-meddelanden.

GOAFFPRO ger även automatiserade utbetalningar, vilket gör det bekvämt för affiliates att få intäkter. Dess användarvänliga gränssnitt och omfattande funktioner gör det till ett värdefullt verktyg för att utnyttja kraften i affiliate-marknadsföring.

GOAFFPRO har en gratis och prisvärd Premium-plan med en 15-dagars gratis provperiod.

BixGrow

BixGrow app är ett komplett paket för ägare av e-handelsbutiker för att maximera intäkterna genom affiliate-marknadsföring. Denna mångsidiga app ger dig ett heltäckande affiliate-hanteringssystem, vilket möjliggör enkel installation och hantering av affiliate-program.

Med dess otroliga nätverksexpanderande möjligheter kan du använda det här verktyget för att öka försäljningen med liten eller ingen ansträngning. Du kan också få enorma anpassningsmöjligheter med white-label e-postalternativ, anpassningsbara e-postmallar och annat.

Dessutom, BixGrow har ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att registrera sig, spåra hänvisningar och komma åt reklammaterial.

Bixgrow har en startplan som är gratis att använda, tillsammans med två betalplaner, Scale och Pro, från bara $5/månad.

ReferrLy

ReferrLy är en annan exceptionell gratis affiliate-marknadsföringsapp som kan revolutionera din e-handelsverksamhet. Det här verktyget är extremt enkelt och ger möjlighet för affiliate onboarding.

Detta verktyg låter dig starta dina affiliateprogram snabbt. Du kan också designa och anpassa registreringssidorna och formulären. Med detta intuitiva verktyg får du också anpassningsbara provisionsalternativ.

Appen tillhandahåller en automatisk funktion som skapar hänvisningslänkar och kupongkoder på en gång. ReferrLy är ett idealiskt alternativ för att optimera ditt affiliateprogram och maximera dina vinster gratis.

AfterShip affiliates

Aftership, i sin svit, utökar en utmärkt app för Shopify-butiksägare. AfterShip affiliates är en enda lösning för affiliate-marknadsföringsprogram. Det här verktyget hjälper dig att skapa förtroende och förvandla kunder till varumärkesambassadörer.

Med många fantastiska funktioner ger det dig möjlighet att maximera din intäktspotential och förbättra dina affiliate-marknadsföringsinsatser. Den stora delen är att med den här appen på plats behöver du inte något annat verktyg för att hantera dina affiliateprogram.

Den här allt-i-ett-plattformen drivs av AI och kan hjälpa dig att hantera inbjudningar, belöna affiliates och hantera allt i stor skala. Med detta verktyg till ditt förfogande kan du säkerställa optimalt samarbete med ökad säkerhet.

AfterShip Affiliates har tre planer; Essentials, Pro och Customizable, inklusive en gratis plan.

AfterShip-trafik

AfterShip i sin katalog har ett annat bra verktyg; AfterShip-trafik. När du är klar med att etablera och spåra din e-handelsbutik är det dags att locka trafik till din butik.

En av de bästa apparna för att locka trafik, den hjälper dig att skaffa högkvalitativ trafik till din onlinebutik. Detta kostnadsfria annonsbyteverktyg används av över 10 000 butiksägare. Det fungerar genom att byta ut din trafik med andra och i slutändan multiplicera din försäljning.

AfterShip Traffic låter dig visa dina produkter i andra butiker för att locka mer trafik. Dessutom kommer andra butiksägare inte att debitera dig något för att göra detta eftersom det är ett utbytesprogram.

AfterShip har gratis betalplaner för Standard och Custom Enterprise.

ReferensCandy

ReferensCandy app är en remissmarknadsföringsapp med funktioner som stöder remissmarknadsföringsmodeller. Detta banbrytande verktyg låter dig effektivisera och automatisera remissmarknadsföringsprocesser.

Det här verktygets enkla installation är otrolig; även nybörjare kan komma igång utan krångel. Det låter dig automatisera alla dina remissmarknadsföringsinsatser med bara några få handgrepp.

Med det här verktyget kan du marknadsföra ditt remissmarknadsföringsprogram genom mun till mun och ge anpassade incitament till dina kunder i utbyte mot hänvisningar. Du får också tillgång till många spårningsfunktioner för att hålla dig uppdaterad med resultaten.

RefferalCandy har tre prisvärda betalplaner för butiksägare. Premiumplanen är för småföretag. Plus är för team, och Enterprise är en anpassningsbar plan för organisationer.

Shopify-samarbeten

Det är inte längre en hemlighet att mun till mun är den mest trovärdiga marknadsföringskällan. Och för det är influencer marketing inte konstigt ett bra sätt. Shopify-samarbeten app är ett otroligt verktyg för dig om du vill skala upp med hjälp av influencer marketing.

Med Shopify Collabs kan du samarbeta med influencers och kreatörer för att marknadsföra dina produkter. Det är en idealisk app för att hitta nya influencers, dela testobjekt eller övervaka affiliate-program.

Dessutom gör dess anpassningsbara teman det enkelt att spegla din varumärkesidentitet. Till råga på det, minimerar de automatiserade betalningsalternativen huvudvärken med att hantera betalningsavdelningen genom Shopify-räkningar.

Shopify-samarbeten är gratis att installera. Däremot tar de ut provision på automatiska betalningar.

Social snöboll

Social snöboll Affiliate Marketing-appen är en enhetlig plattform; Det kan också hantera affiliateprogram för dina kunder och influencers. Denna omfattande Shopify-app låter dig hantera och övervaka dina affiliateprogram utan ansträngning.

Med den här plattformen kan du marknadsföra mun-till-mun, belöna kunder för deras ansträngningar och automatisera hänvisningsprogram. Körsbäret på toppen är att detta potenta verktyg har en exklusiv funktion som skyddar dina hänvisningslänkar. Denna funktion låter dig eliminera läckage av affiliatekoder och kupongmissbruk.

Social snöboll upptar dig också med mätbara ROI-data så att du bekvämt kan övervaka hela framstegen.

Social Snowball har 3 betalplaner; Snow Day, Blizzard och Enterprise (anpassningsbar).

GATSBY

GATSBY appen ger en kraftfull kraft med sina automatiserade ambassadörsmarknadsföringsmöjligheter. Du kan nu säga adjö till att sköta ambassadörsprogrammen på egen hand. Låt GATSBY göra det tunga arbetet åt dig.

Detta verktyg ger mer än bara ett sätt att hantera dina affiliateprogram. Om du brukade känna dig överväldigad av svaret från ambassadörsmarknadsföring, kommer du att hitta det här verktyget väldigt praktiskt. Det kan automatisera allt från meddelanden, taggning, spårning och belöning.

Kärnan i detta verktyg är inte begränsad till detta. Om du vill ha ett mer avancerat verktyg, GATSBY 2.0 version, Grow Gatsby, kommer med nästa nivå automations- och integrationsförmåga.

Prissättningen för GATSBY börjar från så lågt som $99/månad med extra avgifter. De erbjuder också en 7-dagars gratis provperiod.

Konvertera ut

Konvertera ut app är din ultimata lösning om du vill uppgradera ditt affiliate-marknadsföringsspel. Det bästa med det här verktyget är att du kan ställa in det på några minuter utan några krångel eller förskottsinvesteringar.

ConvertOut kommer med AI-funktioner som förenklar komplexiteten i att hantera administratörsuppgifter manuellt. Det här verktyget kommer att hantera alla dina dagliga uppgifter, från introduktion av influencers till att ge incitament för att spåra tillväxt.

Sammantaget är det den enda appen du behöver för dina affiliateprogram, eftersom den gör det enkelt att hålla reda på alla influencers.

ConvertOut har en gratis Starter och två betalplaner; Tillväxt och Pro.

Slutsats

Som Shopify-butiksägare är det viktigt att utforska olika sätt att maximera dina intäkter. I den här artikeln har vi lyft fram de 12 Shopify affiliate-appar som finns tillgängliga idag.

Oavsett om du är en ny butiksägare som letar efter en användarvänlig plattform eller en erfaren marknadsförare som vill ha omfattande spårningsmöjligheter, finns det en app som passar dina unika krav.

Så utforska dessa alternativ och utnyttja AI med tillförsikt för att generera intäkter från din e-handelsbutik.

Du kan också utforska några bästa Shopify-appar för att öka försäljningen.