12 bästa rese-/bärbara monitorer att ha med sig på din nästa resa

Spread the love

I modern tid kräver människor kontinuerlig rörelse för att hålla uppe sin dagliga rutin i bra takt.

För att hålla jämna steg har smartphones, powerbanks, datorer och bärbara datorer kommit till. Och ja, de bärbara monitorerna också. Dessa bärbara bildskärmar är idealiska om du är trött på att kämpa på din bärbara dators skärm och trycka ögonen.

Om utrymmesbristen inte tillåter dig att ställa in ett skrivbord, kan en bärbar bildskärm fungera. Dessutom, om du ofta reser medan du arbetar, kan du kämpa för att slutföra ditt kontorsarbete. Men dessa bärbara bildskärmar kan också användas på språng eftersom de är mindre än en vanlig stationär bildskärm.

De behöver bara en kabel eller två; ditt arbetssystem är klart med minimikrav för installation. Även om du inte är tekniskt så bra, kommer du inte att tycka att det är svårt att sätta upp dessa.

Olika proffs över hela världen använder dessa på grund av deras lätta åtkomst och portabilitet. Med en bärbar bildskärm behöver du inte kompromissa med ditt professionella arbete även om du är på resa.

Några grundläggande egenskaper hos en perfekt bärbar/resemonitor

Olika märken erbjuder olika funktioner; låt oss dock utforska de väsentliga egenskaperna som en perfekt bärbar bildskärm bör ha.

  • Storlek: En av de väsentliga funktionerna du måste tänka klokt när du väljer en bärbar bildskärm. Syftet med din bärbara bildskärm bör definiera storleken du ska leta efter. Om du till exempel köper den för barn i bilen kan den vara av mindre storlek. Men en större skärm är att föredra om du överväger en bärbar bildskärm för ditt design- eller grafikarbete.
  • Vikt: det är viktigt att överväga en resemonitor med en vikt som du tycker är bekväm att bära när du reser.
  • Skärmens kvalitet: Skärmkvalitet eller upplösning är en anmärkningsvärd funktion om du köper en bärbar bildskärm. En låg upplösning kan fungera om du vill ha en bärbar bildskärm för att titta på Netflix eller ha en-till-en-möten. Men bra skärmkvalitet är nödvändigt för medieredigering, grafisk design och liknande arbeten.
  • Anslutning: Anslutning är en viktig aspekt eftersom en bildskärm ska kunna anslutas till flera enheter. Det ska också vara enkelt och problemfritt att ansluta den när du är på språng.

Nu när du vet vilka funktioner som krävs för en bärbar eller resemonitor. Så låt oss nu utforska de bästa rese-/bärbara monitorerna som finns tillgängliga.

Cocopar bärbar bildskärm

Detta är Cocopars 15,6-tums FHD HDR IPS Portable Monitor, som är kompatibel med PC, bärbara datorer, telefoner och några spelkonsoler. Denna bildskärm låter dig spara ljusstyrkan för alla anslutningar. Den har en skärmupplösning på 1920 x 1080 supertydlig IPS, vilket gör den till en skärm av A-klass.

Cocopar resemonitor har en slimmad, solid design och dubbla typ C och HDMI-portar. Den levereras integrerad med ett stativ. Dess lysande bildkvalitet gör den idealisk för grafik och designarbeten.

KYY K3 15,6 tums bärbar bildskärm

KYY K3 15,6-tums resemonitor kommer med endast 1,7 lb och 0,3-tums slimmad design, vilket gör den idealisk för resor. Du kan enkelt bära den i din portfölj och använda den var som helst.

Den är utrustad med mini HDMI och dubbla USB typ-C-portar. USB-portarna är kompatibla med spelkonsoler, bärbara datorer, PC, mobiler och mer. Denna plug-and-play-skärm har en FHD IPS-skärm med 1920 x 1080.

ASUS ZenScreen MB16ACE 15,6-tums bärbar USB Type-C-skärm

ASUS ZenScreen MB16ACE kräver en enda USB-anslutning för videoöverföring och ström från din värdenhet. Dess hybridsignallösning har inbyggt stöd för USB-C-anslutningar och använder en installerad drivrutin. Denna drivrutin erbjuder stöd för USB typ-A-kontakter.

Den har DisplayWidget-programvara som hjälper den att känna av dess orientering automatiskt och växla mellan stående och liggande läge. ASUS Ultra-Low Blue Light-teknik skyddar ögonen från skadliga blå strålar.

ASUS ZenScreen 15,6 tums bärbar USB-skärm

Denna ASUS ZenScreen 15,6-tums bärbara USB-monitor kommer med en USB 3.0-kabel för att överföra ström- och videosignaler. Dess eleganta och bärbara design gör den idealisk för användning på språng. Den väger bara 0,78 kg och kommer med en 11,8 mm smal profil. Du kan placera den bekvämt i en åkpåse.

Den använder ASUS DisplayWidget-programvara för att känna av dess orientering. Den kommer packad med svagt blått ljus och Rheinland-certifierade tekniker för flimmerfri ögonvård. Dess stativhål är kompatibelt med 1/4 tums skruvgänga.

AOC e1659Fwu Bärbar LED-skärm

AOC e1659Fwu är en 15,6-tums ultratunn LED-skärm med en skärmupplösning på 1366×768. Det är ett VESA 75 mm väggfäste kompatibelt. Den har en USB 3.0-anslutning för bilder av hög kvalitet och höga överföringshastigheter.

AOC e1659Fwu kräver bara en kabel för både ström- och videosignal. Den levereras med en väska för att göra resan med denna bildskärm bekväm.

ViewSonic 15,6 tums 1080p bärbar bildskärm

ViewSonics 15,6-tums resemonitor har dubbla USB typ C-portar som erbjuder tvåvägsström och enkel kabelanslutning. Den kommer också med ett bekvämt inbyggt stativ som gör det möjligt att enkelt ändra bildskärmens orientering.

HDMI- och USB-C-portarna låter dig ansluta den till din favoritspelkonsol. Den väger 2 kg och kan enkelt bäras vart du än reser. Denna bärbara bildskärm är packad med ett blått ljusfilter och flimmerfri teknik, vilket gör den säker för ögonen.

Lepow Z1 15,6 tums bärbar bildskärm

Denna Lepow Z1 15,6-tumsskärm kommer med en skärm med 1080P upplösning, ett intelligent hölje, plus en mini HDMI Type C-port. Dess premium IPS-panel ger extraordinära och högupplösta bilder. Den kan ansluta till många enheter som Mac, bärbara datorer, smartphones, PC, Xbox, Playstation-konsoler och mer.

Lepow Z1 har inbyggda dubbla högtalare som levererar fantastisk ljudkvalitet och erbjuder en hemmabioupplevelse. Den är kompatibel med telefoner med typ C-portar. Dess 1,7 pund vikt och ultratunna profil gör den bekväm att bära var som helst, när som helst.

KYY K3-1 15,6′ bärbar bildskärm

KYY K3-1 bärbar bildskärm har en 15,6 tums skärm med 1920×1080 upplösning. Denna skärmkvalitet och HDR-teknik ger naturliga bilder. Den har en dubbel USB-C fullfunktionsport, en mini-HDMI-port och dubbla högtalare.

Den kommer packad med ett multifunktionsskydd som är vattentätt och anti-repa. HDR-läget som den har låter dig njuta av levande och unik bildkvalitet medan du tittar på film eller spelar spel.

GTEK 15,8 tums bärbar bildskärm

GTEK bärbar bildskärm har en 15,8-tums IPS-skärm med full HD 1920x1080P-upplösning. Dessa fantastiska skärmfunktioner ger dig en bildkvalitet i världsklass och en uppslukande upplevelse. Den kommer med en vikt på 2,8 pund och en 0,36-tums profil som gör den lätt, smal och lätt att bära.

Du kan enkelt ansluta denna bildskärm till din PC, mobiltelefon, spelkonsol, bärbara dator eller mer med en enda USB-C-kabel. Ögonvårdstekniken som den backas upp med låter dig förhindra trötthet i ögonen. Dess två inbyggda högtalare erbjuder fantastisk ljudkvalitet.

HONGO HON-P15A Bärbar monitor

HONGO HON-P15A är en ultratunn bärbar bildskärm med en 0,35 tums profil. Den är utrustad med ett innovativt stativ som hjälper dig att justera betraktningsvinkeln för komfort. Utan att installera någon drivrutin kan du enkelt ansluta den till alla system som Mac, PC, mobil, spelkonsol, bärbar dator eller mer.

Den har en vacker 15,6-tums Full HD 1080P-skärm, två inbyggda högtalare och exceptionell ljudkvalitet.

QQH 15,6 tums bärbar bildskärm

Denna bärbara QQH-skärm har en full HD 15,6 tums skärm med en skärmupplösning på 1920×1080. Dess skärm stöder en 178° full betraktningsvinkel. Den är utrustad med två fullfunktions USB C-portar och en mini-HDMI-port. Dessa portar ansluter denna bildskärm till flera enheter som bärbara datorer, telefoner, datorer, spelkonsoler och mer.

Dess 0,3-tums profil och 2,1lbs vikt gör den ganska bekväm att bära. Den levereras med ett högkvalitativt PU-läderfodral som erbjuder fantastiskt skydd till denna bärbara bildskärm.

Cambase Portable Monitor för bärbar dator

Cambase Portable Monitor är en skärmförlängare för din bärbara dator. Den har en 15-tumsskärm med 1080P FHD-upplösning med enastående färgåtergivningsförmåga.

Den är utrustad med typ-C och mini HDMI-portar som är kompatibla med de flesta bärbara datorer, smartphones, datorer och mer. Dess HDR-läge och dubbla högtalare gör bilden mer fascinerande och levande. Den kommer också med ett reptåligt magnetiskt smart skal som garanterar dess yttersta skydd.

Slutsats

Så överväg dessa alternativ om du letar efter en andra skärm för ditt professionella arbete eller underhållning. Dessa kan leverera ultimat bildkvalitet och prestanda för alla dina hem- eller arbetskrav.

Du kanske också vill läsa Bästa vertikala bildskärmar för att öka din produktivitet.

  Hur du skyddar ditt smarta hem från attack