12 bästa bots för att förvandla din telegramupplevelse

Spread the love

Telegram smög upp på alla framstående meddelandeplattformar och visade sig vara ett av de bästa valen bland användare av sociala medier.

Och du kanske undrar varför, men det beror mest på att Telegram stoltserar med oöverträffad säkerhet, användarupplevelse och flexibilitet. Inte att förglömma, det lägger också stor vikt vid integritet.

Eftersom integritet är vår högsta prioritet är det lätt att gissa varför Telegram snabbt blev en favorit hos fans och fortsätter att njuta av en tillströmning av användare.

Förutom säkerheten det erbjuder, gillar folk det också för sina bots. Appen tillhandahåller olika bots som kan göra din meddelandeupplevelse till en lek. I det här inlägget kommer vi att dyka in i några av de bästa Telegram-botarna du kan använda för att höja hela din upplevelse.

Vad är Telegram?

Innan vi diskuterar de berömda botarna, låt oss förstå vad Telegram är. Telegram är en globalt tillgänglig, gratis meddelandeplattform som tillhandahåller krypterade och molnbaserade tjänster.

End-to-end-krypteringen, kallad ”hemlig chat”, gör det säkert för människor att diskutera precis vad som helst utan att oroa sig för några hemliga ögonglober 👀.

Telegram blev populärt som ett WhatsApp-alternativ för den funktion som gör det unikt: möjligheten att skicka och ta emot meddelanden utan att dela ditt nummer.

Det är rätt. Du kan utbyta meddelanden med personer utan att byta nummer. Du kan söka efter dem med deras användarnamn, till skillnad från på WhatsApp. Detta ger dig större säkerhet, vilket gör att du kan skicka snabbmeddelanden utan att avslöja ditt telefonnummer.

På tal om dess ökande popularitet har Telegram ca Totalt 1,068 miljarder användare från och med innevarande år, varav 700 miljoner är mycket aktiva på plattformen varje månad.

Telegram är fortfarande en av de mest nedladdade sociala medieapparna i världen. Meddelandeappen förväntas växa exponentiellt när 1,5 miljoner nya användare ansluter till plattformen dagligen.

Vad är Telegram Bots?

Låt oss angripa sakens kött nu. En annan anledning till att Telegram steg över konkurrenterna och gjorde sig ett namn är på grund av en sak – bots. 🤖

Telegram-bots är dina chattkompisar som erbjuder olika automatiserade funktioner för att göra din meddelandeupplevelse överträffad. Du kan få dina bots att göra saker åt dig självständigt utan att ha dig aktivt involverad i dem.

Här är vad botarna kan göra för dig:

#1.Skicka meddelanden 📨

Genom att tilldela fördefinierade uppgifter kan du få Telegram-botarna att skicka textmeddelanden, bilder, memes, videor och filer automatiskt.

Läs också: Födelsedagsbots om Discord, Slack och Teams For Epic Celebrations

#2.Utför kommandon 🧞

En annan banbrytande funktion hos bots är att de kan utföra kommandon i telegramchattar för att begära information. Till exempel, om du skriver /help, kommer boten att skicka dig de kommandon den kan köra för en bättre meddelandeupplevelse. Utgångarna kan inkludera:

  • /Registrera
  • /status
  • /sluta
  • /lastalarm
  • /listcurrentalarms

Du kan automatiskt extrahera information från bots utan att manuellt arbeta för det med dessa kommandon.

#3.Exklusiv tillgänglighet 👸

Telegram bots kan användas av nästan vem som helst. Men om du ställer in en separat kommunikationskanal på Telegram kan du göra specifika bots tillgängliga endast för vissa användare. Detta ger exklusiva rättigheter till särskilda individer att använda bots, och det är också praktiskt när du hanterar en gruppchatt.

  Hur man hittar indexet för ett objekt i Python-listor

Fördelar med att använda Telegram Bots

Telegram-bots använder artificiell intelligens för att interagera med människor och göra kommunikation sömlös. De kan utföra en mängd funktioner för att effektivisera din kommunikation, både personlig och professionell.

Här är några av de främsta fördelarna med Telegram-bots som du behöver veta om

#1.Förbättrad kundupplevelse

Med snabb och enkel åtkomst till kundtjänsten kan telegrambots halvera arbetet för kundvårdsceller hos företag och förbättra deras kundupplevelse.

Tack vare de automatiska botarna kan ditt företag snabbt och automatiskt svara på vanliga frågor snabbt, vilket leder till snabbare svarstid och bättre kundnöjdhet.

Det bästa är att Telegram-bots har naturliga språkfunktioner, vilket innebär att de kan anpassa budskapet för specifika personer, vilket ger dem känslan av en verklig människa bakom tangentbordet.

#2. Sparar tid, pengar och ansträngning

Att svara individuellt på kundförfrågningar via e-post och samtal kan vara mycket tidskrävande. Genom att använda bots för att svara på vanliga frågor 24/7 kan ditt företag svara direkt på kunder utan att förlita sig på en människas närvaro.

Detta kan också spara pengar på att anställa och utbilda människor för att lyssna och svara på vanliga frågor, som nu din bot kan ta hand om.

#3. Generera potentiella kunder

En av mina favoritfördelar med Telegram-bots är dess förmåga att samla in leads från potentiella kunder som släpper sin information på plattformen. Botarna kan samla in information om de personer som vill lära sig mer om dina produkter och tjänster och generera kvalitetsledningar som du kan följa upp.

#4. Samla data om kunder

Telegram-bots kan också användas för att skapa eller förbättra köpar- eller kundpersona, eftersom de kan samla in värdefull kunddata och bättre förstå vad de vill ha.

Genom denna information kan du på djupet förstå publikens smärtpunkter och arbeta med att tillhandahålla de bästa lösningarna. Genom feedback kan du också förbättra din webbplats, app eller affärsstrategi för att bättre tillgodose behoven hos din publik.

Med dessa många fördelar är det inte konstigt att Telegram-bots blev en hit så fort appen introducerade dem.

Det finns olika telegramrobotar med olika funktioner som kan hjälpa dig att förbättra din kommunikation. Låt oss ta en titt på några av de bästa.

BotFather

Tagline för Botfader – ”one bot to rule them all” sammanfattar vad boten kan göra för dig. Boten hanterar alla bots du har skapat via ditt Telegram-konto eller skapar en helt ny bot från grunden.

Du kan använda den genom att söka @BotFather i appen, vilket leder dig till profilen. Du kommer att kunna se hela listan med kommandon och kan starta chatten genom att skriva ”/help” eller ”/start”.

Med kommandot ”/newbot” kan du skapa en ny, och med ”/mybots” kan du redigera och hantera din befintliga botlista.

DropMail.me

DropMail.me används för att generera engångs-e-postadresser och även ta emot e-post. Dessa engångsmail kan användas i upp till 10 minuter för att ta emot e-postmeddelanden när du inte vill ange din faktiska e-postadress för att undvika spam.

Efter 10 minuter kasseras e-postadresserna automatiskt. Genom att ange startkommandot i chatboten skulle du kunna välja mellan 5 kommandon, som låter dig generera slumpmässiga e-postadresser, lista aktiva adresser, få hjälp, starta en konversation eller gå till botens inbyggda mobilapp .

  Hur man ser om Zoom kör en hemlig webbserver på din Mac (och tar bort den)

Plasma chatGPT 4

Den här boten är där förmågan hos Telegram och ChatGPT möts för att ge dig en revolutionerande meddelandeupplevelse. Plasma chatGPT 4 låter dig hantera 10 AI-modeller och få tillgång till de tidigare uppdateringarna av ChatGPT 4 eftersom utvecklingsteamet är partner till OpenAI.

Plasma AI-bot drivs av modellerna ChatGPT 4 och Midjourney 5 för att erbjuda dig cirka 160 yrkesroller som möter dina dynamiska behov. Du får också njuta av gratis användning av bots i grupper med 100 eller fler deltagare.

Oavsett om du är en professionell, en entreprenör, en författare, en talare, en student, en pro-kodare eller en lärare, skulle du älska att utnyttja funktionen hos denna bot för att få en sömlös upplevelse.

MeteoBot

En annan enkel men användbar bot som du kan använda på Telegram är MeteoBotäven känd som WeathersBot.

Namnet i sig är självförklarande i det här fallet. MeteoBot fungerar som en väderreporter som arbetar från din handflata. Det kan ge dig uppdateringar om aktuellt väder och väderprognosen för en plats för de kommande 3 dagarna, tillsammans med viktig information, som:

  • Aktuell temperatur
  • Högsta och lägsta temperatur
  • Vindhastighet
  • Fuktighet

All denna information tillhandahålls på basis av din kartplats och stad. Med den här boten vet du alltid om du behöver ta ditt paraply☔ eller en solhatt 🌞innan du ger dig ut!

Zoombot

Zoombot för Telegram låter dig starta ett Zoom-möte med bara ett enkelt kommando. Detta sparar mycket tid på att skapa en möteslänk och skicka den till deltagarna när allt du vill göra är att ha ett snabbt möte och vara klar med den.

Du kan ringa Zoom-telefonsamtal med utmärkt ljud- och bildkvalitet. Allt du behöver göra är att installera Zoom-integrationen för Telegram och skapa Zoom-möten på några sekunder.

Taskobot

Som professionell, företagsägare eller B2B-tjänsteleverantör skulle du gärna veta att Telegram har den perfekta boten för dig om du tycker att det är utmanande att hantera dina uppgifter. Taskobot är en uppgiftshanterande bot som kan skapa att-göra-listor för individer eller team som letar efter sömlöst samarbete och arbetsflöde.

För att använda den, gå till chatboten, skriv @tasko_bot task i privat chatt och tryck på skapa uppgift. Du kan sedan hantera din uppgiftslista och hålla dig på rätt spår samtidigt som du slutför arbetet dagligen.

Det är perfekt för upptagna proffs som jag och dig som kämpar med att göra-listor på papper och behöver något bärbart och lättillgängligt.

Covid botemedel

Covid botemedel är en hälsobot på Telegram som hjälper patienter med Covid 19 att hantera sina symtom med de bästa lösningarna.

Om du eller någon i din familj lider av Covid kan du starta chatboten, uttrycka dina symtom och få relevanta botemedel för att hantera din hälsa. Allt du behöver göra är att ange /start-kommandot i chatboxen, så kommer du att presenteras med ytterligare instruktioner.

Filkonverterare

Traditionellt var vi tvungna att förlita oss på specialiserade verktyg (även betalda!) för att konvertera en bild, video eller andra filer till ett lämpligt format för våra behov. Att göra det tog mycket tid, men inte längre.

Om du har Telegram-appen kan du använda Filkonverterare bot för att konvertera vilken fil som helst, oavsett om det är ljud, video-e-bok, typsnitt eller dokument – ​​till det format du väljer.

  Hur Web Unlocker stärker din dataextraktionsresa

TweetItBot

Om du är en ivrig Twitter-användare men inte har tid att utföra specifika uppgifter på plattformen kan du låta TweetItBot gör det åt dig. Chatboten kan tweeta vad som helst för din räkning, inklusive texter, foton, videor, klistermärken och GIF. Du kan också använda boten för att gilla, svara, retweeta och ta bort tweets.

Det är som en bärbar svit för att hantera alla dina Twitter-funktioner och göra saker mer tillgängliga än någonsin. Dessutom kan du konfigurera boten för att ta emot Twitter-meddelanden och alltid ha koll på vad som händer på det sociala nätverket.

Läs också: Bästa verktygen för att schemalägga tweets för att ta kontroll över din Twitter-strategi

PollBot

PollBot är en utmärkt bot för att skapa omröstningar på kanaler du väljer. Med hjälp av boten kan du skapa omröstningar, se resultaten, upprepa frågan och se de slutliga resultaten efter att ha stängt omröstningen. På så sätt kan du engagera eller lära dig mer om gruppdeltagarna genom att ställa intressanta frågor till dem.

När du trycker på ”start” kommer boten att be dig att mata in frågan om omröstningen. Därefter kommer den att be dig att ge svaren ett efter ett. Du kan lägga till så många alternativ du vill, och när du är klar skriver du ”/done” på chatboten för att slutföra det. Boten kommer att skapa en länk för omröstningen, som du kan dela i din grupp.

Alert Bot

Om du är lika glömsk som jag, sätter du antagligen påminnelser 📒 om viktiga uppgifter överallt. Men med Telegram på uppgång kan du göra en bot ansvarig för att påminna dig om att köpa mjölk eller delta i ett viktigt möte på måndag.

De Alert Bot kan vara en räddare i detta avseende. Du kan få en varning från boten genom att ge den tid och text för varningen. Texten ska innehålla allt du vill att boten ska berätta för dig, så nämn vad du behöver bli påmind om och ange tiden. Som ett resultat kommer du att få en påminnelse från din vänliga granne Alertbot!

Pomodoro Bot

Pomodoro är en känd tidshanteringsteknik där du arbetar kontinuerligt i 25 minuter och tar 5 minuters paus innan du upprepar mönstret. Metoden är utformad för att hjälpa dig undvika förhalning och distraktioner medan du arbetar. Det gör också att du kan bli mer produktiv och hantera din tid effektivt.

Medan det finns olika Pomodoro-appar från tredje part, har Telegram en Pomodoro Bot som kan göra det lättare att följa dina framsteg.

Du kan starta Pomodoro på boten genom att ställa in minuterna och vilotiden och börja arbeta som om det inte finns någon morgondag. Jag tyckte att den här boten var extremt användbar för att hålla fokus medan jag arbetade och inte bli distraherad av yttre faktorer, som min telefon eller sociala medier.

Avslutande tankar

Telegram är mer än bara en meddelandeapp; du kan hantera viktiga aspekter av ditt liv på det. Från att hantera uppgifter och tid till att få väderrapporter, det finns en Telegram-bot för nästan varje uppgift under solen.

Ovanstående bots är några av de bästa du hittar, och jag är övertygad om att de kommer att göra det extremt enkelt för dig.

Kolla sedan in de bästa apparna och plattformarna för att skapa anpassade emojis 🙂 för WhatsApp och Telegram.