11 iPhone-appar som hjälper dig att stänga din aktivitet ringer dagligen

Spread the love

Som Apple Watch-användare är du förmodligen medveten om att du behöver stänga dina aktivitetsringar dagligen. Men om din livsstil inte är för aktiv kan du behöva lite extra hjälp. Och det är då dessa iPhone-appar från tredje part kommer väl till pass.

1. Mjukare streck

Gentler Streak, ett utmärkt alternativ till Apple Fitness+, täcker ett bredare utbud av träningsaktiviteter än den inbyggda listan som Apple erbjuder. Med över hundra träningstyper kan du stänga dina aktivitetsringar varje dag genom att prova nya träningsalternativ, allt från parkour och mountainbike till barnvagnsjogging och till och med göra dina dagliga sysslor!

Gentler Streak fungerar sömlöst med Apple Health, förutsatt att du aktiverar datadelning med Apple från dess inställningar. Det är fallet för varje app på den här listan, så här är hur du visar och ändrar apparna som delar data med Apple Health.

Gentler Streak-appen hjälper dig att förbättra din kondition utan att överträna genom att införliva vilodagar och återhämtningspass i ditt träningsschema. Och den här briljanta appen misslyckas aldrig med att ge ett ögonblick av stolthet med ett gratulationsmeddelande till och med den minsta träningsvinsten.

Ladda ner: Mjukare streck (Gratis, prenumeration tillgänglig)

2. Zova

Träningsappen Zova använder ett system som det refererar till som ZX5 för att erbjuda över 500 rutiner och sträckor centrerade kring tre träningstyper: konditionssvett, styrka och skulptera och kroppsförbrännare.

Zova integreras inte bara med Apple Health, utan den har också Apples färgade pulszonindikatorer på displayen på både din iPhone och din Apple Watch. Under ditt träningspass ger dessa data en konstant visuell påminnelse om behovet av att höja din puls och få varje åtgärd att räknas.

Ladda ner: Zova (Prenumeration krävs, gratis provperiod tillgänglig)

3. Svett

En av de ledande träningsapparna för kvinnor, Sweat hjälper kvinnor att träna säkert hemma eller på gymmet. Du hittar speciella graviditets- och post-graviditetsprogram bland det breda utbudet av träningspass, klasser och utmaningar.

  Hur man skapar gratis ringsignaler direkt på din iPhone

Aktivera datadelning med Sweat i Apple Health, så kommer du att kunna registrera detaljer som din aktiva energi, viloenergi och puls från dina ansträngningar. Komplett med näringsråd och en svettgemenskap, ger den här appen massor av vägledning för att hjälpa dig att leva ett aktivt liv.

Ladda ner: Svettas (Gratis, prenumeration tillgänglig)

4. Nike Training Club

”Just Do It” är den ständiga utmaningen från Nike, och fitnessjättarna erbjuder denna funktionsspäckade gratisapp för att hjälpa dig att nå dina träningsmål utan ursäkter.

Du kan använda Nike Training Club för träning på nästa nivå. Starta appen så kommer du att bli förvånad över hur mycket träningsinnehåll som är ditt gratis. Det är inte bara individuella träningspass utan också detaljerade flerveckorsprogram som de flesta appar tar betalt för att få tillgång till. Aktivera Apple Health för att registrera din aktiva energi och dina träningspass.

Ladda ner: Nike träningsklubb (Fri)

5. Fitbod

Styrketräningsappen Fitbod använder en innovativ algoritm för att skapa ett personligt träningspass för att hjälpa dig att nå dina träningsmål. Det innebär att du fyller i ett omfattande frågeformulär innan du sätter igång, men det lönar sig när du får ett program som gör att du kan träna på en nivå som tänjer på dina gränser men som inte leder till skador.

Som en del av installationen kommer du att bli inbjuden att synkronisera Fitbod med Apple Health, och Fitbod kommer att läsa din profil och använda din Apple Health-information för att informera om din träningsplan. Som en konsekvens är listan över hälsotillgångskategorier för Fitbod uttömmande. Se till att du aktiverar så många Health Access-kategorier som möjligt för att få ut det mesta av den här appen.

Ladda ner: Fitbod (Gratis, prenumeration tillgänglig)

6. Stegräknare++

Att gå är ett av de bästa sätten att stänga alla tre av dina aktivitetsringar, och om du bär en Apple Watch har du redan en bra stegräknare på handleden. Apple Fitness upptäcker att du går och uppmanar dig att registrera fakta.

  Hur man låser dolda fotoalbum med Face ID/Touch ID i iOS 16 på iPhone

Men du kanske vill ladda ner en app specifikt för att mäta dina steg och spåra dina framsteg. Bland de bästa stegräknarapparna för iPhone är Pedometer++. Denna enkla och effektiva app använder ljusa färger och en tydlig display för att ge dig en utmärkt bild av dina framsteg, med utmaningar och märken att samla in.

I appinställningarna, välj att slå samman rörelsedata från bara din iPhone eller din Apple Watch också, och aktivera din Health Access-data i alla kategorier för att säkerställa att du får den extra krediten för att ta trappan!

Ladda ner: Stegräknare++ (Gratis, prenumeration tillgänglig)

7. Strava

Du kan också spela in dina promenader med Strava, tillsammans med nästan alla andra träningsmetoder du kan tänka dig. En av de mest populära apparna för träningsspårning, Strava tilltalar alla från de mest tillfälliga träningsnybörjarna till professionella idrottare.

Strava ansluter till praktiskt taget alla större träningsspårare som finns på marknaden för närvarande. Att ansluta din Apple Watch är enkelt, och när du väl har länkat Strava till Apple Health kommer den automatiskt att skicka alla dina aktiviteter till ditt Apple-konto. Detaljnivån som delas är den mest omfattande på den här listan, och om du prenumererar får du fullständig analys av dina aktiviteter.

Ladda ner: Strava (Gratis, prenumeration tillgänglig)

8. Asana Rebel

Du kan lära dig att utöva yoga med Asana Rebel. Denna funktionsspäckade app tillhandahåller artiklar, utmaningar, näringsinformation, mindfulness-sessioner och sömnhjälpmedel för att komplettera träningsinnehållet.

Det är dock de yogabaserade träningspassen du vill spåra i Apple Health. Du kommer att kunna rapportera din aktiva energi, steg, vattenintag, vikt och träningspass på Apple Health.

Ladda ner: Asana rebell (Gratis, prenumeration tillgänglig)

9. Sju

Den enormt populära träningsappen Seven uppmuntrar dig att se fördelen med att bara ägna sju minuter per dag till en av sina träningsrutiner. Utan någon utrustning behövs har du lite att förlora på att prova denna gratisapp. Aktiviteterna är organiserade i kategorier som rörlighet, gå ner i vikt och fokus.

  Hur man berättar hur länge du har din iPhone

Aktivera Apple Health för att spåra din träning med Apple Watch-appen om du kan, och se till att du aktiverar hjärtfrekvensinformation så att Seven kan visa dina ansträngningar i realtid på sin träningsskärm.

Ladda ner: Sju (Gratis, prenumeration tillgänglig)

10. MySwimPro

Om simning är din favoritform av träning, använd MySwimPro för att spåra dina simpass. Medan Apple Fitness låter dig spela in en pool eller simning i öppet vatten, kommer MySwimPro att formulera en personlig, detaljerad träningsplan för dig.

Med träning på torra land, detaljerad analys, ett videobibliotek som hjälper dig att bemästra tekniken och ett gemenskapselement kan du använda MySwimPro-appen för att bli en starkare simmare.

Även om många detaljerade funktioner endast är tillgängliga via prenumeration, kan du bära din Apple Watch för att spåra obegränsade simpass. De data som MySwimPro delar inkluderar din simdistans, dina slag, träningsrutter och viloenergi.

Ladda ner: MySwimPro (Prenumeration krävs, gratis provperiod tillgänglig)

11. SmartGym

Den prisbelönta SmartGym-appen är ett måste för Apple Watch-användare, och integreras briljant med din enhet för att guida dig genom gymmet eller träningen hemma. AI-drivna personliga träningspass tillhandahålls, men du kan använda appen helt enkelt för att spåra din session om du föredrar det.

Prenumerera för att få obegränsad tillgång till hela träningskatalogen och för att låsa upp möjligheten att använda din Apple Watch som en fristående enhet. Nästa gång du går till gymmet kommer dina träningsinstruktioner, loggningsdetaljer och till och med vilotimer att finnas på klockan. Du kan stänga aktivitetsringarna medan du lämnar din iPhone i skåpet.

Ladda ner: SmartGym (Gratis, prenumeration tillgänglig)

Håll koll på dina aktivitetsringar med dessa appar

Med så många tredjepartsappar tillgängliga kan du hitta träningsalternativ som passar dig oavsett dina intressen. Medan prenumeranter på Apple Fitness+ drar nytta av en otrolig katalog med rutiner, synkroniseras nu många bra alternativ snyggt med din Apple Watch och iPhone för att säkerställa att du når dina träningsmål och stänger de tre aktivitetsringarna dagligen.