11 Image Resizer-verktyg för Instagram, Facebook, Twitter och mer

Image resizers är otroligt användbara verktyg som hjälper till att säkerställa att det visuella innehållet du lägger online är helt rätt.

En image resizer kan minska filstorlekar, öka prestandan och göra arbetet med bilder mycket enklare. Det bästa med att använda en image resizer är att du kan minska upplösningen och göra filstorleken mindre utan att förlora kvaliteten på bilden. Med en bildförändring kan du helt anpassa en bilds utseende som du vill!

Om du också letar efter en robust bildförändring som är bekväm att använda, stanna här till slutet.

I den här artikeln kommer vi att utforska det bästa verktyget för bildförändring. Av vilka många är gratis att använda.

Adobe Express

Abode Express är en bildförändring av professionell kvalitet. Det kan behandla flera filer med olika bildstorlekar och format samtidigt. Det låter dig snabbt välja en målstorlek eller -format och batchkonvertera bilder.

Du kan även anpassa utgången. Det gör att du kan säkerställa att du inte förlorar någon information samtidigt som du minskar filstorleken.

Dessutom har Adobe Express ett interaktivt användargränssnitt. Användargränssnittet gör det enkelt att välja bilder och ger en omedelbar förhandsvisning efter konvertering. Med denna bildförstärkare kan du få snabb och exakt utskrift, vilket säkerställer att dina önskade bilder produceras med högsta kvalitet.

Adobe Express har en gratisplan och en premiumplan också.

Kampanj

Promo är ännu en lättanvänd och omfattande bildförändring. Denna banbrytande programvara låter dig justera bilderna i olika format. Du får många alternativ för att justera bildstorlekar, optimera en bilds upplösning, ställa in komprimeringskvalitet, kontrollera bildförhållanden och mer – allt med bara några få klick på en knapp.

Dessutom är Promo också fullpackad med andra fantastiska funktioner. Det finns en ångra och gör om-knapp, en bildvalsmask, lagerstöd, en pixelvalsmask, gråskalekonvertering, en animationstidslinje och många fler.

Kampanjen har en grundläggande plan, en standardplan och en Pro-plan. Deras priser börjar från så lågt som $29/månad.

iLoveIMG

iLoveIMG är en fantastisk bildförändringsmaskin designad för att ge de mest effektiva resultaten när du ändrar storlek och optimerar bilder. Den har flera avancerade funktioner, inklusive komprimering, beskärning och vändning. Du kan till och med justera bildernas kontrast och ljusstyrka.

Det låter dig också optimera bilder i batch-läge. Dessa funktioner gynnar proffs som behöver optimera bilder oftare. Utöver det får du ett förhandsgranskningsverktyg för att se ändringarna innan du tillämpar dem.

iLoveIMG erbjuder en gratis plan och två betalplaner. Gratisversionen skulle vara bra om du behöver grundläggande redigeringsfunktioner. Annars kan du gå efter deras betalda planer.

PicResize

PicResize är en funktionsrik onlinebildförändring som erbjuder en kraftfull lösning för att snabbt justera dina foton till önskad storlek. Detta verktyg gör det enkelt att anpassa bilder till valfri dimension eller till och med ändra filformatet från JPG till PNG. Det är också ett av de bästa verktygen för att göra bilder suddiga.

Dessutom låter dess bildoptimeringsfunktion dig enkelt minska filstorleken utan att offra kvaliteten. För att ytterligare förenkla processen kan du lagra flera versioner av en bild i en enda fil. PicResize ger ett problemfritt sätt att se till att dina bilder har rätt storlek, ser bra ut och sparar lagringsutrymme!

PicResize har två planer för bildändring. De har en vanlig plan som är gratis för alltid, och en Pro-plan från bara $75.

BeFunky

BeFunky är en intuitiv och kraftfull bildförstärkare, perfekt för alla användare, vare sig det är nybörjare eller erfaren att redigera bilder. Ett imponerande utbud av funktioner kompletterar dess användarvänliga design.

Med några enkla klick kan du skapa fantastiska visuella resultat som får dina foton att lysa. Utöver de grundläggande verktygen kan du komma åt mer avancerade redigeringsverktyg, inklusive justeringsinställningar och färgstänkseffekter.

Det bästa av allt är att det är gratis att använda, så du kan experimentera och leka med alla funktioner utan bekymmer!

Wix

Onlineverktyget för storleksändring av bilder, Wix, erbjuder en lättanvänd och nybörjarvänlig lösning för att ändra storlek på dina foton effektivt. Den tillhandahåller en rad funktioner utformade för att maximera bekvämligheten och minimera ansträngningen.

Wix tillåter användare att ändra storlek på flera bilder samtidigt, vilket minskar tiden som behövs för att arbeta igenom ett fotoprojekt. Den erbjuder flexibilitet, så att du kan ställa in din specifika storlek eller välja mellan olika förinställda upplösningar.

Den har också en praktisk zoomfunktion för att justera individuella pixlar, vilket gör det möjligt för användare att tillämpa rätt mängd redigeringar. Slutligen stöder den omedelbar lagring i en användarvald mapp, vilket innebär att du inte behöver vänta med att dela eller visa dina foton.

Med en gratis image resizer utökar Wix fyra betalplaner, inklusive några affärsplaner. Deras planer börjar från så lågt som 80 Rs/månad.

Shopify

Shopify image resizer har ett brett utbud av mångsidiga och omfattande verktyg. Den har kraftfulla alternativ för storleksändring för digitala bilder som är helt anpassningsbara. Oavsett om du ändrar storlek på bilder för din onlinebutik, webbplats eller e-postkampanjer, erbjuder plattformen flexibilitet när det gäller storlek och upplösning.

Det här verktyget innehåller också beskärningsfunktioner som hjälper dig att zooma och panorera i fotot, tillsammans med verktyg för att rotera, skärpa och lägga till filtereffekter snabbt. Shopifys plattform möjliggör också snabb storleksändring av foto- och bildbatch, så att du kan välja flera bilder att bearbeta på en gång.

Shopify har en gratis bildförändring tillsammans med tre betalplaner. Om du vill köpa någon av dessa kan du fortsätta med deras kostnadsfria provperioder!

Klicka på Trattar

Click Funnels image resizer har otroligt användbara funktioner för alla som vill modifiera sina bilder så att de passar deras webbsida bäst.

För det första tillåter denna resizer användare att välja mellan fyra populära dimensioner eller definiera egna dimensioner, samtidigt som bildförhållandet automatiskt hålls i schack.

Dessutom kan du beskära din bild manuellt eller automatiskt justera beskärningsområdet. Utöver det kan du också justera nivåerna för kvalitet, mättnad, kontrast och ljusstyrka för att få önskat resultat. Click Funnels image resizer är gratis att använda.

Kapwing

Kapwing image resizer är ett intuitivt onlineverktyg som hjälper dig att optimera dina bilder snabbt och enkelt. Dess funktioner är utformade för att förbättra ditt arbetsflöde för fotoredigering och ge dig de bästa resultaten. Du kan till och med använda det här verktyget för att ändra storlek på videor för Instagram, Facebook och andra kanaler.

Det här verktyget låter dig skapa anpassade canvasstorlekar eller lägga till ramar och ramar till dina bilder. Du kan också använda avancerade funktioner som opacitet, bildförhållande och skärpa för extra förfining. Verktyget låter dig dela den resulterande bilden direkt på sociala medieplattformar som Instagram, Twitter och Facebook. Du kan också ladda ner bilderna med eller utan bakgrund.

Kapwing har ett gratis bildförändringsverktyg som kommer med några grundläggande funktioner. De har också tre betalda planer från bara $6 per år.

Fotor

Med ett lättanvänt gränssnitt och enkla funktioner gör Fotor det enkelt att ändra storlek på bilder. Du kan omedelbart justera storleken på en bild för att göra den lämplig för användning på en webbplats eller social mediaplattform eller justera den för att passa en anpassad storlek eller bildförhållande.

Det som skiljer Fotor från andra verktyg för bildstorleksändring är dess dra-och-släpp-funktioner, som förenklar processen. Den erbjuder också ett offlineläge som låter dig arbeta med dina bilder även om du inte är ansluten till internet. Den är tillgänglig för både Windows och Mac.

Fotor image resizer kan laddas ner gratis från den officiella webbplatsen.

Pixelied

Pixelied image resizer har en rad kraftfulla funktioner för att ge dig maximal kontroll över dina bilders utseende. Programvaran låter dig snabbt och enkelt ändra storlek på högupplösta bilder till olika filformat, inklusive JPG, GIF, PNG och mer.

Dessutom låter Pixelied image resizer dig justera fotodimensioner och skapa mosaiker och specialeffekter.

Dessutom kan du optimera bilder för att förbättra bildernas visuella utseende. Pixelied image resizer har inbyggda filter och effekter som gammakorrigering, kontrast, ljusstyrka och mättnad. Det här verktyget inkluderar också batchbearbetning för att ändra storlek på flera bilder i enkla steg. Dessutom stöder det automatiskt lägga till metadata till fotona för effektiv organisation.

Pixelied erbjuder ett gratis verktyg för bildförändring för alla som vill förbättra sin bild. Förutom gratisversionen finns det två betalplaner: en Pro-plan och en Pro plus-plan.

Slutsats

Genom att använda dessa verktyg kan du enkelt justera storleken och dimensionerna på dina bilder för att passa de specifika kraven för varje social medieplattform. Det hjälper till att se till att ditt innehåll ser professionellt, polerat och engagerande ut.

Så om du vill förbättra din närvaro på sociala medier och få kontakt med din publik på ett meningsfullt sätt, överväg att använda ett av verktygen för bildförändring som nämns i det här blogginlägget!

Du kan också utforska några verktyg för att göra bilder oskarpa och förbättra fotokvaliteten.