11 ChatGPT-plugins för SEO och marknadsföring som fungerar

AI-revolutionen är över oss, och allt började med Sam Altmans idé – ChatGPT. Den nya GPT-4 LLM har tagit in ännu mer robusta funktioner som är avsedda att förändra spelet för alltid.

Visste du att du nu kan kombinera kraften hos AI och andra användbara verktyg för att automatisera kreativa och tekniska processer? Låt oss introducera dig till världen av ChatGPT-plugins.

Oavsett om det är att utnyttja AI för att få snabba analyser och fatta datadrivna marknadsföringsbeslut eller hjälpa till att publicera dina blogginlägg och webbsidor, kan ChatGPT-plugins för SEO och marknadsföring hjälpa dig att få gjort mycket.

Genom att använda generativ AI kan ChatGPT-plugins hjälpa till att förbättra din webbplatss SEO, driva ökad organisk trafik, upptäcka nya potentiella kunder och utforska populära sökningar.

Dessutom kan ChatGPT-plugins hjälpa till att fungera som din SEO-assistent eller ditt marknadsföringskraftverk. Generera bilder och videoinnehåll, marknadsföringsvisualer, effektivisera processer och använd anpassade mallar för uppsökande verksamhet.

Du kan använda ChatGPT-plugins för att utnyttja kraften i AI för en mängd olika arbetsrelaterade uppgifter. Nu kan det vara lite komplicerat att använda ChatGPT-plugins om du inte kan de inre tricken för att aktivera det. Så låt oss visa dig vägen, ska vi?

Hur man aktiverar och installerar ChatGPT-plugins

Du måste installera varje ChatGPT-plugin individuellt efter att du har aktiverat dem. Så här går du vidare med det:

 • Uppgradera till en ChatGPT Plus prenumeration om du vill använda plugins
 • När du är på Plus klickar du på de tre prickarna och klickar på Inställningar

 • I det vänstra sidofältet ser du Beta-funktioner
 • Aktivera plugins genom att växla mellan dem

 • Gå sedan tillbaka till huvudskärmen och håll muspekaren över GPT-modellen
 • Du bör välja alternativet GPT-4

 • Du kommer att visas en lista där du måste välja Plugins
 • Under din ChatGPT-modell ser du detta: inga plugins aktiverade
 • Klicka för att expandera menyn och klicka på Plugin store
 • Klicka på OK på friskrivningssidan så kommer du att visas till en sida full av plugins
 • Klicka på knappen Installera för alla plugin du vill lägga till

Nu när du vet hur man aktiverar och installerar ChatGPT-plugins, vilket plugin kan förbättra din produktivitet och öka konverteringarna? Faktum är att ChatGPT har inga kategorier för dig att filtrera.

Därför är det viktigt att ha en uppfattning om de plugins som finns och lita på din forskning för att hitta lämpliga plugins. För att göra din uppgift enklare har vi samlat de bästa ChatGPT-pluginsna åt dig:

SEO.App

Ligg steget före det ständigt föränderliga SEO-landskapet med ChatGPT-plugin – SEO.App. Det är ett AI-styrt SEO-verktyg som fungerar som din egen personliga assistent för att öka din räckvidd och driva ditt innehåll.

Faktum är att generera mycket optimerat innehåll är en bris med SEO.apps plugin som kommer med en ChatGPT Plus-prenumeration. Dessutom är det inte allt! Dess AI-drivna SEO gör prestanda 500 gånger bättre. Dessutom hjälper SEO.apps patenterade teknik dig att skapa innehåll som är mycket riktat och lokaliserat på samma gång.

Vad gör nu detta AI-drivna SEO-plugin speciellt?

 • Innehållsgenereringsmetoder med oövervakad språkmodellering och riktad innehållsmodellering
 • Innehållsredigeringsmetoder med innehållsmodelleringsteknik och semantisk relevanspoäng

Du kan också uppnå oöverträffad tillväxt genom att generera leads, driva trafik och öka konverteringar och organisk räckvidd.

SEO-leverantör CORE AI

Gör dig redo att få ditt SEO-spel att förändras för alltid med SEO-leverantör CORE AI. Den påstår sig ha en 99% bättre rankningsgrad, 10x snabbare analys och bättre noggrannhet att sätta ditt A-spel på. Faktum är att med AI-driven analys och grenförutsägelse kan du anpassa dig till Googles ständigt föränderliga SEO-algoritmer snabbare.

Förutom att vara snabb med nya ändringar, minskar du också risken för straff. Du kan förbättra alla aspekter av dina SEO-kampanjer med praktiska insikter. Allt detta möjliggörs av smidigt arbete med stor data och artificiell intelligens.

Som en del av en ChatGPT Plus-prenumeration får du tillgång till denna marknadsföringslösning som har en avancerad ROI. Du kan kontrollera kampanjer med artificiella neurala nätverk (ANN), sätta upp mål med SEO-fokuskontroller, snabba upp SEO-resultat och öka tillförlitligheten av AITS (EITS) hastighet.

Om du nu undrar vad som skiljer denna ChatGPT-plugin åt, ta en titt på dess funktioner:

 • Få realtidsanalys av olika SEO-element som metataggar, sidtitlar, innehållsstruktur och sökordstäthet
 • I själva verket behöver du bara köra några uppmaningar.
 • Få även dynamiska insikter på dina sidor och konkurrentsidor

Det hävdar att det är det enda SEO-företaget som använder AI-kärnteknik för att få resultat som är 10 gånger fler. Med CORE AI kan du hantera klienternas förväntningar, plötsliga rankingfall och projektstrukturer.

Lugn

Behöver du en designassistent som skapar fantastiska marknadsföringsbilder? Lugn, som drivs av ChatGPT Plus, handlar om att underlätta kreativ automatisering. Faktum är att du kan skapa bilder, videor och PDF-filer.

Kör bara några uppmaningar så är du igång! Du kan träna den att leverera den perfekta visuella bilden åt dig så att all kommunikation sker inom varumärket. Dessutom kan du använda förinställda mallar med dynamiska lager och anpassa dem för ditt varumärke.

Dra-och-släpp-redigeraren gör saker exceptionellt enkla för dig. Och du kan lägga till din egen text, betyg och media enligt dina behov. Två anmärkningsvärda funktioner om Placid.apps ChatGPT Plus-plugin behöver nämnas:

 • Automatisk storleksändring av texter och bilder för att spara tid och förbättra produktiviteten
 • Vänligt mänskligt stöd medan du automatiserar dina marknadsföringsvisuella behov

ChatSpot

En försäljnings- och marknadsföringsassistent för att utveckla ditt företag, ChatSpot kombinerar kraften i ChatGPT och unika datakällor som HubSpot CRM. Du kan använda unika datainsikter för att förbättra ditt dagliga arbetsflöde på sätt som är skräddarsydda för dig och ditt företag.

Dessutom är det bästa med en AI-driven försäljnings- och marknadsföringsassistent att den lär sig och växer med dig. Fascinerad? Läs vidare om dess nyckelfunktioner:

 • Dess accelererade mallar för försäljningsprospektering kan hjälpa dig att identifiera viktiga möjligheter för uppsökande verksamhet
 • Njut av alla fördelar med integrerad innehållsgenerering, från att skriva bloggar till att komma på bilder till att sätta ihop allt med din interna redaktör
 • Få djupa insikter i företagsdata för att fatta handlingskraftiga beslut
 • Upptäck nyckelord, förstå rivaliserande strategier och öka den övergripande SEO-synligheten

För att komma igång kan du prova dess föreslagna uppmaningar och inleda en ny era av marknadsföring!

Bramework

För alla som vill försörja sig på att blogga, Brameworkär perfekt. Det är din personliga AI-skribent som kan hjälpa dig att övervinna författarblockering och effektivisera din skrivprocess. För att fördjupa sig i detaljer kan det hjälpa till att generera titlar, ämnen, konturer och intros förutom att välja ett ämne och relevanta nyckelord.

Med Bramework har du bättre förutsättningar att skapa innehåll av hög kvalitet på halva tiden. Du kan använda tiden för att ta dig an fler kunder. Faktum är att du kan bygga upp varumärkesmedvetenhet genom att trycka ut regelbundet och konsekvent innehåll.

Du kan också använda deras AI-drivna bildsökare för att hitta funktionsbilder och skapa automatiska alt-texter. Använd dessutom AI-sammanfattningen och AI-omskrivaren för att spara mer tid och få ut mer innehåll i rätt riktning.

Inte bara det, en AI Steps Generator och AI Listicle Generator hjälper dig att skapa listiklar på nolltid och komma med steg för bättre innehållsframgång. Du kan också spåra sökordsrankning, sökordstrender och arbeta med innehåll som kretsar kring rekommenderade sökord.

Content.app

Påstår sig vara världens första plugin för innehållspublicering för ChatGPT, Content.app kan förvandla dina innehållsidéer till liveinnehåll på några minuter. Vänta inte; använda den omedelbara innehållsdistributionskanalen med ett enda kommando.

Gå in i framtiden för omedelbar innehållsdistribution som också är enkel med denna ChatGPT-plugin – Content.app. Med detta kan du effektivt skala din verksamhet och inte din arbetsbelastning. Letar du efter en effektivitetskatalysator i din innehållsdistribution och publiceringsprocess?

Leta inte längre, eftersom du publicerar innehåll direkt till dina CMS-plattformar som WordPress. Faktum är att du inte behöver oroa dig för formatering – taktik och misstag – när du publicerar med Content.app.

Du får också en steg-för-steg-guide för att integrera din WordPress-plattform för att få ut det mesta av den här appen.

Snabb

Snabbär din AI-drivna innehållsstrateg. Kommer som ett ChatGPT-plugin men har kraften hos Hootsuite, Buzzsumo och SEMRush kombinerat. Låt oss fördjupa oss i djupare detaljer: hur det fungerar, varför det är fördelaktigt och så och så.

Speedy ökar ditt företags synlighet online och lockar riktad trafik. Inte bara det, du kan använda Speedy för att skapa och publicera engagerande innehåll i sociala medier. Perfekt för olika företag över vertikaler, du kan få resultatdrivna, övertygande kopior som konverterar.

Här är vad Speedy kan hjälpa dig med:

 • Du kan välja bland personliga rekommendationer om AI-ämne och rikta in dig precis där det behövs
 • Du kan skapa innehåll för bloggar och sociala medier samtidigt som du matchar ditt varumärkes ton
 • Dessutom kan du anpassa innehållsredigeringar, och det kommer att fortsätta lära sig av dina redigeringar när du är på språng
 • Använd sedan Speedy för att sömlöst publicera på olika sociala medieplattformar och spåra prestandan för dina inlägg

Med Speedy blir marknadsföring så lätt att du kan koncentrera dig på att bygga ditt varumärke eller hantera din kunds varumärken utan att oroa dig för repetitiva processer.

Sembot

Du kan utnyttja kraften i ChatGPT-plugin-programmet – Sembot för att få handlingsbara och sömlösa datainsikter och fatta datadrivna beslut. Du kan göra effektiv sökordsundersökning för att ta reda på CPC-frekvenser och visningar och få en konkurrensfördel gentemot dina konkurrenter.

Inte bara det, du kan även övervaka Google Ads-resultat och få relevanta data och slutsatser. Dessutom kan du också få en detaljerad analys av olika mätvärden, som kampanjresultat, inklusive klickfrekvenser (CTR) och omvandlingsfrekvenser (CR).

Du kan identifiera trender och mönster effektivt, göra förenklade data och få ut det mesta av en strömlinjeformad rapporteringsprocess. Faktum är att du kan lyfta ditt dataanalysspel med konverserande GA4-datainsikter.

Få djupare insikter om omfattande besökarinsikter, optimering av konverteringstrattar, förbättrad e-handelsanalys och AI-drivna extraherbara insikter för en enhetlig analytisk prestanda.

Allt du behöver göra är att kolla in promptdatabasen. Dessa 50 uppmaningar påskyndar arbetet samtidigt som de omedelbart förbättrar din produktivitet och hjälper dig att uppnå dina marknadsföringsmål. Du kan till exempel jämföra annonseringsutgifter, ta reda på den genomsnittliga CPC och hämta bäst presterande sökord från tidigare månader eller kvartal.

Du kan också begära annonstrafikdata och få en detaljerad tabell över synlighetsstatistik för din webbplats eller din konkurrents webbplats.

Snabb skapare

Har du inga tidigare SEO-kunskaper? Låt inte det hindra dig från att skapa blogginlägg och webbsidor. Snabb skapare är din one-stop-lösning, tillgänglig som en ChatGPT Plus-plugin.

Dess lättanvända rich text-editor kan hjälpa dig att optimera ditt innehåll samtidigt som du behåller din varumärkesröst eller din kunds. Faktum är att skapa målsidor gör det snabbt och enkelt att starta din onlineverksamhet.

Med en robust SEO-verktygssats kan Quick Creator hjälpa dig att upptäcka relevanta sökord och dolda möjligheter, utöka din synlighetsportfölj och onlinesynlighet och analysera söktrender för att på bästa sätt optimera ditt innehåll. Dessutom är Quick Creators målsidor mobilresponsiva och når din publik exakt där de är.

Plattformen har också 15+ språkstöd. Du kan också dra nytta av AI-driven tjänstevärd och anpassad domän. Vem passar det för? För små och medelstora företag, SaaS-startups, marknadsförare och Shopify-butiksägare.

Humanisera

Att bygga kundförståelse är nu möjligt med ett ChatGPT-plugin. Humanisera har branschförberedda AI-lösningar som hjälper dig att nå dina kunder och livechatt utan ansträngning.

Humanise är byggt kring PlatformOne och stöder automatisk livechatt, e-postmeddelanden, videor och till och med komplexa marknadsföringskampanjer och kundresor. Humanise vänder sig till fyra stora branscher: affärer, vana, hälsa och juridik.

För hälsan hjälper Humanise till med screening av sjukdomar, schemaläggning av möten och uppföljningar samt incheckning av medicinintag. Medan Humanise för företag stödjer snabbare tid till betalning, kopplar kunder till rätt kontaktpunkt, samlar in kundfeedback och bygger en försäljningspipeline.

Det finns mer! Humanisering för juridisk hjälp med att förstå kundens behov och förbättra kundförvärvet. Dessutom är Humanise Habitat centrerat kring kommunikation med gäster och boendeleverantörer och andra enheter inom gästfrihetsvärlden. Det är väldigt enkelt att använda.

Du kan välja en branschlösning, bädda in en enda kodrad för att all magi ska hända, och boom! Du är bra att gå.

Lås upp den verkliga kraften i ChatGPT med plugins

Med hundratals ChatGPT-plugins tillgängliga är det inte svårt att bädda in AI i olika användbara verktyg och ligga steget före. De dagar då manuell analys, SEO eller publicering var förhärskande är förbi.

Nu handlar det om automatisering, fantastisk körhastighet och ökad ROI. Missa ingen chans att växa ditt varumärke medan du automatiserar uppgifter från innehållsskapande/kurering till bildgenerering till installation av livechattsupport.

En av nackdelarna med ChatGPT-plugins är bristen på sökfunktionalitet. Det kommer inte att ge dig mycket insikt om vilka plugins som finns tillgängliga, hur säkra de är eller vad som är deras kärnfunktioner. Det är därför det är bäst att lita på externa källor (som den här) för att veta vilka ChatGPT-plugins som kan förändra ditt liv och din verksamhet till det bättre!

Du kan också utforska Chrome-tillägg för att få den bästa ChatGPT-upplevelsen.