11 bästa yogaapparna (Android+iOS) för alla träningsnivåer

Spread the love

”Yoga är en spegel för att se på oss själva inifrån.” Vi strävar alla efter att överleva i livets liv och rörelse. Regelbunden stress och oro har minskat kvaliteten på vår livsstil.

Det är där Yoga kommer till handling. Yoga är en resa som betonar att få kropp och själ i balans. Utöver dess fysiska fördelar har Yoga etablerats för att minska ångest och förbättra mentalt välbefinnande.

Olika appar har dykt upp på marknaden för att förbättra utövandet av yoga bland människor. Dessa applikationer odlar inte bara en kultur av att utöva yoga utan bildar också en gemenskap av friska människor.

Hur kan du dra nytta av yogaappar?

Med vetenskapens och teknikens framsteg har Yoga-appar gjort yoga mer än att sitta på en matta. Den inkluderar förutformade rutiner exklusivt anpassade enligt dina hälsokrav. Detta skapar en gemenskap av likasinnade som prioriterar sin mentala och fysiska hälsa.

Du får förstklassiga instruktörer, rutinmässiga dietplaner, skräddarsydda videor och mer på dessa appar. Till och med lata killar blir entusiastiska över att lägga till träning i sitt liv genom dessa appar.

Funktioner du bör kontrollera innan du väljer din Yoga-app

Det finns flera yogaappar på marknaden. Att välja rätt kan vara en svår uppgift. Här är några funktioner som du bör kontrollera innan du väljer din Yoga-app:

  • Ett bra betyg från kunderna
  • En utmärkt konsumentupplevelse och användargränssnitt
  • Inbyggd med anpassningsbara funktioner
  • Består av olika yogaformat tillsammans med extra klasser
  • Har kundhjälp dygnet runt
  • Fick bra kundrecensioner
  • Har säkra sekretesspolicyer

Låt oss kolla några av de bästa yogaapparna för alla träningsnivåer.

Daglig yoga

Daily Yoga erbjuder 100 yoga- och meditationsklasser för nybörjare till experter. Du får en omfattande samling nybörjarvänliga handledningar för att boosta dig själv på bara två veckor. Veckouppdateringar av kurserna kommer inte att få dig att upprepa samma yogarutin om och om igen. Du kan också hålla reda på din personliga tillväxt från dag 1 till idag.

  Hur man blockerar YouTube på en iPhone

Denna app ger hälsofördelar för ditt sinne och kropp med flera världsomspännande yogis. Ställ frågor, träffa nya människor, dela dina yogaupplevelser och omfamna den yogiska resan. Applikationen finns på både Android och iOS.

Glo

Glo är en allt-i-ett app för fitness, pilates, yoga och meditation som syftar till att ge dig en hälsosam livsstil. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren yogautövare, kommer den här appen med ett brett utbud av funktioner för alla.

Appen är väldesignad och du kan snabbt hitta rätt klasser med de apt nyckelorden. Dessutom får du en personlig upplevelse baserad på din praktik. Du kan enkelt spara och ladda ner klasserna för framtida bruk. Du hittar den här appen både på Android och iOS.

Yoga helt enkelt

Simply Yoga innehåller yogakurser online och sex yogaprogram på nivå 1 som guidar dig genom processen. Videon visar noggrant varje pose så att du enkelt kan lära dig. En utbildad instruktör leder dig genom varje ställning.

Denna app är anpassningsbar enligt dina behov. Få vackra videor i HD-kvalitet för att förbättra din upplevelse. Dessutom finns ljudinstruktioner tillgängliga under hela övningen. Du kan använda den här appen både på Android och iOS.

Pocket Yoga

Som namnet antyder, tar Pocket Yoga Yoga Studio till din ficka. Denna flexibla Yoga-app låter dig välja mellan olika övningar med olika svårighetsnivåer. Du kan träna i bekvämligheten av ditt hem genom att välja mellan 27 olika pass.

Denna app låter dig träna utan att ha internetuppkoppling. Den består av ett omfattande, kategoriserat och sökbart bibliotek med ställningar. Använd AirPlay för att sända din träning till din TV. Lås också upp olika lugnande miljöer på resan. Du kan ladda ner den här appen från Android och iOS.

FITNESS22

Yoga-appen från FITNESS22 LTD hjälper till att underlätta din resa till yoga och dess mer avancerade program. Denna rutin förbättrar din balans, smidighet och uthållighet. Få en skräddarsydd strategi för att skapa den perfekta yogakuren och övervaka dina framsteg.

  Spela in, redigera, rendera och ladda upp videor från en iOS-enhet

Denna app utvecklar en långvarig vana som återställer din energi och håller dig fokuserad. Det inkluderar guidade yogapass med mer än 500 yogaställningar, HD-videor och erfarna tränare som guidar dig. Du kan ladda ner detta på iOS- och Android-enheter.

Yogakollektivet

Yogakollektivet kommer med 1 000+ unika, skräddarsydda yoga-, meditations- och fitnessklasser som genomförs av de bästa yogatränare runt om i världen. Från telefon till TV, du kan njuta av den här sessionen på alla enheter.

Nya lektioner varje vecka bryter din monotona rutin. Dessa rigorösa sessioner hjälper till att förbättra ditt mentala och fysiska välbefinnande. Den kommer också med ytterligare funktioner som öppna utmaningar och kalenderpåminnelser. Du kan få detta på både Android- och iOS-enheter.

Yoga International

Yoga International erbjuder många yoga- och meditationskurser, tävlingar och program, med nya klasser som läggs till varje dag. De har upprätthållit i över 30 år och har expertis i de transformerande hälsofördelarna med yoga.

Det finns klasser tillgängliga för alla, oavsett kompetensnivå. Det bästa är att du får gratis tillgång under de första 30 dagarna. Du kan också spåra dina framsteg och bokmärka dina favoriter för senare. Appen finns på både Android och iOS.

Yoga när som helst

Yoga Anytime är speciellt utformad för att stödja din intensiva yogaövning. Du kan ladda ner och se tusentals högkvalitativa yoga- och meditationsvideor. Deras prenumeration ger obegränsad tillgång till andra idéer utöver guidade yogarutiner.

Med flera erfarna instruktörer som uppriktigt följer yogans läror kommer du att känna dig välkommen på alla nivåer. Du får också en gratis 14-dagars provperiod med denna app. Du kan ladda ner detta på både Android och iOS.

Gör du

DoYou hjälper dig att nå dina individuella mål genom olika skräddarsydda program och spektakulära klasser. Du kan träna med din telefon, surfplatta, bärbara dator eller till och med på din TV. Välj din ideala klass snabbt och få tillgång till alla programnivåer, från nybörjarnivå till avancerad.

  En flytande urklippshanterare som sparar flera utdrag [Android]

Denna app låter dig hålla koll på din träning och hålla dig motiverad. Världsberömda lärare hjälper dig ta Yogic-upplevelsen till nästa nivå. Appen innehåller både gratis- och premiumprenumerationsmodeller. Du kan ladda ner den på Android och iOS.

CorePower

CorePower omfattar ett brett utbud av yoga-, skulpt- och meditationskurser online. Med CorePower Yoga On Demand-medlemskapet får du olika typer av kurser i olika längder och format.

Du kan komma åt 300+ klasser på ditt schema. Nya klasser får dig inte att känna dig uttråkad. Det bästa är att din första vecka med CorePower Yoga On Demand är gratis.

Du kan få appen på både Android och iOS.

Yogastudio

Yoga Studio av Fit For Life LLC låter dig schemalägga och anpassa enkla att följa HD VIDEO yogakurser. Du kan se klasser när som helst, var som helst, utan någon internetanslutning.

Välj från en mängd olika stämningsfulla musik- och ljudval och ta din upplevelse till nästa nivå. Välj din nivå och intresseområde för att hitta den perfekta klassen. Denna app är tillgänglig på både Android och iOS.

Slutord

Yoga är en av de bästa träningsformerna som kan förbättra fysiskt och mentalt välmående. Den är lämplig för unga och äldre. Om du vill ha en yogastudio online och förbättra din Yogic-upplevelse, utforska listan ovan. Kom dock ihåg att kontrollera med din vårdgivare innan du påbörjar något träningsprogram.

Om du skulle vilja testa någon annan form av träning, här är några fler fitnessappar.