11 bästa WordPress AI-plugins 2023

WordPress AI-plugins hjälper dig att optimera och utnyttja din webbplats fulla potential i aspekter som du kanske inte är bra på, som design och kodning. AI-plugins gör den här processen mindre tidskrävande, så att du kan få ut det mesta av din produktivitet.

Artificiell intelligens är ett hett ämne. När allt kommer omkring förändrar det nästan allt runt omkring oss, inklusive WordPress – den mest populära innehållshanteringslösningen (CMS) där ute.

Det spelar ingen roll om du är en kodare, en projektledare eller någon som arbetar med forskning och utveckling; du måste lita på AI för att få saker gjorda snabbare. Det förbättrar ditt arbetsflöde, vilket gör dig effektiv och produktiv.

Men vad händer när du kombinerar AI och WordPress? Du får det bästa sättet att hantera din WordPress-webbplats med många andra AI-funktioner till ditt förfogande, vilket kan vittnas om av pluginlistan i tabellen nedan!

Titel

Beskrivning

Utforska

Divi AI

AI-assistent för att snabbt bygga WordPress-webbplatser med Divi.

Elementor AI

Generera innehåll, kod och bilder med Elementor-byggaren.

Rank Math SEO

AI-förbättrad SEO-plugin för optimering och analys på sidan.

AI-motor

Få tillgång till populära AI-modeller, skapa innehåll och kör chatbots.

Uncanny Automator

Anslut 130+ appar, integrera AI-modeller för platsautomatisering.

ShortPixel

AI-driven bildoptimering, SmartCrop för centrerade miniatyrer.

10Web AI Assistant

AI-drivet innehållsskapande, SEO-förbättring för WordPress.

Tidio

AI-driven kundtjänstplattform med LYRO AI chatbot.

Link Whisper

Automatisera intern länkning med AI-förslag och rapporter.

Quttera Web Malware Scanner

AI-driven skanning av skadlig kod för WordPress-säkerhet.

Röstare

Konvertera text till tal med AI med 275 röster.

Ja, det finns redan många utmärkta WordPress-plugins och teman. Vi har dock letat efter de bästa AI-plugin-programmen för WordPress för att få bättre funktioner till ditt förfogande.

Så varför vänta? Låt oss titta på de bästa WordPress AI-plugins i detalj.

Vad gör en WordPress-plugin till en AI-plugin?

Med andra ord, vad är ett WordPress AI-plugin?

Om vi ​​fräscha upp våra grunder är ett WordPress-plugin ett tillägg som du kan koppla in på din WordPress-webbplats som WordPress SEO-plugins eller popup-plugins. Genom att göra det får du tillgång till ytterligare funktionalitet. Till exempel kan du göra din webbplats till en e-handel genom att installera ett WooCommerce-plugin.

En AI WordPress-plugin, å andra sidan, ger AI-kraft till WordPress. AI-plugins erbjuder nya funktioner, förbättrad funktionalitet och automatisering.

Dessa AI-plugins kan hjälpa dig att skapa unikt innehåll, förbättra sökmotoroptimeringen eller hur du hanterar dina webbplatsanvändare med hjälp av livechattintegration. Många WordPress AI-plugins hjälper dig att designa och koda din WordPress-webbplats.

Om du går till tjänstemannen WordPress plugin-förråd och sök efter ”AI”, ”WordPress AI-plugins” eller ”Artificial Intelligence”, hittar du resultat som innehåller hundratals plugins för varje resultat.

Som WordPress-användare är det tidskrävande och opraktiskt att gå igenom listan. Och det är därför vi listar de bästa WordPress AI-plugins för dig. Dessa plugins kan hjälpa dig att göra många saker, inklusive SEO, bildoptimering, skriva innehåll, etc.

Nu sätter vi igång!

Divi AI

Divi är ett välkänt tema och plugin i WordPress-ekosystemet. Nyligen släppte de sin version av AI, dvs. Divi AI. Det är en AI-assistent som hjälper dig att bygga en WordPress-webbplats på några minuter.

Liksom det ursprungliga Divi-temat, integrerar Divi AI bra med WordPress-ekosystemet. Det fungerar felfritt med Divi-teman och sidbyggare. Det underlättar Divi-inlärningsprocessen genom att ge ytterligare sammanhang. Dessutom kan du använda den för att snabbt generera innehåll och bilder till din webbplats med ett klick.

Funktioner:

 • Generera innehåll, bilder eller moduler automatiskt med ett enda klick.
 • Generera bilder automatiskt baserat på sidkontext
 • Förbättra befintliga bilder för att matcha webbplatsens tema och stil
 • Skriv innehåll med Divi AI eller få förslag
 • Obegränsad användning för text- och bildgenerering

Divi AI är smart nog att förstå dina krav. Det gör det genom att lära sig det från din webbplats. Den lär sig sammanhanget från webbplatsens namn, beskrivning och innehåll på den aktuella sidan du redigerar. Du kan också skapa kompletta moduler för din webbplats förutom innehåll och bilder.

Varför ska du få det?

Divi AI är ett utmärkt val för dem som har ett Divi-tema eller använder sin Divi-sidbyggare. Det kan ytterligare förbättra det utmärkta Divi-paketet du redan använder. Du kan också välja Divi AI för att skapa bilder för din webbplats.

Prissättning

Divi AI är ett betalt plugin, men du kan prova det gratis!

Elementor AI

Elementor AI ger AI-kraft till din webbplats, så att du kan generera innehåll, kod och bilder. Det fungerar bra med Elementor-byggaren eftersom det optimerar webbplatsens skapandeprocess och omedelbart kan skriva anpassad kod, innehåll och bilder.

Du kan till exempel skapa en anpassad CSS-kod som lägger till effekter på din webbplats. Allt du behöver göra är att be Elementor AI göra det åt dig med naturligt språkinmatning, så genererar den koden åt dig. Och precis så har du en fungerande kod som fungerar på din webbplats utan att skriva en enda rad kod.

Funktioner:

 • Direkt åtkomst till AI från varje widgets innehållsområde.
 • Skriv övertygande kort kopia för ditt företag
 • Översätt din kopia till 26 språk med ett enda klick.
 • Ändra bilder med enkla uppmaningar
 • Skriv HTML och CSS-kod

På samma sätt kan du skriva innehåll med dess Text Editor-widget. AI:n är smart och ger utmärkt kopia som matchar ditt varumärkes röst. Dessutom kan du översätta kopian till 26 språk. Det genererar dock bara en kort kopia. Så om du vill skriva blogginlägg, då är Elementor AI inget för dig.

Varför ska du få det?

Elementor AI är ett praktiskt WordPress AI-plugin. Det låter dig skapa övertygande kort kopia som kan hjälpa dig att sälja bättre. Dessutom kan du enkelt skapa bilder, ändra dem och skapa varianter. Slutligen kan du skapa anpassad HTML- och CSS-kod för att förstärka din webbdesign med effekter som matchar ditt varumärkes röst och ton.

Prissättning

Elementor AI kommer i två prispaket: AI Starter och AI Power. Om du har en Elementor-webbplats kan du prova den innan du köper.

Rank Math SEO

Rank Math SEO är redan ett populärt WordPress SEO-plugin. Det tog sig dock till listan över bästa WordPress AI-plugins på grund av dess nya AI-funktioner som hjälper dig att bättre hantera din webbplats SEO på sidan.

När du har installerat det kan du gå till vilket blogginlägg eller sida som helst och be Rank Math’s Content AI att generera rubrik, länk, medieantal och optimerat SEO-innehåll.

Du kan lägga till ett SEO-sökord på din sida med genererat optimerat SEO-innehåll. Detta kommer att kosta dig en kredit, men ger dig en ordentlig Content AI-analys som listar olika poäng för sidans innehåll. Du kan använda den för att förbättra ditt innehåll för att rankas bättre. Dessutom analyserar den konkurrensen och ger CPC- och volyminformation om sökordet.

Funktioner:

 • Få ordentliga SEO-rekommendationer
 • Kraftfull Content AI-modul låter dig lära dig mer om ditt innehåll och förbättra det med ytterligare sökord, rubrikförbättringar, ordantal och mer.
 • Ge dynamisk optimeringsrekommendation
 • Erbjud smarta länkförslag för bättre citat i ditt innehåll
 • Erbjud information om sökvolym, CPC och annonskonkurrens

Du får också en lista med ytterligare sökord och vanliga frågor att inkludera i ditt innehåll för att förbättra dess chans att rankas högre på Google. Om du någonsin använder SurferSEO kommer du att se att det fungerar på liknande sätt. Du behöver dock inte lämna din WordPress-redigerare för att optimera ditt innehåll här.

Varför ska du få det?

Rank Match SEO är ett utmärkt SEO-plugin. Tillägget av Content AI har blivit kraftfullare eftersom det låter dig generera innehåll och optimera det för sökmotorer. Så om du är en bloggare eller författare kan du använda den för att skriva SEO-optimerat innehåll.

Prissättning

Rank Math SEO är gratis att använda. Den använder dock en poäng varje gång du använder dess AI-funktion. Det erbjuder också betalda planer.

AI-motor

Om du lägger märke till det noggrant är de flesta WordPress AI-plugins en utveckling av deras tidigare jag. (Divi, Elementor och Rank Match SEO). De lägger till nya AI-funktioner till sin befintliga lösning. Dock, AI-motor är ett nytt WordPress AI-plugin som låter dig göra många AI-saker på din WordPress-webbplats.

AI Engine ger dig tillgång till populära AI-modeller, inklusive ChatGPT, DaVinci, Microsoft Azure, etc. När du har integrerat dem med hjälp av verktygets API, använder du det nu för att skapa innehåll för din webbplats. Dessutom kan du skapa bilder för din webbplats genom att tillhandahålla uppmaningar utan att behöva lämna din webbplats.

Funktioner:

 • Möjlighet att använda valet av din AI-modell.
 • Det erbjuder en utmärkt AI-lekplats för att utföra olika åtgärder.
 • Möjlighet att köra en ChatGPT chatbot på din webbplats.
 • Träna din AI för att göra vissa uppgifter bättre.
 • Konfigurera och finjustera AI:s beteende

Dess AI Playground är där du kommer att spendera större delen av tiden eftersom den låter dig göra många saker, inklusive korrigering, SEO, översättningar, fylla i WooCommerce-produktfält och så vidare. Dessutom kan du använda den för att köra en ChatGPT chatbot på din webbplats.

Varför ska du få det?

AI Engine är ett utmärkt val för ett allsidigt AI-verktyg för deras WordPress-webbplats.

Prissättning

AI Engine är gratis att använda. Men för att få tillgång till alla dess funktioner måste du få en av dess betalplaner.

Uncanny Automator

Uncanny Automator är ett utmärkt WordPress AI-plugin som låter dig hantera din webbplats. Det låter dig ansluta olika plugins, appar och tjänster direkt från instrumentpanelen utan att förlita dig på tredjepartsintegreringstjänster som Zapier.

Funktioner:

 • Anslut enkelt mer än 130+ appar och tjänster.
 • Erbjuder en enkel visuell byggare utan kod
 • Få tillgång till utmärkta AI-modeller och använd dem enligt dina krav.

De robusta automationsplugins stöder mer än 130 plugins och tjänster. Det betyder att du kan ta med kraften i AI-verktyg som Open AI till din webbplats. När du är ansluten kan du använda AI-modellens förmåga att skriva innehåll, skapa bilder eller driva en chatbot på din webbplats.

Varför ska du få det?

Uncanny Automator låter dig automatisera din webbplats genom att ansluta till olika appar och tjänster. Som företag kan du använda den för att ansluta till AI-modeller eller tjänster som OpenAI och förbättra din webbplats innehåll, bilder och kundinteraktivitet via chatbots.

Prissättning

Det är gratis att använda, men du kan också välja den betalda planen för ytterligare funktioner!

ShortPixel

ShortPixel är ett välkänt plugin för bildoptimering för WordPress. De lade nyligen till SmartCorp-funktioner – en AI-driven funktion som använder artificiell intelligens för att skapa miniatyrer på lämpligt sätt.

AI ser till att motivet i miniatyrbilden alltid centreras och beskärs korrekt. Detta sparar användaren mycket tid.

Funktioner:

 • Komprimera och optimera bilder så snart de laddas upp.
 • Stöd stora bildtyper, inklusive GIF, JPG och PNG.
 • Erbjuder bildkonvertering
 • Skapa alltid centrerade och beskurna miniatyrer med SmartCrop-funktioner

Bortsett från det optimerar och komprimerar ShortPixel automatiskt bilder. När den har installerats börjar den automatiskt optimera bilder när du laddar upp dem. Du kan också massoptimera dina gamla foton. Sammantaget är ShortPixel ett kraftfullt plugin för bildoptimering som använder AI för att göra det tunga arbetet💪.

Varför ska du få det?

ShortPixel passar behoven hos nästan alla WordPress-webbplatser. Den hanterar bilder bra och gör allt arbete själv med hjälp av AI.

Prissättning

ShortPixel är gratis att använda även om du skulle behöva välja den betalda planen för att utforska alla dess funktioner.

10Web AI Assistant

10Web AI Assistant är din bästa vän om du vill skapa SEO-optimerat innehåll som rankas högt. Med kraften i AI kan du skriva innehåll mycket snabbare, rakt in i Classic- och Gutenberg-miljöer. Allt du behöver göra är att ange rubriken på inlägget/sidan för att generera artikelöversikten och innehållet åt dig.

Funktioner:

 • Fixa SEO och läsbarhetsproblem med AI
 • Skapa blogginläggskonturer
 • Erbjuder 20+ innehållsmallar
 • Förbättra webbplats SEO med AI
 • Skapa innehåll, inklusive blogginlägg, pressmeddelanden, e-handel, reklam etc.

Du kan också använda den för att brainstorma🧠 idéer eller skriva det första utkastet, som du kan redigera manuellt för att passa ditt varumärkes röst och ton. Dessutom erbjuder den också innehållsgeneratorer och mallar, vilket ger dig fler verktyg för att snabbt skapa innehåll. WebAI Assistant hjälper dig också att förbättra SEO genom att integrera direkt i populära SEO-plugins, inklusive Yoast SEO.

Varför ska du få det?

Du borde skaffa det om du vill ha en ordentlig AI-driven WordPress-skrivassistent.

Prissättning

Det är gratis att använda med en betald plan för de extra funktionerna.

Tidio

Tidio är en AI-driven kundtjänstplattform som låter dig tillhandahålla omfattande kundsupport på din WordPress-webbplats. Det erbjuder end-to-end-lösningar, inklusive AI-livchattintegrering, automatisering av arbetsflöden och hantering av e-biljettsystem.

Funktioner:

 • Kraftfull LYRO AI chatbot som erbjuder mänskliga svar.
 • Svara direkt till kunder med AI Reply Assistant.
 • Den kommer med 35 fördefinierade chatbotmallar
 • Sömlösa tredjepartsintegrationer

Tidio använder LYRO AI chatbot för att driva allt och känna sig som en människa. Tidio använder AI Reply Assistant, en OpenAI-driven funktion, för att förbättra svarstiden. Genom att använda den kan företagsägare svara på kundernas frågor med ett enda klick.

Varför ska du få det?

Om du letar efter en högpresterande chatbot för din WordPress-webbplats är Tidio ett utmärkt val. Det erbjuder sömlös WordPress-integration och är lätt att ställa in.

Prissättning

Tidio erbjuder både gratis och betalda planer. Den kostnadsfria planen har dock bara begränsningar på 50 livechattkonversationer.

Med Link Whisper kan du automatisera intern länkning på din WordPress-webbplats med kraften i AI. Det hjälper dig att skapa meningsfulla interna länkar som är användbara för läsare och SEO-rankning.

Link Whisper föreslår relevanta interna länkar när du skriver med AI. The Link Whisper skannar innehållet på webbplatsen och börjar bara föreslå länkarna. Det säkerställer att interna länkar också pekas till gamla inlägg.

Och om du fokuserar på ett fåtal nyckelord kan du fråga Link Whispers Auto Linking-funktion som automatiskt skapar interna länkar för de specifika sökorden.

Funktioner:

 • Få förslag på interna länkar
 • Lägg till målsökord för att skapa bättre interna länkar
 • Åtgärda trasiga länkar, inklusive 404 sidor
 • Få interna länkförslag från dina andra ägda webbplatser

För att få en uppfattning om hur intern länkning fungerar på din sajt får du även en ordentlig interna länkrapport för att se webbplatsens struktur och lära dig om annan spännande statistik, inklusive föräldralösa inlägg, trasiga länkar och 404-fel.

Varför ska du få det?

Intern länkning är en pågående process. Det tar tid och ansträngning att få det rätt. Link Whisper är för dig om du vill att AI ska ta över och göra ett bättre jobb.

Prissättning

Link Whisper kommer med en gratisversion med begränsade funktioner. Deras fullt fungerande plugin kan utnyttjas genom en engångsbetalning per sida.

Quttera Web Malware Scanner

Med onlinehot som utvecklas med AI, är det viktigt att du också använder en AI-driven skanning av skadlig kod, som t.ex. Quttera. Det är ett utmärkt AI-drivet WordPress-plugin som skyddar din WordPress-webbplats från maskar, virus, trojaner, spionprogram och andra skadliga hot.

Under huven använder Quttera en AI Scan Engine, som automatiskt skannar, upptäcker och hanterar skadliga hot, inklusive obfuskerad eller skadlig kod.

Funktioner:

 • Utmärkt AI Scan Engine som kan identifiera olika typer av hot.
 • Erbjudande svartlista status.
 • Ger en detaljerad utredningsrapport.

När du påbörjar en skanning får du en fullständig rapport. Du kan också köra skanningen direkt från WordPress-instrumentpanelen.

Varför ska du få det?

Om du vill skydda din WordPress-webbplats från skadliga hot och behöver en AI-driven skanning för skadlig programvara, är Quittera ett bra val.

Prissättning

Quttera erbjuder en gratisversion med begränsad funktionalitet. För den betalda versionen måste du skaffa dess betalversion, som börjar på $10 per månad.

Röstare

Gillar dina läsare att lyssna på dina blogginlägg? Om du gör det kan du använda Röstare för att automatisera text-till-tal. Den använder artificiell intelligens för att konvertera text till tal – som drivs av Google Cloud Platform.

Funktioner:

 • Stöd för 45 språk.
 • Den erbjuder 275 röster.
 • Fullständig kontroll över utgående röst, inklusive uppspelningshastighet, kön och tonhöjd.
 • Stöder moderna webbläsare, inklusive Safari, Edge och Chrome.

Voicer erbjuder utmärkta alternativ för användare, med 275 röster och 45 språk. Du kan anpassa utmatningen genom att ändra kön, röstuppspelningshastighet och tal tonhöjd.

Varför ska du få det?

Voicer är ett perfekt WordPress AI-plugin för webbplatser som vill konvertera text till röst automatiskt.

Prissättning

Voicer erbjuder endast ett betallicensalternativ.

Slutsats

WordPress AI-plugins låter dig använda AI-kraft för att förbättra din webbplatshantering. Det kan vara en AI-driven chatbot eller en AI-driven intern länkskapare.

Och om du vill ha tillgång till moderna AI-modeller som ChatGPT, kan du alltid välja WordPress AI-plugins som låter dig ansluta dem till din webbplats, dvs Uncanny Automator och AI Engine.

Om du väljer att använda AI WordPress-plugin, kommer du att skörda följande fördelar:

 • Förbättra effektiviteten
 • Bättre innehållskvalitet som rankas
 • Bättre kundsupport
 • Förbättrad användarupplevelse
 • Spara tid

Möjligheterna är oändliga, och det är upp till dig hur du använder AI för att spara tid och förbättra vinsten.

Kolla också in dessa AI-webbplatsbyggare för att skapa fantastiska webbplatser på nolltid.