11 bästa träningsappar som hjälper dig att träna var som helst

Spread the love

Vem vill inte hålla sig i form och behålla en hälsosam livsstil!

Människor har utvecklat en vana att kontinuerligt sitta på ett ställe och arbeta, särskilt under denna pandemi. Fysiska aktiviteter har eliminerats från människors liv, vilket är en av anledningarna till en ökning av fysiska och psykiska problem.

Så människor måste fokusera på träning för att upprätthålla en bra konditionsnivå. Fysisk träning är avgörande för att förbättra din hälsa och även minska riskerna för flera sjukdomar.

Träning ökar inte bara konditionen utan det skulle också förbättra din livskvalitet och mentala hälsa. Vissa fördelar syns direkt på din kropp, medan andra är långsiktiga fördelar som håller dig frisk och i form.

Fördelar med regelbunden fysisk träning 🏃🏃‍♀️

Endast 30 minuters daglig träning kan hjälpa dig att njuta av många fördelar, inklusive följande.

  • Hantera din kroppsvikt
  • Behåll lågt blodtryck
  • Minska riskerna för hjärtinfarkt
  • Har starkare muskler, leder och ben
  • Känn dig avslappnad och energisk
  • Njut av bättre sömn

Många forskning har visat att träning hjälper till att upprätthålla ett hälsosammare sinnestillstånd.

Fördelar för mental hälsa med regelbunden fysisk träning

Flera studier har visat att träning hjälper till att bota depression. Flera människor har trott hur träning kan hjälpa människor som hanterar depression:

  • Träning blockerar negativa tankar och håller dig borta från dagliga bekymmer
  • Det hjälper till att förbättra den sociala kontakten samtidigt som man tränar med erbjudanden.
  • Att arbeta med kondition skulle förbättra ditt sömnmönster och även höja ditt humör.
  • Träning hjälper till att öka vissa hormoner och förändra nivåerna av vissa kemikalier i kroppen, såsom endorfiner, serotonin och stresshormoner.

För att upprätthålla en bättre och hälsosam rutin bestämde sig folk för att välja gym. Men på grund av covid-19 var folk tvungna att stanna hemma och kunde inte fortsätta med träningen. Det är här olika fitnessappar kommer in för din räddning.

Oavsett om du letar efter lite motivation för att börja med en ny träningsrutin eller vill fortsätta med din äldre, kan du lita på de fitnessappar som finns tillgängliga online. Eftersom det finns flera alternativ tillgängliga där ute, blir det ganska förvirrande att välja ett.

Vi har sammanställt en lista över de bästa fitnessapparna som hjälper dig att träna var som helst. Det finns applikationer för alla typer av övningar. Oavsett om du letar efter appar för att följa en tyngdlyftningsrutin, kostplan eller börja med daglig löpning, kan du hitta rätt app från listan nedan.

Genom att engagera dig i de bästa träningsapparna kan du fortsätta med en daglig rutin av träning, och det skulle hjälpa dig att bygga upp ditt självförtroende.

Låt oss utforska apparna…

FitOn

Om du letar efter träningslektioner i ditt hem via onlineläget, måste du överväga att ladda ner FitOn app.

Det är en perfekt app om du funderar på att engagera dig för ett långsiktigt mål.

Först och främst måste du registrera dig på FitOn-appen och skapa en profil på dig själv.

Profilen skulle innehålla flera saker som din föredragna intensitetsnivå för varje träningspass, de typer av klasser du gillar mest, ditt träningsmål, hur många pass du ska ta per vecka och hur lång tid varje pass kommer att vara. . Det finns olika stilar att välja mellan, som HIIT, yoga, kickboxning, styrka, cardio, barre och många fler.

Appen erbjuder också personliga klasser för att uppfylla vissa specifika behov som prenatal och low-impact. Om du vill fokusera på din mentala hälsa kan du till och med ta upp en meditationssession. Hela applikationen är tillgänglig utan kostnad, men du måste teckna ett betalabonnemang om du vill gå med i virtuella gruppklasser.

Aaptiv

Aaptiv erbjuder video- och ljudträningssessioner av experttränare för att hålla dig i form som en fiol. Ljudsessionerna tas antingen av experttränare eller matchas med de bästa träningslåtarna. Oavsett om du ser fram emot att hålla fast vid klassikerna eller testa de nya kan du njuta av ditt träningspass med takterna på Aaptiv.

  Hur man kombinerar rörelsevägar i Microsoft PowerPoint

Aaptivs ljudklasser är mycket efterfrågade. Under ljudsessionerna kommer du att guidas av en tränares röst i en session i studiostil. Du kommer inte hitta någon brist på alternativ eftersom det finns fler än 2500 träningsalternativ att välja mellan, och en annan fördel är att 30 nya läggs till varje vecka.

Några av träningsalternativen är elliptiska träningspass, stretching, styrketräning, cykling, yoga och mycket mer.

Längden på träningspassen är från sju minuter till ett djupgående komplett träningspass. Om du är mer intresserad av löpning erbjuder Aaptiv ett medlemsalternativ som inkluderar träningspass för 5 km, 10 km, halvmaraton och helmaraton.

Openfit

Om du funderar på att få lite fysisk träningsupplevelse hemma, måste du överväga Openfit appens liveträning.

Det skulle kännas som att du verkligen är i klasserna, och tränaren står framför dig på grund av realtidsvideoflödet. De olika träningsklasserna som Openfit erbjuder är yoga, stretching, styrketräning, kickboxning, cirkelträning, barre, pilates och löpning.

Med realtidsvideoflödet skulle du kunna höra tränaren, och tränaren skulle också kunna ge dig lämplig feedback. Om du vill kan du till och med hålla kameran avstängd och bara se tränaren medan du tränar. Vilket alternativ du än väljer, men de andra deltagarna kan inte se varandra.

Om du missar någon personlig träning av instruktören kan du träna upp det när du vill, tillsammans med inspelningen. Instruktörerna genomför passet med samma entusiasm och energi som de fysiska passen. Du kan välja mellan hundratals live fitnessklasser eller gå med en personlig tränare med fokuserade resultat.

Peloton

Du kan fortsätta med din konditionsträning och träning genom att streama löpbandspass och cykla från den fantastiska Peloton Studio. Det bästa är att nu finns det inget behov av att sluta med din dagliga träningsrutin som Peloton appen är till hands.

Du kan utforska nya sätt att nå dina träningsmål med olika träningsrutiner att välja mellan.

Det har skett en ny fitnessrevolution skapad av Peloton-cyklarna och löpbanden. Om du inte har tillräckligt med budget för att lägga vantarna på dem, kan du gå med Peloton Digital-prenumerationen. Det ger dig tillgång till de livestreamade klasserna med korrekt vägledning från tränare.

Nu är appen mycket mer än bara löpning och cykling. Du kan ta olika klasser som pilates, yoga, barre, styrka eller meditation med Peloton-appen. Du kan antingen gå med liveträningen av instruktörer eller fortsätta med ditt eget träningspass genom deras on-demand-bibliotek med träningspass. Det bästa är att du kan välja önskad spellista för ett träningspass innan du börjar med den.

Google Fit

Visste du att Google också har en träningsapp?

Nåväl, nu vet du det. 😊

Alla har satt upp några träningsmål i livet för att förbättra sin allmänna hälsa. Google Fit ger personlig coachning och praktiska tips baserat på din hälsohistoria för att uppnå dina träningsmål. Det blir ganska enkelt att spåra och övervaka dina framsteg genom att använda din smartklocka eller telefon.

Vilken aktivitet du än utför, från promenader till simning, skulle påverka din allmänna hälsa som övervakas i appen. Detta är anledningen till att Google Fit fungerar effektivt med flera träningsappar och hälsoenheter för att ge dig en djupgående kredit för alla dina rörelser. Den holistiska synen kommer att skildra alla dina aktiviteter och låter dig analysera din hälsa på bästa sätt.

Google Fit hade samarbetat med Världshälsoorganisationen (WHO) för att komma på konceptet hjärtpoäng. Aktiviteterna som får ditt hjärta att pumpa snabbare ger stora hälsofördelar. Du kommer att få 1 hjärtpoäng för varje måttligt intensiv aktivitet, och om du kommer till mer intensiva aktiviteter får du dubbla poäng.

Det skulle så småningom bidra till att minska risken för hjärtsjukdomar, ge bättre sömn och i slutändan förbättra den allmänna hälsan.

  Fixa Infinite Warfare Error Bamberga

Det finns fler smarta hälsospårare du kan utforska för att spåra din livsstil.

Runtastic

Runtastic vill att du startar en träningsplan och utmanar dig själv att bli starkare efter varje träningspass. Oavsett om du funderar på att börja med din första löprunda eller ta din första cykeltur efter en lång tid, kan du få varje aktivitet att räknas.

Nå ditt träningsmål med stöd av Adidas Runtastic-appen.

Med hjälp av Adidas Running skulle du kunna spåra dina aktiviteter och sätta upp mål därefter. Du kommer att kunna spela in varje träningspass och granska statistiken till slut. Du kan till och med överväga att delta i olika utmaningar för att tänja på dina gränser och få en prestationsboost. Genom att dela din framgång med Adidas Running globala community kommer du att få motivationen att förbli aktiv och nå dina träningsmål i livet.

Runtastic ger också ljudåterkoppling från en röstcoach som säkerställer att du är på rätt spår. Livespårningen och motivationen i form av hejarop skulle ge dig den mycket nödvändiga pushen för att överskrida dina gränser. Du kan antingen fortsätta med den kostnadsfria planen för Runtastic eller uppgradera till premiumplanen för löpträningsprogram för att krossa dina träningsmål och få personlig tillgång till vissa kroppsviktsprogram i appen.

Å var

Å var arbetar med att återställa det roliga till fitness när som helst och var som helst.

Obe står för Our Body Electric.

Plattformen erbjuder ett komplett schema för kraft-, dans-, HIIT- och styrkeklasser som du kan ta upp. Det finns 22 dagliga livekurser för att göra det enkelt för dig att hitta rätt för dig. Om du inte kan ta emot dig själv med liveklasserna kan du till och med gå med de förinspelade och fortsätta med ditt träningspass.

När du tittar på Obes videor kommer du att bli lockad av flera anledningar. Hypen hos Obe beror helt och hållet på de ljusa färgerna, den elektriska pastellpaletten och neonaccenter som gör att det ser ut som en minifest för dig. Om du är i en av danssessionerna kommer du att bli förvånad över att se alla dessa funktioner.

Obe fokuserar på både konditions- och styrkedrivna klasser för att uppfylla varje individs krav. Vanligtvis varar varje session mindre än 30 minuter. Plattformen har också lanserat en ny funktion i Workout Party för att registrera dig och svettas tillsammans med sju vänner till dig. Du skulle kunna dela varje ögonblick med dina vänner via video eller chatt.

Oavsett om du precis har börjat med en ny träningsrutin, vill skala upp dina träningsmål och utmana dig själv, eller letar efter ett expertprogram, kan du hitta allt på ett ställe. Du kommer att kunna hitta ett effektivt och användbart program som matchar dina krav på Obe.

MyFitnessPal

Bassteget för träning beror på dina matvanor.

MyFitnessPal fokuserar på vad du äter istället för att fokusera på dina träningsrutiner. Du kan ta kontroll över dina träningsmål genom att spåra dina kalorier, bryta ner ingredienserna och hitta rätt mat att äta för en hälsosam livsstil.

Oavsett om du försöker gå ner i vikt, sänka ditt BMI, tona upp eller arbeta på din allmänna hälsa, skulle du kunna hitta rätt hjälp från den här appen. Appen låter dig föra en matdagbok för att spåra dina matvanor och uppnå dina mål. Spårning av mat har förenklats eftersom du kan skanna streckkoderna, spara recept och måltider och använda snabbverktyg för att spåra maten.

Appen låter dig gå med i den största gruppen av fitnessfreaks för att få motivation och få några användbara tips. MyFitnessPals experter förser dig också med matrecept som nutritionister har godkänt. Du kan länka appen till mer än 50 hälsoappar för att spåra din livsstil.

I slutändan handlar det inte bara om kalorier, utan det handlar om att känna och leva ett bättre liv.

Sworkit

Sworkit fungerar som en perfekt personlig tränare för att nå dina träningsmål. Appen gör också konditionsträning ganska enkel. Oavsett om du behöver några träningsplaner för utrustning eller letar efter några planer utan utrustning, skulle du kunna få rätt vägledning genom den här appen.

  Hur man tar bort Family Link utan förälders tillstånd

Du hittar träningsvägledningsvideor för nästan varje träningspass.

Det finns kompletta vägledningsvideor tillgängliga för varje träningspass.

Sworkit fokuserar på effektiva och enkla träningsplaner som beror på ditt träningsmål. Appen diversifierar träningsmålen i tre kategorier, där du vill bli smalare, starkare eller piggare. Användarna kan ta upp 6-veckors planer för att tränas med nybörjar-, medel- och avancerade övningar.

Förutom det kan du till och med kontakta en personlig tränare för att få expertråd och rensa ut dina tvivel relaterade till konditionsträning.

Det bästa med Sworkitw träningsplaner är att det inte finns något krav på någon utrustning, och det kan göras var som helst. Träningspasset sträcker sig från 5 minuter till 60 minuter. Appen har också en sektion för barnvänliga träningspass så att du kan inkludera hela din familj och göra träningen till en daglig rutin för alla.

FitnessAI

AI finns överallt, och det är för gott.

Med de tekniska framstegen, FitnessAI använder artificiell intelligens och genererar personliga träningspass. Baserat på dina tidigare träningspass och träningar kommer AI att optimera antalet set, reps, vikt för varje övning och de träningspass du behöver fokusera på.

Processen att logga har gjorts ganska enkel med denna fitnessapp. Algoritmen låter dig också veta hur lång tid du behöver vila och hur du justerar svårighetsgraden för ditt nästa träningspass. Du kommer att kunna märka hur algoritmen driver dig att nå nya gränser. Du kommer att få nya träningsrekommendationer på ditt personliga flöde som innehåller uppdaterade insikter om dina tidigare träningspass.

FitnessAI ger tydliga insikter om dina framsteg med konditionsträning och informerar dig om hur du kan uppfylla dina fitnessmål. Det finns inget behov av personliga tränare eftersom du kan skicka ett meddelande till ansökan direkt när du söker råd från träningsexperter. Appen kommer också att fungera som en ansvarspartner för att skicka meddelanden till dig när du bryter din dagliga rutin.

FIIT

Om du inte kan gå till gymmet kan du ta hem gymmet med FIIT fitness app.

Det finns massor av träningspass att utforska i den här appen. Du kommer aldrig att bli uttråkad eftersom du får möjlighet att prova något nytt varje dag. FIIT har gjort hundratals on-demand-klasser, träningsplaner och även gruppträningspass tillgängliga för dig att välja mellan. Du kan välja mellan träningspass på nybörjarnivå till avancerad nivå.

Du kan ta din konditionsträning till en smartare nivå genom att koppla den med en Fitbit eller andra smarta träningstillbehör. Det hjälper dig att spåra exakta mätvärden och utmana dina personliga rekord på olika nivåer av konditionsträning. Appen ger också funktionen att tävla med andra på topplistan och ta motivation från deras mätvärden.

Appen består av alla klasser, från att gå ner i vikt och förbättra konditionsträning till styrketräning och yoga. Med hjälp av betalmedlemskap kan du få tillgång till alla träningsalternativ och tävla med andra genom live-poängtavlor schemalagda 60 gånger om dagen.

Slutsats

Oavsett om du är hemma eller på gymmet kan du skapa en daglig träningsrutin om du är dedikerad till det. Med hjälp av de bästa fitnessapparna som finns tillgängliga online kan du börja din träningsresa och nå alla dina träningsmål.

Så gå och kom i form!

Utforska sedan några av de smarta sakerna som hjälper dig att arbeta hemifrån.

Funderar du på inomhusträning? Välj från vår utvalda lista över inomhusmotionscyklar här.