11 bästa smarta biltillbehör att se upp för

Spread the love

Smarta biltillbehör är enheter utformade för att göra din pendling produktiv och bekväm.

Att resa i bilar eller fordon i tidigare dagar skulle vara ganska svårt. Men nu älskar de flesta att spendera mycket av sin tid i sina bilar. Detta beror på närvaron av smarta tillbehör. Dessa ger oss en känsla av ett mobilt andra hem i våra bilar.

Smarta biltillbehör får dig inte att känna avsaknaden av faciliteter i ditt hem.

Till exempel kan en billaddare erbjuda en strömförsörjning till ditt döende smartphonebatteri. På samma sätt hjälper en Bluetooth-högtalare med mikrofon dig att svara på samtal utan att skämma bort dina händer.

Så alla dessa har blivit nödvändiga i dagens hektiska liv eftersom du inte kan föreställa dig en enda dag eller ens timme utan dina prylar.

Hur hjälper smarta biltillbehör?

Smarta biltillbehör är ett utmärkt sätt att lägga till bekvämlighet när du kör. De hjälper dig också genom att uppfylla dina behov som att ladda din telefon, Bluetooth-högtalare, handsfree-samtalssvar och mycket mer.

Dessa tillbehör låter dig också underhålla dig medan du kör. Som ett resultat kommer du inte att behöva bry dig om ens en lång körresa. Det finns enheter som minidammsugare som hjälper dig att upprätthålla hygiennivån i ditt fordon.

Fördelar med smarta biltillbehör

  • Smarta tillbehör gör din bilresa säker genom att du kan styra dina prylar handsfree.
  • Olika biltillbehör, som högtalare, sändare, etc., hjälper dig att göra din resa glad och underhållande.
  • Smarta biltillbehör ger din bil ett fräscht och personligt utseende.
  • Vissa smarta biltillbehör är nödvändiga för att hålla din bil snygg och ren.
  Equalizerfrekvenser och inställningar på musikspelare förklaras

Låt oss nu utforska några smarta bilverktyg som du bör inkludera för att få en bekväm bilresa.

JUSTTOP Digital däcktrycksmätare

JUSTTOP är en universell digital däcktrycksmätare som fungerar för bilar, cyklar, lastbilar, motorcyklar etc. Du måste rikta in däcket mot tryckmätningshålet och hålla det lufttätt genom att klämma hårt.

Den levereras med enkla knappkontroller med vilka du kan öppna enheten. Den har en digital display, direkt upprepad mätning och bakgrundsbelysning. Efter 30 sekunders standby stängs den av automatiskt.

ThisWorx bildammsugare

Denna mini-ThisWorx-dammsugare är idealisk för din lastbil eller bil för att upprätthålla renlighet. Den kommer i en kompakt design och är utrustad med ett HEPA-filter. Det är det bästa biltillbehöret som du kan använda när du är på språng.

Denna dammsugare kommer med en 106w motor och har starkt sug. Det kan enkelt ta bort allt damm, smuts, djurhår och mer från din bil. Den kommer med tre tillbehör; utdragbart munstycke med platt skal och borstmunstycke.

AstroAI däckpump

AstroAI Tire Inflator hjälper dig att mäta däcktrycket exakt i realtid. För detta måste du ansluta den till strömförsörjningen.

Den levereras med en stor LCD-skärm med bakgrundsbelysning som visar tryckövervakningsdata i realtid. Du måste trycka på en knapp för att byta enheter. För att justera däcktrycket, tryck på +, – knapparna. Den har en ficklampa, en 12v cigarettändaruttag, en Schrader-ventiladapter, en ventilkontakt och en strömbrytare.

Spolad kabel Lightning billaddare

Vill du ha en laddare för din bärbara Apple-enhet? Handla efter denna blixtbilladdare från Amazon Basics, som är idealisk för din smartphone och surfplatta. Det är ett Apple MFi-certifierat tillbehör som är kompatibelt med många iPhone-, iPad- och iPod-modeller.

Du kan ansluta den direkt till likströmsadaptern på din bil och uppleva snabbladdning med en uteffekt på 2,4A. Den levereras med en lindad kabel på upp till 1,5 fot.

  Öka ditt SEO-resultat direkt

Bärbar dammsugare för bil

Välj denna bärbara, lätta och kompakta Amazon Basics dammsugare speciellt designad för bilar. Det kan otroligt mycket hjälpa dig i städningen på språng. Den levereras med ett 4000PA-sug som noggrant kan rengöra varje hörn av din bil.

Den levereras med en 16,4-fots nätsladd som du kan ansluta till din bil. Du kan enkelt ta bort, rengöra och återanvända dess pappers-HEPA-filter. Denna dammsugare innehåller tre utbytbara munstycken, en avtagbar dammkopp och en förvaringspåse.

FOVAL 200W bilströmväxelriktare

Denna FOVAL 200W bilströmriktare har 4 USB-laddningsportar och 2 amerikanska AC-uttag. Dess DC 12V till AC 110V omvandlare kan erbjuda upp till 180W effekt. Detta är idealiskt för bärbara datorer, smartphones, surfplattor, ljusslingor, nebulisatorer, Kindle, spelkonsoler, TV och mer.

Denna bilströmomriktare kommer i en kreditkortsliknande dimension, vilket gör den mycket bekväm att förvara och bära. Den har ett inbyggt multiskyddssystem som skyddar mot kortslutning, överladdning, överbelastning etc. Det rekommenderas att användas i bilar och upp till en spänning på 12V.

IMDEN Bluetooth 5.0 FM-sändare

IMDEN erbjuder detta som en allt-i-ett-lösning för din bils Bluetooth-högtalare, sändare och laddningsbehov. Den kommer med 2 laddningsportar så att du kan ladda två enheter samtidigt.

Den består av en högpresterande mikrofon som backas upp med brusreduceringsteknik. Den låter dig ta emot samtal utan att använda händerna för att ta emot samtal.

Dess Bluetooth-stöd låter dig ansluta din smartphone och njuta av hi-fi-musik medan du reser. Den är kompatibel med nästan alla enheter med Bluetooth-funktion.

AstroAI Digital däcktrycksmätare

Övervaka din bils däcktrycksnivå med denna AstroAI digitala däcktrycksmätare som visar korrekt avläsning. Dess munstycke passar lätt in i ventilskaftet och visar läsning snabbt.

Den har fyra inställningsalternativ: 0-150PSI, 0-10Bar, 0-10Kgf/cm² och 0-1000KPA. Du behöver bara trycka på ON/UNIT/OFF-knappen för att slå på den här enheten.

Kwak’s Car Air Freshener

Denna Kwaks billuftfräschare är ett miljövänligt, solenergibaserat tillbehör som på ett fantastiskt sätt fräschar upp din bilinteriör. Solenergin som den använder eliminerar behovet av celler.

  Så här får du vägbeskrivningar på din Apple Watch

Dess icke-irriterande och milda doft är säkra för gravida kvinnor, barn och husdjur. Dess moderna och kompletterande design består av två ringar som hjälper till att rotera kristallkulan. Den har en lättinstallerad och kompakt storlek som sparar mycket av ditt utrymme.

COMSOON Bluetooth 5.0-mottagare

COMSOON erbjuder en snabb och pålitlig bluetooth cum AUX för bilar som kan ansluta både bluetooth och icke-bluetooth-enheter.

Den innehåller ett inbyggt Bluetooth 5.0-chip som kan anslutas till en smartphone, surfplatta, bärbar dator och MP3. Den här enhetens 3,5 mm AUX-port gör att du kan ansluta till ditt bilstereosystem, förstärkare, högtalare och trådbundna hörlurar. Dess CVC8.0-teknik eliminerar brus och eko.

Dess batteri kan leverera upp till 16 timmars musik och samtal.

AINOPE 4.8A USB billaddare

AINOPE USB-billaddare kommer i en kompakt kroppsdesign som är ungefär lika stor som tummen. Den har en maximal effekt på 2,4A/12W per port. Det är en dubbel USB cigarettändaruttagsadapter med en total effekt på 4,8A.

Den består av en kropp av zinklegering som är reptålig, attraktiv och hållbar. Den värms inte upp även vid höga temperaturer.

Slutord

Så det här är några smarta biltillbehör som kan inkludera bekvämlighet när du kör. Överväg dessa alternativ om du är på jakt efter någon av dessa smarta tillbehör till din bil eller fordon.

Du kanske också vill utforska de bästa biluthyrningsapparna för affärsbruk.