11 bästa polygonplånböcker för att hålla dina MATIC-poletter

Spread the love

Att välja rätt polygonplånbok kan vara förvirrande. Oroa dig inte; här har vi listat de bästa plånböckerna.

Polygon-nätverket, som grundades 2017, låter dig utföra Ethereum-baserade transaktioner. Här är den stora fördelen du får lägre kostnader och snabbare transaktionshastigheter.

Google Clouds partnerskap med Polygon Labs är ett färskt exempel på Polygons framtida potential. Dessutom kommer denna plattform att spela en avgörande roll för att vidareutveckla kryptoekosystemet.

Tidigare känt som Matic Network, Polygon är en populär krypto som ingår i listan över ”top 10 kryptovalutor” baserat på börsvärde. I skrivande stund är denna krypto värd över 9 miljarder dollar.

Källa: CoinMarketCap

MATIC är den ursprungliga symbolen för Polygon-projektet. Dessutom är denna kryptotoken byggd med Ethereums ERC-20-standard.

Låt oss nu ta en titt på Polygon Wallet!

Vad är en polygon (MATIC) plånbok?

Polygon-plånbok är designad speciellt för att lagra, skicka och ta emot kryptotillgångar. Här sker alla dessa digitala processer med hjälp av polygonnätverket.

Du kan också njuta av de privilegier som Polygon-nätverket tillhandahåller, inklusive nätverkshastighet, säkerhet och avgifter.

Denna kryptoplånbok finns också i olika typer, inklusive:

 • Mobila plånböcker: Om du föredrar kryptotransaktioner via din smartphone eller surfplatta kan du välja mobila plånböcker. Du behöver bara installera plånboken från App Store eller Google Play för att göra det.
 • Desktopplånböcker: Vanliga PC-användare kan välja Polygons skrivbordsplånbok för en smidigare kryptoupplevelse.
 • Webplånböcker: Denna typ av plånbok hjälper dig att lägga till en webbläsartillägg till din favoritplånbok.
 • Hårdvaruplånböcker: Letar du efter en säkrare typ av plånbok? I så fall kan du överväga hårdvaruplånböcker som inte ansluter till internet.
 • Du kanske är medveten om de olika kryptoplånböckerna som finns tillgängliga i kryptoutrymmet. Så vad skiljer en polygonplånbok från andra?

  Låt oss gå rakt in på det!

  Polygon plånbok funktioner

  Polygonplånböcker blir allt populärare i kryptorymden. De viktigaste funktionerna som hjälpte denna plånbok att få stor uppmärksamhet inkluderar:

 • Multi-Crypto Support: De flesta av de tillgängliga plånböckerna stöder lagring och insättning av ett brett utbud av kryptotillgångar, inklusive NFT.
 • Säkerhet: Säkerhet är den viktigaste funktionen att tänka på när du väljer en plånbok, och polygonplånböcker ger framträdande säkerhetsfunktioner.
 • Snabbare transaktionshastighet: Denna plånboksanvändare kan dra nytta av polygonnätverkets höga hastighet.
 • DApp-anslutning: Du kan använda den här plånboken för att ansluta över hundratals DApps som stöds direkt.
 • Låga gasavgifter: Jämfört med Ethereum och andra framstående plånböcker kräver polygonplånböcker färre gasavgifter.
 • Om du har letat efter de bästa Polygon-plånböckerna är den här artikeln allt du behöver. Jag har listat de bästa här. Håll ögonen öppna!

  Trust Wallet

  När det kommer till kryptoplånböcker är Trust Wallet ett av de mest populära alternativen att överväga. Den här plånboken förvärvades av Binance 2018 och används av över 60 miljoner användare världen över.

  Du kan använda den här plånboken för att ansluta till DApps direkt. Till exempel kan du använda den här plånboken för att byta kryptotokens med hjälp av decentraliserade utbyten (DEX) som PancakeSwap eller Uniswap.

  Förutom MATIC kan du också använda Trust Wallet för att lagra och överföra flera kryptovalutor som stöds. Dessutom stöder denna plånbok lagring och överföring av NFT:er.

    Hur man bygger ett hus i Skyrim

  Som en plånbok utan förvaring, säkerställer denna polygonplånbok att du kontrollerar dina kryptotillgångar. Dessutom kan du också välja ytterligare säkerhetsfunktioner som Face ID eller Touch ID.

  Trust Wallet är tillgängligt för iOS- och Android-enheter. Du kan också lägga till webbläsartillägget för denna plånbok i din Brave- eller Chrome-webbläsare.

  En stor nackdel jag har märkt med den här plånboken är frånvaron av snabbare kundsupport. Det finns dock ett alternativ att skicka in en biljett om du stöter på några problem.

  YouHodler

  YouHodler är inte begränsad till en plånbok utan tillhandahåller flera kryptobaserade tjänster. De viktigaste tillgängliga tjänsterna inkluderar lån, handelsverktyg och tokenbyte.

  Denna polygonplånbok prioriterar också säkerheten för användarens kryptotokens. För detta kan du aktivera tvåfaktorsautentisering (2FA). Dessutom kan du även låsa dina uttag från plånboksinställningarna.

  YouHodler ger en bonus på $10 för nya användare. Du kan använda denna belöning för att sätta in dina MATIC-tokens i din plånbok.

  Du kan också använda den här plånboken för att skapa crypto yield-konton. Detta konto hjälper dig att generera intresse varje vecka.

  YouHodler är tillgängligt för Android- och iOS-enheter. Du kan installera appen för att hantera alla dina tillgångar på en gång.

  Du måste dock skapa ett gratis konto för att komma åt denna Polygon-plånbok. För att göra det måste du uppge ditt hemland och e-post-ID.

  Uppenbar

  Med stöd för flerkedjiga plånböcker låter Obvious dig lagra och överföra kryptotokens till alla nätverk som stöds. Det är en imponerande funktion du skulle älska att ha i din plånbok, eller hur?

  På samma sätt hjälper denna plånbok också användare att säkra sina digitala tillgångar med flera säkerhetsfunktioner. Här äger du dina fröfraser och privata nycklar till din plånbok.

  Obvious Wallet tillhandahåller en enda instrumentpanel för att se och komma åt kryptotillgångar över olika populära börser och blockkedjor. Du kan använda den här instrumentpanelen för att spåra och hantera alla dina kryptotillgångar.

  Dessutom kan du använda funktionen ”ett tryck” som är tillgänglig för att byta, överbrygga och skicka dina kryptotillgångar. Dessutom kan du ansluta till framstående DApps direkt.

  Obvious kommer också med en prisspårare i realtid för de flesta kryptovalutor. Dessutom kan du ställa in prisaviseringar direkt från plånboken. Denna polygonplånbok är också tillgänglig på App Store och Google Play.

  Atomic Wallet

  Med ett utmärkt betyg på 4,4/5 på Trustpilot är Atomic Wallet ett av favoritvalen för kryptoentusiaster.

  Denna plånbok kan lagra och hantera MATIC och andra 300+ kryptotokens som stöds. Förutom att köpa och sälja har Atomic Wallet också funktioner för token swap.

  Som en del av säkerhetsfunktionen lagrar Atomic Wallet inte dina privata nycklar. Därför har du fullständig kontroll över dina lagrade tokens och NFT:er.

  Dessutom ges användarens integritet största vikt, och du behöver inte skicka in dina KYC-uppgifter. Dessutom lämnas alla dina personliga och transaktionsdata ospårade.

  Atomic Wallet har ett snyggt användargränssnitt för att spåra och övervaka lagrade tillgångar. Du kan också ta en snabb titt på historiken för dina tidigare transaktioner.

  En av de imponerande funktionerna jag hittade var den omedelbara tillgången på cashback. Här kan du utnyttja detta incitament samtidigt som du byter över 60+ kryptovalutapar.

  Atomic Wallet finns på App Store och Google Play. PC-användare kan installera den här plånboken på Ubuntu, Windows, MacOS, Fedora och Debian.

  Linne plånbok

  Letar du efter en Polygon-plånbok som erbjuder ytterligare säkerhetsfunktioner? Då måste du prova Linen Wallet.

    Tvinga din webbläsare att använda Google.com och ignorera din plats

  Linen Wallet hjälper dig att skydda dina tillgångar med 3 privata nycklar. Den stora fördelen med att ha dessa privata nycklar inkluderar följande:

  • Du kan använda plånboken även om du tappar bort en privat nyckel.
  • Om någon stjäl en av dina nycklar kan de inte komma åt din plånbok.
  • Du kan enkelt återställa din plånbok med din e-post, molnenhet eller ditt telefonnummer.

  Du kan också använda den här plånboken för att skanna QR-kod och ansluta till DApps som stöder polygonnätverket. Linen Wallet integreras dessutom med WalletConnect för att tillhandahålla denna omedelbara anslutningsfunktion.

  I skrivande stund är Linen Wallet endast tillgängligt för användare av iOS-enheter. Android-versionen av den här plånboken har dock ännu inte träffat Google Play.

  En av de användbara funktionerna jag har märkt är att Linen Wallet tillåter användare att köpa MATIC och andra kryptor med kort. Du kan använda kredit- eller betalkort för att köpa din favoritkryptovaluta.

  Infinity Wallet

  Infinity Wallet är en plånbok med flera valutor byggd med ett enkelt användargränssnitt. Du kan använda den här plånboken för att utbyta, hantera och spåra alla dina kryptotillgångar på ett ställe.

  Med mer än 200 000 aktiva användare är denna plånbok tillgänglig i över 170 länder. Dessutom stöder Infinity Wallet ett brett utbud av kryptotillgångar.

  Du kan också använda det avancerade portföljövervakningssystemet i denna polygonplånbok. Detta system hjälper dig att spåra dina tillgångars värde baserat på deras marknadspris i realtid.

  Dessutom kommer Infinity Wallet med kryptering på toppnivå för att ge maximal säkerhet till användarens tillgångar. Dessutom förblir din data anonym och privat oavsett vad.

  Infinity Wallets utvecklare jobbar på att släppa sin mobila plånbok. För närvarande kan du installera den här plånboken på din PC som stöder Linux, Windows eller MacOS.

  Bit2Me

  Vill du skapa en Polygon-plånbok snabbt? Kolla in Bit2Me för att skapa en plånbok direkt på 30 sekunder!

  Du kan använda den här plånboken för att köpa, sälja eller lagra över 200 kryptovalutor som stöds. Dessutom kan du också skapa flera plånböcker och hantera dem med hjälp av en app.

  Bit2Me använder Second Authentication Factor (2FA) som sin viktigaste säkerhetsfunktion. Dessutom används säkerhetsvalv med trippelperimeter för att skydda användarens tillgångar.

  Den mest användbara funktionen jag märkte med den här plånboken är dess personliga kundsupport. Du kan också kontakta deras supportteam 24/7 via chatt, telefon eller e-post.

  Bit2Me kommer också med Open API för att underlätta större kryptotransaktioner. Genom att till exempel använda denna krypto-API-funktion kan du komma åt prissättningen för live token från de bästa kryptovalutawebbplatserna.

  Du kan också välja olika metoder för att lägga till eller ta ut dina pengar. De viktigaste sätten som stöds inkluderar banköverföringar och kortbetalningar, för att nämna några.

  Bridge plånbok

  Du kan använda Bridge Wallet för att köpa MATIC-tokens till marknadspriser i realtid utan dolda avgifter. Förutom denna token kan du också använda denna plånbok för att köpa och överföra andra populära kryptovalutor.

  En av de mest användbara funktionerna jag har märkt med denna Polygon-plånbok är att du kan ta ut krypto med fiat-valutor. Från och med nu stöder Bridge Wallet 14 fiat-valutor.

  Du kan också ansluta ditt bankkonto för att ta emot pengar. Till exempel, när du säljer dina kryptotillgångar får du beloppet direkt på ditt bankkonto. Den mobila plånboksversionen finns på App Store och Play Store.

    Hur man beräknar tidsskillnaden i Python

  Bridge Wallet behåller inte dina privata nycklar, vilket ger dig full äganderätt till tillgångarna som lagras i din plånbok. Dessutom behöver du inte slutföra KYC-verifieringar.

  Med den här plånboken kan du också få snabb åtkomst till alla DApps som stöds. Du kan begära, godkänna, granska och avvisa kryptotransaktioner i enkla steg här.

  Myntplånbok

  Med över 24 miljoner användare över hela världen är Coin Wallet ett pålitligt namn inom kryptoområdet. Du kan använda den här polygonplånboken för att enkelt, säkert och snabbt växla dina MATIC och 200+ kryptovalutor.

  Denna polygonplånbok ber dig inte att skapa ett konto eller ge din information. Du kan helt enkelt skapa en plånbok på mindre än 20 sekunder.

  Coin Wallet använder hårdvarukryptering av industristandard för att skydda dina kryptotillgångar. Dessutom kommer du att vara den enda personen som har tillgång till dina kryptotillgångar och deras privata nycklar.

  Dessutom hjälper den enkla plånboksdesignen nybörjare och experter med tokenlagring och transaktioner. Du kan också hantera dina kryptoinvesteringar under en huva.

  Om du är en mobil enhetsanvändare kan du installera Coin Wallet från Google Play, App Store eller Galaxy Store. På samma sätt kan PC-användare ladda ner den här plånboken på sina Linux-, Windows- eller macOS-enheter.

  ZenGo

  ZenGo är en säkrare typ av polygonplånbok med ytterligare skyddsfunktioner. Den här plånboken använder MPC (Multi-Party Computation) kryptografi för att förhindra hackning av plånbok. Av denna anledning har denna plånbok inte blivit hackad sedan starten 2018.

  Denna plånbok har en 3D FaceLock inbyggd Web3-brandvägg tillsammans med MPC-säkerhet. Dessutom varnar den här brandväggen dig vid eventuella ovanliga transaktionsförfrågningar.

  ZenGo har sitt trefaktorsautentiseringssystem (3FA) för att skydda dina kryptotillgångar. Du kan alltid återställa dina tillgångar med hjälp av ditt e-postkonto, 3D FaceLock eller återställningsfil.

  Denna plånbok har också en enkel design som låter dig skicka, ta emot, köpa och sälja med några få tryck. Dessutom upptäcker, lagrar och visar du tusentals DApps som stöds.

  Du kan också kontakta deras kundtjänst för all onlinesupport. Särskilt kan du få hjälp dygnet runt med hjälp av deras mobilapp, som är tillgänglig för Android- och iOS-enheter.

  BitKeep

  BitKeep är ett pålitligt namn i kryptorymden med över en miljon användarbas med ett transaktionsvärde på $100+ miljarder. Denna plånbok kommer också med token swap, launchpad och NFT-marknad.

  Dessutom håller denna Polygon-plånbok en reserv på $1 miljon som en såddfond. Dessutom allokeras 10 % av deras månatliga Swap-intäkter till såddfonden för att stärka kassapoolen.

  BitKeep tillhandahåller säkerhetsdetektering för NFT, tokens och smarta kontrakt. Denna säkerhetsfunktion kommer att upptäcka och begränsa externa hack i användarens plånbok. Dessutom ger den här plånboken även applösenordslås, fingeravtryck och ansiktsverifiering.

  Om du är en mobilanvändare kan du installera BitKeep från App Store eller Google Play. Du kan också lägga till dess webbläsartillägg i din Chrome eller Brave webbläsare.

  Slutgiltiga tankar

  I den här artikeln har vi täckt de bästa polygonplånböckerna som finns tillgängliga från kryptorymden. Jag skulle föreslå att du väljer de plånböcker som ger de bästa säkerhetsfunktionerna från den här listan.

  När det gäller säkerhetsfunktioner och autenticitet föredrar jag Trust Wallet och ZenGo Wallets. Du kan välja att välja de som uppfyller dina förväntningar.

  Kolla sedan in Polygon (MATIC) Crypto: allt du behöver veta.