11 bästa ChatGPT-plugins för kodare för att göra kodningen enklare

Sedan lanseringen har ChatGPT samlat in olika negativa och positiva åsikter. Som människor har vi ännu inte förstått det exakta resultatet av AI fullt ut.

Massor av undersökningar tyder på att ChatGPT kan anstränga utvecklarjobb på marknaden, men jag föreslår att du inte oroar dig för det. Framsteg kräver ofta simning med strömmen snarare än mot den. Därför, för att verkligen förstå, måste vi dyka in och prova det!

Utvecklare! Gör dig redo för en spännande resa där jag kommer att diskutera några av de bästa ChatGPT-plugins för kodare och utvecklare för att göra kodning mer tillgänglig och hjälpa dig att simma med flödet.

I den här artikeln har jag designat för att leverera några fantastiska och användbara plugins som kan höja din effektivitet till högsta nivå, vilket ger dig värdefull sparad tid. Låt oss fokusera på och förstå exakt vad plugins och ChatGPT plugins är och hur de används.

Jag kommer också att avslöja dess fördelar som kan ge dig en bra uppfattning om möjligheterna med hjälp av ChatGPT-plugins.

Till att börja med, låt oss förstå exakt vad ChatGPT-plugin är. Tidigare, utan AI-stöd, följt utvecklare specifika protokoll och genomförde nyckelutcheckningar medan de skrev kod, som Error Detection och Debugging.

Detta tillvägagångssätt för utvecklarna var nödvändigt eftersom det var omöjligt att skriva och felsöka kod samtidigt. Utvecklare brukade tilldela två separata tidsuppsättningar för att skriva koden och felsöka den.

Men scenarierna har förändrats nu, och utvecklare har många verktyg nuförtiden som sparar tid och förbättrar effektiviteten. Det finns massor av verktyg som drivs av ChatGPT. Olika organisationer har utökat AI-kapaciteten genom att bygga många plugins som kan göra utvecklarens arbete mer tillgängligt genom att integreras i IDE.

Idag har utvecklare massor av alternativ för att göra sitt kodningsjobb enklare. Olika organisationer har byggt exceptionella AI-verktyg och plugin (för IDE) för att hjälpa utvecklare att göra deras arbete enklare, strömlinjeformad och korrekt. Jag har nämnt några fördelar med att använda ChatGPT Plugins, som kommer att förändra sättet du skriver din kod på; vänligen hitta dem nedan,

 • Automatisering
 • Förslag
 • Felupptäckt
 • Fel vid felsökning
 • Dokumentgenerering
 • Lärande & hjälp

Dessa är de potentiella funktionerna hos ChatGPT Plugins, som indikerar hur viktigt det är att ligga steget före och leverera effektivt.

För att göra detta möjligt har jag listat några av de bästa plugins som kan hjälpa dem att bli lätta i kodskrivningsprocessen. Utvecklare! Låt oss fördjupa oss i listan och ta med oss ​​något nytt idag.

Code Runner

Code Runner är ett plugin som kan hittas i tilläggsdelen av IDE. Koden är utvecklad för att hjälpa utvecklare med kodexekvering. Code Runner kör kod på olika programmeringsspråk.

Inte bara det!, utan det ger också utvecklarna den enkla lösningen att generera grafer och plotter med Python Programming Language. Jag skulle också vilja betona att Code Runner sömlöst hanterar din fil genom att ladda upp online till servern, så att du kan komma åt och ladda ner utan ansträngning. Den stöder ett brett utbud av filformat.

Jag tyckte att ytterligare en funktion i Code Runner var mycket användbar. Det ger dig friheten att visa upp skönheten i din källkod genom att dela dina kodavsnitt.

Funktioner:

 • Stöder flera programmeringsspråk.
 • Genererar enkelt grafer och plotter med Python.
 • Hanterar och laddar upp filer sömlöst till servern.
 • Stöder olika filformat.
 • Tillåter att visa och dela kodavsnitt.

Rekombinant AI

Rekombinant AI är ett kraftfullt plugin som kopplar ihop din bas med GitHub och GitLab. Med bara några få kommandon på din IDE kan du köra funktioner relaterade till GitHub och Gitlab, som att hämta arkivfilerna, status, etc.

För att ge dig en bättre uppfattning om pluginverktyget har jag listat några exempel på kommandon du kan använda för att få saker gjorda på GitHub & Gitlab genom din IDE själv; följ punkterna nedan,

 • Kommandot för att hämta förvarsfilerna: är ”/Get_Repo_Files”. Du kan använda vilken offentlig GitHub Repository URL som helst, och Recombinant kommer att presentera sin katalogstruktur för dig.
 • Du kan ange vilken gren du vill se och dra. Du kan använda kommandot: ”/List_Branch”

Förhoppningsvis kan ovanstående punkter ha gett dig en djupare förståelse av rekombinant AI. Fler funktioner är på väg att släppas, som att skapa arkiv, skapa filer, etc., som det rekombinanta teamet kommer att introducera med sitt premiumpaket.

Jag föreslår att du kan prova det för $10/månad eftersom det har bra potential. Paketet innehåller alla viktiga funktioner. Dessutom får du GPT Engineering. Prova det och känn hur lätt det är att hantera dina projekt på GitHub och GitLab.

Funktioner:

 • Kör GitHub/Gitlab-funktioner med enkla kommandon.
 • Anpassa grenval med ett enkelt kommando.
 • Lagrings- och filskapande i premiumpaket.

AskYourCode

AskYourCode är ett unikt koncept. Men faktum är att det fortfarande är i aktiv utveckling. Det vill säga, det här verktyget kan krascha, eller oförmåga är möjliga. Trots dessa röda flaggor tror jag att detta verktyg kommer att ta sin plats på marknaden mycket snart.

För att vara korrekt är AskYourCode ett plugin-verktyg som hjälper dig att diskutera projektkod genom att låta dig ange GitHub-URL. Ja!

Nu behöver du inte kopiera och klistra in hela kodbasen och diskutera med AI för förbättringar av ditt projekt eller för att förstå några andra projekt. Du behöver bara skaffa en prenumeration på ChatGPT Plus; då är det ganska enkelt efter det.

Logga in på https://chat.openai.com/, skapa en ny chatt och välj GPT-4 med plugin-stöd. Installera ”AskYourCode” plugin från Plugin Store. Aktivera det när du behöver kodningshjälp för att förbättra din kodningsupplevelse.

Funktioner:

 • Du behöver inte kopiera och klistra in
 • Upptäcker filtyper efter deras innehåll
 • Hanterar filer som inte stöds
 • Ständigt under aktiv utveckling

CodeCast Wandbox

CodeCast Wandbox är ett plugin som gör att du omedelbart kan kompilera, köra och dela din kod med kraften i AI.

Låt mig guida dig genom installations- och användningsprocessen, Öppna valfritt program (t.ex. ”Hej, värld!”). Starta sedan kommandopaletten och kör Wandbox: New Command och välj din kod.

Du kan kompilera och köra din kod på Wandbox genom att använda kommandopaletten och Execute Wandbox: Run Command. Detta kommer att köra ditt program genom att bara ge enkla instruktioner.

Tidigare i introduktionen nämnde jag att utvecklare kan dela koden med Execute Wandbox: Share Command. Ovanstående uttalanden definierar tydligt Wandbox förmåga att frigöra lite lätthet för utvecklarna när det gäller att kompilera, köra och dela din kod.

Funktioner:

 • Kompilera, kör och dela kod direkt.
 • Enkel installationsprocess.
 • Effektiviserad process

ChatWithGit

ChatWithGit är ett ChatGPT-plugin designat för att förbättra kodgenereringen genom att ge ChatGPT direkt tillgång till relevant kod från GitHub. Denna integration gör det möjligt för användare att generera bättre kod med en djupare förståelse av befintliga kodavsnitt på GitHub.

För att installera ChatWithGit kan ChatGPT Pro-användare enkelt lägga till det från ”Plugin Store”. Välj GPT-4-modellen, gå till Plugins och hitta ChatWithGit i Plugin Store.

Med detta plugin kan användare sömlöst integrera GitHub-kodkontext i ChatGPT, vilket möjliggör bättre kodgenerering och en djupare förståelse av relevanta kodavsnitt.

För att använda ChatWithGit, ange en sökfråga, och systemet kommer att hämta relevanta kodbitar från GitHub. Inkludera alltid minst en sökterm när du söker efter källkod.

Exempel –

Du: ”Med det senaste Next.js 13-biblioteket, skriv en enkel app som använder approutern i TypeScript från det officiella biblioteket.”

ChatGPT: ”Visst, här är ett enkelt exempel på en Next.js 13-app som använder routern i TypeScript. Installera först Next.js, React och React-DOM…”

Funktioner:

 • Förbättrar kodgenerering
 • Möjliggör en djupare förståelse av befintliga kodavsnitt
 • Ger relevanta kodbitar
 • Säkerställer bättre kodnoggrannhet

Qyrus

Nästa på listan är mycket fördelaktigt för testproffs. Oavsett om webb-, mobil- eller API-testning, Qyrus har fått sitt namn genom att ge programvarutestare en enkel och bekväm resa. Därför har det här verktyget potential att hamna på den här bästa listan.

Med kraften i AI kommer utvecklare att kunna testa applikationsspecifikationer visuellt. Detta gör att den kan känna igen problem med gränssnittsappar och användarvänlighetsproblem. Jag blev förvånad över att upptäcka att Qyrus kan konvertera Rover-utdata till ett mobilt automationstest, vilket resulterar i omfattande testtäckning och snabbare testbyggnad.

För närvarande ger Qyrus dig tre alternativ för att fortsätta med verktyget. Du får en gratis provperiod i 30 dagar, med funktioner som defekthantering, testhantering, delad testinfrastruktur, etc. De andra två planerna är Studio och Professional, vilket ger användaren ytterligare funktioner som omfattande klientsupport, komponenttestning, etc.

Funktioner:

 • Bekväm resa för webb-, mobil- och API-testning.
 • AI-driven visuell testning.
 • Omfattande testtäckning.
 • Snabbare provbygge

Kodulator

Kodulator är ett plugin som ger utvecklare full tillgång till sin visuella studiokod arbetsyta direkt inuti ChatGPT. Jag tyckte att detta plugin var väldigt intressant. Jag har lagt till en bild nedan, som kommer att motivera ditt sinne att gå till Codeulator en gång.

På skärmdumpen kommer du att kunna se ett trasigt test; Codeulator kommer att tillåta utvecklare att fixa det från själva ChatGPT-gränssnittet. Frågan som kan dyka upp i ditt sinne är hur detta händer.

Genom att tillåta Codeulator att dela inbjudningslänken för livedelningssessionen med ChatGPT och be den fixa testet. I nästa steg går ChatGPT med i livesessionen och läser koden, och föreslår en korrigering, och när utvecklarna godkänner, tillämpas korrigeringen automatiskt.

Du kan hänvisa till bilden ovan och visualisera effekten av detta verktyg för att göra din kodningsresa enklare. Codeulator kommer att visa sig vara ett mycket nödvändigt plugin för utvecklare och samtidigt viktigt.

Funktioner:

 • Få tillgång till Visual Studio Code-arbetsytan direkt i ChatGPT.
 • Tillåter att fixa kodbasen från själva ChatGPT-gränssnittet.
 • Rätt, att godkänna eller betala ut förslaget av ChatGPT.
 • Automatisk tillämpning av förslag om det godkänns.

Shuto.io

Shuto.io, som drivs av ChatGPT, erbjuder ett funktionsrikt verktyg för utvecklare som förbättrar WordPress-upplevelser med kraftfulla integrationer och automationsverktyg. Det möjliggör skapande av anpassat innehåll och interaktiva inlägg till WordPress, genererar rapporter och hanterar långvariga uppgifter med SMS-aviseringar.

WordPress-integrationen förenklar innehållsskapandet och fungerar som en pålitlig problemlösare för komplexa problem. Sammantaget effektiviserar Shuto.io arbetsflöden och förbättrar produktiviteten för utvecklare och proffs.

Shuto.io blir ett oumbärligt verktyg för att öka produktiviteten och effektivisera arbetsflöden. Oavsett om det är innehållsskapande, buggfixar eller hantering av långvariga uppgifter, ger Shuto.io utvecklare möjlighet att uppnå mer med lätthet och effektivitet, vilket gör det till en värdefull tillgång i alla utvecklares verktygslåda.

Funktioner:

 • Skapa och lägg upp anpassat innehåll interaktivt.
 • Skapa rapporter och sömlöst publicera dem.
 • Meddelanden när uppgiften är slutförd.
 • Lös komplexa problem relaterade till Kubernetes-, Git- och Nginx-konfigurationer

Anmärkningsvärt

Det är enkelt för team att arbeta med data på en enda plattform, tack vare Noteables molnbaserade och säkra distributionsalternativ, användarvänliga visualiseringar utan kod och samarbetsmiljö.

Anmärkningsvärt ger en hel del flexibilitet när det gäller Notebook Authoring. Du har funktionerna i handen som att skapa anteckningsböcker, innehållsuppdateringar av en specifik cell, etc.

Du har möjlighet att begära att ChatGPT uppdaterar specifika celler genom att använda funktionen Kopiera länk till cell och sedan instruera den att förbättra eller modifiera innehållet i den cellen. Organisationer kan gå för det och ge det ett försök att förstå dess flexibilitet och erbjudanden mer på djupet.

Funktioner:

 • Frihet att arbeta på en befintlig anteckningsbok.
 • Be ChatGPT enkelt att skapa projekt.
 • Noteable ChatGPT Plugin har tillgång till alla dina resurser.

DeployScript

Är du en icke-tekniker med känsla för kreativitet? Vill du skapa fängslande webbappsupplevelser utan att ta itu med komplex kod?

Leta inte längre än DeployScript, det spelförändrande pluginet som frigör ChatGPT:s fulla potential och förvandlar din webbapp till en dynamisk och engagerande plattform. Omfamna magin med DeployScript och säg adjö till besväret med kodning – det är din biljett till en sömlös och unik webbupplevelse!

Hantverk övertygande konversation flyter utan ansträngning med vårt visuella gränssnitt. Dra och släpp element, ställ in uppmaningar och definiera svar – det är som att enkelt bygga en chatbot!

En annan funktion som drar mig mot DeployScript är att DeployScript skapar ett kraftfullt program som driver din webbapps konversationer med ett enda klick.

Våra avancerade algoritmer analyserar ditt flöde och omvandlar det till en sömlös användarupplevelse. Säg adjö till kodningshuvudvärk och välkomna en ny interaktiv webbapps magiska era med DeployScript!

Funktioner:

 • Hantverk övertygande konversationsflöden.
 • Intuitivt visuellt gränssnitt.
 • Ingen kodning krävs!

CoderPad

CoderPad erbjuder för närvarande två produkter: CoderPad-skärmsom tillåter kandidater att validera sina kodningsfärdigheter med specialdesignade tekniska tester, och den andra är CoderPad Interview, som tillhandahåller en gemensam IDE-plattform online för både intervjuare och kandidater där de kan koda live tillsammans.

Båda verktygen drivs av Chat-GPT, och du kan välja mellan olika betalpaket. Om du vill prova det finns ett gratis alternativ med två tester eller intervjuer per månad. Denna plugin visar sig vara extremt användbar för utvecklare i startmiljöer som ofta behöver bära flera hattar.

Funktioner:

 • Låter dig validera din kod.
 • Designad för din intervjuförberedelse eller praktik.
 • Interaktiv kodningsplattform.

Slutord

Dessa verktyg erbjuder sömlösa kodningsupplevelser, automatisering, GitHub-integration och mer. Säg adjö till komplex kodning och släpp lös din kreativitet med dessa spelförändrande plugins. Ta steget och lyft din kodningsresa med AI-driven effektivitet. Glad kodning!

Du kan också läsa om ChatGPT-kodtolken.