11 appar för universella önskelista för att lägga till produkter från vilken webbplats som helst [2023]

Glömmer du ofta bort dina stängdas födelsedagar och köper sista-minuten-presenter till dem? Eller är du någon som har tittat på något men nu inte har råd?

Oroa dig inte eftersom önskelistappar är här för att hjälpa dig att möta dina behov. Som ett resultat kan du sammanställa en skräddarsydd samling av de varor du vill köpa och lagra den på ditt användarkonto för senare användning. Låt oss förstå den stora användningen av önskelistappar i vårt dagliga liv.

Vad är önskelista-appar?

Skapa en önskelista, presentlista, semesterlista eller inköpslista snabbt och enkelt med önskelistan. Du kan spåra prisändringar i flera butiker och göra köp enklare genom att skapa en önskelista.

För att få ut det mesta av din önskelista till nästa stora evenemang är det bäst att planera. Appar med önskelista kan hjälpa dig att organisera dina val för maximal nytta.

Varför ska du använda önskelista-appar?

Appar med önskelista är din perfekta vän för att ta bort alla dina elände. Medan vissa appar på önskelistan hjälper dig att ge presenter, låter andra dig göra en lista över de saker du vill köpa.

Här är några anledningar till varför du bör använda önskelistappar:

 • Du kan spåra varorna du vill köpa för framtida referens.
 • Du kan dela din önskelista med dina nära personer. De kan ge dig de gåvor du gillar.
 • Influencers kan använda den för att dela med sig av de bäst sorterade produkterna på marknaden.
 • Om du får slut på pengar, spara din produkt i önskelistans app. Du kan sedan köpa den när du har råd.

Kom och låt oss kolla några av de bästa önskelistapparna på marknaden.

Gåvafull

Giftful gör det enkelt att skapa den perfekta önskelistan. Du kan skapa ett register eller en önskelista att dela med vänner och familj, som sedan kan göra anspråk på föremålen de vill ge.

Du kan lägga till presenter från vilken webbplats som helst med hjälp av webbläsaren i appen eller genom att trycka på delningssymbolen på valfri länk. Dessutom kan du bevilja vänners önskemål utan att de vet, så de blir förvånade när du ger dem deras gåva. Det gör bara det enkelt att lägga till önskemål till listan.

Du kan ladda ner den här appen för din iOS-enhet.

WishUpon

Skapa och dela dina önskelistor för alla köp på ett ställe med WishUpon. Appen kommer att meddela dig via e-post när priset på de varor du har sparat sjunker. Upptäck dessutom dagliga erbjudanden och exklusiva rabatter via appen.

Kolla in vad som är populärt på andras önskelistor i flödet Utforska. För en sömlös upplevelse, installera det kostnadsfria webbläsartillägget helt anslutet till Wishupons mobilapp.

Appen finns tillgänglig på både Play Store och App Store för nedladdning.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

WishSprout

WishSprout-appen kan hjälpa till genom att tillhandahålla push-meddelanden i realtid för att få dina vänners kommentarer så snart du sparar ett objekt i din lista. Detta kommer aldrig att låta dig göra ett soloköp på internet igen.

Undvik att behöva be någon personligen om en önskad present. Skicka dem bara en länk till ditt Wishsprout-register och se hur jobbet mirakulöst görs åt dig. Alla dina favoriter kan hanteras och spåras på en plats. Detta gör den till den perfekta appen för shopping, bucket lists, etc.

Du kan få den här appen på både Android- och iOS-enheter.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

Saker att få mig

Things To Get Me-appen är helt oberoende av alla butiker. Alla föremål kan läggas till i din nuvarande lista, som du kan dela med familj och vänner så att de kan bocka av föremålen de skaffar dig.

Användarupplevelsen är sömlös med denna app. På appen kan du enkelt underhålla och granska din önskelista. Genom att skapa ett konto på önskelistan kan du hantera flera listor. Det bästa är att den här appen är helt kostnadsfri.

Ladda ner den här appen på dina Android- och iOS-enheter.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

Listery

Att använda Listery är det bästa och enklaste sättet att hantera din presentlista. Du behöver inte hålla reda på andra sajter eller önskelistor, eftersom allt finns tillgängligt här. Dela en länk till din önskelista med familj och nära följeslagare, så att de kan ge dig det du behöver.

Med Listery Plus kan du nu skapa obegränsade listor och önskemål. Den bästa egenskapen är bristen på påträngande reklam och länkar till partnernas butiker. Du kan också göra privata listor och cravings endast tillgängliga för dig.

Använd den här appen för att säkerställa att du aldrig missar ett tillfälle som förändrar livet. Om en händelse närmar sig kommer Listery-appen att meddela dig. På detta sätt förblir du förberedd och redo att skapa en önskelista för de individer du bryr dig om.

Denna app är tillgänglig för nedladdning för både Android och iOS.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

Giftbuster

Skapa ditt anpassade presentregister på Giftbuster för allt från födelsedagspresenter till bröllopspresenter. Gör det enkelt och snabbt för dina nära och kära att känna till dina sanna nuvarande preferenser.

Med bara ett klick sparar du alla länkar och produktdetaljer utan att lämna webbläsaren. Dessutom får du kuponger, prisändringar och erbjudanden från dina älskade varumärken.

Förmågan att skapa flera listor med den här appen är dess bästa funktion. Således kommer användningen av Giftbuster-appen att resultera i inga fler ånger, återgåvor eller återbetalningar.

Du kan få den här appen både på Play Store och App Store.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

WishList.com

WishList.com gör det enkelt att lägga till alla objekt från vilken webbplats som helst. Du kan nu ge önskelistor till familj och vänner och få dina önskade presenter. Spara bara dina bästa från vilken webbplats som helst åt dig eller andra.

Ordna det helt enkelt på en plats och skicka det till dina nära och kära. Du kan göra vackra, personliga önskelistor på WishList.com med foton och bakgrundsgrafik och dela dessa önskelistor med vänner och familj.

För att göra inbjudningar till sammankomster eller aktiviteter kan du också använda deras omfattande bildbibliotek eller skicka in dina fotografier. Följ personer som delar dina intressen för att se vad som finns på deras önskelista. Du kan snabbt lägga till varor till din önskelista från deras.

Ladda ner appen för dina Android- och iOS-enheter.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

Elfster

För semestrar och andra sociala sammankomster är Elfster det bästa sättet att organisera presentbyten, hemliga tomtelistor och presentlistor. Din familj och vänner kan skapa önskelistor för att göra köp bekvämt året runt.

Förenkla ditt presentköp och stressa aldrig över att inte ha några förslag igen. Titta på köptrender och önskelistor för att se vad kunderna vill ha.

För dina kommande presentidéer sammanställer Elfster till och med presentrekommendationer. För att säkerställa att familjemedlemmar köper den perfekta presenten till dina barn kan du lägga till önskemål på deras önskelistor.

Skaffa den här appen från Play Store eller App Store.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

Wishr

Wishr gör önskelistor lätta att dela i den digitala eran. Du kan enkelt dela önskelistor med alla med ett enda klick. Du ska inte bjuda in personen i fråga till appen, utan du kan rösta på vad du vill erbjuda dem.

Varje person som anger ett presentförslag kan se andras. Det finns alltså inga dubbletter av gåvor eftersom det är enkelt att rösta på vem som får vilken gåva.

Du kan också tillhandahålla bilder så att alla kan förstå vad som sägs. Oavsett om du är en streamer eller influencer, ge din publik dina idéer eller produktrekommendationer genom den här appen.

Du kan nu få den här appen för dina iOS- och Android-enheter.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

Make-A-List av Garbek

Garbeks Make-A-List-app hjälper dig att hålla ordning. Du kan skapa inköpslistor, att göra-listor, önskelistor eller någon annan lista du behöver. Det finns ingen gräns för antalet listor, listobjekt eller anteckningar du kan lägga till.

Du kan dela dina listor eller anteckningar och konvertera ljud till text. Du kan också ställa in påminnelser för dina listor eller anteckningar, så att du aldrig glömmer viktiga datum i dina nära och käras liv. Och du kan använda emojis med denna programvara.

Ladda ner och använd den här appen på en Android-enhet.

Giftster

Giftster gör presentutdelning enklare och roligare för hela familjen. Skapa önskelistor för äktenskap, babyshower, julhelger och födelsedagar i din nya familjegrupp och dela dem med alla.

Alla kan komma åt och handla från varandras önskelistor på en plats, och de kan markera varor som köpta för att förhindra att ge dubbletter av gåvor.

Presentmottagaren är omedveten om dess status, vilket skyddar överraskningen. Gör dina listor privata, delade bara med grupper eller offentliga så att alla kan se dem i sökningar, eller bara dela länken med personer du litar på.

Ladda ner den här appen från Play Butik idag.

Slutord

Att ha en universell önskelista-app installerad i din webbläsare kan göra din shoppingupplevelse mer effektiv och organiserad. Dessa appar som diskuteras i den här artikeln kan hjälpa dig att spara tid och hålla reda på dina önskade produkter på flera webbplatser.

Därför, om du letar efter en universell app för att lägga till produkter från vilken webbplats som helst, utforska den här listan för ett perfekt köp.

Kolla sedan in de anställdas presentplattformar för att säkerställa en gladare arbetsplats.