11 AI-podcaster som kommer att forma ditt perspektiv

När vi pratar förändrar AI vårt sätt att leva, arbeta och se på världen. Från självkörande bilar till personliga rekommendationer, AI omdefinierar industrier och tänjer på gränserna för vad vi trodde var möjligt. Det finns nu i olika tekniker, från förarlösa bilar till drönare och till och med kaffe☕!

Även om du ser dig själv som en AI-expert kan det vara överväldigande att hålla jämna steg med de ständiga framstegen inom detta område. Det är där AI-podcaster kommer väl till pass och levererar din vecko- eller månadsdos av AI-storhet i ett kompakt paket.

Den här artikeln kommer att utforska världen av poddar om artificiell intelligens, där kunskap och kreativitet korsas. Dessa stimulerande podcasts kommer att uppmuntra dig att utforska potentialen och etiska komplexiteten hos AI samtidigt som du ger insikter från ledande experter på området.

Genom att dyka in i dessa podcaster kommer du att få en djupgående förståelse för AI och dess potential samtidigt som du reder ut dess komplexitet och etiska problem. Låt oss utforska dessa poddar och upptäcka hur de kan revolutionera ditt sätt att tänka på artificiell intelligens.

AI Podcast

Om du har ett intresse för artificiell intelligens, NVIDIA AI podcast är definitivt värt att kolla in. Podcasten är fokuserad på AI och ger insikter i hur maskininlärning förändrar världen och skapar nya möjligheter.

Programledaren Noah Kravitz är en rutinerad journalist som vet hur man får ut det bästa av varje talare. När NVIDIA stöder denna podcast kan du förvänta dig att de bästa gästerna från varje värld deltar i podden och delar sina tankar och erfarenheter om AI i allmänhet.

Dessutom kan du lära dig om AI:s inverkan på sektorer som mode och cancerbehandling, samt hur det till och med kan hjälpa dig att välja din nästa tatuering!

Nya avsnitt släpps varannan vecka, vilket gör det enkelt att hålla sig uppdaterad med den senaste AI-utvecklingen. Varje avsnitt innehåller en annan talare med erfarenhet av maskininlärning och artificiell intelligens, vilket ger nya idéer och perspektiv till ämnet.

Förutom SpotifyAI Podcast är tillgänglig på Google Podcasts och Apple Podcasts också.

Praktisk AI

Letar du efter en lättförståelig podcast som utforskar tillämpningarna och effekterna av artificiell intelligens i det dagliga livet? Kolla upp Praktisk AI av Changelog Media. Denna podcast syftar till att göra AI ”praktisk, produktiv och tillgänglig för alla.”

Värdarna Chris Benson och Daniel Whitenack täcker en rad ämnen, från stabil spridning till automatisering av kreativitet och integritet i AI:s era. De fördjupar sig till och med i praktiska användningsområden för djupa förfalskningar. Podcasten innehåller intervjuer med AI-industriledare och universitetsstudenter, vilket ger ett mångsidigt perspektiv på ämnet.

Avsnitten varierar i längd, vissa varar bara 30 minuter medan andra tar en timme. Dessutom är veckointervallet mellan två podcasts perfekt för att sammanfatta allt nytt i AI-världen från den senaste veckan.

Podden finns tillgänglig på Spotify och Apple Podcasts.

AI idag

Är du intresserad av att lära dig mer om den ständigt föränderliga världen av AI? Kolla in AI Today Podcast från Cognilytica. Denna podcast är värd av Kathleen Walch och Ron Schmelzer och erbjuder praktiska och informativa insikter om den senaste utvecklingen inom området.

De förenklar komplexa ämnen, genomför insiktsfulla intervjuer med gäster och experter och ger en korrekt bild av AI-användning och användning.

Värdarna är experter på att identifiera nya spelare i AI-scenen och leverera värdefulla insikter som du inte hittar någon annanstans. Lyssna på det👂!

Du kan också lyssna på podden på Apple Podcasts eller Google Podcasts.

Vill du förstärka din marknadsföringsstrategi med podcasts? Här är en kort guide för att hitta podcastidéer för dina produkter.

Denna dag i AI

Denna dag i AI Podcast är en mycket informativ och engagerande podcast med den begåvade duon Chris och Michael Sharkey som värd.

Med sin kombinerade erfarenhet och passion för artificiell intelligens ger värdarna lyssnarna en omfattande förståelse för de senaste framstegen, trenderna och upptäckterna inom området.

Det som skiljer denna podcast åt är värdarnas förmåga att förenkla komplexa idéer och leverera dem på ett lättbegripligt sätt. Deras omfattande kunskap om AI-teknik gör det möjligt för dem att utforska hur det påverkar olika sektorer, inklusive sjukvård, finans, utbildning och mer.

De navigerar sakkunnigt i det ständigt föränderliga landskapet av artificiell intelligens, och erbjuder insikter om spetsforskning, moraliska frågor och praktiska tillämpningar.

Oavsett om du är en erfaren AI-specialist eller helt enkelt intresserad av dess potential, är ”This Day in AI Podcast” en ovärderlig resurs som kommer att lämna dig informerad, inspirerad och angelägen om att utforska AIs till synes oändliga möjligheter.

Lyssna på denna podcast för djupgående analys, stimulerande konversationer och gripande berättande som kommer att hålla dig engagerad och informerad.

Förutom Spotifykan du lyssna på podden på Google Podcasts eller Apple Podcasts.

Lyssna också på👂dessa: inspirerande finanspodcaster för att ge din resa till välståndsbyggande kraft.

AI i affärer

De AI i Business podcast är en utmärkt resurs för icke-tekniska affärsmän som behöver förstå AI för att kunna hantera sina företag effektivt.

Podcasten ger expertis för att identifiera AI-möjligheter, matcha AI-färdigheter med strategi och demonstrera ROI, vilket gör den till en idealisk resurs för icke-tekniska företagsledare.

Värd av Daniel Faggella, VD för Emerj Artificial Intelligence Research, innehåller podcasten intervjuer med forskare, investerare, chefer och forskare, som ger insikter om aktuella trender inom artificiell intelligens och hur man tillämpar AI i affärsplanering.

Dessutom täcker podden även andra affärsrelaterade frågor, vilket gör den till ett värdefullt verktyg för alla affärsmän som vill hålla sig uppdaterade om den senaste utvecklingen inom AI.

Förutom Spotifykan du lyssna på podden på Google Podcasts eller Apple Podcasts.

Öga på AI

Öga på AI, en podcast två gånger i veckan med Craig S. Smith som värd, ger ett unikt perspektiv på det snabbt växande området artificiell intelligens. Eye on AI erbjuder ett distinkt urval av nyheter, analyser och data, och är den bästa källan för dem som är intresserade av att hålla sig uppdaterade om de senaste framstegen i branschen.

Det som skiljer Eye on AI åt är dess förmåga att undersöka de globala konsekvenserna av dessa snabba förändringar och placera inkrementella framsteg inom artificiell intelligens i ett större perspektiv.

Varje avsnitt innehåller fascinerande diskussioner med banbrytande individer som gör skillnad inom området artificiell intelligens, vilket ger lyssnarna en chans att lära av dem som direkt påverkar riktningen för detta spännande ämne. Med Eye on AI kommer du att få värdefulla insikter och hålla dig informerad om framtiden för artificiell intelligens.

Förutom Spotifykan du lyssna på podden på Google Podcasts eller Apple Podcasts.

Robothjärnan

De Robot Brains Podcast är ett exceptionellt program som arrangeras av Pieter Abbeel, en känd forskare, professor och framgångsrik affärsman inom området intelligent robotik🤖. Podcasten erbjuder lyssnare en möjlighet att delta i upplysande samtal med några av de smartaste hjärnorna inom robotteknik.

Genom Pieters genomtänkta och engagerande diskussioner får lyssnarna en djupare förståelse för komplexiteten i att bygga intelligenta maskiner och de utmaningar och genombrott som ligger framför dem.

Varje avsnitt av podcasten innehåller bästa AI-robotforskare från hela världen som delar med sig av sin expertis, insikter och åsikter om spetsforskning, tekniker och de etiska överväganden som uppstår från utvecklingen av AI och robotik.

Diskussionerna täcker anmärkningsvärda framsteg som har gjorts i strävan att skapa medvetna datorer, medvetna maskiner och rationella robotar.

Genom att belysa toppmodern forskning och utforska de etiska konsekvenserna av AI och robotik är Robot Brains Podcast ett måste att lyssna på för alla som är intresserade av teknikens framtid och dess inverkan på samhället.

Programmet ger en plattform för experter att dela sina erfarenheter och kunskaper med en global publik, vilket gör det till en utmärkt resurs för dem som vill hålla sig informerade om den senaste utvecklingen inom robotteknikområdet.

Förutom Spotifykan du lyssna på podden på Google Podcasts eller Apple Podcasts.

Nog med lyssnande👂, dags att läsa👀: Sätt att göra ditt hem bättre med AI-teknik.

TWIML AI

De TWIML AI Podcast, värd av den karismatiske Sam Charrington, har blivit erkänd av ReHack som en av de 10 bästa AI-podcasterna. Podcasten är tillägnad att visa upp de bästa sinnena och idéerna inom maskininlärning och artificiell intelligens för ett brett spektrum av entusiastiska lyssnare.

Det som gör TWIML AI Podcast speciell är dess förmåga att hitta en balans mellan teknisk komplexitet och tillgänglighet. Podcasten säkerställer att både erfarna AI-proffs och nyfikna nybörjare kan fördjupa sig i AI:s spännande värld utan att känna sig skrämda. Men ta inte bara vårt ord för det.

Besök deras officiella webbplats eller Apple Podcasts för att delta i de fängslande diskussioner och tankeväckande debatter som har gjort The TWIML AI Podcast till en mycket respekterad plattform i AI-gemenskapen.

Förutom Spotifykan du lyssna på podden på Google Podcasts eller Apple Podcasts.

AI-nedbrytningen

Nathaniel Whittemore är värd ”AI-nedbrytningen”, en podcast som ger värdefulla insikter om AI-världen. Nathaniels omfattande kunskap och passion för ämnet gör varje avsnitt fängslande och tankeväckande. I varje avsnitt förklarar han komplexa AI-koncept på ett sätt som är lätt att förstå för både proffs och nybörjare.

Nathaniels analys av den senaste utvecklingen, trenderna och etiska frågor relaterade till AI visar hans imponerande expertis. Lyssnare kan få en djupare förståelse för de bakomliggande idéerna bakom AI:s framsteg tack vare hans förmåga att kommunicera teknisk information på ett tydligt och koncist sätt.

Skaparna av AI Breakdown har skapat en unik och engagerande lärandeupplevelse genom att kombinera professionell forskning med verkliga exempel och fängslande berättande. Lyssnarna kommer garanterat att bli fängslade från början till slut.

Förutom Spotifykan du lyssna på podden på Google Podcasts eller Apple Podcasts.

Funderar du på att starta din egen podcast🎧? Så här startar du en podcast på Spotify och rockar i etern med din egen show!

Industriell AI

De Industriell AI Podcast täcker olika industrier, inklusive teknik, robotteknik, fordon, process och automation, på veckobasis. Podcasten innehåller intervjuer med forskare, leverantörer, startups och industriella användare som är specialiserade på industriell AI och maskininlärning. Showen är värd av teknikjournalisten Robert Weber och industriell AI-specialist Peter Seeberg.

Peter Seeberg och Robert Weber utforskar den verkliga användningen av AI och maskininlärning i olika branscher i varje avsnitt av Industrial AI Podcast. De tittar på hur dessa teknologier förändrar automatisering och konventionella processer och pratar om fördelarna och problemen som kommer med användningen av dem.

Podcastens mål är att hålla lyssnarna informerade om det snabbt växande ämnet industriell AI genom att erbjuda insiktsfull analys, professionell bedömning och exempel från den verkliga världen.

Som sagt, Industrial AI Podcast är en källa som du måste lyssna på för att lära dig mer om denna revolutionerande teknik, oavsett om du är ingenjör, forskare, teknikentusiast eller bara nyfiken på kopplingen mellan AI och industri.

Förutom Spotifykan du lyssna på podden på Google Podcasts eller Apple Podcasts.

Intresserad av teknik? Kolla dessa tekniska poddar på Spotify och Apple just nu👆!

GENERATIV AI

den ”GENERATIV AI” podcast tar lyssnare på ett äventyr om den senaste utvecklingen och användningen av generativ AI-teknik. Podcasten går djupt in i tankarna bakom de senaste prestationerna tack vare Tony Wans fängslande intervjustil. Showen har ett brett utbud av gäster, inklusive toppingenjörer, vetenskapsmän och entreprenörer.

”GENERATIV AI” erbjuder en plattform för att stimulera samtal och insikter som fängslar både kunniga insiders och orädda amatörer, från att undersöka de etiska frågorna kring AI till att avslöja den möjliga inverkan på olika företag.

Gör dig redo för en engagerande utforskning av det fascinerande området generativ AI medan du njuter av din favoritkopp kaffe.

Förutom Spotifykan du lyssna på podden på Google Podcasts eller Apple Podcasts.

Slutgiltiga tankar

Att upptäcka de perfekta AI-podcasterna som matchar dina intressen och behov är viktigt i ljuset av det växande antalet tillgängliga alternativ. Om du är entusiastisk över AI är den här listan över de bästa AI-podcasterna ett måste att lyssna på.

Var och en av dessa poddsändningar täcker en mängd olika ämnen, innehåller expertutlåtanden och engagerande konversationer. Dessutom kommer dessa att hålla dig informerad om de senaste trenderna, upptäckterna och utmaningarna inom detta snabbt utvecklande område, oavsett om du är en erfaren proffs eller precis har börjat din AI-resa.

Nästa upp, hur man laddar upp musik, podcast och lokala musikfiler till Spotify.