10 spel baserade på superhjältar att köpa nu

Spread the love

Från Batman till Atom, alla superhjältar har framgångsrikt fascinerat människor genom att slåss mot skurkar.

Superhjältar har underhållit barn i flera år i serier. Marvel och DC-serier har gjort de mest populära superhjältarna i serietidningarnas historia.

Med utvecklingen av digital teknik fick dessa ett nytt medium för att underhålla allmänheten. Detta medium var visuella medier eller filmer. Introduktionen av superhjältar i filmer påminde om minnen av dessa seriefigurer. Som ett resultat började superhjältebaserat innehåll återigen få stor uppmärksamhet. Och den här gången lockade de inte bara barn utan även vuxna.

Superhjältar är inte bara begränsade till filmer nu. Regelbunden jakt på spelare för underhållande spel uppmuntrade spelbolag att ta med superhjältar till spelvärlden. Det här inlägget väckte uppmärksamheten hos många människor, eftersom de kunde rollspela karaktärerna och ta på sig ansvar som definierar deras favoritsuperhjältar.

Framgångsfrekvensen för superhjältespel har dock inte varit särskilt bra. Det finns gott om superhjältespel som inte kunde förvåna sin publik. Ett av de stora problemen är att begränsa antalet gånger spelare kan använda de speciella krafterna. Som ett resultat verkar superhjältarnas speciella krafter inte vara en central del av spelet. Det kan finnas många anledningar förutom detta.

Men det betyder inte att du inte har några spännande superhjältespel tillgängliga. Det finns gott om spel som underhåller publiken i hög grad.

Så låt oss utforska några av de bra superhjältebaserade videospel du kan njuta av.

Marvels Guardians of the Galaxy

Marvel’s Guardian of the Galaxy är ett actionäventyr i tredje person som tar dig från en explosiv situation till en annan. I den här titeln får du de oförutsägbara Guardians vid din sida och kämpar sedan för det universella ödet.

Detta enspelaräventyr erbjuder en dynamisk stridsstil. I det här spelet är du en Star-Lord. Du kan köpa detta till din PlayStation 4, PS5 och Xbox spelkonsol.

The Incredible Hulk: Ultimate Destruction – Gamecube

Rollspel en av de mest kraftfulla serieseriesuperhjältarna – The Incredible Hulk. I den här titeln har du kraften att klättra vad som helst, hoppa var som helst och krossa vad som helst, till och med hela byggnaden.

Detta superhjälte-videospel består av 40+ sidouppdrag, 30+ berättelseuppdrag och över 150 debiterbara hulk-drag. Den prisbelönte serieförfattaren Paul Jenkins är författaren till berättelsen. Den signaturserietecknare Bryan Hitch är ansvarig för originalkonsten.

X-Men Origins: Wolverine- Uncaged Edition

X-Men Origins: Wolverine videospel är baserat på långfilmen med samma namn. Den här titeln har ljudkvalitet, grafik, action och spänning i biostil. Ravensoft har utvecklat det här spelet och den amerikanska byrån Activision har distribuerat det.

I det här spelet kämpar du som Wolverine med de tuffaste fienderna som gigantiska 200 fot höga Sentinels, olycksbådande Leviathans och groteska Wendigos. Det låter dig som spelare använda regenereringskrafterna för non-stop och sömlös action.

Ultimate Marvel Vs. Capcom 3 är ett crossover-actionspel som innehåller 50 Capcom- och Marvel-hjältar och skurkar. Här slåss du som Capcoms Firebrand och Strider och Marvels Hawkeye och Ghost Rider. Den här titeln erbjuder tillgänglighet och djup för erfarna spelare såväl som nykomlingar.

Detta låter dig njuta av nya förbättringar och lägen som åskådarläge som fann begärt. Capcom har utvecklat denna episka titel i samarbete med Eighting.

Deadpool

Detta fantastiska action-äventyrsvideospel Deadpool är baserat på Marvel Comics-karaktären. Det här spelet låter dig njuta av underbart tredjepersonsskjutspel och få en kampupplevelse ansikte mot ansikte med fiender. Så fort du har klarat en nivå låser den upp en uppsättning spännande nya vapen.

Den episka striden i detta spel låter dig som spelare underhålla dig i spelet. Du kan köpa det här spelet till din PC, Playstation-konsol och Xbox-spelkonsoler.

Marvel: Ultimate Alliance 2

Marvel: Ultimate Alliance 2 är ett action-RPG-spel som släpptes 2009 och har en superhjältekaraktär från Marvel Comics. Det är en uppföljare till 2006 års Marvel: Ultimate Alliance.

I det här spelet förstör du som spelare allt i din väg. Kämpa med dina fiender genom att skjuta upp lyktstolpar, kraschade bilar, maskiner och vad som helst. Det låter dig skapa och till och med anpassa ditt team från Marvel Universe. Du kan välja mellan 24 olika karaktärer, där varje karaktär har speciella krafter.

PROTOTYP

PROTOTYP är en konspirationsdriven berättelse som involverar utvecklingen av Alex Mercers krafter. Det är snabba och aktiva strider som låter spelare använda sina kroppsdelar som offensiva vapen som blad, klor, piskor, hammare, sköldar och mer.

I det här spelet låter dina superkrafter dig sömlöst binda dig från en byggnad till en annan, studsa av bilar, springa upp för väggar och mycket mer. Superhjälten Alex Mercers rörelser är inspirerade av Parkour.

Injustice 2 Legendary Edition

Injustice 2 Legendary Edition är uppföljaren till en av de framgångsrika superhjältetitlarna, Injustice: Gods Among Us, som låter dig njuta av DC-seriernas ultimata karaktär. I den här titeln kan du styra hur din karaktär kommer att se ut, agera och utvecklas i olika spellägen. Detta spel är tillgängligt på Xbox och Playstation-spelkonsoler.

I det här spelet kan du få tillgång till premiärskins som John Stewart Green Lantern, Power Girl, Reverse-Flash och mer.

Marvels Spider-Man

Marvels Spider-Man-videospel kommer med Marvel Comics berömda Spider-Man som superhjälten med akrobatiska förmågor. Den introducerar också element som du aldrig har sett i spider man-spelet. Unika miljöinteraktioner, storsäljande action och unika strider gör den här titeln till en fascinerande sådan bland superhjältespel.

Marvel, Sonys interaktiva underhållning och sömnlösa spel har tillsammans designat detta autentiska spiderman-äventyr.

Batman: Arkham City Pocketbok

Batman: Arkham City Pocketbok överbryggar klyftan mellan BATMAN: ARKHAM ASYLUM och den kommande BATMAN: ARKHAM CITY. Paul Dini, författaren till detta spel, berättar den väsentliga historien. Om du är en gamer eller Batman-älskare, skulle du förmodligen vilja läsa denna pocketbok.

I denna pocketbok får du visuella koncept som konstnären CARLOS D’ANDA har förklarat.

Slutsats

Om du är intresserad av att uppleva din favoritseriefigur i form av videospel, överväg dessa alternativ. Dessa kan ge dig den ultimata superhjälteupplevelsen och underhållningen genom hela spelet.

Du kanske är intresserad av att utforska de bästa Assassin’s Creed-spelen att spela.