10 Shopify Dropshipping-appar för att få din e-handelsverksamhet att växa

Dropshipping-appar gör det mycket enklare att driva ett e-handelsföretag eftersom de minskar bördan av inaktuell lagerhållning.

Jag vet hur det känns när du lägger så mycket tid på att skapa dina Shopify-butiker, undersöka produkter, låsa in dig på en vinnande produkt, skapa dina annonskampanjer och sedan se NOLL försäljning!

Du är inte den enda som har fastnat i denna cykel. Många nya Shopify-säljare kämpar för att generera konsekvent försäljning i sin onlinebutik – och så småningom slutar de.

För att säkerställa att detta inte händer dig kommer jag att dela en lista över de bästa Shopify dropshipping-apparna som kommer att göra ditt liv mycket enklare och hjälpa dig att generera konsekvent försäljning och vinst.

Dessa måste-ha Shopify-appar för din onlinebutik tar dig från att kämpa för att sälja online till att blomstra med din onlinebutik. Ta en snabb titt på listan och läs vidare för att lära dig mer om varje app i detalj.

Dropshipping och dess fördelar

Dropshipping är en affärsmodell där du (företagaren) inte behöver ha något lager som ett traditionellt företag. Kunden kommer till din webbutik och lägger en beställning. Du samlar ihop pengarna💰. Din leverantör skickar🚚 produkten direkt till kunden för din räkning.

Du är helt enkelt mellanhanden mellan kund och leverantör.

Dropshippers behöver inte lagra produkterna eller beställa i bulk. Leverantören skickar produkterna allt eftersom de beställs. Din Shopify-butik underlättar helt enkelt denna process.

För att implementera denna affärsmodell behöver du en dropshipping-plattform som Shopify.

Olika Shopify dropshipping-appar låter dig ansluta sömlöst mellan dina kunder och leverantörerna. Några av de bästa fördelarna med dessa appar är:

 • Hitta bästsäljande produkter från tusentals leverantörer runt om i världen.
 • Lägg automatiskt till produkter i din Shopify-butik och uppdatera varans pris och lager när det behövs.
 • Hantera din försörjningskedja effektivt och håll försäljningen igång.

Dessa appar är avgörande för din e-handelsverksamhet; därför måste du välja rätt. Fel Shopify dropshipping-app kan leda till försenad leverans, inkonsekvent kommunikation och kundåterbetalningar.

Detta kommer inte bara att skada din vinst utan även din butiks rykte.

Så låt oss dyka in i vår lista över de måste-ha Shopify-appar för dropshipping som kan hjälpa dig att generera konsekventa vinster utan mycket krångel.

DSare

Om du dropshipping med AliExpress, DSare är din bästa Shopify dropshipping-app för att sömlöst importera, hantera och sälja dina produkter. När allt kommer omkring har de officiellt samarbetat med AliExpress.

DSers automatiserar dina produkt- och lagerrelaterade processer, förenklar repetitiva uppgifter och låter dig köpa hundratals produkter med ett klick. Genom DSers kan du hitta hundratals trendiga produkter och enkelt importera dem till din butik.

Du kan också leta efter bättre eller billigare leverantörer för att ersätta dina gamla leverantörer. Eftersom DSers är en officiell AliExpress-partner får du tillgång till de bästa leverantörerna utan begränsning på antalet beställningar.

En nackdel med DSers är att den bara är fokuserad på AliExpress. Så om du vill använda någon av de online shoppingwebbplatser som är alternativ till AliExpress, är DSers inte för dig.

Nyckelfunktioner😍

 • Du kan lägga till upp till tre Shopify-butiker på ett konto.
 • Grundläggande kart- och spårningssystem.
 • Tillåter säljare att skapa ett paket med produkter från samma eller olika AliExpress-leverantörer för att skapa nya attraktiva beställningar, rabatter och reducerade priser för köpare.
 • Användarrecensioner⭐: 5/5 (18 000 recensioner)

Prissättning💵

Du får en 14-dagars gratis provperiod på alla deras planer – Basic, Advanced och Pro. Grundplanen är gratis att installera och låter dig hantera upp till 3 Shopify-butiker och upp till 3 000 produkter.

👉 Ladda ner appen: DSers – AliExpress Dropshipping

Spocket

Du behöver produkter av hög kvalitet från de bästa leverantörerna för att bygga ditt dropshipping-imperium. Spocket låter dig upptäcka och skicka de bästa produkterna från tusentals dropshipping-leverantörer från hela världen.

Leverantörerna på Spocket är noggrant granskade och erbjuder en marginal på minst 25 %, tillsammans med snabb amerikansk frakt. Om din dropshipping-verksamhet betjänar kunder i USA och EU, är Spocket en av de bästa Shopify-apparna för att öka försäljningen.

De flesta Spocket-leverantörer är baserade i USA och Europa, men de har också ett brett urval av leverantörer spridda över hela världen. Spocket har ett officiellt samarbete med AliExpress och Alibaba, så orderuppfyllelsen är sömlös och snabb.

Nyckelfunktioner😍

 • Bästa AliExpress-alternativet om du skickar huvudsakligen till USA och Europa.
 • Sök efter produkter från vilken webbplats som helst med omvänd bildsökning.
 • Fungerar med Alibaba, DHgate, AliExpress, CJdropshipping, Zendrop och mer.
 • Användarrecensioner⭐: 4,7/5 (4,2k recensioner)

Prissättning💵

Du får en GRATIS version av Spocket med en 7M+ produktkatalog. Du får även e-post/chatt/telefonsupport dygnet runt. Du har dock begränsade beställningar och ingen omvänd bildsökningsfunktion med gratisplanen.

👉 Ladda ner appen: Spocket – USA & EU Dropshipping

Trendsi

Om du säljer moderelaterade produkter i din Shopify-butik, Trendsi är din one-stop-shop supply chain-lösning. Trendsi plockar, packar och skickar direkt till dina kunder med din märkesfaktura – inom 2 till 10 dagar.

Trendsi grundades för att hjälpa modeföretag att växa och upprätthålla med en smidig leveranskedja. Med denna Shopify dropshipping-app kan du välja att dropshippa, öppna förpackningar i grossistledet eller tillverka dina egna exklusiva mönster med låga MOQs (minsta beställningskvantitet).

Trendsi har ett uppfyllelsecenter i Los Angeles, vilket innebär snabbare leverans i hela USA. De tar otroliga livsstilsbilder åtföljda av djupgående produktbeskrivningar, och allt detta kan synkroniseras till din Shopify-butik med bara ett klick.

Nyckelfunktioner😍

 • Skräddarsydda förpackningar, märkesfakturor och privat märkning låter dig etablera ditt eget varumärke.
 • Live Selling Center i LA eller anlita en av deras live-säljande värdar för att ta ditt företag till nästa nivå.
 • Alternativ för öppna förpackningar och tillverkning av din egen design.
 • Användarrecensioner⭐: 4,9/5 (2,5k recensioner)

Prissättning💵

Trendsi är gratis att använda. Säljare måste dock betala produkt- och fraktavgifter innan Trendsi fullföljer beställningar.

👉 Ladda ner appen: Trendsi – Mode Dropshipping

Ali beställer

Om du letar efter en automatiserad lösning för din dropshipping-butik, bör du definitivt kolla in Ali beställer av FireApps. Med denna Shopify dropshipping-app kan du lägga och utföra flera beställningar med några få klick för att frigöra tid för marknadsföring och tillväxt av ditt företag.

Ali Orders har officiellt samarbetat med Shopify och AliExpress för att låta dig hitta och importera produkter direkt till din butik – med bara ett klick. Denna app är användarvänlig och förenklar hela AliExpress beställningsprocessen.

Appen har ett dedikerat supportteam tillgängligt 24/7 och är populärt bland Ali Orders användare för sina snabba svar och problemlösningsförmåga. Appen är enkel att installera och ger värdefulla insikter om butiksprestanda för försäljningsoptimering.

Nyckelfunktioner😍

 • Sömlös migrering från DSers, Zendrop, Oberlo.
 • Appen spårar automatiskt leverantörernas lager och pris och uppdaterar automatiskt lager och pris i din butik.
 • Produktimport med ett klick med AliExpress- och Temu-produkter
 • Användarrecensioner⭐: 4,9/5 (1,8k recensioner)

Prissättning💵

Ali Orders har också gratis och betalda planer. Med den GRATIS planen får du grundläggande automatiserade prissättningsregler, AliExpress produktanalyser och begränsad produktimport och uppfyllelse varje månad.

👉 Ladda ner appen: AO – AliExpress Dropshipping

Zendrop

Zendrop kan ta din dropshipping-verksamhet till nästa nivå med snabb leverans, USA-uppfyllnadscenter, privata märkningar, automatiserad dropshipping och mycket mer – utan krav på minsta beställning.

Med sina premiumplaner tillåter Zendrop till och med dropshippers att skapa anpassade ”Tack”-kort för dina kunder. Instrumentpanelen är superren och nybörjarvänlig, och Zendrops marknadsplats erbjuder 1 M+ produkter att importera och sälja.

Dropshippers får också tillgång till deras Zendrop Academy, där de har sammanställt de bästa tipsen, tricken och metoderna som dropshippers kan använda för att skala sin verksamhet.

Nyckelfunktioner😍

 • Zendrop låter dig skapa prenumerationsboxar i din Shopify-butik för att få återkommande intäkter genom prenumerationer.
 • Säljare i stora volymer får en skräddarsydd upplevelse och ett helt dedikerat team för sin verksamhet.
 • Nybörjarvänligt och rent användargränssnitt
 • Användarrecensioner⭐: 4,7/5 (6,2k recensioner)

Prissättning💵

Zendrop har också gratis och betalda planer. Den GRATIS planen ger dig tillgång till över 1 miljon produkter, obegränsad import till din Shopify-butik och till och med support dygnet runt.

👉 Ladda ner appen: Zendrop – Dropshipping och POD

Dropshipman

Dropshipman är en kraftfull sammanslagning av asiatisk leveranskedja och professionell mjukvaruteknik. Appen underlättar dropshipping-automatisering med produktimport med ett klick, automatisk pris- och lagersynkronisering, automatisk fullgörande av beställningar och mer.

Dropshipman erbjuder upp till 30 billiga fraktsätt. De tillhandahåller garanterad produktleverans till de flesta områden inom 7 till 15 dagar. Deras utbildade proffs kontrollerar produktkvaliteten före leverans och uppdaterar till och med kunderna om leveransstatus.

Nyckelfunktioner😍

 • Anpassad förpackning och design för att bygga ditt eget varumärke.
 • Integreras smidigt med Parcel Panel, WillDesk, SEOAnt, EcomSend och Trustoo för att låta dig hantera paketspårning, kundservice och marknadsföring.
 • Deras dedikerade team källor och föreslår vinnande produkter för dig, om du är för upptagen!
 • Användarrecensioner⭐: 4,9/5 (1,4k recensioner)

Prissättning💵

Dropshipman erbjuder en gratis plan och en 7-dagars gratis provperiod på sina betalplaner. Den kostnadsfria planen ger dig 3 dagliga inköpsförfrågningar, DSM-produktimport (3 per dag), obegränsad orderuppfyllelse och 24/7 kundsupport.

👉 Ladda ner appen: Dropshipman: Dropshipping och POD

CJDropshipping

Om du letar efter en gratis Shopify dropshipping-app med alla premiumfunktioner behöver du inte leta längre än CJDropshipping. Appen förbinder dig med miljontals leverantörer som tillhandahåller ett brett utbud av produkter till fabrikspriser.

Med CJDropshipping kan du importera produkter med ett klick från webbplatser som 1688, Taobao och AliExpress till dina butiker via Google-tillägget. Appen spårar och synkroniserar beställningsdetaljerna automatiskt och erbjuder även snabba leveranstjänster.

Dina kunder får sina produkter inom 3 till 10 dagar med CJDropshippings effektiva lokala lagerleveranstjänst. De erbjuder också DIY-paketprodukterkombinationer så att du kan tjäna mer.

Nyckelfunktioner😍

 • Tillsammans med produkterna kan du till och med importera produktrecensioner till din butik.
 • CJDropshipping har amerikanska lager för snabbare fullgörande av beställningar
 • Ingen installationsavgift, ingen lagringsavgift, ingen månadsavgift och ingen minimibeställning
 • Användarrecensioner⭐: 4,9/5 (4,7k recensioner)

Prissättning💵

CJDropshipping är gratis att installera, men säljaren kommer att debiteras produkten och andra serviceavgifter i enlighet med detta.

👉 Ladda ner appen: CJDropshipping

EPROLO

EPROLO är en evig gratis dropshipping-plattform som tillhandahåller produktförsörjning, orderuppfyllelse, varumärkesbyggande, lagerhantering och mer till Print On Demand (POD) e-handelsföretag.

Denna gratis dropshipping Shopify-app ger dig tillgång till miljontals dropshipping-produkter i 107 nischer på EPROLO-plattformen. Företaget är värd för lager i Storbritannien, USA och Kina, så du kan vara säker på att de kan skriva ut och leverera till kunder över hela världen.

Med EPROLO Print on Demand är den genomsnittliga leveranstiden 5 till 15 dagar. De skickar till och med skräddarsydda produkter åt dig. Genom att använda denna gratis dropshipping-plattform kan du hitta högkvalitativa white-label-produkter och göra anpassade mönster.

Nyckelfunktioner😍

 • Den bästa Shopify dropshipping-appen för print-on-demand-företag.
 • Ett dedikerat team för att anpassa produkter efter dina behov.
 • EPROLO fungerar som din inköpsagent för dropshipping för att få kontakt med de största e-handelsmarknadsplatserna och källan för din räkning.
 • Användarrecensioner⭐: 4,8/5 (1,4k recensioner)

Prissättning💵

EPROLO är gratis att installera. Däremot tar de ut en engångsavgift för junior branding-tjänster och senior branding-tjänster.

👉 Ladda ner appen: EPROLO – Dropshipping och varumärke

Syncee

Upptäck miljontals vinnande produkter i din favoritnisch med Syncee marknad. Deras leverantörer är huvudsakligen baserade i USA, Storbritannien, Australien, Europa och Kanada. Så, snabb leverans över hela världen garanteras med Syncee.

Syncee automatiserar produktuppladdningar, uppdateringar och beställningssynkroniseringar för att spara tid. Du kan till och med importera produkter till din butik med bara några få klick. Du kan välja unika dropshipping-produkter från 12 000+ pålitliga varumärken.

Syncee är Alibabas officiella dropshipping-teknikpartner och erbjuder en riktig B2B dropshipping-lösning. Så med Syncee får du 40+ produktkategorier och en komplett dropshipping-lösning.

Nyckelfunktioner😍

 • Hantera produkter i bulk eller individuellt och få även stora leverantörsrabatter.
 • Automatisk produktuppladdning, uppdateringar och ordersynkronisering.
 • Produktimport med ett klick direkt till din butik
 • Användarrecensioner⭐: 4,7/5 (1,2k recensioner)

Prissättning💵

Syncee erbjuder en gratis plan för att få tillgång till över 6 miljoner produkter och leverantörer från USA, Kalifornien, EU, Storbritannien, AU och mer. Du får även dynamiska prisinställningar och gratis kundsupport 24/7.

👉 Ladda ner appen: Syncee – Global Dropshipping

AutoDS

En av de mest populära och heltäckande dropshipping-lösningarna för Shopify-säljare, AutoDS låter dig hitta, importera produkter och utföra beställningar från 99+ globala dropshipping-leverantörer.

Tack vare sitt enorma nätverk av leverantörer ger AutoDS dig tillgång till över 500 miljoner produkter och låter dig importera hundratals produkter med bara ett klick. Inget behov av att manuellt uppdatera produktsidor, lager eller produktpriser; AutoDS gör allt åt dig.

AutoDS:s TikTok-annonsspionverktyg hjälper dig att hitta de populäraste produkterna på TikTok med TikTok-inlägg och annonser. Deras system kan automatiskt uppfylla dina kunders beställningar och uppdatera spårningsinformationen också.

Nyckelfunktioner😍

 • Kraftfullt produktoptimeringsverktyg för att optimera bilder, produkttitlar, metabeskrivningar, priser, artikelspecifikationer och mer.
 • Winning Products-hub som visar dig beprövade bästsäljare och komplett produktanalys, inklusive säljare, leverantörer, vinnande annonskampanjer och mer.
 • Fullständig översikt över ditt företag, inklusive försäljning, intäkter, vinster, bästsäljare och mer.
 • Användarrecensioner⭐: 4,8/5 (3,1k recensioner)

Prissättning💵

AutoDS är en av de bästa Shopify affiliate-apparna och är ganska populär för sina funktioner. På grund av dess popularitet och premiumfunktioner erbjuder AutoDS ingen gratis plan men har en 14-dagars gratis provperiod på alla betalplaner.

👉 Ladda ner appen: AutoDS Allt-i-ett Dropshipping

Slutgiltiga tankar

Så det var den detaljerade listan över några av de bästa Shopify dropshipping-apparna som erbjuder kompletta dropshipping-lösningar för ditt Shopify-företag. Du kan välja valfri dropshipping-app enligt ditt behov och budget.

De flesta av dropshipping-apparna som vi diskuterade erbjuder skalbarhet. Så du kan uppgradera till högre planer när ditt företag växer👍.

Nästa upp, Shopify Collabs – allt du behöver veta som handlare/skapare förklaras.