10 sätt att fixa Powerbeats Pro som inte laddas

Spread the love

I den här eran har teknologin gjort vårt liv enkelt. Det har tillåtit oss att multitaska. Kan du inte relatera? Låt oss utveckla det nu. Jo, du kan prata med din vän i telefon och hacka grönsaker samtidigt. Anledningen till detta är att du nu har hörlurar så du slipper hålla mobilen i handen medan du pratar. Men vad händer om din Powerbeats pro inte laddar en dag? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig att åtgärda det här problemet med att Powerbeats inte laddas i fall.

Så här fixar du att Powerbeats Pro inte laddas

I den här guiden har vi listat orsakerna till att Powerbeats Pro-hörlurar inte laddas och tillhandahållit metoder för att lösa problemet.

Det finns olika orsaker till felet. Vi har listat alla möjliga orsaker som kan hjälpa dig att bestämma vilken metod som fungerar för dig-

  • Kabeln kanske inte är ordentligt isatt.
  • Hörsnäckorna kanske inte är korrekt placerade.
  • Hög rumstemperatur kan också vara orsaken till problemet.
  • Ansamling av damm runt laddningskontakter.
  • Skadad kabel kan också vara en av orsakerna.
  • Föråldrad firmware kan också vara orsaken till problem.

Felsökningsmetoder listas i den här artikeln. Du kan prova dessa metoder för att fixa att Powerbeats Pro inte laddas i fall.

  Hur man beräknar ett vägt medelvärde i Excel

Metod 1: Sätt i kabeln på rätt sätt

Se till att du har satt i kabeln ordentligt. När du har satt i det ordentligt kontrollera om Powerbeats-fodralet laddas eller inte. Om de fortfarande inte debiteras, försök med andra metoder som anges här.

Metod 2: Rengör hörlurar och fodral

Foto av Dagny Reese på Unsplash

Damm samlas runt laddningskontakter. Detta kan vara orsaken till att Powerbeats Pro-fodralet inte laddas. Så använd en nål eller nål för att rengöra det samlade dammet. Men gör det försiktigt. Om vatten har kommit in i fodralet, lägg ditt fodral i en kopp ris. Tidslängden som du behöver behålla är 48 timmar.

Metod 3: Använd annan strömkälla

Den enklaste metoden för att fixa Powerbeats Pro-hörlurar som inte laddas är att använda olika strömkällor. Ta bort laddaren från strömkällan och anslut den till en annan strömkälla.

Bild av Markus Spiske från Pixabay

Metod 4: Använd en annan kabel

Bild av Denys Vitali från Pixabay

Fråga din familjemedlem eller vän som använder Powerbeat Pro om en kabel. Använd den och se om ditt Powerbeats Pro-fodral laddas eller inte. Om de debiteras har felet upptäckts. Allt du behöver göra nu är att skaffa en annan kabel för att lösa att Powerbeats Pro-fodralet inte laddas. Om Powerbeats Pro-fodralet fortfarande inte laddas måste du prova andra metoder som anges i den här artikeln.

Metod 5: Placera hörlurarna ordentligt i fodralet

Detta är en av de enklaste metoderna för att lösa Powerbeats Pro-problemet med att inte ladda. Allt du behöver göra är att följa dessa enkla steg-

1. Ta bort hörsnäckorna.

Bild av Yuxin Huang från Pixabay

2. Sätt tillbaka den i fodralet.

Bild av MilitaruRazvanA från Pixabay

3. Kontrollera nu inriktningen av laddningsstiften och tryck in dem.

  Topp 20 bästa domännamnsgeneratorer

Obs: När du sätter i öronsnäckorna ordentligt blir varje öronsnäcka liten ficklampa vit.

Metod 6: Uppdatera firmware

Detta är också en av de enklaste metoderna för att lösa problemet. Om din Powerbeats Pro är ansluten till en iPhone eller iPad, kontrollera efter uppdateringsmeddelandet och om det finns ett uppdateringsmeddelande trycker du på alternativet Uppdatera. Men om du använder Powerbeats Pro med Android följ stegen som listas nedan-

Obs: Stegen som listas här utfördes på Samsung Galaxy S21 5G.

1. Starta Google Play Butik på din enhet.

2. Sök här efter Beats-appen.

3. Klicka nu på alternativet Installera.

4. Anslut öronsnäckorna till enheten med hjälp av profodralet.

5. Tryck nu på alternativet Uppdatera i appen.

Metod 7: Stäng av automatisk öronavkänning

Om din Powerbeats Pro ena sidan inte laddas kan du försöka stänga av automatisk öronavkänning. Följ stegen nedan för att utföra samma-

1. Starta appen Inställningar på din enhet.

2. Klicka här på alternativet Bluetooth.

3. Sök nu efter alternativet Powerbeat Pro och tryck på det.

Obs: Om du har döpt din powerbeats pro till något annat namn, tryck på det alternativet.

4. Stäng av knappen för automatisk öronavkänning.

Metod 8: Flytta till ett annat rum

Många gånger laddas inte Powerbeats eftersom rumstemperaturen är över 40 grader Celsius. Så du kan flytta till ett rum som har svalare temperatur. Försök att ladda ditt Powerbeats Pro-fodral här.

Metod 9: Återställ Powerbeat Pro

En annan metod som du kan utföra på egen hand är att fixa Powerbeats Pro. Följ dessa enkla steg för att utföra återställningsmetoden-

1. Sätt i öronsnäckorna i fodralet och lämna fodralet öppet.

Bild av Aixklusiv från Pixabay

2. Tryck på systemknappen.

Obs: Håll ned systemknappen tills LED-lampan blinkar i röd färg och vit färg.

  Hur man avbryter ett möte i Microsoft Teams

3. Lämna nu systemknappen.

4. Para ihop den med din enhet.

Metod 10: Kontakta supportteamet

Om ingenting har fungerat för dig, oroa dig inte. Du kan besöka Få stöd sida av äpple. Det kan hjälpa till att lösa problemet.

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Hur återställer jag mitt Powerbeats Pro-laddningsfodral?

Ans. Du kan hänvisa till metod 9 för att återställa Powerbeats som nämns i den här artikeln.

Q2. Varför laddas inte mitt Powerbeats Pro-fodral?

Ans. Det kan finnas flera orsaker till detta problem. Några av dessa är felaktiga kablar, strömkällan fungerar inte, dammansamling nära kontakter, batteriproblem, hög rumstemperatur, kabel som inte är korrekt isatt och föråldrad firmware.

Q3. Kan du överladda ett trådlöst öronsnäckafodral?

Ans. Eftersom ett äkta fodral för trådlösa hörlurar slutar ladda när de är fulladdade behöver kunderna inte oroa sig för att överladda sina hörlurar. Även om litiumjonbatterier inte kan överladdas så har de bara ett begränsat antal laddningscykler innan batteriet behöver bytas eftersom det har börjat brytas ned.

***

Vi hoppas att en av metoderna som listas i den här artikeln hjälpte dig att lösa din fråga om hur du fixar Powerbeats Pro som inte laddas. Om du har några tvivel eller förslag, vänligen kommentera i avsnittet nedan. Vi hjälper dig gärna.