10+ Pokémon Go-tricks 2023 – Tips och hack, fusklista

Om du ens är en liten social person, måste du ha hört talas om Pokemon GO. Pokemon Go är det nya högt stigande fenomenet i världen av både teknik och mobilspel. Här, i den här artikeln, har vi all information du behöver om Pokemon GO.

Vi har också några pokémon go-tricks och hacks för det här spelet så att du kan ha kul med lite fördel över dina vänner och bli den bästa tränaren i stan.

Vad är Pokemon Go?

Pokemon Go är ett semi-virtual reality-spel där spelare kan bli pokemon-tränare och jaga virtuella pokemon på sina smartphones på verkliga platser. Spelet är så populärt att dess framgång nu kan jämföras med Twitter.

Spelet har ännu inte lanserats i resten av världen eftersom det bara är tillgängligt i utvalda länder som USA. Men om du vill spela Pokemon GO utanför USA kan du installera Apk-filen och njuta av spelet.

Pokemon Go-tricks, tips och hacks.

Det här är några av de bästa pokémon go-tricken för världens senaste pokemon GO.

1. Parodi GPS för Pokeballs.

Om du vill ha fler Pokeballs, eller vill spela spelet men inte känner för att gå runt, kan du använda det här tricket för att förfalska din GPS-plats och njuta av spelet från bekvämligheten av ditt rum.

För att göra det behöver du en rotad Android-telefon. Om du inte vet vad root är, kolla in Hur man rotar Android-telefon.

Därefter behöver du en GPS-spoofing-app. Du kan Ladda ner appen. Men tänk på att ditt konto kan stängas av eller förbjudas av Niantic.

2. Skaffa Pikachu för start.

Pokemon Go erbjuder Charmander, Squirtle eller Bulbasaur till dig när du startar spelet. Men om du vill ha Pikachu som din startpokemon kan du följa dessa enkla små pokémon go-trick.

Välj inte någon pokemon när den erbjuds. Men istället för detta, gå runt i ditt område. Återvänd till samma plats cirka 5 gånger, och du kommer att se Pikachu som ditt fjärde alternativ som din startpokemon.

3. Fånga Pokemons effektivt.

En annan viktig i pokemon trick och tips, Om du är en ny spelare och vill fånga pokemon mer effektivt, kommer detta enkla lilla trick definitivt att hjälpa dig. Du kan bli bättre på att fånga pokémon om du trycker och håller på Poké-bollen.

Det är viktigt i pokémontricks och tips. Om du gör detta kommer en grön ring att dyka upp på pokemonen, och den blir en klar hit.

4. Använd rökelse.

Om du har lite ledig tid att spendera på att spela Pokemon Go kan du använda rökelse. Det kommer att få pokémon att synas mer i 30 minuter, och du kan höja din karaktär och fylla din Poké Dex. Det finns 2 gratis rökelser i din ryggsäck.

5. När du får slut på rökelse.

Om du får slut på rökelse, följ detta enkla trick för att få samma resultat. Gå till närmaste mest befolkade Poké-stopp där folk kan använda en lockmodul. En annan viktig i pokemon tricks och hacks. Det fungerar på samma sätt som rökelsen men lockar pokémon till området. Du kan dra nytta av detta också.

6. Ruva dina ägg.

Detta är ett av de mest användbara i alla pokemon Go-tricks och tips. Om du någonsin hittar ett ägg på ditt Poké-stopp, se till att du lägger det i en inkubator. Detta kommer att hjälpa till att kläcka den mycket snabbt.

7. Stäng av kameran.

Det är inte många Pokemon Go-spelare som kan det här enkla lilla tricket, men du kan stänga av din kamera om du vill samtidigt som du fångar pokémon. Detta kommer att spara dig från .bith-distraktioner samt spara telefonens batteri.

8. Spara ditt batteri.

Om du är förtjust i att spela Pokémon Go på din telefon kanske du har märkt att det laddar ur batteriet väldigt snabbt. Men visste du att du kan aktivera batterisparläget medan du spelar pokemon Go för att få din telefon att hålla längre.

Detta rekommenderas i pokemon go-tips för att aktivera batteribesparing i pokemon Go, tryck på inställningar och bocka för batterisparläge.

9. Spela Pokémon Go medan du reser.

Om du reser i ett snabbt rörligt fordon kommer du säkert att passera många Poké-stopp på din resa. Spelet känner av när du rör dig över 20 km/h, och du kan därför inte göra framsteg med ägg eftersom det kräver promenader.

Men detta lilla hack kommer att ge dig en viss fördel. Om du är tillräckligt snabb kan du trycka på Poké-stoppet och ta emot dina föremål så fort du kommer tillräckligt nära. Detta kan vara till stor hjälp.

10. Lyckliga ägg.

Ägg är en stor del av spelet i Pokemon Go. Det finns också några lyckoägg i spelet som fördubblar din XP i 30 minuter och hjälper dig att gå upp i nivå snabbare. Se till att du bara använder dessa ägg klokt när det behövs och du befinner dig i ett befolkat område.

Hur man laddar ner och spelar Pokémon Go.

Ladda ner Pokemon GO.

Fortsätt och ladda ner Pokemon GO från Google Play Butik.

Om du bor i ett land där Pokemon GO ännu inte har släppts, oroa dig inte eftersom du fortfarande kan Ladda ner APK-fil och installera spelet på din telefon. Du kan därför spela detta spel var som helst i världen.

Sammanfattningsvis är det här de bästa pokémon Go-tricken och hackarna. Njut av detta spel med dina vänner. Om du vill ha hjälp, eller har några förslag, eller dela dina åsikter om Pokémon GO-trick med oss ​​i kommentarerna nedan.