10 Pinterest Scheduler-verktyg för att maximera din fästningspotential

Det borde inte vara svårt att planera pins, optimera din Pinterest-marknadsföringsstrategi eller mäta dina sociala medier. Och det är inte med Pinterests schemaläggningsverktyg som tar hand om din Pinterest-närvaro och marknadsföringsstrategi från början till slut.

Pinterest är en av världens bästa plattformar för bildupptäckt. Enligt Pinterest statistik, 46 % av Pinners upptäcker en ny produkt eller varumärke på en vecka. Därför är det avgörande att låsa upp kraften i din Pinterest-profil, oavsett om du är ett stort företag eller ett spirande litet företag.

Varför ett Pinterest Scheduler Tool är en bra idé

Vi vet hur kritiskt konsekvent inlägg är. Men det är inte det enda som hjälper dig att hålla koll på ditt spel. Faktum är att du måste identifiera de bästa tiderna för din publik, överväga tidszoner och alltid komma med briljanta idéer som är iögonfallande.

Dessutom måste du ta en titt på din analys då och då och anpassa din strategi därefter. Att göra allt kan vara skrämmande.

Det är där ett Pinterest-schemaläggarverktyg kommer in! Det automatiserar publicering, så att du automatiskt kan posta pins till flera anslagstavlor i månader åt gången. Det hjälper dig att komma på bättre idéer, skriva innehåll för beskrivningar, hitta rätt hashtags, identifiera de bästa tiderna, köa inlägg och publicera.

Inte nog med det, du har tillgång till rapporter för att identifiera din målgrupp, toppresultat och nålar som verkar fungera för dig. Nu när vi vet hur ett Pinterest-schemaläggningsverktyg kan hjälpa, varför inte kolla in några som verkligen är kända för att vara kraftrika och populära?

Därför, här är en omfattande titt på de bästa Pinterest-schemaläggarverktygen som kan få dina pins att arbeta hårdare för dig och aldrig missa ett slag:

Medvind

Medvind är ett Pinterest-schemaläggarverktyg som låter dig visuellt planera och schemalägga en veckas pins på 20 minuter. Förutom att hjälpa dig att öka din räckvidd låter Tailwind dig mäta din framgång.

Allt du behöver göra är att registrera dig, anpassa, skapa pins och anslagstavlor och redigera och schemalägga pins efter behov. Här är en titt på funktionerna du kan låsa upp med Tailwind, det prisbelönta verktyget:

 • Använd SmartSchedule för att skapa ett personligt schema för din publik när de är mest aktiva
 • Du kan också använda Dra & Släpp-kalender, Multi-Board Pinning och Interval Pinning för att schemalägga pins snabbare med förinställda intervall
 • Dessutom kan du övervaka din pinprestanda och frekvens med SmartGuide för att se vad som fungerar bäst
 • Inte nog med det, analysera hur det går för dina nålar med Top Pins Report och se dina topppresterande nålar med Pin Inspector
 • Du kan också gå med i grupper, samarbeta med influencers och maximera din räckvidd

Du borde faktiskt också få ut det mesta av Tailwinds webbläsartillägg. Du kan använda en gratis provperiod för att se om Tailwind är rätt passform för dig.

Senare

Är du redo att driva trafik och växa ditt företag genom Pinterests visuella upptäcktskraft? Senares Pinterest-schemaläggningsverktyg kan hjälpa dig att fästa mer för att nå en bredare uppsättning publik, schemalägga i förväg och hantera hela din plattform.

Inte bara, men Later är också en Pinterest Marketing Partner, som tillåter exklusiv API-åtkomst för att hjälpa dig att schemalägga videonålar. Faktum är att du inte behöver en dator för att schemalägga pins på Later. Du kan använda vilken enhet som helst för att schemalägga, redigera och hantera dina inlägg. Här är vad du kan göra med Senare:

 • Väck liv i dina brädor och få fler klick när du schemalägger pins
 • Använd Laters verktyg för att skapa innehåll för att optimera dina stift genom att välja rätt storlek och beskrivning
 • Dessutom kan du använda Later för att schemalägga allt ditt sociala medieinnehåll för Pinterest, Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn och Twitter
 • Du kan också spåra nålprestanda och kampanjer och lägga till klickspårning för att förkorta och mäta länkprestanda
 • Inte bara det, Later låter dig spåra analyser för alla sociala medieplattformar på ett ställe

Med detta Pinterest-schemaläggarverktyg kan du också se när din publik är mest aktiv eller se alla dina schemalagda inlägg med en vecko- eller månadskalendervy.

Buffert

Var i stånd att schemalägga iögonfallande pins och nå fler av de 433 miljoner pinners med Buffert. Dessutom är Buffer en officiell Pinterest-partner och ger dig en fördel att mäta din prestation och låsa upp din resa till framgång.

 • Buffer stöder direkt pin-schemaläggning på Pinterest
 • Det finns Canva inbyggt för att hjälpa dig skapa intressant innehåll
 • Buffers webbläsartillägg hjälper dig att spara nya inlägg var som helst på webben
 • Du kan spåra nyckelprestandastatistik som gilla-markeringar, kommentarer och repins

Faktum är att med Buffers hjälp kan du förvandla dina inlägg på sociala medier från Facebook eller Twitter till bra innehåll för dina pins. Med Buffers Pinterest-schemaläggningsverktyg kan du schemalägga upp till 10 pins på en gång, och med deras betalda planer kan du gå var som helst runt 2000 pins.

Du kommer inte att ha en månatlig eller årlig gräns med den betalda planen. Om du inte är säker på att ta en premiumplan ännu kan du alltid komma igång med deras 14-dagars kostnadsfria provperiod.

RecurPost

Låt oss presentera dig för RecurPost, ett allt-i-ett Pinterest-schemaläggarverktyg som kommer med funktioner som är byggda till brädden. RecurPost är perfekt för att underhålla alla dina sociala medieplattformar som Facebook, LinkedIn, Twitter och Google Business. RecurPost erbjuder en 14-dagars gratis provperiod för att ta deras funktioner på en runda.

När det gäller funktioner, här är vad RecurPost erbjuder:

 • Bulkschemaläggning som maximerar produktiviteten och minimerar tidskrävande ansträngningar
 • Effektiviserad innehållsplanering med en omfattande kalender för sociala medier
 • Personliga white-label-rapporter som har potential att imponera på styrelserummen
 • Sömlöst samarbete mellan team
 • Ökat engagemang genom skräddarsydda inlägg och ständigt grönt innehåll

Nu skryter RecurPost också med några kraftfulla integrationer som förenklar arbetsflöden och hjälper till att minska tiden. Skapa fantastiska bilder med Canva, få innehåll från Google Drive via Zapier eller lås upp kraften i AI. Använd ChatGPT för innehåll och använd en AI-driven bildgenerator för bilder.

Dessutom kan du importera innehåll från dina andra sociala medieplattformar, förkorta länkar via bit.ly och få royaltyfria bilder att använda. Sammantaget kan detta Pinterest-schemaläggare ge dig en 45% ökning i engagemang tack vare dess AI-drivna schemaläggare som hanterar flera kort sömlöst.

Hootsuite

Är du redo att inspirera med Pinterest men har inte tid att växa på plattformen? Ta Hootsuites hjälp med att enkelt planera, schemalägga och publicera innehåll.

Hootsuite kan hjälpa dig att skapa offentliga eller hemliga tavlor direkt och använda en enda instrumentpanel för enkel hantering av kampanjer och aktiviteter. Dessutom, vad användare verkligen gillar med detta Pinterest-schemaläggarverktyg är det enda, säkra, integrerade arbetsflödet som det erbjuder för att samarbeta och hantera flera konton.

Faktum är att du kan skicka pins för godkännande för att säkerställa att all kommunikation är på varumärket och har de nödvändiga godkännandena på plats. För en snabb titt på dess andra funktioner, se nedan:

 • Använd Hootsuite Impact för att förstå hur Pinterest-aktivitet översätts till konverteringar och potentiella kunder för dig
 • Förutom att engagera kunder, få rapporter och annonsera innehåll enkelt
 • Eller använd OwlyWriter AI som en del av detta Pinterest-schemaläggningsverktyg för att hjälpa dig ta dig igenom dina kreativa block för sömlös innehållsskapande
 • Du kan också komma åt dess breda utbud av resurser – bloggar, resursbibliotek, webbseminarier och gratisverktyg – för att ligga steget före kurvan

Planoly

Planoly kan hjälpa dig med Pinterest-planering och publicering var som helst och på vilken enhet som helst. Med enkla integrationer till datorer, telefoner och surfplattor kan du bygga varumärkesmedvetenhet med Planoly, Pinterests officiella partner.

Dessutom kan du schemalägga så många kampanjer du vill, automatiskt generera inläggstider baserat på användaraktivitet och skapa särskilda kampanjregler. Få tillgång till den unika och säkra webbinstrumentpanelen för detta Pinterest-schemaläggningsverktyg för att se alla dina kampanjer, resultat och aktiviteter på samma plats.

Dessutom har Planoly en mobilapp och ett webbläsartillägg för att göra saker snabbare. Det finns möjlighet att hitta bilder online eller ladda upp dem och bara föra muspekaren för att planera det visuellt. Enkelt lätt, eller hur?

Tillgänglig på Chrome och Safari, den har också ett korspostningsverktyg som du kan använda för att lägga upp innehåll på dina andra sociala medieplattformar. Faktum är att du också kan gå stort med rullar och TikTok och få hjälp med ditt innehållsskapande och strategi. Under detta har du tillgång till bildtexter, hashtags och mallar för alla dina sociala tider!

SocialPilot

Perfekt för att ta bort dina lanseringar av sociala medier, SocialPilot kan hjälpa dig att ta din Pinterest-prestanda till nästa nivå. Ett Pinterest-schemaläggarverktyg som är så kraftrikt kan få dig att bli viral med rätt saker!

Här är en snabb titt på allt SocialPilot har att erbjuda:

 • Optimera dina nålar med personliga bildtexter, emojis, vattenstämplar, stöd för GIF och videor och anpassade fält
 • Lås upp kraften med bulkschemaläggning och schemalägg upp till 500 inlägg samtidigt medan du gör förhandsgranskning innan
 • Dra nytta av AI-assistenten för att skapa innehåll och komma på idéer snabbare och redigera bilder med bildredigeraren
 • Använd kalendervyn för att visualisera innehåll och enkelt schemalägga inlägg samtidigt som du filtrerar innehåll du behöver med hjälp av grupper
 • Dessutom, få ut det mesta av White label för att leverera en varumärkesprestanda, hantera team och enkelt samordna med alla dina kunder

Det är dock inte allt! Du kan lagra dina bästa inlägg och hashtags i innehållsbiblioteket, föreställa dig en moodboard eller använda webbläsartillägget för att få ut dina inlägg på en sekund. Få dessutom insikter och tillgång till analyser för att konsekvent förbättra ditt resultat.

Du kan också identifiera din bästa tid att lägga upp, dina största fans och ditt bästa innehåll med detta Pinterest-schemaläggarverktyg.

Plan

För att hjälpa till att låsa upp det bästa av att automatiskt publicera dina pins på världens största bildupptäcktsplattform finns det Plan! Schemalägg om pins från Instagram eller schemalägg nya pins på Pinterest. Du kan också skapa nya anslagstavlor direkt, fästa till flera anslagstavlor och schemalägga till och med videonålar.

Du kan använda planeringsappen för att schemalägga inlägg när du är på språng, korsposta till andra webbplatser eller låsa upp färdiga-för-dig-lösningar för att aldrig missa ett slag med din publik.

 • Inte bara det, utan du kan också utforma en inläggsstrategi och veta exakt vad du ska lägga upp och när
 • Det finns också ett enkelt dra-och-släpp-gränssnitt som hjälper dig att hantera ditt varumärke från en enda sömlös plattform
 • Dessutom kan du designa en varumärkeskalender för att hantera hela din marknadsföringsnärvaro

Du kan använda Planns funktioner gratis i 7 dagar. Faktum är att du kan lägga till dina lagkamrater och hantera flera sociala mediekonton för att prova detta Pinterest-schemaläggarverktyg. Det finns dock inget tvång att byta till en betalplan om du inte vill låsa upp alla uppgraderade funktioner.

Pallyy

Planeringsnålar i förväg med Pallyy kan hjälpa till med varumärkesupptäckt, kundförvärv och strömlinjeformad hantering av sociala medier. Dess Pinterest-schemaläggningsverktyg har inbyggt bildstorleksändring tillsammans med andra redigeringsverktyg för att hjälpa dig att göra de bästa innehållsbitarna när du är på språng!

Inte bara det, du kan schemalägga obegränsade stift i månader med detta schemaläggarverktyg. Eller använd dess kostnadsfria verktyg för att schemalägga upp till 15 pins per månad. Dessutom kan du också organisera din medielagring vackert så att du kan komma åt och hitta saker snabbare.

 • Få analysrapporter för att fatta datadrivna beslut
 • Använd gratisverktyg som en bildtextgenerator för att aldrig låta writer’s block stoppa dig
 • Eller använd dess 14-dagars gratis provperiod för att se varför det är en bra idé för pinners

Du behöver faktiskt inte förlora allt ditt arbete. Spara utkast, kom tillbaka och hämta den när som helst. Du kan också hålla alla dina kunder uppdaterade genom att dela din sociala mediekalender. Du kan ta godkännanden och deras åsikter via kommentarer och anteckningar.

För att se till att all kommunikation är på varumärket kan du använda anpassade färger för all denna kommunikation. Sammantaget är Pallyy ett Pinterest-schemaläggarverktyg som kan förbättra hela din sociala mediestrategi om det används väl.

Circleboom

Integrerad med kraften i Open AI, Circleboom är ett Pinterest-schemaläggarverktyg som hjälper dig att förbättra din marknadsföringsstrategi. Faktum är att du kan använda Circlebooms avancerade Pinterest-schemaläggare för att visualisera, planera, schemalägga och publicera bild- och videonålar för flera anslagstavlor och konton samtidigt.

Så om du är en virtuell Pinterest-assistent eller en social media manager, är Circleboom rätt passform för dig. Inte bara det, utan du kan också utforska färdiga pinmallar, skapa pin-köer och korsposta samma innehåll på andra plattformar också!

När du automatiserar pinpublicering är det viktigt att ha tidsintervall, prioritera tidszoner och identifiera tidpunkter när din målgrupp är mest aktiv. Detta kan variera beroende på personer, länder, tidszoner och helgdagar.

Därför är kalenderplanering inte förhandlingsbar, och köverktyget med Pinterest auto-affisch tar hand om allt detta så att du alltid kommer i tid!

Det finns också en AI Pinterest-innehållsgenerator som du kan använda för att öka engagemanget. När du åtföljs av Canva och Open AI kan du generera bilder snabbare, automatiskt skriva relevanta SEO-rika beskrivningar och snabbspåra din strategi.

Pinterest schemaläggningsverktyg för vinsten

Konsekvent engagemang kan vara avgörande för framgången för din marknadsföringsstrategi. Med Pinterest är det inte annorlunda! Även om lite hjälp med publicering verkligen uppskattas, är det som gör Pinterests schemaläggningsverktyg till ett behov hur lätta och strömlinjeformade de gör hela planerings- och publiceringsprocesserna.

Vissa Pinterest-schemaläggningsverktyg kommer till och med med Canva-integrationer för att hjälpa dig skapa visuellt rik grafik. Medan andra också har AI-innehållsgeneratorer som hjälper dig att automatiskt skriva beskrivningar, pin-titlar och tavlabeskrivningar som ytterligare minskar manuellt arbete och tid på din sida.

Att välja rätt Pinterest-schemaläggningsverktyg kan bero på flera faktorer, från funktioner till budget. Det är därför vi rekommenderar att du väljer den som fungerar för dina behov samtidigt som du får tillgång till uppgraderade funktioner som korspublicering, köbildning, utkast och automatisk planering.

Du kan också utforska hur du tjänar pengar på Pinterest och trivs på plattformen.