10 onlineverktyg för att testa ditt tangentbord

Det kan finnas tillfällen när du börjar stöta på problem med tangenterna på ditt tangentbord.

Det kan också vara möjligt att du inte kan ta reda på var problemet ligger, om det är hårdvaran som skapar problemet eller programvaran. Alla dessa saker kan identifieras med hjälp av ett perfekt tangentbordstestverktyg.

Ett tangentbordstestverktyg hjälper till att testa tangentbordet effektivt. Det låter dig ta reda på om tangenterna på ditt tangentbord fungerar bra eller inte.

Det finns ett stort antal verktyg tillgängliga för att testa ett tangentbord. Dessa kommer i form av appar och mjukvara samt online- eller webbaserade formulär. Du kan effektivt utföra sökordstestet många gånger med dessa verktyg.

Så om du har problem med ditt tangentbord, här är några bra onlineverktyg du kan använda för att testa ditt tangentbord.

IObit

IObit är ett enkelt och effektivt online-tangentbordstestverktyg som låter dig utföra tester bekvämt. Du måste trycka på tangenterna på ditt fysiska tangentbord. Om nyckelorden fungerar bra kommer de att lysa på tangentbordet som visas på skärmen.

Du måste kontrollera noga om denna testare svarar på alla nycklar. Du kan också trycka på flera tangenter totalt för att se om tangenterna fungerar samtidigt eller inte.

Tangentbordskontroll

Kontrollera hur bra ditt sökord fungerar med detta verktyg för tangentbordskontroll som utför tester online. Den kan testa alla tangentbord åt dig, inklusive trådlöst, Apple, spel och mer.

På testskärmen visar den ett virtuellt tangentbord. Vilken tangent du än trycker på kommer att markeras i denna. Som ett resultat kan du få reda på om tangenterna du trycker på fungerar eller inte. Förutom detta visar det här verktyget också information om den senaste tangenttryckningen, tangenter du kan trycka på, etc.

Online mikrofontest

Online Mic Test är ett annat bra tangentbordstestverktyg som har ett virtuellt tangentbord på testskärmen.

Detta onlineverktyg ger dig ett snabbare sätt att kontrollera hur dina tangenter fungerar. Tangenter på det virtuella tangentbordet tänds när du trycker på dem på ditt fysiska tangentbord. Denna Online Mic Test-plattform erbjuder också en guide för felsökning av de olika vanliga tangentbordsproblemen.

Tangentbordstest online

Kontrollera om du har ett perfekt fungerande tangentbord eller ett defekt med detta Tangentbordstest online-verktyg. Du kan njuta av faciliteterna i detta verktyg gratis.

Hemsidan för denna plattform är testsidan. Här kommer du att se ett virtuellt tangentbord på skärmen. När du trycker på tangenterna ändras färgen på de nedtryckta tangenterna automatiskt på det virtuella tangentbordet. Den nedtryckta knappen blir blå. På så sätt kan du verifiera varje tangent på ditt tangentbord.

Keyboardtester.co

Keyboardtester.co är ett gratis online-tangentbordstestverktyg som låter dig testa din bärbara dator, PC eller mekaniska tangentbord.

Dess virtuella tangentbord säger allt om hälsan hos dina tangentbordstangenter. Här kan du också kontrollera hur din mus fungerar.

KeyboardTester.com

KeyboardTester.com är ett handkodat testverktyg för ditt tangentbord som du enkelt kan använda online. Det fungerar med de flesta webbläsare.

Klicka på knappen ”Starta testaren” på startsidan för att köra testet. Det öppnar ytterligare en testsida i det nya webbläsarfönstret som visar upp ett virtuellt tangentbord.

Här kan du trycka på tangenterna på ditt fysiska tangentbord. Den virtuella markerar de nedtryckta knapparna med en grön ram. På så sätt kan du få reda på vilken av nycklarna som fungerar bra och vilka som är felaktiga.

Nyckeltest

Key-Test är ett onlinetestverktyg för tangentbord som du kan använda online för att testa hur ditt tangentbord fungerar. Det ger dig ett stort virtuellt tangentbord på startskärmen. Du kan enkelt testa alla tangenter på ditt tangentbord.

Precis som andra verktyg, markerar den också de nedtryckta knapparna för att låta dig veta vilka tangenter du har tryckt på. På så sätt kan du känna igen de problematiska nycklarna.

Keyboard-test.space

Du kan också använda onlineverktyget Keyboard-test.space för att testa tangenterna på ditt tangentbord. Det låter dig följa en enkel process för att utföra detta test.

Ange bara tangenterna på ditt tangentbord. Om de fungerar bra kommer de att markeras i blå färg på det virtuella tangentbordet. Du kan stöta på falska tryckningar, knapptryckningar eller dubbletter av tryck på karaktären vid något fel.

Keyboardtester.io

Keyboardtester.io är ett annat fantastiskt online-tangentbordstestverktyg tillgängligt gratis på webben. Du kan använda detta för att testa alla bärbara tangentbord, trådlösa tangentbord eller PC-tangentbord.

Denna tangentbordstestare är helt säker och säker att använda. Den lagrar inte informationen som du skriver för att testa ditt tangentbord.

Keyboard-Tester.com

Använd Keyboard-Tester.com för att avgöra vilka tangenter som fungerar perfekt och vilka som är felaktiga på ditt tangentbord. Det virtuella tangentbordet för testning är tillgängligt på startskärmen. Du kan snabbt trycka på tangenterna, som tänds på det virtuella tangentbordet.

Du kan enkelt känna igen de problematiska nycklarna med denna onlinetestare.

Slutsats

Tangentbordet är den mest avgörande delen av ditt system. Det avgör effektiviteten i vårt arbete, särskilt om det innebär mer maskinskrivning. Så det är viktigt att se till att alla tangenter på ditt tangentbord fungerar korrekt. Använd dessa fantastiska och bekväma verktyg och testa omedelbart ditt tangentbords effektivitet.

Du kanske också vill utforska de bästa Android-mobiltangentbordsapparna för att göra det enklare att skriva.