10 enkla Minecraft-husidéer

Ett Minecraft-hus eller en bas är avgörande för din överlevnad i spelet. Det är normalt där du flyttar din spawn-punkt, förvarar material som du samlar på och där du tillverkar, brygger eller förtrollar föremål. Du juni, eller juni inte skapa en Nether-portal nära den utan att ha en plats att återvända till, och en plats som kan hålla monster ute är avgörande.

Enkla Minecraft-husidéer

Ett Minecraft-hus kan vara enkelt, dvs en kub med en dörr och ett fönster, eller det kan vara komplext med flera våningar, rum, fönster, ett takfönster och till och med ett vattenfall om du känner dig ambitiös. Du kan använda alla typer av block för att skapa ett Minecraft-hus. Vissa block är bättre än andra på att skydda dig från monster medan andra ser bättre estetiskt ut.

Om du är ny på Minecraft och fortfarande lär dig att arbeta med alla block, är det bäst att börja med enklare hem. Här är tio fantastiska men ändå enkla Minecraft-husidéer.

1. Survivalist Farm House

Vi rekommenderar denna design för nybörjare. Det är lätt att göra med vanliga material som trä och kullersten, och det är lätt att bygga ut. Du kan lägga till fler rum i designen och de kommer inte att se malplacerade ut. Du har också tillgång till jordbruksutrymme och ett enkelt sätt att ta sig dit utan att behöva lämna huset eller resa på natten. Se till att hålla det väl.

Det här huset är visas på Grabcraft med ritningar om hur man bygger den.

2. Ek- och granträ från Smithers Boss

Om du vill ha något som är lätt att bygga och vackert att titta på, det här huset är värt att kolla in. Den är byggd med mestadels trä som är en av de vanligaste blocktyperna i Minecraft. Du kan bygga den med olika träslag men ek och mörk ek ser bäst ut. Det finns även andra block som används t.ex. kullersten och glas men de är lätta att hitta eller tillverka.

Den enda nackdelen med det här huset är att det mestadels är trä och kommer lätt att skadas av folkmassa. På bilden nedan har speciella shaders använts så att ditt hus kommer att se annorlunda ut beroende på shaders du har installerat.

3. Snygg och kompakt från CSX42

De Snygg och kompakt design från CSX42 är ett modernt men ändå litet hus som har plats för en säng, ett pysselbord och en kista. Den är byggd med grundläggande block som trä- och stenplattor. När du bygger det kommer du också att lära dig ett och annat om att skapa ett snyggt hus. Handledningen innehåller idéer för att göra staplade kistor lättillgängliga och hur användning av olika blocktyper ger estetik till en konstruktion. Det finns även idéer för att bygga ut huset när du behöver.

4. Enkelrum stort

Husen på den här listan har varit små vilket gör att du inte behöver samla en massa resurser för att börja bygga. Om du vill bygga något större, men ändå hålla det enkelt, rekommenderar vi att du checkar ut denna enkla husdesign av Stud. Det svåraste materialet att få tag på för detta bygge är stenplatttrappan som enkelt kan tillverkas av kullersten. Du kommer att behöva kol för att smälta allt (eller så kan du använda trä men det tar längre tid) och du får mycket utrymme. Du kan dela upp huset (lägg till rum) om du vill genom att bygga väggar. Inredningen lämnas till dig vilket betyder att detta är en flexibel design.

Det kommer att ta lite tid att bygga detta men du kommer att gilla det du slutar med.

5. Ett robust stenhus från Instructables

Om du inte vill ha ett hus av trä eftersom det är mycket mindre sannolikt att tåla skador, detta grundläggande stenhus är värt att bygga. Det kräver vanliga block som sten, och det lägger fortfarande till några blockvarianter för att den slutliga konstruktionen ska se bra ut, dvs inte bara en stenkub.

Huset är ganska stort och du kommer att kunna använda det ett bra tag innan du bestämmer dig för att uppgradera. Det är inte heller ett sådant hus du mår dåligt av att lämna bakom dig eftersom du lägger ner så mycket arbete på det.

6. Simple Starter House av Sv Gravity

De Simple Starter House av Sv Gravity har en stenbotten, vanliga träklossar, en tillhörande gård, två våningar, gott om plats och en fin utsikt.

Du kommer inte att kunna bygga det här huset på en dag så se till att du har en plats att tillbringa natten på medan du bygger, men det är definitivt värt tiden. Materialen är lätta att få tag på. Du kan designa inredningen hur du vill och du kan skippa lyktan till förmån för facklor.

7. Enkelt björkstarthus av Folli

De Enkel Björk Starter House av Folli byggs till övervägande del med björk som är en av de vanligaste träslagen. Du behöver en bra yxa för att få veden och lite tid att bygga huset men det är stort, vackert och har plats för en gård.

Du kan hoppa över krukor och lyktor tills du har lera och järn för att göra dem. Huset kommer att ge skydd och en plats att förvara dina förnödenheter, hantverksbord, ugn och några bokhyllor.

8. Trädkoja av TSMC – Minecraft

Trädkoja av TSMC – Minecraft erbjuder en unik, snabb husdesign för nybörjare. Resurserna du samlar är minimala och lättillgängliga. Du kan använda vilken typ av träd/trä du vill, och om du är sugen på att prova och missa lite kan du skapa en andra våning i denna design.

9. Litet, modernt tvåvåningshus

Detta är lätt en av de mer komplicerade byggen och dess resurser kommer att ta lite tid att samla in men om du vill ha ett stort hus som är robust kolla in denna design av WiederDude.

Huset har två våningar och en pool. Du kan ändra det och göra om området för poolen till en lättillgänglig gård. Det som gör det här huset svårt att tillverka är dess användning av betong, speciellt vit betong som kräver benmjöl. Du kommer att behöva döda några skelett för det. Alternativt kan du skapa släta stenblock och använda dem i dess ställe. Huset juni ser inte lika bra ut men det är fortfarande en fantastisk design.

Obs: shaders har använts i bilden nedan. Ditt slutliga bygge kommer att se annorlunda ut baserat på shaders och texturpaket du använder.

10. Modernt hus av RainbowGamerPE

De Modernt hus av RainbowGamerPE har betong så det är återigen inte det lättaste att bygga men betong kan ersättas med slät sten. Du kommer att behöva en ansenlig mängd kol för att göra allt detta, men huset är stort och du juni gå aldrig ur det. Du kommer att behöva samla en hel del trä och sand men de förekommer tillräckligt ofta för att inte vara en stor sak.

Byggnaden använder också björkträ som är vanligt, och svarta glasrutor som kräver svart färg. Återigen kan du använda vanligt, färglöst glas. Designen är ganska bra och gör att du enkelt kan leka med materialvariationer.

Slutsats

Minecraft-hus är både konst och funktionalitet i ett. Husen i denna lista juni ser svåra ut att skapa men när du väl ser hur de är byggda kommer du att göra dina egna mönster på nolltid eller ändra dessa för att passa dina specifika behov.