10 betalda undersökningswebbplatser för att tjäna belöningar online för att dela dina åsikter

Har du någonsin hört talas om att få betalt för att uttrycka dina idéer om ett varumärke eller företag? Ja, du kan tjäna pengar genom att svara på frågor i betalda undersökningar.

Om en individ vill tjäna pengar genom att dela feedback kan betalda undersökningar hjälpa dem. Undersökningar spelar den mest avgörande rollen för att höja affärsutvecklingsnivån.

Det hjälper dock företag att driva sin verksamhet effektivt. Vi kan betrakta undersökningar som ett potent verktyg som bygger broar för att förstå dina kunders insikter. På grund av de många fördelarna med undersökningen betalar återförsäljare, affärsmän och företag för att delta i deras onlineformulär.

Dessutom är enorma betalda undersökningswebbplatser tillgängliga online, men alla är inte legitima. Få marknadsundersökningsföretag erbjuder kontanter och belöningar för att fylla i online-undersökningar.

Onlineundersökningar är roliga att delta i och kan öka din ficka ekonomiskt när du behöver dem. Dessutom finns det några saker som en individ måste komma ihåg när han gör enkäter online. Ibland kan det här ta längre tid än du tror.

Helt enkelt, om du funderar på att tjäna lite extra pengar på din fritid, kan du gå till betalda onlineundersökningar. Den här artikeln kommer att belysa vad betalda undersökningar är och deras fördelar. Senare kommer vi att gräva in legitima betalda undersökningswebbplatser som hjälper dig att förbättra din ekonomiska situation. Så, utan att slösa tid, låt oss lära oss mer om ämnet.

Vad menar du med en betald undersökning?

En betald undersökning är en sorts undersökning där den som ger feedback belönas med kontanter eller belöningar. Många olika företag genomför sådana undersökningar för att veta vilka deras kunder är och vad de tycker om sin tjänst. Du behöver dock bara svara på några frågor som nämns i formuläret.

Dessutom uppstår frågan – Är betalda undersökningar legitima? Ja, om du gör det med legitima företag kan dessa öka din ekonomiska ställning genom att lägga till några extra dollar till dina besparingar.

Hur mycket pengar man kan tjäna på dessa betalda undersökningar beror dock på hur många undersökningar man kan slutföra. Enkäternas komplexitet och kompatibilitetsnivå kan skilja sig åt eftersom inte alla undersökningar du fyller i har samma perspektiv.

Fördelar med betalda undersökningar för företagen

Kartläggning är en av de bästa metoderna för datainsamling. Företag som mäter kundnöjdhet är mer benägna att beskriva sin verksamhet som framgångsrik. För återförsäljare och affärsmän är undersökningar viktiga för att hjälpa dig att uppdatera din verksamhet ytterligare. Återkopplingar är användbara för att förbättra dina varumärkesprodukter eller tjänster som din kund ogillar.

Dessutom hjälper betalda undersökningar företag att hantera sina kunders relationer med företag. Det finns många fördelar med att genomföra betalda undersökningar bland affärsmän, som är följande:

  • Kostnadseffektivt – Till skillnad från skriftliga enkäter behöver du inte lägga pengar på att skriva ut blanketter. Du behöver bara dela frågeformuläret via en länk med dina kunder.
  • Spara tid – Att försöka betalda undersökningar online är effektivt och sparar mycket tid.
  • Tillgänglig – Du kan dela länkar via vilken onlineplattform som helst, och dina kunder kan enkelt fylla i frågeformuläret när som helst via sina prylar. Det bästa är att du har ett obegränsat antal svarande.
  • Ärligare och mer selektiva – Respondenternas åsikter blir mer exakta och detaljerade. Betalda undersökningar garanterar respondentens anonymitet. Företag kan välja sin målgrupp för att svara på deras frågeformulär.

Sist men inte minst tillåter undersökningar företag över hela världen att samla in feedback, åsikter och svar korrekt. Dessa undersökningar kommer att ge företag omedelbar information om vad kunder tycker på ett strukturellt sätt för att utveckla strategier för att bli mer produktiva.

Slutligen kan betalda undersökningar skapa intresse hos dina kunder att delta i dina frågeformulär och intervjuer som ytterligare kommer att avslöja styrkorna och svagheterna hos dina produkter.

Hur hjälper en betald undersökning kunden?

Företag är beroende av kundernas betyg och feedback för att förbättra sina produkt- och tjänstekvaliteter. Genom att delta i dessa betalda undersökningar kommer du att ge dem din åsikt, vilket är fördelaktigt för dem att göra nya ändringar.

En pålitlig webbplats kommer först att be dig fylla i en profilundersökning. När du fyller i profilundersökningar kan du delta i undersökningar som passar dina intressen.

Dessutom tillåter undersökningar inte bara konsumenterna att uttrycka vad de känner utan lockar också konsumenterna att lära sig ny information om varumärket och företaget. Dessutom kan kunderna lyfta fram vilka förändringar de förväntar sig att de ska göra i sina favoritprodukter. Slutligen, att delta i undersökningar regelbundet kan hjälpa dig att behålla kundlojaliteten.

Efter att ha läst så här mycket måste en fråga ha dykt upp i ditt sinne: Hur väljer man en legitim betalbar undersökningswebbplats att tjäna pengar på?

Du kan gå med i så många onlineundersökningsplattformar som möjligt för att tjäna belöningar. Bara genom att registrera dig kan du enkelt delta i undersökningar som möter dina intressen. Kom ihåg att tjäna pengar när du når gränsen, och betala aldrig en enda krona för att gå med i dessa undersökningsplattformar.

Här lyfter vi fram några av våra utvalda betalda undersökningsplattformar där du enkelt kan börja tjäna belöningar. Även om undersökningar är avgörande för att marknadsforskare ska få en opinion, kan de fortfarande variera för olika produkter.

Låt oss nu hoppa till de bäst betalda undersökningssidorna för att testa.

Pantare.app

Pawns.app är en av de bäst betalda undersökningssajterna. Det minsta belopp som krävs för att ta ut är $5. Det maximala beloppet du kan tjäna är dock 140 USD per månad. Plattformen är en legitim, och den har inga biverkningar av att använda den. Dessutom stöder den här plattformen flera operativsystem. Den genomsnittliga utbetalningen kan dock variera beroende på din bostad.

Genomsnittlig utbetalning (per undersökning): $1- $5

Tillgänglighet: USA, Indien, Kanada, Spanien, Portugal och många fler.

Gratispengar

Freecash är en plattform som betalar dig för att fylla i undersökningar. I utbyte kommer de att erbjuda dig mynt som du ytterligare kan konvertera till kontanter. Förutom att ta undersökningar kan du tjäna pengar genom att testa appar, testa webbplatser, öppna bankkonton och fler uppgifter som dessa.

Du kan dock ta emot kontanter via PayPal, presentkort eller direkt på ditt bankkonto. Dessutom behöver du inte betala någon avgift för att börja svara på undersökningar med Freecash.

Genomsnittligt belopp som användare tjänar per dag: $10

Tillgänglighet: USA

Märkesundersökningar

Branded Surveys är en av världens ledande marknadsundersökningsgrupper som belönar kunder för deras åsikter. Den har ett kreativt och användarvänligt gränssnitt. Du behöver bara registrera dig, eller så kan du gå med via Facebook.

Du tjänar poäng genom att delta i enkätundersökningarna för marknadsundersökningskunder av Branded Surveys. Senare kan du byta ut dessa poäng mot kontanter.

Däremot görs varumärkesundersökningar för Fortune 500-företag. Dessutom är den genomsnittliga utbetalningen cirka 300 poäng per undersökning. Du kan lösa in dessa poäng till kontanter via PayPal-kontot när du når 500. Enligt varumärkesundersökningar är 500 poäng lika med $5.

Branded Surveys är dessutom snabbare att betala med enastående kundservice. Slutligen kan du enkelt spåra dina framsteg och intäkter och kan få fantastiska bonusar för att vara en lojal medlem.

Tillgänglighet: USA, Storbritannien och Kanada

Swagbucks

Swagbucks är en av de roliga belöningsplattformarna som låter dig tjäna poäng bara genom att shoppa, titta på onlinevideor och svara på enkäter. Plattformen ger tillgång till en mängd olika betalda undersökningsmöjligheter med fler undersökningar som läggs till varje dag. Fler undersökningsmöjligheter kan resultera i att du får fler chanser att få din åsikt att räknas.

Dessutom kommer den här sidan att belöna dig med en bonus när du inte kvalificerar dig för en undersökning vilket innebär att du aldrig kommer att sluta tjäna pengar. Slutligen är det lättare att ta undersökningar med Swagbucks. Bara genom att registrera dig själv kan du njuta av dina intressebaserade undersökningar.

Genomsnittlig utbetalning (per undersökning): $0,40 – $2

Tillgänglighet: USA, Irland, Frankrike, Tyskland, Australien, Nya Zeeland, Indien, Kanada, Spanien, Portugal och Storbritannien

LifePoints

En av de största influencer-gemenskaperna runt om i världen är LifePoints. Bara genom att registrera dig själv kommer LifePoints att kreditera dig med 10 LifePoints för att börja din resa.

Det är enklare att kvalificera sig för betalda undersökningar på den här webbplatsen för betalda undersökningar och du kan svara på dem inom 10 minuter. Dess enorma tillgänglighet över hela världen bevisar hur pålitlig betald undersökningssajt LifePoints är.

$20 är det lägsta beloppet för att ta ut dina intäkter. LifePoints Panel är rörig, iögonfallande och lockar användare mycket. Slutligen, det bästa med LifePoints är dess många sätt att lösa in poäng och inga geografiska begränsningar. Poäng kan dock löpa ut snart.

Genomsnittlig utbetalning (per undersökning): $0,60 – $1

Tillgänglighet: USA, Kanada, Storbritannien och mer än 40 andra länder över hela världen.

Opinionsutpost

En betald undersökningsplattform med låg utbetalningströskel och enkel design, Opinion Outpost är en lättanvänd sida för nybörjare. Opinion Outpost är en gratis sida för att registrera dig där bekväma belöningsinlösningsalternativ finns tillgängliga.

Företaget försöker vara mer interaktivt med sina kunder. Dessutom finns olika undersökningar tillgängliga på instrumentpanelen att välja mellan. Dessutom är det lägsta belopp som krävs för att ta ut dina intäkter upp till $5 för presentkort och $10 för PayPal.

Genomsnittlig utbetalning (per undersökning): $0,50 – $5

Tillgänglighet: USA

Ipsos iSay

iSay drivs av Ipsos, ett förstklassigt företag som har funnits i över 30 år. Om du funderar på att börja göra enkäter för att tjäna lite extra pengar och vill att din åsikt ska höras, kan denna betalda enkätsajt vara en bra plattform att börja på.

Det låter dig dock fylla i undersökningar på dina mobiltelefoner. Minsta summan för att ta ut dina intäkter är $10 för presentkort och $15 för PayPal eller VISA.

Genomsnittlig utbetalning (per undersökning): $0,10 – $1

Tillgänglighet: USA

Värdefulla åsikter

Valued Opinions är en webbplats som erbjuder belöningar i utbyte mot att delta i undersökningar. Denna betalda enkätsajt erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att tjäna belöningar. Sajten betalar direkt efter att undersökningen har fyllts i. Efter att ha slagit $10 kan du bläddra bland olika belöningar eller överföra dem till ditt bankkonto.

Däremot har Valued Opinions-sajter några grundläggande krav som du måste uppfylla för att delta i undersökningar och få fler möjligheter. Dessutom stöder webbplatsen flera språk. Dessutom är webbplatsen gratis att gå med och lätt att svara på frågeformulär. Utöver det finns det ingen risk för att din personliga information läcker; säker att använda.

Genomsnittlig utbetalning (per undersökning): $1 – $5

Tillgänglighet: USA

OneOpinion

OneOpinion låter dig tjäna pengar genom att delta i undersökningar. Du kan sedan lösa in dessa poäng mot kontanter eller belöningskuponger. Den här är en legitim sida att lita på. Genom att helt enkelt fylla i registreringsformuläret kan du börja svara på undersökningar och tjäna belöningar.

När du har träffat 25 000 poäng kan du ta ut dina intäkter. Tillsammans med PayPal-faciliteter är du välsignad med Amazon e-voucher-faciliteter, Starbucks-presentkortsfaciliteter och många fler faciliteter.

Betalningsalternativ: PayPal, presentkort.

Minsta utbetalning: $25

Tillgängliga länder: USA, Storbritannien.

OpinionWorld

OpinionWorld gör det roligt att ta undersökningar och låter dig ge din åsikt med undersökningar. Minst 10 USD krävs för att ta ut dina intäkter. Du får belöningar för att vara en aktiv och interaktiv medlem. Men OpinionWorld erbjuder användarvänliga, regelbundna och relevanta undersökningsmöjligheter till sina medlemmar.

Dessutom kommer detaljerade profiler att få fler möjligheter att göra undersökningar. Du kan ta ut dina intäkter via PayPal eller presentkort. Därför är denna betalda undersökningssida en ofarlig sidospelning för att tjäna pengar.

Enkätutbetalning: 100-300 poäng/enkät

Utbetalningströskel: 500 poäng

Tillgänglighet: USA, Kanada, Storbritannien, Australien, Indien, Singapore, Nya Zeeland och mer

Författarens anteckning

Plattformarna som nämns ovan är de bästa valen man kan göra för att börja tjäna pengar på betalda undersökningar. Jag rekommenderar starkt att du provar alla webbplatser på en gång. Ju fler undersökningar du kommer att delta i, desto mer pengar tjänar du. Slutligen, kom ihåg att ta ut dina poäng så fort du passerar din gräns, eftersom vissa webbplatser kan besvära dig ytterligare.

Slutsats

Sammanfattningsvis görs vanligtvis undersökningar för att stärka bandet mellan kunden och verksamheten. Kundundersökningar är viktiga för att höja företagen. För affärsmän och återförsäljare har betalda undersökningar underlättat datainsamlingsarbetet.

Ett obegränsat antal kunder är nu intresserade av att delta i dessa undersökningar. På grund av dessa flera fördelar har återförsäljare, affärsmän och företag infört en sådan betald undersökningsprocess. Dessa plattformar är mindre tidskrävande och kommer att spåra dina inkomstdata korrekt. För att uppleva att det är lätt att tjäna pengar bör du prova att göra betalda undersökningar.