10+ bästa wifi multiplayer-spel för Android 2023 – [Top List]

Android smartphones har den största marknadsandelen idag. Fler människor är bekväma med att köpa dem eftersom de tillhandahåller höga specifikationer för att äga mobiler till lägre priser.

Det finns ett stort utbud av Android-smartphones tillgängliga på marknaden, allt från lägre till högre priser. Android-spel har stadigt blivit bättre med tillägget av Wi-Fi multiplayer-spel till Play Store. Vi älskar alla att spela spel på våra Android-smarttelefoner, eller hur?

Vissa älskar att spela racingspel, medan andra gillar att spela pusselspel, vissa älskar att spela arkadspel, medan andra gillar att spela krigs- och stridsspel. Alla har sina egna intressen och önskemål.

Det har gått ett tag sedan WiFi Multiplayer-spel för Android var i trenden. Dessa spel ger användarna möjlighet att spela online med sina vänner, vilket gör det mer spännande.

Lista över bästa wifi multiplayer-spel för Android.

 • Minimilis.
 • Asfalt 8.
 • Blitzbrigaden.
 • Real Racing 3.
 • Sammandrabbning av klaner.
 • Modern Combat 5: Blackout.
 • NBA Jam av EA Sports.
 • Mortal Combat X.
 • GT Racing 2.
 • 8-Ball biljard.
 • 1. Minimilis.

  Upplev intensiva flerspelarstrider med upp till 6 spelare online eller 12 med lokal WiFi. Skärpa dina färdigheter i offline-träning, co-op och överlevnadslägen. Skjut med olika vapentyper, inklusive krypskytten, hagelgeväret och eldkastaren, raketgevär, granater, laser, såg pistolen och mer!

  Användare kan zooma in/ut enligt önskemål. Spelet innehåller Rocket boots, ett stort utbud av moderna och futuristiska tunga vapen och närstridsattacker – minimilis som är mest trendigt i alla WiFi-multiplayer-spel för Android. Du kan anpassa din avatar och redigera ditt namn också i detta WiFi-multiplayer-spel.

  Minimilis: Ladda ner.

  2. Asfalt 8.

  Gamelofts spel rymmer över 140 officiella biltillverkare, t.ex. Lamborghini, Ferrari, McLaren, Bugatti, Mercedes, Audi, Ford, Chevrolet, etc. Gör dig redo att häpnas av fenomenal grafik.

  Tävla på över 40 banor. Tävla i realtid med dina vänner i flerspelarläge. Det är ett perfekt racingspel eftersom det har 400+ karriärevenemang, 1 500 bilmästarutmaningar och 5 unika spellägen.

  Uppgradera dina åk i garaget för att få ut det mesta av dem. Det här spelet har fått ett mycket högt betyg och är tillgängligt på Play Store utan kostnad.

  Asfalt 8: Ladda ner.

  3. Blitzbrigaden.

  I det här spelet kan upp till 12 spelare slåss åt gången. Användare kan vara vilken som helst av de sex klasserna: Soldat, Gunner, Medic, Sniper, Stealth, Demolisher. Använd 3 olika fordon för en taktisk fördel i strid; Helikopter, tank och jeep. Slåss med över 100 vapen, var och en gjord för en specifik klass.

  För att göra det roligt och njutbart att spela finns det unika hån och dödsfraser för varje klass i spelet. Röstchatt för att skapa din spelplan med dina lagmedlemmar.

  Slutför 120 unika actionfyllda uppdrag. Få ditt lag att spela mot fienden helt och hållet.

  Blitz Brigade: Ladda ner.

  4. Real Racing 3.

  Utvecklad av EA Real Racing 3 har officiellt licensierade banor med 39 banor på 17 verkliga platser, ett 43-bilars rutnät och över 140 mycket detaljerade bilar från topptillverkare. Den har också ett flerspelarläge, tidskörning och nattracing.

  Tävla i över 4 000 evenemang, inklusive cuptävlingar och elimineringar. Välj från ett brett utbud av uppgraderingar för att maximera din bils prestanda. Anpassa din bil med en enorm samling uppgraderingar.

  Real Racing 3 har detaljerade bilskador, fullt fungerande backspeglar och dynamiska reflektioner för äkta HD-racing.

  Real Racing 3: Ladda ner.

  5. Clash Of Clans.

  Detta är ett strategispel där du kan bygga din by. Gå med andra spelare över hela världen för att bli en oslagbar klan och slåss mot andra klaner. Skapa din egen armé från otaliga kombinationer av trupper, besvärjelser, hjältar och klanförstärkningar för att slåss mot fiendens klaner.

  Försvara din by med många kanoner, torn, murbruk, bomber, fällor och murar. När du väl besegrat spelare blir deras troféer dina. Det är det mest beroendeframkallande i alla WiFi multiplayer-spel för Android. Gör dig redo att bli beroende av det.

  Sammandrabbning av klaner: Ladda ner.

  Kontrollera också: – Bästa multiplayer-spel för Android

  6. Modern Combat 5: Blackout.

  I det här Combat-spelet utvecklat av Gameloft, skapa ett lag, lägg till dina vänner och testa dina färdigheter i dynamisk flerspelarkrigföring mot onlinerivaler från hela världen!

  Du kan välja mellan 6 anpassningsbara klasser som du kan gå upp i en och flera spelare. Välj mellan Assault, Heavy, Recon, Sniper, Support eller Bounty Hunter. Du kan prata med andra spelare i Global och Squad Chat.

  Var redo att överraska med felfri grafik, musik och röstframträdanden som är perfekt anpassade för ett Wi-Fi multiplayer-spel.

  Modern Combat 5: Ladda ner.

  7. NBA JAM av EA SPORTS.

  Utvecklat av EA, detta är ett av de bästa flerspelarspelen för sport. Det finns fyra tillgängliga lägen: Spela nu, Klassisk kampanj, Lokal multiplayer och Online multiplayer. I läget Spela nu, välj ett lag och hoppa direkt in i bollspelet.

  I klassiskt kampanjläge, besegra alla andra lag för att vinna mästerskapet och låsa upp legender. I lokalt flerspelarläge, gå Big head 2 big head mot en vän via lokalt WiFi.

  Inom detta online multiplayer-spel, utmana dina Google+-vänner att spela head-to-head online. Du kommer att höra alla klassiska slagord. Det här spelet är olik alla andra basketmatcher du någonsin har spelat.

  NBA JAM EA Sports: Ladda ner.

  8. Mortal Combat X.

  Vi har alla hört talas om det här spelet. Nyligen släpptes den för Android OS. I det här spelet skapar du ditt eget Mortal Kombat-fighterslag och leder dem in i strid för att tjäna erfarenhet, nya specialattacker och kraftfulla artefakter.

  Vi minns alla dödsfallen i det här spelet. Det har hållits på samma sätt; i själva verket har det blivit bättre med fantastisk grafik. Tävla med andra spelare i ett online multiplayer-spel där spelare engagerar andra spelarlag.

  Upptäck de senaste tilläggen till Mortal Kombat, som D’Vorah, Cassie Cage, Kotal Khan och Kung Jin.

  Mortal Combat X: Ladda ner.

  9. GT Racing 2.

  Gamelofts spel innehåller en fantastisk samling av riktiga bilar från över 30 tillverkare: Mercedes-Benz, Ferrari, Dodge, Nissan, Audi, Ford och fler. Användare kan testa sina köregenskaper genom att genomföra 1 400 evenemang, inklusive klassiska lopp, dueller, knockouts och omkörningar.

  Den nya fysikmodellen erbjuder den mest realistiska bildynamiken som någonsin erbjudits i ett handhållet spel. Banorna har olika tider på dygnet och väderförhållanden.

  I detta Wi-Fi multiplayer-spel, tävla med dina vänner eller med riktiga spelare från hela världen. Du kan uppgradera dina turer i garaget.

  GT Racing 2: Ladda ner.

  10. Pool med 8 bollar.

  En annan fantastisk lista över WiFi-multiplayer-spel för Android. Om du inte gillar våld och racing, då har vi något riktigt lugnt och coolt för dig. 8 Ball Pool är ett av de mest populära spelen som finns på Android, Facebook och flera andra plattformar.

  Innan du går in i turneringar och vinner troféer, förfina dina färdigheter på träningsarenan. Detta spel låter användare spela online med andra spelare i online-läge. Vinn matcherna för att tjäna mynt för att köpa produkter i butik.

  Användare kan anpassa sina signaler och tabeller. Du kan spela det här spelet med dina vänner på Facebook. Det är ett mycket beroendeframkallande multiplayer-spel. Det är ett perfekt tidsfördriv.

  8-Ball biljard: Ladda ner.

  Därför är dessa de bästa WiFi-multiplayer-spelen för Android. Dela dem med dina vänner och njut av dessa spel genom att spela dem tillsammans. Berätta för oss dina erfarenheter i kommentarerna nedan.