10 bästa värdplattformar för Python-applikation

Spread the love

Kodning är roligt med Python, och det är bra för att skapa komplexa applikationer snabbt och effektivt.

Du kanske har hört detta populära talesätt –

”Ålder är bara en siffra”

Tja, detta ordspråk gäller verkligen Python. Med tanke på dess 30-åriga resa som ett objektorienterat programmeringsspråk är det populärt bland både teknikeliten och nybörjare.

Anledning?

Det finns så många, men för att sammanfatta, dess mångsidighet, enkla kodning och framåtblickande funktioner, som har gjort den motståndskraftig efter alla dessa år.

Python är faktiskt ett av de tre mest använda programmeringsspråken efter Java och C, enligt TIOBE index. Tiobe uppskattar att Python skulle kunna överträffa Java och C för att vara det mest populära programmeringsspråket under de kommande åren.

Tre decennier senare har toppföretag som Google, Mozilla, YouTube, etc., utnyttjat det tillsammans med NASA, som har använt det för att hjälpa sina forskare med partikelacceleration samt att hitta liv på planeten Mars.

En python är ett utmärkt alternativ för så många applikationer, inklusive AI, maskininlärning, datavetenskap, Internet of Things (IoT) och webbutveckling tillsammans med Raspberry Pi. Det här språket är inte bara fascinerande att arbeta med, utan också dess historia.

Den snabba historien bakom dess tillkomst

Python fick sitt namn efter en brittisk komediserie – ”Monty Pythons flygande cirkus”, som parodierar legenden om kung Arthur.

Detta programmeringsspråk härrörde från en programmerares tristess på 1980-talet. Guido van Rossum skrev en tolk för ett nytt skriptspråk och döpte det sedan till ”Python”.

Python är ett objektorienterat programmeringsspråk med ren och koncis kodning. Den innehåller engelska ord i sin kodning, vilket bidrar till dess enkelhet och läsbarhet, plus att den är packad med kraftfulla bibliotek för att göra det enkelt för dig. Det finns så många Python-ramverk tillgängliga där ute, inklusive Django, Pyramid, Flask, TurboGears och web2py. Genom att använda dessa kan du enkelt koda för webbapplikationer utan att tänka på protokoll, trådhantering, process och så vidare.

Varför älskar folk Python?

Läsbar och enkel syntax

Python designades för att leverera en kraftfull och elegant plattform för att ge programmerare effektiv kodning. Den riktar sig till både erfarna och nybörjare att snabbt anpassa sig till språket. Det organiserar alla dina uttalanden via indrag, förklarar felmöjlighet eller interpunktion och tar bort visuella röran.

Ingen kodkompilering

Eftersom Python är ett tolkat programmeringsspråk, sparar det tid genom att hoppa över kodkompilering. Alla dina program kan köras på Windows, Mac och de flesta varianter av Unix.

Inbyggda moduler

Python kommer med ett mångsidigt och rikt standardbibliotek, och du behöver inte installera paket separat. Det inkluderar stöd och verktyg för protokoll, skapa GUI, ansluta till databaser, testa och analysera. Du kan skölja dem för att minska längden och tiden det tar att koda.

Lätt att lära

Python är jämförelsevis lätt att lära eftersom den är designad för att gynna båda – erfarna programmerare och nybörjare med sin kodning enkel och läsbar, som förklaras i den första punkten.

Varför är det avgörande att vara värd för Python-applikationer på en säker och pålitlig plattform?

När det kommer till att vara värd för Python finns det begränsade alternativ tillgängliga där ute trots dess popularitet och användbarhet. Men för att få ut det mesta av din värdplan måste du välja en pålitlig och säker plattform för bättre genomströmning och tillgänglighet.

En anständig värdleverantör skulle rädda dig från all frustration, smärta och slöseri med tid som du kan möta med en dåligt presterande webbplats. Dessutom, när Internet är mer sårbart än någonsin tidigare, kommer det att skydda din webbplats från skadlig programvara, nätfiskekampanjer och andra hot.

  14 Molnbaserad redovisningslösning för små till stora företag

Som sagt, låt oss titta på några av de pålitliga värdplattformarna för Python-applikationer.

A2 Hosting

Utnyttja skräddarsydd, snabb och polerad Python-värdlösning av A2 Hosting. Använd dess högpresterande och ultrasnabba Swift-servrar för att öka sidladdningshastigheten upp till 20 gånger snabbare.

Sedan starten 2003 har A2 Hosting koncentrerat sig på att tillhandahålla avancerad utvecklingsprogramvara i de bästa versionerna. Det inkluderar Python, PHP, MySQL, PostgreSQL, MariaDB, PERL, Node.js, Apache, SFTP/FTP, gratis SSL och SSH-åtkomst.

Med otrolig serverprestanda hjälper A2 dig att förbättra dina SEO-rankningar, omvandlingsfrekvenser och avvisningsfrekvenser. Du har också friheten att välja din egen serverplats närmast din plats.

Bli inte ett offer för cyberattacker; välj istället den säkra plattformen för A2 Hosting. För att blockera onlinehot tillhandahåller den HackScan Protection gratis.

Dessutom tillhandahåller A2 Hosting förstärkt DDoS-skydd för att hålla din webbplats online även under avancerade attacker. Migrera din webbplats till A2 Hosting antingen själv eller ta experthjälp från dess migreringsexperter gratis.

A2 Hosting förbinder sig till 99,99 % drifttid, så din webbplats förblir tillgänglig hela tiden för att betjäna dina besökare. Men om du inte hittar tjänsterna upp till märket kan du göra anspråk på en pengarna-tillbaka-garanti när som helst.

Kamatera Express

Kamatera är ett välkänt namn inom molnet med 25 års erfarenhet och 13 globala datacenter. De ger dig varje tum av flexibilitet för din molnserver som antalet CPU: er, mängd RAM, SSD-lagring, etc.

Även om du kan använda deras tjänster för nästan allt internet, erbjuder de en hel del som en Python-värdplattform.

De skryter med kapabla Intel Xeon Platinum/Cascade Lake-processorer och en obegränsad nätverkshastighet på 40 Gbit/s för varje server.

Dessutom får du branschstandard SSD-enheter och garanterade dedikerade resurser för dina molnservrar.

Men det bästa är en 30-dagars gratis provperiod utan förpliktelser och blixtsnabb implementering.

Chemicloud

Letar du efter det bästa Python-hotellet för applikationsprojekt?

Prova Chemicloud!

Chemicloud tillhandahåller SSD-enheter för att säkerställa 300 % snabbare åtkomst till databaser och filer tillsammans med en livstids gratis domän. Upplev snabbare inläsning av sidor och lägsta latens som gör att dina användare enkelt kan komma åt din webbplats. Detta är möjligt eftersom de har 8 olika serverplatser över hela världen.

Dessutom kan du njuta av ett gratis SSL-certifikat för din domän som lägger till säkerhet och SEO-fördelar. Du kan till och med migrera din webbplats, e-post och andra tjänster med hjälp av deras migreringsexperter. Dessutom kan du lita på e-posttjänsten som erbjuds av Chemicloud i samarbete med MailChannels.

Med hjälp av cPanel-gränssnittet kan du enkelt konfigurera Python-applikationer och välja Python-versioner du gillar. Dessutom erbjuder Chemicloud gratis CDN genom att samarbeta med Cloudflare för att få webbplatsen att köras otroligt snabbare.

Chemicloud använder sofistikerad teknik som LiteSpeed, PHP 7 och HTTP/2 för bättre prestanda och säkerhet. Dessa funktioner hjälper till att förbättra din sökmotorrankning på Google och andra samtidigt som de erbjuder den bästa upplevelsen för besökarna. De tillhandahåller också gratis dagliga automatiska säkerhetskopieringar, skydd mot skadlig kod, återställning och säkerhetskopiering med 1 klick, och många fler funktioner.

Välj din Python-värdtjänst till startpriset av $6,95/månad i tre år och dra nytta av många användbara fördelar.

Molnigt

Cloudzy tillhandahåller olika Python VPS värdplaner som du kan använda inom flera områden. Dessa Python VPS-lösningar hjälper dig att arbeta med populära utvecklingsramverk, inklusive Flask och Django, utan komplikationer; det ger dig också Linux-servermiljön som du kan använda för att nå den fulla potentialen av Python-utveckling.

Dessutom gör Cloudzys Python-webbhotellslösning det möjligt för dig att distribuera Python-appar på en högpresterande server med låg latens. Det är huvudsakligen utformat som ett lämpligt val för utveckling, testning och dessa typer av avgörande uppgifter.

Bortsett från att uppleva den verkliga kraften hos Python på din valda Linux-serverdistribution, ger Cloudzys Python Hosting-planer dig fördelarna med att använda pålitlig och stabil anslutning och nästan perfekt drifttid. De erbjuder dig en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti, vilket gör hela köpet riskfritt och utan press.

  Så här aktiverar du automatiska klick i Chromebook

Dessutom är Cloudzy känt för sin 24/7 tekniska support; om du har problem med att köra Python-värdtjänsten kan du kontakta dem.

Du kan snabbt starta din Python-värdtjänst till en kostnad av 7,95 USD/m, genom att använda möjligheten att dra nytta av Cloudzys Worldwide datacenter, optimerade servrar och högspecifika infrastrukturer.

PythonAnywhere

Använd hela Python-miljön som redan är installerad för dig PythonAnywhere. Det innebär inget underhåll eller konfiguration av webbservern för att komma igång; skriv bara koder och bygg dina applikationer. Utveckla ”var som helst” om du har en internetanslutning och webbläsare.

Om du startar ett Django-projekt kan du göra det inom några minuter genom att följa en enkel process i PythonAnywhere utan att behöva ett Linux-system eller webbserver.

Det ger dig också snabbinstallationsprogram som du kan använda för att installera Django, Flask, Bottle och web2copy. De kan hantera flera WSGI-ramverk som kanske redan är installerade. För skalbarhet erbjuder den olika planer du kan välja när ditt företag växer.

Du kan också skriva program via en editor eller genom att köra konsolsessioner via en webbläsare. PythonAnywhere stöder olika Python-versioner från 2.7 till 3.6, tillsammans med det goda som kommer med Python-installationer.

Det innehåller användbara bibliotek som NumPy, Mechanize, SciPy, pycrypto, BeautifulSoup och mer. Den kraftfulla servern för Amazon EC2 är värd för PythonAnywhere-plattformen.

Hantera filer med deras webbgränssnitt eller arbeta med kommandorader från Bitbucket, GitHub eller ett annat offentligt arkiv. Använd schemaläggningsalternativet för att köra Python-skript med jämna mellanrum. Du kan skrapa webbplatser, ansluta till hemautomationssystem, arkivera tweets och så vidare.

Platform.sh

För Python-älskare, Platform.sh erbjuder företagsvärd hosting med ”batterier inkluderade”, vilket innebär att det är tillgängligt för dig att använda direkt med standardbiblioteket och inget krav på separata paket.

Därför kan du njuta av problemfri distribution tillsammans med MariaDB, MongoDB, PostgreSQL, Redis, RabbitMQ, Elasticsearch och SSL-certifikat utan extra kostnad. Det tillhandahåller inbyggt stöd och mikrotjänster för Python, Node.js och Java för att bygga robusta applikationer.

Platform.sh erbjuder omedelbar iscensättning så att du kan utföra kontinuerliga distributioner. För detta ger det dig en oföränderlig infrastruktur för att vara värd för Python-projekt. Den stöder Python 2 och Python 3 tillsammans med deras Git-baserade arbetsflöde som gör det lättare att testa din applikation i Python 2, redo för Python 3.

Platform.sh är en andra generationens PaaS och inkluderar en rad värdtjänster som är lämpliga för olika projekt. De tillhandahåller mallbibliotek för Django, uWSGI och Python 3. Biblioteket erbjuder ett lättanvänt och strömlinjeformat sätt där du kan interagera med dess miljö. För att komma åt relationer och rutter rent kan du hitta olika verktygsmetoder.

Om du bara behöver vara värd för din Django-applikation kan du prova Kamatera också. De erbjuder Django-hosting för så lite som $4 per månad.

FastComet

Prestanda och funktioner för FastComet är värda att investera dina pengar på. Det erbjuder snabb domänöverföring gratis tillsammans med gratis förnyelser i ett år. Med SSD-lagring kan du komma åt dina filer och databaser 300 % snabbare.

Distribuera innehåll över hela världen och håll dig närmare dina kunder med ett Cloudflare CDN helt gratis. Det ger den kraftfulla kontrollpanelen – cPanel för att hantera ditt FastComet-värdkonto. Skydda dina data med säkerhetskopior dagligen och veckovis gratis.

Av säkerhetsskäl erbjuder den FastGuard som sin webbplatssäkerhet som skyddar dess servrar och bildar ett globalt försvarsnätverk för att motverka onlinehot och öka prestanda. Säkerhetsskiktet inkluderar kontoisolering, Brute Force Protection, gratis SSL-certifikat, webbappsbrandvägg, upptäckt av skadlig programvara, samt borttagning, DDoS-borttagning och upptäckt.

FastComet erbjuder appinstallationer med 1 klick för över 450 tillgängliga applikationer. För en detaljerad förståelse erbjuder den gör-det-själv-lösningar som består av utvecklarverktyg och över 20 ramverk, steg-för-steg-tutorials. Med observatörsövervakning kan du få insikterna.

Alla planer inkluderar gratis webbplatsmigrering för alla dina e-postmeddelanden, databaser och filer. Du får gratis prioriterad support 24/7 för att hantera tekniska problem.

  Hur man använder alla Linuxs sökkommandon

Heroku

Bygg Python-applikationer och API:er genom att använda Django, Falcon, Twisted, Tornado, Pyramid och API Star. Du kan enkelt distribuera, hantera och skala dina appar genom att följa enkla procedurer i Heroku.

Distribuera appar från Git, CI-system eller GitHub. Heroku kör alla applikationer i en dynamisk, säker och smart behållare – Dyno. Du kan också välja din föredragna Python-version. Hantera applikationer från en detaljerad instrumentpanel eller genom att använda en CLI.

Genom att använda App Metrics kan du övervaka CPU, genomströmning, svarstid och minne för att diagnostisera fel. Du kan också bestämma rätt tidpunkt för att skala din webbplats genom att titta på instrumentpanelens siffror. Se alla släppta distributioner och återgå till tidigare versioner om du behöver.

Du kan också få händelseloggaggregat för att veta hur dina applikationer fungerar. Bygg MVC-webbapplikationer med Django, flexibla applikationer med Pyramid, lätta API:er med Flask, headless worker-applikationer och händelseappar med Twisted. Använd Gunicorn eller andra WSGI-servrar som uWSGI. Kör WebSocket-applikationer med Flask-Sockets, bearbeta asynkrona arbeten med Selleri.

Utöka dina applikationer med Postgres, en SQL med JSONB-stöd för att snabbt komma åt semistrukturerad data. Heroku erbjuder 175+ tillägg som tredjeparts molntjänster hanterar och ger bättre funktionalitet, inklusive datalagring, loggning, etc. du kan använda RedisGreen för att effektivisera asynkrona jobb i Selleri.

Dessutom erbjuder den Papertrail för apploggning och NewRelic för övervakning.

NodeChef

Python-värdtjänsten för NodeChef bygger på hanterade behållare som använder integrerade MySQL, MongoDB, Redis, PostgreSQL och andra robusta tillägg för att distribuera och köra Python-applikationer. Med NodeChef Cloud är appinstallationer möjliga på några sekunder.

Anslut ett arkiv från GitLab, Bitbucket eller GitHub för snabba distributioner. Allt som krävs är bara ett kommando för att installera CLI och distribuera en projektmapp. Du kan också arkivera din mapp med Tar eller Zip, komma åt din instrumentpanel för att välja filer och ladda upp ett projekt.

NodeChef erbjuder högpresterande SSD-servrar för att tillhandahålla en kraftfull infrastruktur. Det låter dig köra din databas och appar på dedikerad CPU, lagring och RAM. Den tillhandahåller också databashanteringsverktyg och stöder dataåterställning, kontinuerliga säkerhetskopieringar och långsamma frågor profilering.

Den tillhandahåller prestandaövervakning med regelbundna mätvärden för drifttid med detaljer om svarslatens, instanser, HTTP-loggar, minne och CPU-användning.

NodeChefs datacenter finns i följande fyra regioner.

  • Nordamerika
  • Europa
  • Australien
  • Singapore

NodeChef levererar noll driftstopp för Python-appar med horisontell och vertikal skalbarhet. Du kan lägga till eller ta bort behållare på begäran med ett enkelt klick.

Google Cloud

Dra nytta av den mycket skalbara och säkra infrastrukturen hos Google Cloud för att vara värd för dina Python-applikationer. Det låter dig bygga appar, distribuera och övervaka dem enkelt genom dess avancerade teknologier. Med hjälp av dess API:er kan du enkelt få handlingsbara insikter genom att titta på din data.

Google Cloud erbjuder så många Python-bibliotek och API:er för din fördel. Den erbjuder kraftfull övervakning, diagnostik och loggning. Du får bättre insikter om prestanda, tillgänglighet och övergripande hälsa för dina molnbaserade Python-appar med jämna mellanrum.

Dessutom kan du bygga ML-modeller med de kraftfulla API:erna från Google Cloud och även utföra dataanalyser.

Slutsats

Den användarvänliga designen, mångsidigheten, inlärningskurvan och många fler attribut hos Python tvingar utvecklare att utföra uppgifter utan ansträngning, även de komplexa. Öka därför dess kraft genom att komplettera den med en utmärkt presterande värdtjänst för att få ut det mesta av dina Python-applikationer.