10 bästa sportappar för liveresultat och nyheter på språng

Din lista över de bästa sportapparna genom tiderna…

Jag är själv ett ivrig sportfantast och tycker om flexibiliteten som sportappar ger när det gäller att hålla mig uppdaterad med resultat och nyheter. Och jag är säker på att det kommer att finnas många som håller med mig, eftersom sport förenar människor! Med några av de bästa sportapparna kan du enkelt hålla dig uppdaterad med alla sporter som händer när du är på språng.

Denna digitala tidsålder erbjuder olika underhållningsalternativ. Unga människor och tonåringar föredrar sport. Dessutom är dagens ungdomar intresserade av ett brett utbud av sporter, för vilka olika liveresultatapplikationer är tillgängliga. Låt oss utforska några av de bästa i tur och ordning.

Titel

Beskrivning

Utforska

ESPN

Global sportjournalistik, realtidsuppdateringar, anpassningsbara varningar, podcasts.


Utforska

Yahoo Sports

Komplett sportplattform, anpassningsbar, fri tillgång.


Utforska

BBC Sport

Nykomlingvänliga, personliga funktioner, djupgående analys.


Utforska

Bleacher-rapport

Personligt sportflöde, djupgående innehåll, multimediavariation.


Utforska

CBS Sports

Omfattande täckning, livestreaming, anpassningsbara aviseringar.


Utforska

SofaScore

Realtidsuppdateringar för 30 sporter, intuitivt gränssnitt.


Utforska

Sportskeeda

Bred sporttäckning, aviseringar i realtid, varierat innehåll.


Utforska

SuperSport

Livestreaming, anpassningsbar upplevelse, enkel navigering.


Utforska

LiveScore

Brett utbud av sporter, anpassningsbara aviseringar, realtidsuppdateringar.


Utforska

poängen

Realtidsuppdateringar, anpassningsbart nyhetsflöde, djupgående statistik.


Utforska

Jonglerar våra livliga liv och sporter

Att upprätthålla en sport-tittande hobby är svårare i den moderna världen på grund av våra hektiska scheman. Det är verkligen svårt som ett arbetande proffs att hålla sig uppdaterad om dina favoritidrottslag och evenemang, jag har mött detsamma. Kraven på min karriär, min familj och andra åtaganden hindrar mig ofta från att titta på matcher och hänga med i de senaste resultaten.

Att titta på ett direktsänt sportevenemang när du sitter framför TV:n anses nu vara en lyx. Jag litar mer på snabba klipp, uppdateringar av sociala medier och sportnyhetsappar än på att vara uppdaterad. Ändå saknar jag spänningen och kamratskapet av att se ett spel utvecklas live.

Våra liv är så hektiska att även om jag har en djup kärlek till sport, har jag behövt lära mig att anpassa mig och hitta nya sätt att njuta av mina favoritspel. Även om många av oss tycker att det är svårt, är vår förmåga att fortsätta med friidrotten trots våra fullspäckade dagliga scheman imponerande. Och delvis kan jag inte låta bli, men tacka sportappar för att jag gjorde balansen mellan sport och liv lite mer positiv!

Varför ska du prova sportappar?

Sportapplikationer har helt förändrat hur vi följer våra favoritsporter och gjort det enkelt att följa händelserna när du kör. Med hjälp av dessa program kan du ha digital tillgång till sportvärlden och allt innehåll du kan tänkas behöva på ett och samma ställe.

Föreställ dig att ha konstant tillgång till den senaste informationen om dina favoritlag och spelare, inklusive resultat och rubriker, oavsett var du är.

Oavsett vilken sport du följer — fotboll, basket, fotboll, etc — erbjuder dessa appar en grundlig och aktuell informationskälla. Du kan läsa artiklar, se scheman, se liveströmmar och höjdpunkter och hålla ett öga på de senaste uppdateringarna av poängen.

Portabiliteten av sportapplikationer är en annan slående egenskap hos dem. Du kan alltid vara ett tryck bort från handlingen eftersom du kan komma åt den på din surfplatta eller smartphone. Du kan hålla dig uppdaterad med de senaste poängen och sporterna när du kopplar av i soffan, väntar i kö eller till och med kör bil.

Sportapplikationer låter dig spela dina favoritspel när och var som helst det passar dig, så att du kan bryta dig loss från din TV eller dators begränsningar.

Fördelar med en sportapp

Att ha en sportapp på din smartphone har många fördelar. Här är en titt på några av dem:

 • Anpassning och bekvämlighet

Genom att följa dina favoritsporter, lag och idrottare kan du anpassa din nyhetsström så att den bara visar det innehåll du vill se. Du behöver inte besöka flera webbplatser eller riktiga platser för att komma åt tidtabeller, köpa biljetter och köpa varor – bara några få tryck gör allt.

 • Ger detaljerad analys och uppdateringar i realtid

Få den senaste informationen om liveresultat, spelstatistik och höjdpunkter från dina favoritlag och idrottare. Få en djupare förståelse för sporten genom att utforska omfattande data, professionell analys och analys efter match.

Delta i fantasyligor för att öka satsningen på spelen genom att bygga ditt perfekta lag och gå upp mot kompisar.

Få kontakt med andra sportfantaster genom att delta i diskurs, mem-delning och förutsägelseskapande. För en förbättrad och konkurrenskraftig sportupplevelse erbjuder flera sportapplikationer utmaningar, spel och frågesporter.

 • Ta emot push-meddelanden och varningar

Få push-varningar för de senaste nyheterna, poänguppdateringar och spelstarttider så att du aldrig missar något. Det är ett oumbärligt verktyg för alla sportentusiaster eftersom det håller dig informerad, underhållen och uppkopplad.

För dessa fördelar ger vi dig några av de bästa sportapparna till hands för att alltid förbli omgiven av sporten du älskar.

ESPN

Denna sportapp, ESPN, leder världen inom sportjournalistik. Appen lever upp till detta påstående genom att kontinuerligt tillhandahålla de senaste sportnyheterna över hela världen. Användare har möjlighet att låta den uppmärksamma dem på ny utveckling gällande valfri sportliga.

Fördelar

 • Få tillgång till flera ESPN-poddsändningar utöver sportuppdateringar i realtid.
 • Användare kan anpassa sina aviseringar i appen för att få uppdateringar baserat på deras intressen.
 • Det är en one-stop-shop för sportinnehåll eftersom det erbjuder höjdpunkter och livestreaming.
 • Det är anmärkningsvärt för sin breda täckning av olika sporter, inklusive MMA och e-sport, och mer specialiserade aktiviteter som fotboll, basket och baseboll.

Nackdelar

 • Användarupplevelsen kan ibland störas av de invasiva annonserna i appen.
 • Medlemskapet för premiummaterial kan vara lite dyrt för vissa kunder.

Den har också ett användarvänligt gränssnitt som kan skräddarsys för en persons favoritsport, och realtidsuppdateringar håller dig alltid uppkopplad.

Tillgänglig på: iOS och Android

Yahoo Sports

Populär sportfokuserad mobilapp Yahoo Sports erbjuder kunder en komplett plattform för att hålla sig uppdaterad om sina favoritlag, spelare och sporter. Även höjdpunkter från viktiga spel som du missat är tillgängliga att titta på. Applikationen kan fungera felfritt på praktiskt taget alla smartphones tack vare sin blygsamma storlek.

Fördelar

 • Genom att spåra sina favoritlag och sporter kan användare anpassa Yahoo Sports efter eget tycke och få innehåll som är specifikt tillgodosedda för dem.
 • Användare kan enkelt hantera sina fantasilag och övervaka spelarstatistik på grund av dess sömlösa interaktion med Yahoo Fantasy Sports.
 • Du kan få all information och uppdateringar om alla sportmatcher utan att betala eller prenumerera.

Nackdelar

 • Det finns inte mycket täckning av internationella sporter på Yahoo Sports eftersom det mestadels täcker nordamerikansk sport.

Yahoo Sports är gratis att använda. Appen tillhandahåller också realtidspoäng, höjdpunkter och senaste nyheter för att hålla användarna uppdaterade genom spel.

Tillgänglig på: iOS och Android

BBC Sport

BBC Sport är bland de mest utmärkta sportapparna om du är ny inom en specifik sport. Nyheter, höjdpunkter och uppdateringar kommer att vara tillgängliga för dig. Alla dess användares data förvaras säkert på grund av dess sekretessåtgärder. Den är designad för att fungera bra på smartphones.

Fördelar

 • Hemskärmens funktioner kan ändras för att visa nyheter om dina favoritsporter.
 • Följ stora sportevenemang live med textkommentarer och resultat. Håll dig uppdaterad när det händer för att undvika att missa några avgörande detaljer.
 • Få de senaste sportnyheterna och djupgående analyser direkt till din app. För att hålla dig uppdaterad, läs åsiktsartiklar, djupgående artiklar och överför rykten.

Nackdelar

 • Även om det finns textkommentarer och livepoäng tillgängliga i appen, finns det inte mycket videoinnehåll. Du kan behöva använda andra plattformar för att se matcher och höjdpunkter live.

Appen ger personliga funktioner och en lättanvänd layout som håller dig uppdaterad om sportnyheter, dina favoritlag och idrottare.

Tillgänglig på: iOS och Android

Bleacher-rapport

Bleacher-rapport är en förstklassig sportapp för fans som är angelägna om att veta mer om sina favoritlag. Fördjupade uppsatser, rankningar och prognoser om nästan alla större sporter och ligor finns tillgängliga i appen förutom andra element som sportnyheter och resultat.

Fördelar

 • Du kan anpassa ditt sportflöde i appen genom att välja dina favoritklubbar, ligor och spelare. Detta garanterar att de nyheter och uppdateringar du tittar på uteslutande är relevanta för dina intressen.
 • Få intelligent skrivande från Bleacher Reports team av specialister, inklusive analyser, åsiktsartiklar och berättelser. Lär dig olika synpunkter på de senaste berättelserna och nyheterna.
 • Njut av ett urval av multimediaprylar, som uppdateringar av sociala medier, poddsändningar och videohöjdpunkter.

Nackdelar

 • Vissa användare har nämnt att appen ibland kraschar, särskilt när de använder den på föråldrade enheter eller när det är mycket trafik.

På grund av dess många fördelar framför dess nackdelar är appen en favorit bland människor som vill hänga med i sportnyheter.

Tillgänglig på: iOS och Android

CBS Sports

Efter bästa förmåga, den CBS Sports app levererar den senaste informationen om alla sportevenemang. Aviseringar om höjdpunkter, uppdaterade poäng och nyheter skickas till dig. Du kan anpassa dessa meddelanden baserat på dina egna flödesinställningar.

Fördelar

 • Sport från stora ligor som NFL, NBA, MLB och NHL till internationella tävlingar som Masters och UEFA Champions League omfattas.
 • Dra fördel av livestreaming från CBS, Paramount+ och CBS Sports Network för några spel och evenemang.
 • För att hålla dig uppdaterad om allt som rör sport, titta på spelarintervjuer, höjdpunkter och annat speciellt videoinnehåll.

Nackdelar

 • CBS Sports-appen kan ibland ha buggar eller tekniska problem, som vilken annan app som helst.
 • Ett Paramount+-abonnemang behövs för vissa funktioner, som livestreaming av specifika evenemang.

För alla sportentusiaster är det ett viktigt verktyg som ger en smidig, anpassad upplevelse med omfattande täckning, livestreaming och en uppsjö av videoinnehåll.

Tillgänglig på: iOS och Android

SofaScore

Upp till 30 sporter omfattas av SofaScore, som erbjuder resultatuppdateringar i realtid. Det är exceptionellt på grund av dess många fascinerande egenskaper. Shotmaps, spelarbetyg, heatmaps, attributöversikter och attackmomentum är några av dem.

Fördelar

 • Appen täcker ett brett utbud av sporter, inklusive dart och handboll, samt mer specialiserade spel som basket och fotboll.
 • Med flöden som är skräddarsydda för dina intressen, håll dig uppdaterad om de senaste händelserna inom dina favoritsporter.
 • För att aldrig missa ett slag, ställ in aviseringar för dina favoritspelare, lag och matcher.
 • Applikationens intuitiva gränssnitt underlättar att snabbt hitta den information du behöver.

Nackdelar

 • Begränsad möjlighet att anpassa varningar.
 • Periodiska fel eller fördröjningar i realtidspoänguppdateringar.

Det är fortfarande ett bra alternativ för sportfantaster som söker en grundlig och spännande appupplevelse.

Tillgänglig på: iOS och Android

Sportskeeda

En komplett sportapp, Sportskeeda Sport betjänar ett brett spektrum av sportfantaster. För flera sporter, inklusive basket, cricket, fotboll, WWE och mer, erbjuder det användarna de senaste nyheterna, liveresultat, tidtabeller och mer.

Fördelar

 • Genom aviseringar i realtid på appen kan användare hålla sig informerade om de senaste nyheterna, resultat och matchuppdateringar.
 • Genom att välja de lag och sporter de vill följa kan användarna anpassa sin upplevelse.
 • Förutom nyheter och resultat tillhandahåller Sportskeeda Sports mångsidigt innehåll, inklusive intervjuer, videor och åsiktsartiklar.

Nackdelar

 • Även om grundversionen av appen är gratis, är köp i appen nödvändiga för flera tjänster, som personliga nyhetsflöden och annonsfri visning.

Allt som allt är det en one-stop-destination för sportälskare att stanna så nära sporten som möjligt när du är på resande fot.

Tillgänglig på: iOS och Android

SuperSport

För dig som gillar sport, SuperSport är en sportapp med massor av funktioner. Livestreaming av många sportaktiviteter, som rugby, cricket, fotboll och mer, är en annan funktion som den tillhandahåller.

Fördelar

 • Nyheter och höjdpunkter från flera sporter är tillgängliga på SuperSport.
 • Användare kan anpassa sin SuperSport-upplevelse genom att prenumerera på deras föredragna lag och idrottare.
 • SuperSport är enkel att navigera och använda.

Nackdelar

 • En prenumeration krävs för att använda vissa SuperSports funktioner, som livestreaming av specifika evenemang.

När allt kommer omkring är SuperSport en fantastisk programvara för sportentusiaster som gillar att hålla sig uppdaterade om nyheter och händelser. Den har många funktioner och är enkel att använda.

Tillgänglig på: iOS och Android

LiveScore

LiveScore ger täckning för ett brett utbud av idrottsevenemang. Fotboll⚽ ges större vikt även om det möjliggör realtidsuppdateringar om sporter som basket, tennis och cricket. Dess enkla stil gör det enkelt för besökare att snabbt bläddra igenom höjdpunkterna i olika spel.

Fördelar

 • Den vänder sig till ett brett utbud av internationella sportligor och turneringar, och tillfredsställer sportentusiasters olika intressen.
 • Du kan anpassa dina meddelanden för att få information om de klubbar, spelare och matcher som du är mest intresserad av, så att du aldrig missar en sekund av händelserna.
 • Få sammanhang och insikter i sportens värld med de senaste sportnyheterna, analyserna och kommentarerna.

Nackdelar

 • LiveScore har ingen heltäckande individ- och lagstatistik för mer djupgående forskning, även om det erbjuder viktiga resultatuppdateringar och matchdetaljer.

Användare kan också slå upp och lägga till sina favoritsporter i området ”Favoriter” genom att använda alternativet Utforska.

Tillgänglig på: iOS och Android

poängen

Denna app för sport, poängen, är idealisk för att hålla koll på olika sportaktiviteter. Det ger realtidsuppdateringar om sportevenemang och resultat. Du kan ytterligare anpassa nyhetsflödet på dess interaktiva instrumentpanel för att visa nyheter och resultat från bara de ligor och klubbar du har valt.

Fördelar

 • Utforska de djupgående figurerna med spelarbiografier, spelsammanfattningar och detaljerad information.
 • Skapa kontakter med andra sportälskare och utbyt åsikter om de senaste händelserna och nyheterna.
 • Du kommer inte att missa ett slag på grund av poängens omedelbara poänguppdateringar och spelspårning i realtid.

Nackdelar

 • Även om appen låter dig anpassa ditt flöde bör det finnas fler alternativ för att ändra hur appen ser ut och känns.

Oavsett om du är en NFL-, NBA- eller EPL-entusiast, täcks praktiskt taget alla de viktigaste ligorna och tävlingarna.

Tillgänglig på: iOS och Android

Slutsats

Många mobilapplikationer är tillgängliga för sportfantaster som vill ha uppdaterade resultat, nyheter och all action. Liveresultatuppdateringar, anpassade nyhetsflöden, omfattande analyser och även interaktiva instrumentpaneler är bara några av funktionerna som dessa applikationer har att erbjuda.

Oavsett om du följer specialiserade sporter eller huvudligorna hjälper dessa appar dig att hålla dig uppdaterad om de matcher som verkligen räknas. Nu, om du ursäktar mig, måste jag återgå till att titta på matchen!

Nästa upp, ta en titt på dessa bästa e-sportspel som du bör spela om du är en ivrig sportfantast.