10 bästa smarta pluggar för ditt smarta hem

Har du drömt om att ha något genom vilket du kan slå på eller stänga av dina elektriska apparater bara på fingrarna?

Eller en enhet som kan bli din räddare när du glömmer att stänga av dina vitvaror och kommer ihåg när du redan är 20 km från ditt hus?

Oroa dig inte eftersom smarta pluggar är här för att uppfylla din önskan! Allt du behöver är en smartphone, och du kan slå på fläkten bara genom att ligga i sängen. Låter intressant va? Så innan vi fördjupar oss i hur smarta pluggar är, låt oss förstå vad smarta pluggar är.

Vad är smarta pluggar?

En smart kontakt är en wifi-aktiverad apparat som använder den senaste tekniken för att automatisera de trådbundna apparaterna i ditt hus. När en kabelansluten enhet, som en lampa eller fläkt, eller till och med din favoritkaffebryggare, är ansluten till din smarta kontakt, kan du använda den var som helst på planeten.

Några av de nya smarta pluggarna kommer med funktionen att analysera energin som förbrukas av enheten som är ansluten till den, vilket är ett utmärkt sätt att spara energi.

Här är några sätt hur smarta kontakter har blivit räddaren för varje hushåll:

  • Det hjälper dig att hantera dina apparater de dagar du är utanför stan.
  • Säkerställer säkerheten om du glömmer att stänga av enheterna i tid.
  • Återställ routrar genom att bara klicka på en app.
  • Slå på/stänga av dina köksmaskiner på ett problemfritt sätt.
  • Slå på din AC innan du kommer hem för att njuta av en mysig miljö.

För att ta hela upplevelsen till nästa nivå kan du ansluta dina smarta kontakter till smarta enheter som Alexa, Siri eller Google.

Undrar bara, du ligger på din säng och vill ha ett varmt glas vatten men kan inte röra dig på grund av värk i kroppen. Tack vare smarta pluggar. Allt du behöver säga är, ”Alexa, kan du slå på vattenkokaren, tack” och ditt varma glas vatten är klart på några sekunder.

Så för att hjälpa dig välja det bästa kan du kontrollera några alternativ innan du köper din smarta kontakt.

Kasa Smart Plug Mini 15A

Införliva dina elektriska apparater i Apples ekosystem enkelt med hjälp av Kasa Smart Plug Mini 15A. Upplev en handsfree-funktion för röststyrning genom att ansluta den till din Alexa eller Siri.

Tack vare sin flamskyddade och stötförebyggande konstruktion förhindrar den dödliga elektriska faror och skapar ett automatiskt schema för dina enheter.

Dessutom låter den kostnadsfria Kasa-appen dig använda den smarta kontakten var som helst och se dess historiska strömförbrukning.

Kasa Smart Plug HS103P4

Oavsett om du är på semester eller hemma, kan du enkelt använda dina apparater med hjälp av Kasa Smart Plug HS103P4. Den är enkel att konfigurera, tillgänglig från vilken plats som helst och länge betrodd av användare.

Ställ in nedräkningstimer för att stänga av och slå på dina apparater automatiskt. Analysera körtider för att övervaka användningen och minska energislöseriet. Lägg också till dina favoritsmarta enheter för att få en förstklassig upplevelse.

Amazon Smart Plug

Skapa nya vanor och förenkla ditt liv genom att köpa den helt nya Amazon Smart Plug för hemautomation. Anslut bara till din Alexa-app och boom! Ditt ljus i nästa rum släcks på en enda begäran.

För att få det att se ut som om du är hemma när du är borta är det inbyggda bortaläget praktiskt. Denna lättinstallerade, kompakt designade enhet beräknar ljusförbrukningen med Alexas instrumentpanel.

Meross Smart Plug Mini

Med en kompakt storlek och snabb respons slår Meross Smart Plug Mini dynamiskt på och av din gadget med ett klick. Det är prisvärt, lätt att använda och har hög kvalitet.

Schemalägg dina aktiviteter, spara energi och styr apparaterna med enkla kommandon. Integrera din enhet i Apples ekosystem och njut av fördelarna.

VOCOlinc Homekit Smart Plug

Den helt nya VOCOlinc Homekit Smart Plug är enkel att använda och ansluta. Njut av handsfree-kontroll genom att ansluta till Siri eller Alexa och automatisera ditt hem.

Dess kompakta design hindrar inte dina andra uttag och erbjuder säkerhet mot dödliga hot. Android-användare bör ladda ner VOCOlinc-appen för att lägga till enheter och ställa in den snabbt.

Wemo Smart Plug Med Tråd

Den snabba och pålitliga Wemo Smart Plug ansluter via tråd, WiFi eller Bluetooth och möjliggör röststyrning med Siri eller Home-appen för att slå på eller stänga av prylar.

Installationen är problemfri och ger stabil anslutning och förbättrade anslutningar för dina länkade enheter. Styr dina enheter var som helst i världen med den nyutvecklade trådteknologin,

Meross WiFi Dual Smart Outlet

Med en kompakt 2-i-1-design ger Meross WiFi Dual Smart Outlet handsfree röststyrning och schemalägger dina enheter att slås på och stängas av automatiskt.

Dess enkla konfiguration, snygga design och fördelen med den dubbla smarta kontakten med smarta enheter gör den till ett måste att köpa. Dessutom har Meross varit mycket pålitlig för sina konsumenter i flera år.

Den kompatibla TP-Link Tapo Apple HomeKit Smart Plug Mini integreras helt i ditt Apple-ekosystem. Den kommer med kompakta funktioner tillsammans med en 2-års garanti.

Bluetooth onboarding gör installationsprocessen snabbare. Med ett arv av tillförlitlighet, effektivitet och värde har TP-Link vunnit många kunders förtroende. Fjärrkontroll av dina elektroniska prylar utan ansträngning och upplev en smart livsstil.

Smart Plug, Dual Smart Plug 15A WiFi-uttag

Med en 2-i-1 kompakt design automatiserar Smart Plug, Dual Smart Plug 15A WiFi-uttag din rutin enligt ditt val.

Installera Meross-appen, slå på de smarta pluggarna och du är igång. Njut av röststyrningsfunktionen och hantera flera enheter med ett enda kommando.

Smart Plug Power Strip, Meross WiFi Flat Outlet 15A

Utrustad med fyra uttag och 4-USB-portar ger Meross Smart Plug Power Strip god säkerhet mot dödsolyckor. Kompatibel med Apples ekosystem är det det bästa köpet för att automatisera ditt hem.

Konfigurera ditt system via appen, schemalägg din rutin och kontrollera den genom en enda begäran från var som helst och överallt.

Slutord

Därför, om du letar efter de bästa smarta pluggarna som kan automatisera och förbättra kvaliteten på din livsstil, bläddra igenom den här listan för att hitta ditt perfekta val.

Därefter kan du kolla in några smarta hemprylar för enklare.